![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2013
|
Alıntı:
görünürde hqala yoklar . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-11-2012
|
Bugün bir termometre alıp evin oda ve balkonunu ölçtüm. Meğerse nemesia'ların bulunduğu yer 23 derece imiş. Kapalı balkona koymayı düşündüm ancak orasıda 21 derece görünüyor. Acaba direk camın önüne koysam çimlenirler mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2012
|
[QUOTE=limon1115;1123717]Bugün bir termometre alıp evin oda ve balkonunu ölçtüm. Meğerse nemesia'ların bulunduğu yer 23 derece imiş. Kapalı balkona koymayı düşündüm ancak orasıda 21 derece görünüyor. Acaba direk camın önüne koysam çimlenirler mi?[/QUOT merhaba bana zengardendenden hediye on tane kadar nemesia tohumu hediye gelmişti ben ekip camın önüne koydum bir hafta bile olmadan çıktılar yarın şaşırtma yapacağım denerseniz *** sizinkilerde çıkarlar kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
|
[QUOTE=hüzünlimanı;1124337] Alıntı:
Ekimi nasıl bir toprağa yaptınız? Benimkiler torfta. Üzerini nem oluşması için kapattınız mı? Sürekli dışarda mı duruyorlar? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2012
|
[QUOTE=limon1115;1124343][QUOTE=hüzünlimanı;1124337] Çok rica etsem biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz? Çünkü ben en çok bunu yetiştirmek istiyorum, diğer tohumlarım çimlendi ama nemesia çimlenmedi. Ekimi nasıl bir toprağa yaptınız? Benimkiler torfta. Üzerini nem oluşması için kapattınız mı? Sürekli dışarda mı duruyorlar? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.[/QUOTE anlatırım tabii tohumları torfa ektim pencere önüne ama iç tarafa koydum sabahtan öğleye kadar güneş görüyolar üstünüde kapatmadım sadece her gün fısfısla nemlendirdim ikinci yapraklarını çıkarttılar.aslında belkide acemi şansı bu sene tohumlara merak saldım değişik çiçeklerim olsun istiyorum hele bu sitede sizlerin güzel balkon ve bahçelerinizi gezdikçe çok heveslendim küçücük balkonumda ne kadar başarılı olabilicem bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
|
[QUOTE=hüzünlimanı;1124513][QUOTE=limon1115;1124343] Alıntı:
Ben çimlendirme işlemleri için bu linki, takip ediyorum , tavsiye ederim. Açiklamalarınız için çok teşekkür ederim, hemen dışarı koyacağım.. http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...tm#post1124494 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-11-2008
|
[QUOTE=limon1115;1124515][QUOTE=hüzünlimanı;1124513] Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaçsever
|
[QUOTE=hüzünlimanı;1124337] Alıntı:
Şaşırtma yapmak için henüz erken değil mi? 2. çift yapraklarını verdiler mi? Bildiğim kadarı ile 2. çift yaprakları vermeden şaşırtma yapılmamalı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|