agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Badem
(https)

Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen almuud
  • 1 Gönderen almuud

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-01-2024, 14:08   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 27-07-2023
Wink Ferragnes ve ferraduel ilk şekil budamasi

Merhaba arkadaşlar 2023 haziranda diktiğim ağaçlarım bende ki ilk kisini geçirecekler kısmetse fakat kafama takılan bir soru var başından beri . Bana gelen ağaçlar dallı budakli gelmişti ben de hiç dokunmadım önce bir kök gelişimini yapsin bu sene diye ... şimdi budama zamani yaklaşıyor ve agaclarimi goble tarzı şekillendirmek istiyorum ... bütün dalları kesip uygun yerden kessem nasıl olur ? O kadar kötü agac yollamışlar ki bende araştırdık öğreniyorum ve görüyorum ki bende ki ağaçlar sıkıntılı.. yani kesmeye kalksam birçok dal gidecek ve ağacın boyu yarı yarıya inmiş olacak

vakiflar59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-01-2024, 21:50   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 27-07-2023
Abi bu forum yasiyor mu acaba

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vakiflar59 Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar 2023 haziranda diktiğim ağaçlarım bende ki ilk kisini geçirecekler kısmetse fakat kafama takılan bir soru var başından beri . Bana gelen ağaçlar dallı budakli gelmişti ben de hiç dokunmadım önce bir kök gelişimini yapsin bu sene diye ... şimdi budama zamani yaklaşıyor ve agaclarimi goble tarzı şekillendirmek istiyorum ... bütün dalları kesip uygun yerden kessem nasıl olur ? O kadar kötü agac yollamışlar ki bende araştırdık öğreniyorum ve görüyorum ki bende ki ağaçlar sıkıntılı.. yani kesmeye kalksam birçok dal gidecek ve ağacın boyu yarı yarıya inmiş olacak

vakiflar59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-01-2024, 13:07   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-05-2023
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vakiflar59 Mesajı Göster
Abi bu forum yasiyor mu acaba
Öncelikle foruma hoş geldiniz Sizden bir ricam olacak, foruma yazı yazarken normal yazı boyutunda ve mesajınızda kullandığınız şekilde kırmızı değil de siyah "normal" renkte yazı yazmanızı rica ediyorum.

Şimdi sorunuzun cevabına gelirsek ağaçlar net forumu oldukça eski ve bilgi içeriği olarak çok büyük bir forumdur. Benim görüşüme göre Türkiye'de tektir (en azından ben internette böyle bilgi dolu bir forum bulamadım). Forumların bazı zamanlarda sesiz olması benim fikrimce normaldir. Ama bu sessizlikte tabi ki forumun bilgili, bize önerilerde bulunan hocalarımızın vefat etmesi veya yaş olarak ileride olmalarından dolayı forumla ilgilenememelerinin katkısı vardır (hiç kimseyi suçlamıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın). Ama bu sessizliğe yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Zamanla geçmesinin beklemek en iyisi olabilir bence. Sizin bir fikriniz varsa çekinmeden yazın.
İyi forumlar...

almuud Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2024, 14:35   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-06-2007
yeşil ünya.net ve bir iki forum daha vardı kapandı. malesef.

evandevan5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2024, 19:04   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-05-2023
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evandevan5 Mesajı Göster
yeşil ünya.net ve bir iki forum daha vardı kapandı. malesef.
Kapandıkları için dahil edemiyorum zaten. Birkaç forumda daha üyeliğim vardı ama, ağaçlar net gibisi yok

evandevan5 beğendi.
almuud Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024