View Full Version : Saksıda Lavanta Yetiştirmek
desertwind
25-08-2019, 13:05
Merhabalar herkese. Bayramdan dönüşte yengemden istediğim lavantayı daha büyük bir saksıya alarak başladım işe. Lavanta uzun süredir bakmak istediğim bir bitki bu yüzden yaşamasını çok istiyorum. Kahramanmaraş'tan Gümüşhaneye geldiği için oldukça fazla bir iklim değişikliği olacak onun için.Evim güneş alıyor sürekli bu yüzden güneş yönünden bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum ancak kış burada uzun ve sert geçiyor. Lavanta cinslerine baktım ama cinsini tam olarak ayırt edemedim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim lavantamı büyütmek için? Şimdiden teşekkür ederim.
desertwind
25-08-2019, 16:19
Lavantamın resmini aşağıda paylaşıyorum.
richirich2
08-05-2020, 09:48
Lavanta fide707611
vural_aslan
15-05-2020, 08:53
Sayın Saucedepoisson, mesajlarınızda imla kurallarına dikkat etmenizi rica ediyoruz. Ayrıca sorularınızı ilk olarak forumda arayın, eğer o konuda açılmış bir başlık yoksa, ondan sonra yeni bir başlık açın. Forumda arama yapmak için sayfanın sağ üst tarafındaki arama kutusunu kullanabilirsiniz. Aradığınız bitkinin Türkçesini veya Latincesini yazabilirsiniz.
Siz burada yöneticiler olarak ego tatmin etmeye mi geldiniz ? Sayın saucedepoisson sadece devrik cümleler kurmuş. Kaldiki imla hatası da olabilir, bu kişi yurt dışında da yaşıyor olabilir. Türkçesi zayıfta olabilir uyarıp düzeltmek size mi kaldı anlamış değilim. Bu kişinin avukatı da değilim ! Aynı problemi üye olduğum ilk gün yanlış yere konu açmamla alakalı bana yapıldı. Özel mesajla durumu izah edebilirsiniz. Neden post yazıp ego tatmin ediyorsunuz? 10 tane siteme hergün 40 makale yazıyorum sizdeki ego bende yok .
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.