![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2011
|
Bordonun rengini tam çekemedim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Azalia Kara kasımpatlarınız çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık ![]() Cemocuğum kasımpatların çoşmuş, yüreğine sağlık Bence Aralık ortasına kadar çiçekli kalırlar.Benimkiler de tomurcukta, açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Azelia kara kasımpatınında böyle olduğunu hiç görmemiştim çok çok güzeller. Cemo ve Sdurul sizinde kasımpatılarınız çok güzel. Çok kıskandım çokkkkkk.Maşallah. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgi hanim,gercekten sizin kasimpatlar Masallah lari var..Benimkiler,cogu kar yagmasi dolayi tomrucuklari kirildi..Artik saglam olanlarla idare edecegiz..Daha acmadilar..Acmalarini bekliyorum sabirsizlikla ki bende fotograflarini ekleyeyim.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeğe deli oluyorum ya Güzeller güzeli... Bahçeli evim olunca her köşesine kasımpatı dikeceğim. Sizlerin katmer katmer, renk renk açılmış kasımpatılarınızı görünce içim gidiyor ![]() Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 03-05-2012 saat 07:43 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Nefis çiçekler, halbuki basit bir gözle bakardım kasımpatlarına önceleri. Ağaçlar.net gezileri çok faydalı oluyor. Herkese teşekkürler olsun. Bu bilgi bombardımanından, % 1 'i bile beni kasımpatı uzmanı yapacak gibi. Çok sağ olun inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Suz-i Dilara, sizden sağlık haberi aldığımıza sevindik. Kullanıcı adınızı doğru yazamadım. Gönlünüzdeki bahçeli evinizde renk renk kasımpatılarınız olur, dilerim. Sevgili sarıgöz, sevgili hanndan, beğenmenize sevindim teşekkür ederim, sizlerin kasımpatılarınızın fotoğraflarını da bekliyoruz. Ben budama özürlü olarak, kasımpatıları hiç budamadım. Zaten çok eski değiller, geçen sene dikmiştim. Şimdi çiçekleri geçince hemen budayacağım. O zaman daha derli toplu olacaklar. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
|
Hepimizin ellerine, emeklerine sağlık, rengarenk ne güzel. Çok teşekkürler. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
|
Çok teşekkürler. ![]() Beyaz patlarım biraz özenti çıktı!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-04-2011
|
bu minikler de benim. sarı olan açmamakta inat ediyor, ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın azelia kara,kasımpatılar muhteşem,Ankaradan nerde aldınız.Bende almak istiyorum... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaçsever
|
Sakarya'dan almıştım sevgili arkadaşım, ama bir hayli zaman oldu, inşallah bulursunuz. ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar,benim kasipatlarda acmaya basladi,yakinen fotograflarim,fakat cogu gelen cok buyuk bir kar ve firtina sonucu ya kirildi,veya telef oldu.Icim parcalandi,lakin kalanlarla idare edecegiz artik. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Bunlarda benim kasımpatılarım. Geçen sene küçük saksıdalardı. Baharda bahçeye diktim. Şimdi bu haldeler. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Çok güzeller sevgili acemifüsun, ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
Sayın acemifüsun; En üstteki beyazlarda mı kasımpatı. Eğer öyleyse ponpon güle benziyolar, harikalar. Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun Hanım, her biri ayrı güzel açmışlar. 10 Kasım'a açmaları da düşündürücü. Emeklerinize sağlık. Benim kasımpatılar sarmaşık gül gibi uzadılar. Sebebi budamamak. Çiçekleri geçince hemen, bir de Ağustosta budayacağım, doğru mudur? Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili arkadaşım. Geçen, bozulan çiçekleri elimle koparıp, uzaklaştırıyorum, uzun süre yeni çiçekler de veriyorlar. Tam çiçeklenme bitince toprak üstünden 4-5cm. bırakıp buduyorum, Ağustosta yine aynı şekilde budama yapıyorum.Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Benim sizler kadar çok kasımpatım yok, hayranlıkla seyrediyorum sizlerin kasımpatılarınızı. Sadece bir tane var. Sağ olsun baharda sevgili Hakkı Şen göndermişti çeliğini, çiçeklerini gösterdi, çok mutlu oldum. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu.
|
Burada da bonsaileri var. http://www.agaclar.net/forum/bonsai-...leri/10260.htm |
|
|
|
![]() |
|
|