Bağlan

View Full Version : Batı Karadeniz toplantısı Yer: Safranbolu Tarih: 19 Ekim 2008 Pazar

Sayfalar : [1] 2

Passion
09-08-2008, 19:45
Merhaba Arkadaşlar,

Sevgili Cemo ile birlikte Batı Karadenizli arkadaşlara bir teklifte bulunmak istiyoruz ( Aslında fikir anası Sevgili Cemo ;) ).

Biz de bir Batı Karadeniz toplantısı yapalım ve bu bölgedeki arkadaşlar tanışalım diyoruz. ****** bölge dışından katılmak isteyenler için de aynı teklif geçerlidir.

Öncelikle böyle bir toplantı yapılsa kaç kişi katılımda bulunur onu öğrenmek istiyoruz .

Bu konuyu burada tartışalım istedik. Nerede olsun , ne zaman yapalım ?

Önemli bir ayrıntı daha var , hatta en önemli ayrıntı ,;) ben ve Cemo bu konuda tecrübesiziz ; bu sebepten böyle bir toplantı yapılsa bunu organize edebilecek bir arkadaşa ihtiyaç var :o. Biz de bu olayı organize edecek arkadaşa yardımcı olmaya hazırız.

Aramızda konuşurken zamanlama olarak Eylül sonunu düşünmüştük. Safranbolu, Amasra gibi seçenekleri de aklımızdan geçirdik.

Evet arkadaşlar ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyoruz ...

Kesinleşen durum:

Yer : Safranbolu
Tarih : 19 Ekim Pazar
Adres :
İrtibat Tel :

cemo
09-08-2008, 19:56
Konu başlığı açmakla iyi ettin sevgili passion. Umarım arkadaşlar katılmak isterler.
katılım belli olsun yer ayarlamak kolay:))
Bu arada sevgili Sebo yu tebrik etmek lazım, nasıl beceriyor bu organize işlerini.
Aslında en kıdemli üyeye düşerdi bu iş:)))
Batı karadeniz in en kıdemli üyesi kim:confused:

Passion
09-08-2008, 20:12
Sebo'yu Batı Karadeniz'e mi transfer etsek acaba :) ?

cemo
09-08-2008, 20:36
İyi fikir de, vakti yok. Bursa yı omuzladı götürüyor maşallahh.

Sebahattin Sargın
09-08-2008, 21:09
Benim bu toplantıya katılma imkanım çok zor, ama burdan elimden geldiği kadar destek veririm size...

İlk önce bu işi bir **** bir kaç kişi üstlenmeli. Herkesin ortak bir paydada buluşacağı bir yer ve zaman ayarlamalı. Toplantı katılım sayısının az olması kesinlikle moralleri bozmamalı. Azimle çalışmaya devam edilmeli...

Toplantı tarihi en az iki hafta önceden ilan edilmeli...

Şimdilik bu kadar arkadaşlar....

Güzel sözleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim ;)
Sevgiler ;)

Passion
09-08-2008, 21:57
Desteğin için sağol Sebahattin . Bakalım katılımları bir görelim önce de .

Ashba
09-08-2008, 23:43
Malesef benimde katılmam pek mümkün gözükmüyor. Ama eylüle durum değişirse siz arkadaşlarımı yalnız bırakmam ******

cemo
09-08-2008, 23:51
Sevgili Sebo
senin ne kadar yoğun olduğunu biliyorum. Katılsan elbet çok mutlu olurum.Ama desteğin bile yeter.

cemo
09-08-2008, 23:54
Malesef benimde katılmam pek mümkün gözükmüyor. Ama eylüle durum değişirse siz arkadaşlarımı yalnız bırakmam ******

Arkadaşım, bayram sonrası planımız. Eee bayrama daha çokk, bi gayret yapalım biz de bir toplantı :p

powered
10-08-2008, 20:39
Toplantı ile ilgili hiçbir detay açıklanmadan katılım olup olmıyacağı anlaşılmaz ki. Öncelikle nerde, yani hangi il de yapılacağı? hangi günlerde yapılacağı? açıklanırsa katılıp katılınamayacağı üyeler tarafından, musait olma durumlarına göre daha net değerlendirilebilir. Bu duruma göre ben şu an net bir şey söyleyemiyorum. Ama fikir gerçekten çok güzelmiş tebrikler.

cemo
10-08-2008, 21:00
Sevgili powered,
Toplantı yerini ve zamanını hep birlikte kararlaştırmak için, böyle bir başlık açma gereği duyduk.
Hepimizden bir fikir çıkarsa, ortak bir yer buluruz diye düşünüyorum.
Gün olarak elbette haftasonu olması gerekir ki, çalışanlarda katılabilsinler.

Passion
10-08-2008, 21:38
Evet amacımız bu. Sizin fikirlerinizi öğrenmek. Bunun sonucuna göre yer ve zaman belirlemeyi düşünüyoruz.

En azından ;
- Şu tarihler arasında , şurası/şuralar olursa benim için de müsaittir. O durumda katılabilirim.
ya da ;
-Yer ve zaman önemli değil . Ben katılmaya hazırım.
ya da ;
- Bu sefer katılmam mümkün gözükmüyor ;ama bir daha ki sefere düşünebilirim...

gibi cevaplar verirseniz; genel katılım , yer ve zaman hakkında bir fikre sahip olup ona göre karar verebiliriz.

Hepimizin ortak kararı olursa ; katılım da daha fazla olur diye düşündük.

Sebahattin Sargın
10-08-2008, 21:46
Şimdi isterseniz size yardımcı olayım, lütfen küstahlık yaptığımı düşünmeyiniz...

Eğer bu işi herkezin fikirlerine bırakırsanız, ortada bir karmaşa oluşur...

Ben şimdiye kadar hep yeri ve zamanı kendim belirledim, eğer tersini yapsaydım çeşitli karmaşalar ve tartışmalar oluşurdu...

Bir yer ve zaman belirtin kısmet olursa eğer gelen gelir, gelemeyene de kısmet değilmiş demek gerekiyor...

Sizin oturduğunuz yerleri bir bilsem ortak bir alan bulurdum ama maalesef bilmiyorum...

Şunu unutmayın bu toplantıların zevkini o güzel doyumsuz muhabbetleri bir kere tattınızmı gerisi inanın geliyor...

O yüzden pes etmeyin küçük aksiliklerde...

Şimdilik böyle düşünüyorum. Sevgili Passion ve Sevgili Cemo bu iş size düşüyor sanırım...

Yapacağınızdan eminim size güveniyorum...

Her türlü durumda sizin yanınızdayım efendim...

Sevgiler ;)

powered
10-08-2008, 23:56
Tamam hafta sonları ben musaitim, yer konusunda da sevgili sebonun dediği gibi ortak bir karar çıkarmak için herkes oturduğu yeri yazsın. Ben Zonguldaktayım.

Oğuzhan
11-08-2008, 08:40
Günaydın Arkadaşlar.Kıpırtılar başlamış.:)
Batı Karadeniz olarak sayımız çok az sanırım 3-5 arası .Umarım çoğalır.
İlk önce katılabilecekler bir oluşturulsun.Ona göre yer ve mekan ayarlanabilir.

cemo
11-08-2008, 12:26
Evet sevgili Oguzhan, kıpırtılar başladı:) Bayram sonuna kadar zamanımız var.
Arkadaşlardan gelecek yorumları beklemekteyiz.

cemo
11-08-2008, 18:31
Gelmek isteyenlerin listesini çıkartsak bizde. Powered in dediği gibi, yanına da şehrimizi yazsak diyorum.
Ben başlıyayım :)
1- Cemo- kdz Ereğli

Oğuzhan
11-08-2008, 19:19
1- Cemo - Kdz .Ereğli
2-Oğuzhan- Karabük

Güler
11-08-2008, 19:57
Güler ve eşi Oğuz-İstanbul
Eğer toplantınız hafta sonu olur ve Safranbolu gibi görmediğim bir yer olursa neden katılmayayım? Ama tarihi en az 20 gün önceden belirlemeniz gerekir.

cemo
11-08-2008, 20:16
Güler hanım, beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam size.
Ben baştan beri, Safranbolu ve Amasra diye düşünüyorum.
İnşallah arkadaşlarımız da olur der de, tarihi bir mekanda yaparız bu toplantıyı.
Elbette yer öncelikli değil, önemli olan tanışmak. Ancak gitmişken görülmeye, değecek yerler görülsün istiyorum.
sevgilerimle

cemo
11-08-2008, 20:19
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
3-Güler hanım ve eşi-istanbul

Lalezar78
11-08-2008, 22:41
Katılmayı ben de çok isterim, ama bilemiyorum. Söz veripte gelemezsem çok üzülürüm.

Oğuzhan
12-08-2008, 09:08
Güler Abla çok iyi olur. :)

ezgili dünyam
12-08-2008, 12:09
Çok isterdim ama, malesef çocuklarım sebebiyle kendi şehir merkezim haricinde bir yere gidebilmem imkansız. İnşallah ileride katılabilirim diye umut edebilirim sadece.

cemo
12-08-2008, 12:55
Sevgili Egzili dünyam, çocuklarla gelebilme imkanınız yok mu?

Passion
12-08-2008, 14:34
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu

Ben de Safranbolu da olmasından yanayım, hem UNESCO tarafından Dünya Mirası olarak kabul edilen bu güzel ilçenin mutlaka gezip görülmesi gerek. Sevgili lalezar78 toplantı Safranbolu'da olursa da mı katılmayacasınız? Katılmazsanız ayıp olur gerçekten.

Güler hanım sizi aramazda görecek olmak ne mutluluk! Sevgili Ezgili_dünyam evet gelebiliyorsanız çocuklarınızla birlikte gelin bence de. Sevgili powered haftasonu olursa müsaitim dediniz sizi de listeye ekledim.

Bakın şimdiden 6 kişi olduk :D .

Passion
12-08-2008, 14:36
Sevgili Sebo,

Yardımların için çok teşekkür ederiz. Ayrıca küstahlık olarak kabul etmek, olur mu öyle şey. Biz senin yardımlarından çok mutluyuz.

Sevgiler

Lalezar78
12-08-2008, 16:19
Sevgili Passion gerçekten çok isterim. Bazı özel sebeplerden dolayı gelemezsem mazur görün ne olur.
Sevgiler.

Sebahattin Sargın
12-08-2008, 16:38
Gördünüzmü pes etseyik ilk başta bu aşamalara gelemezdik. Azimle çalışmaya devam edin. Arkadaşlar el birliği ile bu işin altından kalkacaksınız, imkanım olsada keşke bende gelebilsem...

Sevgiler ;)

Passion
12-08-2008, 17:49
Lalezar78 o zaman seni de listeye ekliyorum. Zaten bu çok kesin ve son liste değil. Şu anda katılabilecekleri yazıyoruz. Geziden 20 gün önce ilan ettiğimizde kesin listeyi yeniden yazarız. Bu sebepten seni de ekliyorum :) .

Sebahattin imkanın olursa gel lütfen, çok seviniriz.

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük

Güler
12-08-2008, 19:37
Eğer sebo, ayarlayabilirse bizimle gelebilir.

cemo
12-08-2008, 22:09
Siz çok yaşayın emi Güler hanım, tam ben diyecektim, Sebo ayarlasada sizle gelse diye.Nasıl olsa hafta sonu olacak, bir şekilde buluşursunuz siz. Biz de çok seviniriz, oğlumuz geldi diye.
Ayrıca bütün üyelerimizi bekleriz.

ephesos
13-08-2008, 16:58
Geciktim ama geldim işte arkadaşlar.
Yer olarak amasra veya safranbolu (katılmak isteyen arkadaşların listesi oluşunca oylarız çoğunluğun dediği olur)
Tarih eylül sonu engeç ekimin ilk hafta sonu .

ezgili dünyam
13-08-2008, 18:33
Malesef arkadaşlar kullanıcı adımdan anlaşılacağı gibi hayatım Ezgi'ye blokeli.
Ezgi benim kızım ve down sendromlu. Aslında uyumlu bir çocuk ama uzun yolculukları pek sevmiyor ve eve dönmek istiyor. İnşallah ileride şartlarım uygun olurda toplantılara katılabilirim.

Oğuzhan
13-08-2008, 19:44
Biz seve seve bakarız. Çocuklarla aram iyidir. Sorun olmaz .

anilozer112
13-08-2008, 20:21
Bayramdan sonra olması benim için kötü oldu. Çünkü o zaman okulda yani Tekirdağ'da olucam. :( Başka bi zamana artık.

cemo
14-08-2008, 09:31
Sevgli ezgili dünyam, biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Anilozer, okul hayatında başarılar diliyorum.

Sebahattin Sargın
14-08-2008, 19:31
Nasıl sevindim anlatamam vallahi, eğer o gün bir aksilik çıkmaz ise bende Güler Hanımlarla gelebilirim. Bunun için Güler Hanımcığıma ve toplantıyı düzenleyen arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim....

Sevgiler ;)

cemo
14-08-2008, 19:49
İnşallah bi terslik olmaz sevgili sebo. Biz de çok sevindik inan:)

cemal.S
15-08-2008, 08:05
Eğer sebo, ayarlayabilirse bizimle gelebilir.

Merhabalar!

İşte AĞAÇLAR NET te beni cezbeden hatta baştan çıkarıp şehir şehir koşmaya uçmaya zorlayan dostluk ve kardeşlik gösterisi.

Düşünsenize iki bitki delisi (Güler Hanım, Sebo) düşmüşler yollara resim çekip kamp kurarak Amasra cennetine doğru beraber. Eminim yolculukları bir dakika kadar gelmeyecek. Görürsünüz siz Batı Karadenizliler.

Sizleri buralardan adım adım takip etmenin bile zevki bir başka olacak.

Saygıyla.

Güler
15-08-2008, 08:53
Sevgili cemal.S. yazdıkların çok doğru, bizler doğa ve bitki-çiçek hayranları yollara düşüyoruz. Ama senin eksik yazdığın bir şey var o da; çiçekler hakkında bu kadar iyi anlaşan ikilinin birinin yaşının altmış diğerinin ise onyedi olması. Bilemiyorum, söz konusu bitkiler olmasaydı bu kadar iyi anlaşabilir miydik Seboyla?

cemal.S
15-08-2008, 09:12
Güler Hanım !

Doğayı seven sevmesini bilen herkesin henüz 20 sine bile basmadığını duymuştum.

Hey Karacaoğlan hey.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
15-08-2008, 09:16
İnsanların anlaşmaları için yaşın pek önemi yoktur bana göre. Ortak bir paydada buluştuktan sonra yaş ister 70 olsun ister 80. Güler Hanımcığım yaşınız 60 ama sizin benden genç bir ruhunuz var, maşallah diyelim ;)

Güler
15-08-2008, 09:33
öhööö, öhöö, öhööööö.
Sebocum seni çok seviyorum.

Oğuzhan
15-08-2008, 09:39
******* :)
Arkadaşlar süpersiniz. :)

cemo
15-08-2008, 10:12
[QUOTE=cemal.S;268615]Merhabalar!

İşte AĞAÇLAR NET te beni cezbeden hatta baştan çıkarıp şehir şehir koşmaya uçmaya zorlayan dostluk ve kardeşlik gösterisi.

Düşünsenize iki bitki delisi (Güler Hanım, Sebo) düşmüşler yollara resim çekip kamp kurarak Amasra cennetine doğru beraber. Eminim yolculukları bir dakika kadar gelmeyecek. Görürsünüz siz Batı Karadenizliler.

Sizleri buralardan adım adım takip etmenin bile zevki bir başka olacak.

Saygıyla.

Sevgili Cemal bey,
Bence siz de katılın, birlikte adımlayalım bu güzel doğayı.:))

Oğuzhan
15-08-2008, 10:41
Evet Cemal Abi Öyle uzaktan takip etmek yok.Bekliyoruz...:)

Oğuzhan
15-08-2008, 10:42
Tüm dostlar davetlidir. :)

cemal.S
15-08-2008, 11:02
Evet Cemal Abi Öyle uzaktan takip etmek yok.Bekliyoruz...:)

Eyvah Eyvah yapmayın yahu. Şu garip bodro mahkumunu kovduracakmısınız işinden. İzin mizin kaytarma derken. Siz bari yapmayın. Ben sizlere güveniyor ve inanıyorum. Bizim yerimize Safranbolunun, Amasranın altını üstüne getirir. Tarihi evlerin birinde kulaklarımızı çınlatarak kahve bile içersiniz.

Resimlerde cabası mecbur bilesiniz. Bekliyoruz buralarda.

Nazik davetiniz için çok teşekkürler. Gerçekten sağ olun var olun hep gülün ne diyeyim başka.

Sevgiyle.

cemo
15-08-2008, 11:07
Cemel bey,
''yeşil başlı gövel ördek '',türküsünü çığırtırdık hep beraber:)))

Güler
15-08-2008, 11:32
Haa, haaa; duygu sömürüleri başladı.....

cemo
15-08-2008, 11:46
Damardan deneyelim dedim:))

Gönül, bu güzel insanlarla olmak istiyor ne yapalım:)))

Passion
15-08-2008, 16:32
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
7-Sebahattin Sargın-Bursa
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak

Oooo , liste uzamaya başladı :D . Hadi bakalım daha fazla katılım bekliyoruz. Bütün dostlar buyurun, buyurun..

Arkadaşlar Safranbolu olursa oturup çay kahve içip sohbet edebileceğimiz bir yeri ayarladım şimdiden. Sahibini tanıyorum. Hatta eğer o günlerde müsait olursa ( bebek bekliyorlar da o tarihlerde) kendisi de katılacak toplantımıza. O da bir doğa insanı. Yine Safranbolu yu daha bilinçli gezmemize de yardım edecek .Kendisi Safranbolu nun yerlisi.

Hava güzel olursa konağın bahçesinde oturabiliriz, soğuk olursa da içerde oturabilirz. Hatta konağın fotoğrafını bulabilirsem buraya ekleyeceğim. Tarihi Hükümet konağı binasının hemen altında. Konağın altı ve bahçesi kafetarya üstü de gezi evi.

Sebahattin üniversiteyi kazanmışsın. Tebrik ederim. Hangi bölüm?

Listeye ,atlayıp ta ,eklemediğim arkadaş varsa lütfen kendisini eklesin.

Sebahattin Sargın
15-08-2008, 21:27
Sevgili Passion;

Sizin meslektaşınız olacağım kısmet olursa, ben gıoda teknolojisi meslek lisesi çıkışlıyım. Bandırmada da MYO okuyacağım, hemen hemen meslektaş sayılırız ;)

Passion
16-08-2008, 12:18
Doğru Sevgili meslektaşım,

Sana okul hayatında ve okuldan sonra ki hayatında bol başarılar diliyorum. Her şeyden önemlisi mesleğini severek yapabilmeni diliyorum.

habibe
19-08-2008, 14:22
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli

(Sevgili cemo, Guler hanımlar geçerken beni de alacaklar.)

Cumhur Tonba
20-08-2008, 02:02
...

Sevgili Sebahattin Sargın Beyefendi. Enerjinize hayranım. Antalya'yı açıyorum oradasınız, Kastamonu'yu açıyorum oradasınız. Her yere yetişmeye çalışıyorsunuz. Nasılsınız. İnşallah acılarınızda biraz hafiflemiştir. Size sağlıklı günler dilerim. Bandırmaya gelirsem sizi ziyaret etmek isterim. Ben, Antalyalıyım. Orada doğdum büyüdüm. Kastamonuda Ortaokulu ve Ziraat Meslek lisesini bitirdim. Keşan'daM.Y.Okulu Besicilik böl.okudum. Gönen'de, Vanda, Keşan ve Uzunköprüde Tekniker olarak Tarım Bak. Çalıştım. Yani anlayacağın Türkiyenin 4 köşesindende hatıralarım var. Gönen Alman Çiftliğinden askere giderken eşimle Bandırma'da güzel bir kayık gezisi yapmıştık ve oradan İzmire gittim. Askerliğe İzmir'de başladım. Ailemizin yarısıda İzmir Eşrefpaşa'da.

Passion
20-08-2008, 11:53
Oturup sohbet edebileceğimiz bir mekandan fotoğraflar.
45464

45466

45469

45470

45467

Mümtazlar Konağı - Safranbolu

Passion
20-08-2008, 11:58
Aynı mekanın bahçesi ve iç mekanı:

4547145472

4547445473

Sebahattin Sargın
20-08-2008, 21:39
Sevgili Sebahattin Sargın Beyefendi. Enerjinize hayranım.
...

Sevgili Cumhur Bey;

Güzel sözleriniz ile beni onore ettiniz, çok teşekkür ederim. Kadere bakın ki bende bir Ziraat Meslek Lisesi mezunuyum efendim. Elbette ki sizinle tanışmayı bende çok isterim, Bandırmada evimi bir tutayım her zaman beklerim. Bu sıcak ve içten mesajınız için çok teşekkür ederim...

Sevgili Passion;

Çok iyi bir seçim, bayıldım doğrusu tebrik ederim...

Sevgiler ;)

Passion
20-08-2008, 21:43
Beğendiğine sevindim Sevgili Sebahattin. Umarım diğer arkadaşlar da beğenirler.

Güler
20-08-2008, 22:28
Sevgili Passion, reklâmın da bu kadar güzeli az bulunur, tebrikler. O kadar güzel resimler yüklemişsiniz ki biran önce gelmeye can atar olduk.
Bir terslik olmazsa, gelirken Sebo ve Habibe'de bizle gelecek.

Passion
20-08-2008, 23:57
Teşekkür ederim Güler Hanım. Fotoğrafları arkadaşımdan aldım.

Hep beraber gelmeniz çok güzel olacak. Umarım bir terslik olmaz.

ephesos
21-08-2008, 22:41
Selam arkadaşlar , http://www.amasram.net/resimler.html güzel amasramızı şuradan bir inceleyin derim haksızlık olmasın.

ephesos
21-08-2008, 22:44
Ha bu arada birde saklı cennetimiz inkum var burayada bir göz atın ama mevsimsel olarak amasra daha mantıklı fakat yazın kimsenin bilmediği bir tatilyeri ararsınız belki.http://www.bartin74.net/sayfalar/inkumu.asp

Cumhur Tonba
22-08-2008, 01:01
Sevgili Karadeniz'li ler.
Yazılarınızı her akşam kontrol ediyorum.
Bakalım ne gibi gelişmeler olmuş diye. Bayaği ilerleme var.
60 ve 17. Bence harikulade bir uyum. Hiç bir çıkar beklemeden belli bir gaye uğruna aynı saflarda yer almak. Bazen şunuda düşünüyorum. Karşı cins ten olan kişiler. Seks dışında neden ki birbiriyle arkadaş olamasın. Güzel dostluklar kuramasın. Birbirlerinin derrtlerrini dinleyip, karşılıklı olarak birbirini teselli etmesin.
Ağaçlar net te bu potansiyel var.
Yazışmalarınızı okudukça inanın kendimi bir aile ortamı içerisinde hissediyorum.
Okullar başlasın sebo yu ziyaret edeceğim. Bir arkadaşımızda tekirdağ' a gelecekmiş. O da proğramımda.
Her halde Güler hanımla sebo seyahate gelecek. Lütfen biraz sıkıştırında Ezgili Dünyam da oralarda olsun.
Hepinizi saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum. 10 yaşındaki kızım Nazlıcan'da sizlere selam söylüyor. Hoşcakalın.

ephesos
22-08-2008, 16:29
Tekirdağ sınırına kadar batıkaradeniz sayıyoruz dolayısıyla İstanbullu arkadaşlarda davetlidir onların da katılmasını bekliyoruz.

Cumhur Tonba
25-08-2008, 16:01
Sevgili Karadeniz'liler.
Anlaşıldıki sizler toplanıp hep beraber geziye çıktınız. 2 gündür siteye uğrayan yok. Gezin bakalım. Sonra dönünce bizede anlatın.

Cumhur Tonba
27-08-2008, 23:39
Sayın Karadenil'li hemşerilerim.
Sizleri cidden merak etmeye başladım. Endişelenmiyorum desem yalan olur. Bir haftadır hiç birinizden ses seda yok. Lütfen bir ses verin. Bizide meraktan kurtarın.

cemal.S
28-08-2008, 08:10
Merhabalar!

Sahi bende merak eder oldum yahu. Nerde bu güzel insanlar. Buralarda bir yerlerdelerde biliyorum. Yeşilemi karıştılar ne? Yoksa anadolu cennetinde kayıpmı oldular. Uzaktanda olsa sizleri izliyorum haberiniz ola.

Saygıyla.

Passion
28-08-2008, 10:22
Merhaba Sn. Cumhur ve Sn. Cemal.S ,

Ben buradayım :eek: . Sevgili Cemo, bir anadolu cennetine karıştı evet :D , o yüzden bir süredir sesi soluğu çıkmıyor. Toplantıyı bayram sonrası düşündüğümüzden şu anda beklemedeyiz. Yeni katılımlar da şu arada yok daha :( .

Bu toplantıyı gerçekleştirmek isteyen bütün arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum , bu forum konusundan haberi olmayan arkadaşları sizler de elinizden geldiğince haberdar edebilirseniz daha bir canlanabiliriz ;) :D .

Saygılar, sevgiler...

eda06
28-08-2008, 11:05
sevgili passion bende gelmek isterim,ama yanımda benim ufaklıgıda getirmem mümkünmü? eger olursa katılmak mutlu eder beni. gönül isterki hepinizle tanışayım.sevgiler;)

Passion
28-08-2008, 11:13
****** Sevgili Eda06, ufaklığı da getirebilirsiniz. Öyle bir sınırlama koymuyoruz. Ben de kendi adıma çok memnun olacağım sizinle tanışmaktan. Sizi de hemen listeye ekliyorum :). Sevgiler..

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli
11- Eda06 - Ankara

Oğuzhan
28-08-2008, 19:19
Sevgili Edao6 ,
Tabi neden olmasın.Ufaklığı getirebilirsiniz. :)

Oğuzhan
28-08-2008, 19:21
İsteyen tüm dostlar gelebilir.Sınırlama yok yok ..

Cumhur Tonba
28-08-2008, 22:59
Sevgili Karadeniz'li ler. Nihayet ses vermeye başladınız. Bu kadar arayı sözleşmiş gibi hep beraber nasıl verdiniz? İnşallah bir numara çevirmiyorsunuzdur?
Hepinize selam ve saygılar.

Oğuzhan
29-08-2008, 09:15
:D iLAHİ BİZDE NUMARA OLMAZ .

hayalciciftci
29-08-2008, 13:52
kaç günlüğüne gidiliyor acaba? Gittiğimizde konaklayacak mıyız yoksa günübirlik gezip dönecek miyiz?

Güler
29-08-2008, 20:19
Yol hayli uzun olacak gibi. Sanırım biz bir gece konaklamayı düşünüyoruz.

zenfree
31-08-2008, 16:24
Toplantı tarihi belli değil mi, ben mi göremedim?

Güler
31-08-2008, 18:07
Şereflendirdiniz sevgili zenfree, nasılsınız?
Toplantı tarihi kesinleşmedi, sanırım Bayramdan sonra.

zenfree
31-08-2008, 22:58
Güler Hanım estağfirullah.:) İyiyim ama zaman problemi yaşıyorum. Artık sonbaharla birlikte foruma daha çok vakit ayırabilmeyi ümit ediyorum. Okullar da açılıyor. Zaten agaclar.net benim için okul. Eğitime devam. Bu arada şöyle bir Karadeniz'e uzansak hiç fena olmaz hani.;)

Passion
01-09-2008, 14:20
Sevgili Zenfree ,

Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. tarih bayramdan sonra olacak. 20 gün öncesinde kesin tarihi duyuracağız.

Tarihle ilgili şunları konuşmuştuk biz Cemo ile :

Ramazan içersinde oruç tutanlar açısından zorluk olabilir diye düşündük.O yüzden bayram sonrası olsun dedik.
4-5 Ekim bayram tatiline giriyor, katılım o tarihte zor olur diye düşündük. Hem yoğunluk yüzünden ulaşım, konaklama vs açısından da zorluklar yaşanır . Eğer katılım sorun olmayacaksa o tarihte mümkün.

Arkasından 11-12 Ekim de iyi bir tarihti fakat o tarih benim açımdan imkansız, Adana 'da çok yakın arkadaşımın düğününde olmam gerekiyor. Ama illa o tarih olsun denilirse siz toplantıyı yapabilirsiniz.

Biz bunları düşünerek 18 Ekim uygun olur diye düşünmüştük. Biraz geç bir tarih gibi görünüyor ama tam bir Sonbahar toplantısı olur.

Evet alternatifler bunlar. Bu arada günübirlik bir gezi diye düşünmüştük. Uzaktan gelenler için tarih kesinleşince konaklama için o şehirde yaşayan arkadaşların yardımıyla konaklama imkanları araştırılabilir diye düşünüyorum.

Sevgili Zenfree ve Sevgili Hayalciciftci sizleri de çok kesin olmayan bu listeye :) ekleyebilir miyim bu durumda.

Cumhur Tonba
02-09-2008, 12:44
[QUOTE=Sebahattin Sargın;270174]Sevgili Cumhur Bey;

Sevgili Sebahattin Bey
Bizim ne zaman geleceğimiz şu an için hiç önemli değili. Önemli olan ev tutabildinizmi? Okula kayıt yaptırdınızmı? Yani sizi ilğilendiren işler yolundamı.
Gerçi Antalya ve Karadeniz organizasyonlarına bile yetişen birisine bunu sormak ayıp oluyor ama merak ettim.
Yeni bir hayata başlayacaksın. Senin başarılı olacağına inanıyorum.
İyi günler ve mutluluklar diliyorum.

Step Floribunda
03-09-2008, 12:35
Merhabalar,

Daha bugün gruba üye olmuş biri olarak Kdz. Ereğli'den ben de bir aksilik çıkmazsa toplantınıza katılmak isterim. Fakat Sevgili Eda06' nın sorusuna verdiğiniz olumlu cevaptan yüz bularak ben de, acaba 2 çocuklu bir bayanı eşiyle birlikte kabul eder misiniz diye sormadan edemeyeceğim :))

Passion
03-09-2008, 13:53
****** kabul ederiz Sn. Step Floribunda.

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli
11- Eda06 ve çocuğu - Ankara
12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli

'' Zenfree ve Hayalciciftci sizleri de ekleyeyim mi listeye ? '' diye sormuştum, cevabınızı bekliyorum.

ephesos
03-09-2008, 14:00
Preacox hocayı kafalayabilirsem onuda ekleyeceğiz yakında belli olur .

Sebahattin Sargın
03-09-2008, 14:54
Öncelikle toplantıya katılacak üyelerimize şunu söylemek isterim;

Biz huysuz yaşlılar değiliz toplantılarımıza çocuk istemeyiz diyeceğiz. Sonuçta herkes bir çocukluk dönemi yaşamıştır. Toplantımıza neşe katarlar...

Fakat birde şu durum var, bizim yumurcaklar bazen sıkılabiliyorlar toplantılarda. Daha önce ki toplantılardan olan tecrübem ile bunu söylüyorum, bu durumuda göz önünde bulundurmanız iyi olacaktır sanırım....

Toplantıyı iple çekiyorum, Sevgili Ephesos preacox hocamızıda aramızda görmek bizi çok sevindirecektir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Sevgiler ;)

zenfree
03-09-2008, 19:50
Filiz Hanım, ilginize teşekkürler. Tarih belli olmadan yazmayalım.:) Malesef iş saatlerim ve günlerim çok değişken.

Passion
03-09-2008, 19:52
Peki Sevgili Zenfree. Gerçi bu liste kesin bir liste değil ama...

Umarım sizi de aramızda görürüz.

praecox
03-09-2008, 23:02
Preacox hocayı kafalayabilirsem onuda ekleyeceğiz yakında belli olur .

Hımmm Hade diyelim ki hocayı kafaladınız yer belli mi? :D
Aslında hoca dünden razı bare kabuk yosun toplamıya bir bahane daha eklenmiş olur.
Kesin olmamakla beraber ben zaten katılmıya niyetliydim. Umarım tarih ve yer uygun olur ve de bir başka manim girmez araya... :)

Zaten bulunduğum yer itibarı ile karadenizin oldukça da batısında sayılırım :D

Oğuzhan
04-09-2008, 08:40
Hocam bekleriz.:)

Oğuzhan
04-09-2008, 08:41
Sevgili Zenfree inşallah katılırsınız.

Step Floribunda
04-09-2008, 10:44
[Fakat birde şu durum var, bizim yumurcaklar bazen sıkılabiliyorlar toplantılarda. Daha önce ki toplantılardan olan tecrübem ile bunu söylüyorum, bu durumuda göz önünde bulundurmanız iyi olacaktır sanırım....]

Daha önceki mesajlarınızda size Sebo denilmesini tercih ettiğinizi okumuştum. Benim de Yeni Üye olmuş biri olarak size Sebo dememi umarım laubalilik olarak kabul etmezsiniz sayın Sebahattin Sargın.

Öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Yaşınız küçük olmasına rağmen çok doğru bir tespit yapmışsınız. Gerçekten de bu tarz toplantılarda, hele de onların oynayacağı arkadaşları yoksa, çocuklar çok sıkılıyor ve çevrelerini de sıkmak için ellerinden geleni ardlarına bırakmıyorlar.

Tabi ki biz anne babalar da hoş bir sohbetin ortasında, çocukların can sıkıntısıyla uğraşmak ya da tuvalete götürmek gibi işlerle uğraşmayı istemeyiz. Fakat sizler 1 gün kalmalı bir toplantıdan bahsedince, bizim gibi çocuklu ve ailesi yanında olmayan çalışanların da toplantıya katılmasının tek yolu bu oluyor maalesef. Yoksa emin olun ben de uyarınızı düşünmüş olarak böyle bir soruyu yönelttim grubun geneline.

Oğuzhan
04-09-2008, 11:04
Çocuklar geleceğin Ağaçlar.net üyeleri katılmaları bence çok iyi olur.Toplantı tanışmak ve sohbet ağırlıklı olur sanırım.Onlar bizleri neşe kaynakları ..:)
Siz gönlünüzü ferah tutun.

Sebahattin Sargın
04-09-2008, 11:05
Öncelikle bana Sebo demenizde hiç bir sakınca yok, zaten böle denilmesi hoşuma gidiyor ;)

Toplantı tarihi yaklaşınca kesin durum belli olur efendim, hem ben çocukları çok severim. Olmadı ben oynarım onlarla ;)

Step Floribunda
04-09-2008, 12:28
Herkese çok teşekkürler.

Seviyeli bir gruba benziyor bu agaclar.net . Zaten ilgi alanı ağaç ve doğa olan insanların başka türlüsü olamaz diye düşünüyorum.

Güler
04-09-2008, 13:22
Sevgili Step Floribunda, biz de uzaktan geleceğimiz için Safranbolu'da bir gece konaklamayı düşünüyoruz, hatta S.Nişanyan'ın butik oteller kitabından yer araştırmaya bile başladım.
Sanırım bu toplantı, bir tanışma toplantısı olacak, tabî sonbetlerimiz genelde ağaçlar ve bitkiler üzerine olacaktır ama bir eğitim toplantısı olmadığı için, çocukların gelmesi bence bize neşe verecektir.

ephesos
04-09-2008, 14:02
Tamam listeye preacox hocayıda ekliyoruz .

Doğal Doğa
04-09-2008, 14:16
Ah keşke vakit uysada bizde tekrar o güzel dostları görebilsek yenilerini tanıyabilsek.....
Gerçi biz biraz iç ege de kalıyoruz ama bir yüzsüzlük yapıp gelirdik...Gelseydik birde cemal abiyi kapar geçerdik yalovadan...Ama yinede gönlümüz sizinle.. Fotoğraflarla avunalım artık...

ephesos
04-09-2008, 14:27
İyide arkadaşlar Safranbolu kesin mi ?

Amasarayı oylamayacakmıyız ? Bence oylamalıyız .

Passion
04-09-2008, 14:50
Sn. Doğal Doğa, yüzsüzlük olur mu hiç. Bu toplantı herkese açık. vaktiniz uygun olursa lütfen buyurun gelin .

Kesin olmayan listemizin son hali :
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli
13- Preacox
14- Günüm ve oğlu - İstanbul ( zamanlama müsait olursa katılabileceğini söylemişti )

ephesos
04-09-2008, 15:46
Katılmak isteyen arkadaşlar oylamayada katılsın lütfen amasra **** safranbolu olarak belirtin lütfen.

Oğuzhan
04-09-2008, 16:06
Oyalama yaparız.
İlk önce liste bir oluşsun.
Çoüunluğun kararına göre Amasra ya da Safranbolu olur.

ephesos
04-09-2008, 16:18
Direk safranbolu kararı alımış gibi görünüyordu hatırlatmak istedim.

Passion
04-09-2008, 17:35
Pekala, o zaman lütfen herkes isminin yanına toplanmak istediği yeri yazabilir mi ?

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu : SAFRANBOLU
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli
13- Preacox
14- Günüm ve oğlu - İstanbul ( zamanlama müsait olursa katılabileceğini söylemişti )

Güler
04-09-2008, 18:26
Ben de Safranbolu'yu tercih ediyorum. Orayı görmedim.

ephesos
04-09-2008, 19:35
Ben Amasra diyorum.

praecox
04-09-2008, 21:27
Amasra tercihim. Ama pek farketmez sonuçta çoğunluk nereyi istiyorsa uyarım safranbolu da olur.

zenfree
04-09-2008, 22:55
Ben de Safranbolu'yu tercih ederim.:)

Passion
04-09-2008, 23:15
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
3-Güler hanım ve eşi-istanbul :SAFRANBOLU
4-Powered -Zonguldak
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak : AMASRA
10- Habibe - Kocaeli
13- Preacox- İstanbul : AMASRA/SAFRANBOLU
14- Günüm ve oğlu - İstanbul
15- Zenfree-İstanbul : SAFRANBOLU
Sevgili Zenfree tercih yapmanızdan cesaret alarak ;) sizi de yazdım artık :). Nasılsa bu kesin bir liste değil.

Step Floribunda
05-09-2008, 07:57
Amasra bana daha uygun gibi. :)

hayalciciftci
05-09-2008, 11:57
Sevgili Passion,

Cevabımın gecikmesinden dolayı özür dilerim.
İşyerimde bazı hafta sonları mesaiye kalabiliyorum ama maalesef mesai günlerim çok önceden belli olamıyor. Mesaim olmazsa sizlere katılmaktan zevk duyacağım.

habibe
05-09-2008, 14:33
Safranbolu.

Passion
05-09-2008, 16:22
1-Cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
6-Lalezar78-Karabük
8-H.pinar-İstanbul
10- Habibe - Kocaeli :SAFRANBOLU
12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli : AMASRA
14- Günüm ve oğlu - İstanbul
16- hayalciciftci-Ankara

Sevgili Hayalciciftci , katılımınız durumunda tercihiniz neresi?

cemo
05-09-2008, 18:43
Ben geldim arkadaşlar:))
Katılımları görünce çok mutlu oldum inanın. Aklım burada kalmıştı.
Katılmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
Şimdi ben, ekim ayını zor beklerim:)
Bursa ikinci yaz toplantısını bir günle kaçırdım zaten:(
Pazartesi varabildim Bursa ya:((
Neyse ,dostlar toplantımıza katılımak istemiş gönülden, burada tanışırız inşallah.
Sizleri özlemişim, sevgilerimle

Günüm
05-09-2008, 19:12
SAFRANBOLU ve lokum..

Cumhur Tonba
05-09-2008, 23:20
Sevgili Karadeniz'liler. Toplantınızı dört gözle bekliyorum. Antalya'lılara nezaman, nerde, derken toplantıyı bitirttim. Sizlerde toplanın. Hiç olmazsa anlattıklarınızdan biraz memleket hasreti gideririz. Görünüş o ki sizin toplantı gerçekleşecek. Sebo varken merak etmeyin.
Hepinize saygılar, sevgiler.

hayalciciftci
06-09-2008, 09:02
Safranbolu'da merkezden uzak üzüm bağlarının olduğu bir yerlere gitmiştim zamanında. Gittiğim yerin ismini hatırlamıyorum ama yetiştirdikleri domateslerin kokusu halen burnumda.
Tercihim; SAFRANBOLU

Passion
06-09-2008, 12:17
Sizin gittiğiniz yer Bulak köyü olabilir Sevgili Hayalciciftci , Yörük köyü olması da diğer bir ihtimal.

Passion
06-09-2008, 14:23
1-Cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
6-Lalezar78-Karabük
8-H.pinar-İstanbul
14- Günüm ve oğlu - İstanbul : SAFRANBOLU
16- hayalciciftci-Ankara : SAFRANBOLU

cemal.S
07-09-2008, 10:37
Merhabalar !

Yazılanları okuyunca ne düşündüm sizinle paylaşmak isterim. Müsadenizle işte demokrasi bu olsa gerek. Ağaçlar net üyeleri hep bir olmuş hangi cennette buluşacaklarına karar veriyor.Bundan daha büyük bir mutluluk olabilirmi. Benim tercihim cennetlerin hangisi olursa hiç farketmez hatta isterseniz gidin en ucra köyde toplanın dahada hoşuma gider bilesiniz. Yalnız bir şartla bol fotoğrafla bizleri birazcık oralara götürürseniz çok sevinirim. Biraz emri vaki oldu ya neyse. Deliyiz canım deli hemde anadoluya ne yapalım.

Uzaktan uzağa içini çekerek sizi takip eden birisini hayal edin lutfen. İşte o deli şu an bu satırları size yazan.

Sevgiyle kalın.

cemo
07-09-2008, 11:47
Sevgili Cemal.S
bizimde bir şartımız olsun, o resimleri siz çekip yükleyin:) Sizi buraya getirebilirsek çok daha güzel olur kanımca:)
Sevgiler

Gülşen
07-09-2008, 11:58
Ben de Sevgili Cemal.S gibi içimi çekerek takipteyim Cemo :) Fotoğraflarınızla o güzelliği paylaşacağım, aman unutmayın.

cemo
07-09-2008, 20:03
Seni de bekliyorum Gülşen haberin ola:)Resim çekecekler belli oldu, sen ve Cemal bey:)

Passion
07-09-2008, 21:55
Evet böyle uzaktan içinizi çekmenize gönlümüz razı olmaz. Siz de gelin aramıza katılın lütfen.

Oğuzhan
08-09-2008, 08:08
Cemal Abi işlerini hallet senide bekleriz.Öyle uzaktan bakmak olmaz. :)

Güler
08-09-2008, 08:32
Bu gidişle bayağı kalabalık olacak. Haydi millet, biraz gayret. Ağaçlar net'in en kalabalık toplantısını gerçekleştirelim. Başka türlü yüz yüze tanışma olanaklarımız az oluyor.
Keşke minibüsü olan bir arkadaşımız olsa da güzergaha yakın yerlere gelen arkadaşlarımızı toplaya toplaya gelebilse.

zenfree
08-09-2008, 19:23
Aynı otobüsle gitsek ne güzel olur. Bir akşam da konaklarız. Ne dersiniz?

cemo
09-09-2008, 20:27
Arkadaşlar, kalmak isteyen olursa yer ayarlanır.Mesela Amasra öğretmenevinde bir gece kalınıp, Safranbolu ya geçilir. Hem, iki güzel ilçeyi de görmüş olursunuz, ne dersiniz? Bir taşla iki kuş misali:)

Toplantıyı pazar yaparsak daha uygun olur o zaman.

Sebahattin Sargın
09-09-2008, 20:53
Toplantının hafta sonu olması sanırım tüm üyelerimiz için en uygunu olur, ev sahibi üyelerimiz toplantı tarihini belirlerken bu konuyu göz önünde bulundururlarsa seviniriz...

Sevgiler ;)

cemo
09-09-2008, 21:01
Sevgili Sebo, hafta arası yapmak pek akıl karı olmaz sanırım. Çalışanlar için uymaz.
Hatta siz dışardan gelecek, pazartesi işi olanlar için, cumartesi uygun olur demiştik ama, kalma olasılığı doğunca (kalınırsa süper olacak ayrıca) pazar daha uygun gibi ne dersin? Bu işlerin uzmanı sensin.
Tabi diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyoruz.

Sebahattin Sargın
09-09-2008, 21:04
Şu olabilir Cumartesi akşamından gelinilir şayet konaklamalı olacak ise tabi. Cumartesi akşamı konaklanır, pazar günüde gezi olur akşam dönülür. **** cumartesi mdaha erken bir saatte gelinir. Bu şekillerde olabilir ama üyelerin görüşlerini almak lazım...

Mahmut Leventoğlu
09-09-2008, 21:27
Cuma akşamından yola çıkın sabaha karşı Safranboluda olur ve kalacağınız yere yerleşirsiniz.Cumartesi günü Amasraya geçip akşama tekrar Safranboluya dönersiniz . Toplantınızı yapar Pazar sabahı kahvaltıdan sonra Safranbolu ve yörük köyü gezersiniz. Akşam üzeride ver elini yolculuk İstanbula dönersiniz vakitlice.

16-17 kişi olunca 17 lik turizm midibüslerinden ayarlayabilirsiniz. Tarihi kesinleştirirseniz araç temin etmekte faydam olabilir.

praecox
09-09-2008, 21:43
Cuma akşamından yola çıkın sabaha karşı Safranboluda olur ve kalacağınız yere yerleşirsiniz.Cumartesi günü Amasraya geçip akşama tekrar Safranboluya dönersiniz . Toplantınızı yapar Pazar sabahı kahvaltıdan sonra Safranbolu ve yörük köyü gezersiniz. Akşam üzeride ver elini yolculuk İstanbula dönersiniz vakitlice.

16-17 kişi olunca 17 lik turizm midibüslerinden ayarlayabilirsiniz. Tarihi kesinleştirirseniz araç temin etmekte faydam olabilir.

Yok canım ben toplantı sanmıştım 48 saat otobüste yolculuk değil... :D

benim bu işe kondüsyonum da rest çeker...

Bu konuyu tekrar bir düşüneyim ben .... :)

cemo
09-09-2008, 21:58
Bence de, Sebo üyelerin yorumunu alalım.

cemo
10-09-2008, 00:02
Yok mu yorum yapan bi kul:))

caretta
10-09-2008, 01:36
Bence akşama kalmalı ve iki gün olsun.. Gerçi ben gelemeyeceğim ama :) resimlerinizi bekliyorum..

ephesos
10-09-2008, 12:57
İsteyen , konaklayacak olan cumaertesinden gelip safranboluya yerleşir günübirlik katılacaklar pazar günü toplantıya katılır , sonrası katılımcıların tercihine kalmış.

Güler
10-09-2008, 13:01
Bence Cumartesi yola çıkılır, Safranbolu'ya gelinir. Toplantı Pazar sabah onbir civarı başlayabilir. Bizler de dönüş yoluna üç-dört gibi çıksak, ancak evlerimize gelebiliriz diye düşünüyorum. Bu benim fikrim. Genele mümkün olduğu kadar uyarım.
Cuma gecesi yola çıkmak bana biraz ters geliyor, geceleri arabayı pek rahat kullanamıyorum, gerçi Oğuz da gelecek ama, nedense gece yolculuğunu pek tercih edenlerden değilim.

Sebahattin Sargın
10-09-2008, 13:04
Sevgili Ephesos ve Güler Hanımın fikirleri üzerinde yoğunlaşsak daha iyi olacak sanırım, ne dersiniz arkadaşlar?

Mahmut Leventoğlu
10-09-2008, 13:15
Benim önerdiğim: Biz yani alternatif tur organizasyonu yapan şirketler genellikle proğramlarını bu şekilde yaparlar; o nedenle bir örnek olarak önermiştim. Eğer kalmayı planladığınız yer salt Safranbolu **** salt Amasra ise ona göre proğram çıkarılabilinir.**** Cumartesi sabah çok erken hareketle Safranboluya ulaşılınır ,gezi ve toplantı yapılabilinir sonrada dilerseniz Amasra ya gidip Pazar öğleden sonra hareketle akşam İstanbula ulaşılabilinir. En önemli önerim bir gece kalınması yönündedir.

Oğuzhan
10-09-2008, 13:35
Ben kendi adıma Cumartesi çalışıyorum.Ancak Pazar katılabilirim.O gün neyi gösterir bilemem.İzin alma durumum olur ya da olmayabilir.

cemo
10-09-2008, 17:39
Bence, uzaktan gelenlere göre ayarlama yapmak en doğrusu olur. (Gerçi benim yolum da 4 saat sürüyor) Ben çoğunluk ne derse uyarım. Toplantı yeri belirtirken gün de belirtirsek, ortak bir karar verebiliriz sanırım.
sevgiler

Passion
11-09-2008, 08:49
Konaklama yapmayıp yakın yerden ( Bolu, Ankara, Kastamonu..)gelecek olanlar pazar sabahı en erken kaçta Safranbolu da olabilirler, bunu da araştırmak lazım.

Ankara'dan sabah 07:30 da bir otobüs var Safranbolu'ya. Varışı 10:45. Ben Metro'ya baktım, diğer şirketlerde daha erken var mı bakmak lazım. Dönüş son araba da 17:45'te Safranbolu'dan kalkıyor..

Bolu, kastamanu,zonguldak için varış, dönüş saatleri ne durumda. Problem yaşayan var mı?

ephesos
11-09-2008, 09:35
Zonguldak , Çaycuma , Ereğli çevresinde yaşayanlar trenle Karabük e oradanda safranbboluya 10 dk lık minibüs yolculuğuyla ulaşabilirler.

Güler
11-09-2008, 09:42
Ben Ankara'lı olsam, hemen 7.30 otobüsüne yer ayırırdım...... dermişim.

Step Floribunda
11-09-2008, 11:59
Safranbolu kesinleşti galiba. Konuşmalar o yönde ilerliyor.

Sebahattin Sargın
11-09-2008, 12:01
Ben oy kullanmamışım, ben de Safranbolu diyorum...

Passion
11-09-2008, 19:02
1-Cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
6-Lalezar78-Karabük
7-Sebahattin Sargın-Bursa: SAFRANBOLU
8-H.pinar-İstanbul

SAFRANBOLU OYLARI ÖNDE GİDİYOR GÖRÜNÜYOR.

cemo
11-09-2008, 20:27
İstanbul ve yakını yerlerden gelmek isteyen arkadaşlar var.
Acaba bir araç bulunsa, Güler hanım ın dediği gibi, daha fazla arkadaşımız katılabirlirdi diye düşünüyorum.
Mahmut bey bu konuda yardımcı olabileceğini söylemişti sağolsun.

İstanbul ve çevresinden gelmek isteyen arkadaşlarımız da yazsın ki, sayıya bakalım. Belki araç ayarlanabilir bu durumda.

Gülşen
11-09-2008, 20:33
Sevgili Cemo; ben de gelmek istiyorum. Araç ayarlarsak çok keyifli bir yolculuk olur. Söz fotoğrafları çekicem:)

cemo
11-09-2008, 20:47
Şimdi iş İst. ve çevresindeki diğr dostlara düşüyor.
Araba ayarlanması için 16 kişi olması gerekiyor diye biliyorum Mahmut bey in sölediklerinden.
Eğer araba ayarlanırsa; Ereğli ist. arası arabayla 3.5 saat.(hani Ereğliyi görmeden geçmeyin diye söylüyorum) 40 dakıka zonguldak. 4.15 saatte zong. a varılır. Yanılmıyorsam Amasra 1.5 saat zongulda ğa. Gece Amasra da kalınır, ertesi gün Safranbolu ya geçilir diye düşünüyorum bu durumda.
İstiyorum ki bütün dostlar gelebilsin.

cemo
11-09-2008, 20:48
Araç olursa gelebilirim diyen arkadaşlar, yazın bakalım sayıyı tespit edelim:)

Gülşen
11-09-2008, 20:55
Biz 2 veya 3 kişi geleceğiz (kızımın okul programı daha belli olmadı). Cemo'nun dediği gibi araç olursa gelebileceğiz. Amasra'yı görmek için çooook erken yola çıkmamız gerekiyor sanırım. Yoksa Amasra gecesi görebileceğiz:)

cemo
11-09-2008, 21:00
Sabah erken çıkılırsa ,öğle sonrasını görürsünüz sevgili gülşen merak etmeyin:)

Passion
11-09-2008, 21:11
Oh oh :D ! Bayağı şenlikli bir toplantı olacağa benziyor :)

Passion
11-09-2008, 21:12
1-Cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
6-Lalezar78-Karabük
8-H.pinar-İstanbul
17- Gülşen ve ailesi - Kırklareli

Güler
11-09-2008, 23:17
Ankara'lı dostlardan ses seda yok mu, daha da yakınmış, hem de otobüs varmış. Kalabalık bir toplantı yapabilsek keşke.
Sitemizde yazıştığımız ama henüz tanışamadığımız dostlarla buluşmak çok güzel olacak.

ephesos
11-09-2008, 23:20
Sayın Passion , oylamanın daha fazla uzatılmaması gerekiyor kanımca .Arkadaşlar Safranboluyu istiyor bu bağlamda kesin yerin Safranbolu olduğunu evsahibesi olmanız bağlamında duyurmanızı rica ediyorum.
Gayet demokratik bir toplantı planı oldu :) batıkaradenizliler olarak mutluyuz.

cemo
12-09-2008, 00:18
Yer belli oldu, şimdide tarihi belirlesek diyorum arkadaşlar.
Benim önerim bayramdan sonraki ilk haftasonu olsun yönünde. Havalar soğumadan daha iyi olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Güler
12-09-2008, 01:16
Evet, sevgili arkadaşlar tarihi belirleyebilirseniz iyi olur. Bizler de tatil dönüşümüzü ona göre ayarlarız.

Passion
12-09-2008, 10:51
Evet Arkadaşlar yerimiz belli oldu. Safranbolu.

Tarih için fikirleri bekliyoruz o zaman.
Bayram haftası 1. hafta: 4-5 ekim
2. hafta: 11-12 Ekim
3.hafta: 18-19 Ekim

Cemo sen 2. haftayı kastediyorsun anladığım kadarıyla.

1- Cemo : 2. hafta
2- Passion : 1. hafta veya 3. hafta ( ikisi de olabilir)
3-

Devam edelim arkadaşlar.

Sebahattin Sargın
12-09-2008, 12:04
Bence tarihi uzun verin yani 3. hafta olsun. Çünkü o zamana daha var, herkez kendini ona göre ayarlayabilir. Benimde üniversite sistemim ancak oturmuş olur....

Sevgiler ;)

Passion
12-09-2008, 12:22

1- Cemo : 2. hafta veya 3. hafta
2- Passion :1. hafta veya 3. hafta ( ikisi de olabilir)
3-Sebo : 3. hafta
4-

Oğuzhan
12-09-2008, 13:43
Nöbetime bakmam lazım.Ona göre yazarım .

Passion
12-09-2008, 15:18
Cemo'cum , seninle konuşmamıza istinaden, düzeltiyorum istediğin tarihi.

1- Cemo : 3. hafta
4-

Gülşen
12-09-2008, 15:59
1- Cemo : 3. hafta
4-Gülşen: 2. veya 3. hafta sonu

ephesos
14-09-2008, 17:34
1-cemo 3.hafta
2-Passion 1.veya3.hahta
3-sebo 3.hafta
4-gülşen 2.veya3.hafta
5-preacox-ephesos 3.hafta

cemo
14-09-2008, 21:33
Diğer arkadaşlar nerdesiniz?
Yazın ki günü de belirleyelim. Gelmek isteyenler, kendini ona göre ayarlasın.

cemal.S
15-09-2008, 01:34
Diğer arkadaşlar nerdesiniz?
Yazın ki günü de belirleyelim. Gelmek isteyenler, kendini ona göre ayarlasın.

Merhabalar !

Cennet Safranboluda yapılacak toplantı eminim harika geçecek bizlerde burdan resim resim diye yanıp tutuşacağıza benziyor. Bana sorarsanız Cemo çok haklı. Herkesin özel proğramını ayarlaması için en önemli şey tarih diye düşündüm bir an.

Sevgiyle Kalın.

caretta
15-09-2008, 22:08
Bati Karadeniz Grubu, sizin tarihinizden sonra biz size göre tarih belirleyecegiz .. Ayni zamanda Mugla grubu toplantisina da bekliyoruz , hatirlatmak istedim :)

Passion
15-09-2008, 22:22
Biz de sizleri Batı karadeniz' e Bekleriz Sevgili Caretta :) .

caretta
15-09-2008, 22:27
Sevgili Passion, o kadar çok gelmek isterdim ki anlatamam.. Tesekkür ederim nazik davetiniz için :) Merakla Sevgili Cemo' yu ve resimlerinizi bekleyecegim :)

ephesos
16-09-2008, 19:58
Oğuzhan, Güler hanım ve eşi, Lalezar78, H.pinar, Habibe, Eda06 ve çocuğu, Step Floribunda , eşi ve çocukları, Günüm ve oğlu, Zenfree, hayalciciftci, Gülşen ve ailesi, Sebahattin Sargın.
Tarih konusunda tercih belirtmeyen arkadaşlar, sizi bekliyoruz.

Step Floribunda
16-09-2008, 20:32
Herkese Merhabalar;

benim icin bir aksilik cikmazsa 3 hafta uygun gibi...

Passion
16-09-2008, 21:30
1-cemo 3.hafta
2-Passion 1.veya3.hahta
3-sebo 3.hafta
4-gülşen 2.veya3.hafta
6-Step Floribunda 3. hafta
7-
Evet arkadaşlar! Nerdesiniz? Hadi tarihle ilgili tercihlerinizi bekliyoruuuz.

Güler
17-09-2008, 06:39
Sevgili arkadaşlar, üçüncü hafta ile sanırım 18-19 Ekim tarihini kastediyorsunuz değil mi?
Biz emekli takımına uyar, madem Sebo'da o tarih diyor. Bir de bizimle gelmeyi plânlıyan arkadaşımız Habibe'nin fikrini almamız gerekiyor.

eylems
17-09-2008, 07:25
Araç ayarlanırsa süper olur. Arkadaşlar kabul ederseniz size süpriz yapıp gelebilirim.
1-Cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
6-Lalezar78-Karabük
8-H.pinar-İstanbul
17- Gülşen ve ailesi - Kırklareli
18-Eylems-İstanbul:Yer ve tarih farketmez çoğunluğa uyarım. Joker olarak değerlendirebilirsiniz :p

Cemo, bu sefer gelmek tam farz oldu sanırım:p

Günüm
23-09-2008, 20:18
Arkadaşlar burayı hareketlendirelim artık..Bayram kapıda..Tarih herkes için uygun mu?

Passion
23-09-2008, 21:26
Haklısın Günüm. Tarihi kesinleştirsek iyi olur artık.

1. hafta: 4-5 ekim

1-cemo 3.hafta
2-Passion 1.veya3.hafta
3-sebo 3.hafta
4-gülşen 2.veya3.hafta
6-Step Floribunda 3. hafta
7-Güler hanım ve eşi 3. hafta
8- Eylems tarih farketmez

3. hafta diğer arkadaşlar için de uygun mudur? Eğer öyleyse kesin tarihi yazalım artık.

cemal.S
24-09-2008, 01:35
Merhabalar!

Kim demiş demokrasi yaşamaz olurmu öyle şey diye. İsteyen gelsin bu sayfayı okusunda görelim. Bütün grup toplantısına katılacak arkadaşlarımı örnek tavır ve davranışlarından dolayı kutluyor ve saygılar sunuyorum.

Resimler güzel olacak görür gibiyim. Hepinizi bir arada.

Saygıyla.

habibe
24-09-2008, 08:50
3. Hafta olabilir. Benim için uygun.

Passion
24-09-2008, 11:27
Oğuzhan, Powered , Lalezar78 , H.pinar , Eda06 , Zenfree , hayalciciftci sizlerden henüz bir cevap gelmedi arkadaşlar.

Oğuzhan ve Lalezar78 sizler ev sahibisiniz , hadi seslerinizi duyalım.

Günüm, sana da 3. hafta uygun sanırım, öyle mi ?

Oğuzhan
24-09-2008, 12:03
3.hafta olur
Pazar

Mahmut Leventoğlu
25-09-2008, 17:28
Sevgili dostlar hatirladığım kadarı ile Safranboluda pansiyon işletmeciliği **** pansiyon sahibesi bir üye arkadaşımız vardı ,konaklamak isteyenlere hatırlatırım.

Buldum buldum ve ekledim. Üye adı safranbolu web sahifesi
www.safranbolucamlica.com bir bakın bakalım.

Günüm
25-09-2008, 18:17
Aynı hafta sonu Süs bitkileri fuarı varmış Yalova'da..Bu gelenleri etkiler mi?

cemo
25-09-2008, 18:21
Bir gün önce gelip kalmak isteyen arkadaşlar, fikir beyan ederlerse ,yer ayarlanır.

Amasra yı da görmek isteriz denilirse, orada da kalınabilir. Tercih katılımcı arkadaşlarımızın.

Bu konuda da fikirlerinizi belirtirseniz, yer konusunda temasa geçilir arkadaşlar.

cemo
25-09-2008, 18:23
Sevgili günüm, süs bitkileri fuarı gezilir, ordan buraya geçilir:))
Fuar birkaç gündü sanırsam.

Passion
27-09-2008, 17:21
Arkadaşlar kesin tarihi açıklıyoruz.

Kesin katılım listesini belirlemek istiyoruz arkadaşlar .
1-Passion
2-

Günüm
27-09-2008, 17:51
Ben de oğlumla geliyorum sevgili Passion

cemo
27-09-2008, 18:02
Arkadaşlar kesin tarihi açıklıyoruz.

Kesin katılım listesini belirlemek istiyoruz arkadaşlar .
1-Passion
2-Günüm ve oğlu
3-Cemo
4-

Sebahattin Sargın
27-09-2008, 18:40
1-Passion
2-Günüm ve oğlu
3-Cemo
4-Sebahattin Sargın

Güler
27-09-2008, 18:44
1-Passion
2-Günüm ve oğlu
3-Cemo
4-Sebahattin Sargın
5-Güler ve eşi

Gülşen
27-09-2008, 19:11
Arkadaşlar; mümkünse bir minibüs veya midibüs kiralasak, önce İstanbul'da ki arkadaşlarımızı alsa. Daha sonra da İzmit'de toplanan arkadaşlarımızı alsa ne derseniz?

cemo
27-09-2008, 22:44
İstanbul'dan tık yok:((

huzunperest
27-09-2008, 22:59
Ben küçük bir tık sesi çıkarayım cemo:)) Tarih ve yer belirlendiğine göre 9-10 ekim tarihinde bu güzel toplantıya katılıp katılamayacağım kesinleşir. Eğer katılabilirsem Amasra'yı görme arzusunda olacak arkadaşlara duyurulur; Orada bir evimiz var uzakta hepimize yeter konaklamak için...

cemo
27-09-2008, 23:21
Canım sağol. Öğretmenevinden yer ayarlamak fikrimiz zahmet vermeyelim biz sana.
Sen gel yeter:)

eylems
28-09-2008, 01:22
1-Passion
2-Günüm ve oğlu
3-Cemo
4-Sebahattin Sargın
5-Güler ve Eşi
6-Eylems

Öğretmenevinde kalma fikri hoşuma gitti. Halihazırda Babam'ın sayesinde edindiğim öğretmenevi kartım da var. Sonunda bu kart işime yaradı.;)

safranbolu
29-09-2008, 12:39
Safranbolu da yaşıyan ve yaşamayan ve Safranboluya gelmek isteyen bütün katılımcılar için yazıyorum anladığım kadarıyla 19 Ekim tarihinde gelmek isityorsunuz. Buyrun gelin her zaman kapımız açık benide davet ettiğiniz için teşekkür ederim.
Bu tür yapıla norganizasyonlarda genel olarak uygulanan programı size bilgi olarak aktarmak istiyorum.

Cuma gecesi yola çıkılır İstb ve SAfranbolu uzaklık olarak4.30 -5.00 saat gibi sürüyor.Sabah 5-6 gibi burdasınız ve önce nerde kalmak isterseniz ister bizde **** bşka bir yerde kalacağınız otele konağa yerleştikten sonra erken kahvaltı yapıp dinlenebilirsiiniz.
Güne önce toplatıyla başlıyabilrsiniz yda toplantınız öğleden sonra yapabilrisinz.

Safranbolu gezisi Safranbolu Bağlar bölgesi yazlık bahçeli evler ve meyva ağaçları tarihi dokulu sokak ve ev görüntüleri

Safranbolu Çarşı gezisi koruma altına alınmış çarşı ve sokaklar müze evleri kale ve hıdırlık tepesi

Safranbolu yörük köyü, düzce kanyon gezisi

Safranbolu Mencilis Mağara ve İncekaya Sukemeri ile tamalanır. Bu geziler sıradında grubun açlık ve tokluk durumu dinlenme durumuna göre yani sizlere göre ayarlanır.

Öğle yemeği için Yörük köyünde gözleme + ayran baklava + mantı ****
kuyu kebap+ içli pilav+ salata gibi seçenekleri bol ürünleri ve restoranları çeşitli olan seçeneklerimiz var

Akşam yemeği için ister tarihi bir mekanda yine sohbet ve toplantınıza devam edebilir **** canlı müzik eşliğinde yemek alabilrisiniz.

Pazar günü Sabah kahvaltıdan sonra Amsra 86 km uzaklıkta Safranboluya orada öğleyemeği olarak balık+salata Amasra turu kalesi ve çarşısı güzel bir manzara ve Devrek baston atölyelerine uğrayarak hafta sonu gezinizi tamamlamış olursunuz.

SAfranboluda size rehberlik için yardımcı olmak isterim gönüllü olarak tabi isterseniz. İSterseniz tek kişi oda+kahvaltı 25.00 ytl olan grup fiyatı veririm size bizde kalırsınız size bırakıyorum.www.safranbolucamlica.com fotoğraf ve bilgiler mevcuttur.

İYİ Bayramlar
Çamlıca konağı
Özlem ÖZen
Safranbolu

cemo
29-09-2008, 14:26
Sevgili Özlem Özen
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.
Bizim toplantımız, pazar günü, öğlen 12 de. Planımızı buna göre yapmamız gerekiyor.
Kalacak arkadaşlarla görüşüp, durumdan haberdar ederiz sizi.
İyi bayramlar.

eylems
29-09-2008, 22:57
Safranbolu da yaşıyan ve yaşamayan ve Safranboluya gelmek isteyen bütün katılımcılar için yazıyorum anladığım kadarıyla 19 Ekim tarihinde gelmek isityorsunuz. Buyrun gelin her zaman kapımız açık benide davet ettiğiniz için teşekkür ederim.
Bu tür yapıla norganizasyonlarda genel olarak uygulanan programı size bilgi olarak aktarmak istiyorum.

Cuma gecesi yola çıkılır İstb ve SAfranbolu uzaklık olarak4.30 -5.00 saat gibi sürüyor.Sabah 5-6 gibi burdasınız ve önce nerde kalmak isterseniz ister bizde **** bşka bir yerde kalacağınız otele konağa yerleştikten sonra erken kahvaltı yapıp dinlenebilirsiiniz.
Güne önce toplatıyla başlıyabilrsiniz yda toplantınız öğleden sonra yapabilrisinz.

Safranbolu gezisi Safranbolu Bağlar bölgesi yazlık bahçeli evler ve meyva ağaçları tarihi dokulu sokak ve ev görüntüleri

Safranbolu Çarşı gezisi koruma altına alınmış çarşı ve sokaklar müze evleri kale ve hıdırlık tepesi

Safranbolu yörük köyü, düzce kanyon gezisi

Safranbolu Mencilis Mağara ve İncekaya Sukemeri ile tamalanır. Bu geziler sıradında grubun açlık ve tokluk durumu dinlenme durumuna göre yani sizlere göre ayarlanır.

Öğle yemeği için Yörük köyünde gözleme + ayran baklava + mantı ****
kuyu kebap+ içli pilav+ salata gibi seçenekleri bol ürünleri ve restoranları çeşitli olan seçeneklerimiz var

Akşam yemeği için ister tarihi bir mekanda yine sohbet ve toplantınıza devam edebilir **** canlı müzik eşliğinde yemek alabilrisiniz.

Pazar günü Sabah kahvaltıdan sonra Amsra 86 km uzaklıkta Safranboluya orada öğleyemeği olarak balık+salata Amasra turu kalesi ve çarşısı güzel bir manzara ve Devrek baston atölyelerine uğrayarak hafta sonu gezinizi tamamlamış olursunuz.

SAfranboluda size rehberlik için yardımcı olmak isterim gönüllü olarak tabi isterseniz. İSterseniz tek kişi oda+kahvaltı 25.00 ytl olan grup fiyatı veririm size bizde kalırsınız size bırakıyorum.www.safranbolucamlica.com fotoğraf ve bilgiler mevcuttur.

İYİ Bayramlar
Çamlıca konağı
Özlem ÖZen
Safranbolu

Bu fikirde güzel. Nede olsa jokerim :p . Çoğunluğa uyarım. Fasıl eşliğinde üyelerle kahve içmek unutulmaz olurdu.

cemal.S
30-09-2008, 08:44
Bana göre ilk gün yapılacak bir yarım saatlik tanışma toplantısı yeni tanışacak arkadaşlarımıza çok şey kazandırır diye düşündüm. Şahsen ben olsaydım talep ederdim sevgili Safranboludan.

Sizlere iyi gezmeler diyelim. İllede fotoğraflar, fotoğraflar.

Saygıyla kalın.

Passion
30-09-2008, 15:39
Arkadaşlar, ilk önce hepinizin şeker bayramını kutlarım. Bu günlerin milletimize birlik beraberlik ve hoşgörü getirmesini diliyorum.

Özlem Hanım,

Teklifiniz için teşekkür ederiz. Benim fikrim ; eğer arkadaşlar C.tesi akşamdan Safranboluya gelip gece sizin konağınızda veya istedikleri bir mekanda konaklarlarsa pazar günü sabah kahvaltıdan sonra buluşabiliriz.Saat 09:00 gibi. Biryerlerde oturup tanışma faslından sonra da akşama kadar kalan zamanda sizin rehberliğinizde Safranbolu'yu gezebiliriz. Amasra yı görmek isteyen arkadaşlar , cumartesi günü Amasra yı gezip Safranbolu ya gelebilirler.

Yalnız Safranbolu gezisinde söylediğiniz yerler birbirinden uzak. Zaman ne kadarına yeter bilmiyorum ama bize bir araç gerekecek . Özlem hanım araç ayarlama konusunda bir yardımınız olabilir mi ?

praecox
30-09-2008, 16:10
Yalova fuar gezisi ile Safranbolu gezisi çakışıyor. Fuar ertelenemiyeceğine göre... Safranbolu tolantısının tarihi ne kadar kesin?

Cuma gecesi yola çıkılır İstb ve SAfranbolu uzaklık olarak4.30 -5.00 saat gibi sürüyor.Sabah 5-6 gibi burdasınız
Hem bakıyorum planlamalarda İstanbuldan özel bir otobüs seferinden bahsedilmiyor (Hoş katılım da o miktarda değil ya...) bir şirketin tarifeli seferi ile gelinse birbirinden çok uzak olduğu yerleri görmek için araba gerekecek dolayısı ile arabası ile geleceklere cuma gecesi arabyla istanbuldan gelmek bir eziyet olacak gibi.(En azından benim için.) Bir de Pazar 9 veya 12 de toplanmak gezmek v.s. sonra akşam yeniden dönüş için de çok geç kalınacak. Geziden çok maraton olacak...

Bu şartlarda ben katılacağım konusuna kesin bakamıyorum.

Cumhur Tonba
30-09-2008, 22:30
Sevgili Karadeniz'liler. 19 Ekim Safranbolu geziniz şimdiden hayırlı olsun. Merak ediyordum. İnanın sizler kadar sevindim. Üyelerimizin birbirini tanıması, kaynaşması çok iyi bir olay. Gezi gerçekleştikten sonra bize de anlatırsınız.
Ramazan Bayramınızıda en iyi dileklerimle kutlar, ailelerinize, yakınlarınıza ve dostlarınıza mutluluk getirmesini temenni ederim.

Passion
01-10-2008, 13:16
Sn. Praecox , İstanbul'dan araç ayarlama konusunu biz de düşündük. Bu sebepten kesin bir listeyi görelim dedik. Fakat kesin listede katılım çok fazla görünmüyor. O taraftan gelecek arkadaşların sayısı artarsa aralarında karar verip bir minübüs kiralayabililer. Fakat o taraftan gelen birinin buna ön ayak olması gerek.

Tarihle ilgili oylama yaptık daha önce ve çoğunluğun kararıyla ayın 19'nu kesinleştirdik.

Gülşen
01-10-2008, 15:47
1-Passion
2-Günüm ve oğlu
3-Cemo
4-Sebahattin Sargın
5-Güler ve Eşi
6-Eylems
7-Gülşen ve ailesi :)

Güler
01-10-2008, 21:22
Sevgili arkadaşlar, biz, cumartesi sabahı erkence bir saatte yola çıkmayı plânlıyoruz. Sebo fikrini değiştirmiş bir gün önceden gelmeyi plânladı. Eğer fikir değiştirmediyse arkadaşımız Habibe'yi de aldıktan sonra, Safranbolu'ya gelmeyi ve geceyi orada geçirerek, ertesi günkü toplantıya katılmayı düşünüyoruz.
Safranbolu'yu daha evvelce görmediğim için, mümkün olduğu kadar, geldiğimiz gün gezmeyi istiyoruz, zira toplantı sonrası imkânımız olmayabilir, zira yolumuz uzun.

zenfree
02-10-2008, 01:20
Ben de Güler Hanım gibi bir gece konaklayıp toplantıdan sonra dönmeyi planlıyorum. Toplantı harici zamanımı Safranbolu'yu gezerek değerlendirmek istiyorum.

Passion
02-10-2008, 12:48
O zaman arkadaşlar, Cumartesi gününü dileyen Amasra'yı , dileyen Safranbolu'yu gezerek geçirebilir. Pazar günü ise Safranbolu da belirlenen saat ve yerde toplantımızı yapalım , sonrasında herkes vakitlice evlerine dönmek üzere yola çıkarlar diyorum ben. Ne dersiniz?

cemo
02-10-2008, 17:37
Pek güzel olur:)

habibe
03-10-2008, 19:46
Ben de ve planımda herhangi bir değişiklik yok Güler. Cumartesi günü sizinle geliyorum.

Güler
04-10-2008, 15:15
Tamam sevgili Habibe, seninle buluşabileceğimiz saati daha sonra kararlaştırırız.

Yücel Özlem
04-10-2008, 21:33
Arkadaşlar, merhaba, kolay gelsin.

Sanıyorum, bu toplantı bir ilk olacak. Güzel bir toplantı olacağını umuyorum.

Ancak karar evresi, o kadar uzadı ki okumakla bitmiyor. Ben başından takip edemedim. Başkaca, sonradan ilgilenenler de olabilir.

Safranboluya ulaşım nasıl? İstanbul, Ankara, ve komşu il, ilçelerden. Bunu orada yaşayanlar bilir ve bilmediğini de daha rahat öğrenebilir. Özellikle otobüs seferi olan firmaların adları, Otobüs saatleri (Safranboluya ve Safranboludan) Mümkünse, telefon numaraları (hani her yerden ulaşılabilen numaralar), Web site adresleri, bilet ücretlerinin bilinmesinde/bildirilmesinde yarar var diye düşünüyorum.

Safranbolu'da gezi düşünülüyor mu? Düşünülüyorsa ulaşım nasıl olacak? Toplantıdan sonra herkes başının çaresine mi bakacak?

Bunlar, belki de yazılıp konuşuldu. Ben bulamadım. Biriniz lütfen son durumu, akla gelebilecek başkaca soruları da cevaplayabilecek şekilde,
toparlayabilir misiniz?

Sanıyorum bazı arkadaşlar, tarih belirlenmeden karar verememişer. Şimdi ise hangi konu nerede konuşuldu? bulmak zorlaşmış.

Saygı ve sevgilerimle.

cemo
04-10-2008, 22:18
http://www.safranbolucamlica.com/
C.tesi gelecek arkadaşlar konaklamak için bu siteye bakabilir.
Sitede, Safranboluya çalışan otobüs firmalarının tel numaraları mevcut.
Pazar ank. dan gelecek arkdaşlar, metro firmasının sabah 7.30 seferi varmış. Toplantı 12 de olduğuna göre rahatca yetişebiliyorlar..

zenfree
04-10-2008, 23:28
Arkadaşlar İstanbul'dan otobüsle gidip dönmeyi planlayan var mı?

Yücel Özlem
05-10-2008, 11:58
http://www.safranbolucamlica.com/

Cemo, çok teşekkürler. Ulaşım yeterince anlatılmış. (http://www.safranbolucamlica.com/nasil-gidilir)

Abidin Dogan
05-10-2008, 15:15
Selam,

Ben Abidin, daha yeni üye oldum.Ankara liyim,ama yurt disinda kaliyorum,bende geziye katilmak , ve sizlele tanismak icin can atiyorum ,ama malisef cok zor. Insallah baska bir zamanda .
Selamlar

cemo
05-10-2008, 16:57
Belki birgün kısmet olur, Abidin bey. Hoşgeldiniz bu arada:)

cemo
05-10-2008, 20:05
Sevgili Arkadaşlar,

Toplantı yerimiz : Safranbolu
Tarih: 19 Ekim 2008 Pazar
Saat : 12:00
Buluşma yeri : Eski Çarşı - Mümtazlar Konağı ( Hükümet konağı altı ) – Safranbolu

Şehir dışından gelecek arkadaşların geliş tarih ve saatleri birbirine uymadığından ve toplantı günü de sıkışıklık yaratacağından bir gezi planı yapmadık. Toplantı gününden öncesini dilediğiniz gibi değerlendirmeniz için size bıraktık.

eda06
05-10-2008, 21:39
Arkadaşlar ben, oglum, kızlarım, bir de oglumun arkadaşları geliyor. Kabul ederseniz. Birde oğlum ve saz ekibi size program yapacaklar. :))

Passion
05-10-2008, 21:40
Sevgili arkadaşlar,

Toplanacağımız yer sevgili cemo'nun da belirttiği gibi Mümtazlar Konağı. Konak eski çarşıda , tarihi eski hükümet konağının hemen altında. Karabük tarafından Safranbolu'ya ya geldiğinizde , anayolu devam edip merkeze Kıranköy'e geliyorsunuz. Sol tarafta döner kavşağın ortasındaki Safran çiçeği maketini gördüğünüzde Kıranköy'e geldiğinizi anlarsınız. Kaşaktaki ışıkları geçip yine sapmadan Eski çarşı yoluna devam ediyorsunuz. Bartın yol ayırımına geldiğinizde sağ tarafta Asmazlar konağını göreceksiniz. Sağa dönüp Asmazlar konağının önünden geçerek arnavut kaldırımlı yolu devam ediyorsunuz. Tekrar bir yol ayırımına geldiğinizde üst sağdaki yola devam ediyorsunuz. Bu yol sizi Hükümet konağının altına Mümtazlar Konağı'nın önüne getirecek.

Bartın yol ayırımına geldiğinizde hiç bir yere sapmadan devam ederseniz o yol sizi direk eski çarşının merkezine götürür.

Otogardan gelecek arkadaşlara otobüsün servisi varsa direk eski çarşıya gelip merkezde inmelerini tavsiye delim. Merkezde indiğinizde mümtazlar konağına yürüyerek çıkmanız çok kolay. Yolu bulmak için Tarihi hükümet konağını sorun.

cemo
05-10-2008, 21:44
Sevgili eda06, çocuklarınızla gelmeniz ne güzel. Helede saz ekibi harika:))
Şarkılı, türkülü bir toplantı olacak ne güzel.

kartalpin
05-10-2008, 22:01
Değerli Cemo kardeş (ilk kaktüs kardeşim) çok güzel bir organizasyon, Bir Batı Karadenizli olarak sizleri kutluyorum.. Bu senelik tüm izinlerimi kullandığım için gelmek arzusunda olduğum halde gelemem ama 2009 yılında yapacaklarınıza katılmayı isterim. Aranızda sanırım Safranbolu'lu olanlar var.. Ahh benim çocukluğumun tadı vardı Safranbolu'da, Safranbolulu arkadaşlar oranın bir yerel gazozu vardı çocukluğumda ki hala tadı damağımda...BAĞLAR gazozu.. Bu gazoz hala üretiliyormu ?

eylems
05-10-2008, 22:55
Arkadaşlar ben,oglum,kızlarım,birde oglumun arkadaşları geliyor.kabul ederseniz.birde oğlum ve saz ekibi size program yapacaklar.:))

Çok güzel.;) ;)

cemal.S
06-10-2008, 08:07
Hayırlısı ile şu fotoğrafları bir görebilseydik. Düşünsenize ağaçlar net halayda. Ne güzel olur. Sizleri kenardan seyreder gibiyim şimdiden. Halayın başından Sevgili Güler hanım tutacak iddaya varmısınız ? Hemde seneye Tokat kebabına Yalovada tüm ağaçlar net üyelerine. Veya başka şeye ne dersiniz?

Eyvah Cemal batmak üzeresin......! Olsun sizler için her şeye değer.

Yer belli saat belli hatta otobüs saatleri belli. Kalınacak yer sanki kendi evimiz gibi duruyor ? Geriye bir şey kalıyor oda sağlıcakla gidin gelin emi !

Saygıyla.

Gülşen
06-10-2008, 09:37
Arkadaşlar İstanbul'dan otobüsle gidip dönmeyi planlayan var mı?

Sevgili Zenfree; biz 3 veya 4 kişi, cumartesi sabahı İstanbul'dan otobüsle geleceğiz. Pazar öğleden sonra döneceğiz.

Oğuzhan
06-10-2008, 10:35
Arkadaşlar ben, oglum, kızlarım, bir de oglumun arkadaşları geliyor. Kabul ederseniz. Birde oğlum ve saz ekibi size program yapacaklar. :))

Ne demek seve seve kabül ederiz. :)

Oğuzhan
06-10-2008, 10:36
Değerli Cemo kardeş (ilk kaktüs kardeşim) çok güzel bir organizasyon, Bir Batı Karadenizli olarak sizleri kutluyorum.. Bu senelik tüm izinlerimi kullandığım için gelmek arzusunda olduğum halde gelemem ama 2009 yılında yapacaklarınıza katılmayı isterim. Aranızda sanırım Safranbolu'lu olanlar var.. Ahh benim çocukluğumun tadı vardı Safranbolu'da, Safranbolulu arkadaşlar oranın bir yerel gazozu vardı çocukluğumda ki hala tadı damağımda...BAĞLAR gazozu.. Bu gazoz hala üretiliyormu ?

Evet hala gazoz var.Eskisi gibi olmasa da güzel. :)
Sizide bekleriz.

Oğuzhan
06-10-2008, 10:38
Saz ekibide geliyor.Güzel ve keyifli bir toplantı olacak gibi.:)

Güler
06-10-2008, 16:56
Sevgili cemal.S. siz bana sıra başı mendilini yollayın gerisi kolay. Deliye her gün bayram misali.

İklimsiz
06-10-2008, 19:25
Cemal beye katılıyorum. Halayın başını kesinlikle Güler hanım çeker :)

Keyifli ve çok güzel bir gün olacağı kesin. Herkese iyi eğlenceler şimdiden :)

Oğuzhan
06-10-2008, 20:12
Sevgili İklimsiz,(Güler Abla )
Sizide bekleriz. :)

cemal.S
06-10-2008, 23:38
Sevgili cemal.S. siz bana sıra başı mendilini yollayın gerisi kolay. Deliye her gün bayram misali.

Merhabalar !

Sizin gibi bir insana bırakın mendil yollamayı satan mağazanın tamamını yollasam az olur. Halayın başından kendim tutuyor kadar mutlu oldum şimdi. Sizler yeterki hep beraber gülün oynayın.
Oğuz beye saygılarımı iletirseniz sevinirim.

Saygıyla.

Passion
07-10-2008, 20:36
Sevgili Eda06,

İyi düşünmüşsünüz. Toplantımız şenlenecek. Mümtazlar konağının sahibine sordum orada böyle bir şey yapılırsa sakıncası olur mu diye, hayır bilakis çok güzel olur dedi. Umarım hava güzel olurda o gün bahçesinde oturabiliriz konağın. Gönlümüzce eğleniriz.

Arkadaşlar bu arada yemek konusuna girmedik ama konakta eğer talebiniz olursa gözleme yapabileceklerini söylediler. Normalde bu mevsimde yapmıyorlarmış fakat dilerseniz orada da öyle bir seçeneğimiz olabilir. Patatesli, peynirli 2,5 YTL, kıymalı 3 ytl.

Hayır başka yerde yeriz diyorsanız ; eski çarşıda başka seçeneklerde mevcut.

Bu konudaki fikrinizi söylerseniz ben haber vereceğim ona göre konakta gözleme ile ilgili hazırlık yapacaklar.

Vildan Sönmez
08-10-2008, 15:01
Arkadaşlar,
Safranbolu'ya gittiğimde konaklama nerede olursa olsun, kahvaltı için Çevrikköprü-Kadıefendi tesisini tek geçerim. Özellikle üst kat kapalı alanda bembeyaz örtülü sedirler üzerinde, oymalı ahşap tavanlar altında, yöresel lezzetler havada uçuşur.Açık büfe değil. Her şey masanıza bol bol servis edilir.

cemo
08-10-2008, 15:18
Bu tesis merkezde mi? Hemen araştıralım Vildan hanım. Öneriniz için teşekkürler.

Vildan Sönmez
08-10-2008, 15:31
Seçenek olsun diye söylüyorum. Eğer giderseniz Gezikeyfi-Fahri'den selam söyleyin. Muhtemelen 18 Ekim Cumartesi Gezi keyfi kahvaltıda orada olacak.

Çeviriköprü Kadıefendi Tesisleri
Tel (0370)7372493--7372203--7372208
Kastamonu Yolu 12. Km.SAFRANBOLU

cemal.S
10-10-2008, 10:03
Merhaba arkadaşlar!

Halayın başını sizce kim çeker karar verdinizmi. Benim iddaam son günün akşamına kadar geçerli. Haberiniz olsun. Resimlerde resimler demekten başka şey kalmıyor bize. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler.

Saygıyla.

Oğuzhan
10-10-2008, 13:13
Teşekkür ederiz.Keşke gelebilseydiniz de siz çekseydiniz. :)

eda06
11-10-2008, 13:27
Merhaba Arkadaşlar.hepinizden çok ama çok özür diliyorum.:((toplantıya gelemiyorum.Nedenide eşimin bi akrabası intihar etmiiş cenazemiz var.o yüzden aranızda olamayacagım.çok üzgünüm.inşallah başka zaman.affınıza sıgınıyorum.sevgiler saygılar hepinize.:(:(:(

cemo
11-10-2008, 13:49
Başınız sağolsun sevgili eda:(
Başka sefere diyelim :( üzüldüm

Oğuzhan
11-10-2008, 14:38
Sevgili Eda06 ,
Başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin.
Sağlık olsun başka sefere inşallah.

Güler
11-10-2008, 15:28
Başınız sağolsun.

Gülşen
11-10-2008, 15:42
Başınız sağolsun Eda06 :(

cemal.S
11-10-2008, 22:25
Merhabalar !

Eda 06 başınız sağ olsun. Allah geride kalanlarına sabırlar versin. Toplantıya katılamadım diye sakın üzülmeyin bence. Daha çok toplantılar olacağını ümit ediyorum. Diğerlerine katılmaya çalışırız hep beraber uygun olanlarımız.

Saygıyla.

Cumhur Tonba
11-10-2008, 23:38
Sevgili Karadeniz'liler
Kendim gidecekmişim gibi heyecan yapmaya başladı. Güle güle gidin. Tanışın, görüşün, konuşun. Ağaçlar.net ailesi olarak birimizin tanıdığı, diğerininde tanıdığı olur. Dönünce bizede anlatın.
Hepnize saygı ve sevgiler.

Eda 06. Başınız sağ olsun. Üzüntülerinizi paylaşıyoruz.

Step Floribunda
12-10-2008, 08:20
Başınız Sağolsun Eda06

cemo
12-10-2008, 09:39
Cumartesi gecesini çamlıca konağında geçirmek isteyen arkadaşlarımız haber verirse, rezervasyonumuzu yaptıracağım.
Sevgiler