![]() |
|
![]() |
#961 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2013
|
Tohumlarını üzerinde bırakmaya bile kıyamıyorum.Bir minik antibiyotik flakonunun içinde karışık topluyorum.Başka bir flakona sadece beyaz tohum alacağım.Tabii ki toprağa da dökülmelerine izin veriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Yeni Üye
|
Beyaz dışındakiler saksılarda karışık olarak çıktılar beyaz rengi bir arkadaşım ayrı getirdi ve onu da ayrı saksıya diktim ama şansa ne renk çıkarsa kabulümdür bu güzellikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2010
|
bu sene fideden aldığım iki tırnak çiçeği bir çok ayrı yerden tohum alarak yetiştirdiğim tırnaklardan faklı. Şöyle ki, tohumdan ektiğim tırnaklar yayılarak büyüyor, fide olarak aldığım top gibi ne yayılıyor ne dikine büyüyor; tohumdan olan tırnağım güneşin en yoğun olduğu zamanda kapanmaya başlıyor, fideden olan gece bile kapanmıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2010
|
karışık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
ben karışık renkli tohum paket almıştım ama hep koyu pembe açıyorlar.. lila olanlarından çok isterdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Yeni Üye
|
Kedilerim coşmaya devam ediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Cok kolay bitim aliyor, kücücük bir parcasi kirilmisti gelisigüzel topraga soktum hemen tuttu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Bunlarda benim ipekçiçeklerim, durmaksızın açıyorlar maşallah, seneye daha fazla saksıda yer ayırmak lazım.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-05-2011
|
Sn. Sudenur, Maasallah cok guzeller. Emeginize ve yureginize saglik. En arkadaki pempe olanlar acem halisimi acaba? Yayilici bir ture benziyor. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Teşekkür ederim sayın yenerr, beğenmenize sevindim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-05-2011
|
Bilgiler için teşekkürler Değerli Sudenur, Hangi ilde bakıyorsunuz acaba? Soğuğa dayanıklılığı nasıl onu merak ediyorum açıkçası. Sitemizin bazı alanlarında kısım kısım bu çiçekten ciddi anlamda düşünür oldum güzel referansınızla ![]() Acilen bir araştırma yapmam lazım nereden bulabiliriz acaba ![]() Zen**** ye bir bakayım, Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Bunlar da benden ![]() Boşalan üretim saksılarına birer fide dikmiştim. Çok hızlı büyüdüler.. Bunun gibi 6 kök daha var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Süt bidonlarında kedi tırnaklarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2009
|
Bunlarda Benden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
5 aralık tarihinde toprağa ekmiş olduğum ipek çiçeklerim bugün filizlenmiş bulunuyorlar tesadüfen gördüm yaklaşık 2mm boyundalar kendi aldığım tohumdan ekmiştim acaba aldığım tohumun renginde mi çıkarlar bilgisi olan söyleyebilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Bunlarda benimkiler
Kasımpatı ile kardeş kardeş paylaşıyorlar pencereyi ama ipeklerim çok üşüyor ve toprak hızasından kuruyup ölüyor bir fikri olan varmı ne yapsam içeri mi alsam acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Yeni Üye
|
dün 2 adet saydığım minik filizlerimi bugün 5 tane saydım foruma fotograf ekleyemiyorum hata veriyor nasıl yapılacağını da öğrenemedim boyları yaklaşık 2.5 mm civarında umarım hepsi ölmeden büyürler sabırla bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Yeni Üye
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2013
|
Bende en kısa zamanda kedi tırnağından almak istiyorum resimlerden çok kıskandım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Çok güzeller, bayıldım. Böyle güzel çiçekler açan bir bitkiyi nasıl yeni fark ettim inanmıyorum ya.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Eceyıldız, ipek çiçekleri mevsimliktir.. Ne yaparsanız yapın vadeleri yetti yani, yaşamazlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Bir kökten 26 tane çiçek açtığı günler olan çiçeğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Yeni Üye
|
tohumdan ektiğim çiçeklerim iki yaprak verip biraz büyüyünce ölüyorlar ektiğim tohumların hepsi çimlendi ama bi süre sonra ölüyorlar şu an bitanesi iki yaprak verdi ilk yapraklarını inşallah ona bir şey olmaz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
sürpriz
erkenci ipek çiçeği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
Bir dalını koparıp,hiç sulamadan toprağın içine daldırın,çok güzel tutuyor. Bu sene 2 tabağa çok tohum ektim,çok sık oldular.Bir tabağı sanki hastalık var gibi öldü, diğer tabak iyi ama sıklıktan büyüyemiyorlar,kıyamıyorumda seyreltmeye, başka yere şaşırttığımda daha iki yaprak olduğu için malesef tutunamıyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|