View Full Version : ankara üniversitesi tandoğan kampüsü
spooky_spook
17-11-2005, 22:13
merhaba arkadaşlar.. bugün kendimi yenilnemiş hissediyorum. okula gidip gelirken kampüsün bir ucundan diğerine yürüyorum ve kampüsteki harika ağaçları seyrediyorum hergün.. bazılarının dallarında asılı latince ve türkçe isimlerinin dışında hiç birşey bilmiyor olmak beni çok rahatsız ediyordu. dün hocam benim ağaçlara düşkünlüğümü bildiğinden ve sınıfta ilgilenen olup olmadığını merak ettiğinden sınıfa bugün için meşe palamutu toplamak isteyip istemediğimizi sordu. bugün buluştuğumuzda bunu düzenleyen musa hocayla tanışmış oldum. sitemizden bahsettim hemen.. üye olabileceğini söyledi. ne zaman üye olur bilmiyorum ama ben onu tanıdığıma çok mutlu oldum. notlarımı ve fotoğrafları düzenlediğimde "meşe palamutu toplamak" diye başladığımız gezide neler neler yaptığımızı anlatan bi yazı ekleyeceğim.. :)
backyard
17-11-2005, 22:43
yapacakların bundan daha ayrıntılı
tependeyim ona göre :)
yazıları ve fotoğrafları en kısa zamanda bekliyorum
tabi hocanı da bekliyoruz :)
eminim ankara grubu buna çok sevinecek
spooky_spook
17-11-2005, 23:07
ne demek backycimmm.. tepemin üstünde (bu sanki biraz değişikti ama neyse..) yerin var.. :p :p :p
Baki Berk Kayalar
18-11-2005, 01:09
Sevgili Ay Ayyy izlenimlerini göndermeni en kısa sürede bekliyorum:)
...."meşe palamutu toplamak" diye başladığımız gezide neler neler yaptığımızı anlatan bi yazı ekleyeceğim..
eklemeyeni meşe ağacında sallandırmayı öneriyorum
kabul edenler
etmeyenler
kabul edilmiştir..
:cool:
backyard
18-11-2005, 08:48
baki, bu kategoriye sen de dahilsin
Baki Berk Kayalar
18-11-2005, 11:40
Tamam dahilimde, ben ne anlatacağım? :)
Valla bayramda bir m,ktar meşe palamutu toplamıştım. Onları çimlendirmeyi düşünüyorum. Bunu anlatsam olur mu:D ?
backyard
18-11-2005, 12:40
yaptigin herhangi bir islemin sureclerini anlatman, puf noktalarini yazman, deneyimlerini iletmen, ayni seyi yapmayi dusunenler icin oldukca aydinlatici olur \ tembel olmayiiin
spooky_spook
18-11-2005, 18:05
eklemeyeni meşe ağacında sallandırmayı öneriyorum
kabul edenler
etmeyenler
kabul edilmiştir..
:cool:
aaaa... yazmayacak olsam ööle bi riske girer miyim yaahuuuu... ama biraz gecikebilir. hoca çektiği fotoları bana gönderecek daha. benim burada fotoğraf makinem olmadığı için :( böyle başkalarına çaktiriyorum fotoğrafları..
spooky_spook
19-11-2005, 19:36
işte bizim kampüs... trafik gürültüsünden kaçıp ağaçların arasından yürümek gerçekten güzel bir şey.
güzelmiş,
hadi bakalım
devam
:)
Sadece güzelmiş demek yetmez ki. O ağaç tünelinden geçmek ne harika şeyler hissettirir kimbilir.
spooky_spook
20-11-2005, 03:36
evet yaaa yağmur yağınca bile doğru düzgün ıslanmıyoruz.. çok güzel bir şey :)
Baki Berk Kayalar
20-11-2005, 07:03
Valla düğün salonlarına girilen bir yer gibi (ne benzetme ama, kafam bu saatte cümle kurmaya bu kadar yetiyor). Tabi bu güzellik diğerleriyle birlikte daha sıkı bir kompozisyon oluşturuyordur.
sarı çizmeli mehmet ağa
22-11-2005, 20:28
spooky,
orası sizin okul kandırmıyosun di mi bizi :) okul mu flamingo yolu mu belli değil :P ama güzel yermiş yaw..devamını bekliyoruz :)
spooky_spook
23-11-2005, 14:25
yahu tamam.. ben bişi demiyecem, fotolar konuşsun.. :cool: yazıyı da gönderdim piacığıma.. (aybalama duyrulur :) )
backyard
23-11-2005, 15:10
bekleyin az
backyard
23-11-2005, 15:32
http://www.agaclar.net/index.php?id=3005
ellerine sağlık
çok güzel bir yazı
çok güzel fotoğraflar
hocana da gösterirsin :)
Ewet bi ankara Üniversiteli olarak benim de baya hoşuma gitti bu çalışma ama daha güzel ağaçlar da var o bahçede özellikle mavi ladin i çekip siteye koymanı tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam havuzların orda olması gerekiyor ağaçların üzerinde isimlerin yazıldığı tabelalardan bulabilirsin zaten mavi bir ağaç uzaktan farkedilir değil mi? :):D
backyard
23-11-2005, 16:54
o bahçede özellikle mavi ladin i çekip siteye koymanı tavsiye ederim
hımm orada okuyan biri olarak
1- sen de böyle fotoğrafı siteye ekleyebilirsin
2- sen de böyle bir yazı yazıp bana gönderebilirsin
3- yılmaz eti sizin kemiği benim mi demişti :)
ıldınız ben ankara unıversıtesınde okuorum ama fakultem cankırıda dolayısı ıle bunun ımkanı daralttıgının bılmem sız de farkındamısınız:D:D
Neyse bılmıyordunuz zaten. Ama ınanın ankarada olsam da okadar kapsamlı bı ew odevı hazırlayabılecegımı sanmıorum cunku buna waktım yok. elımde hazır odevlerden bıkactane versem olmaz mı???:D:D:D
backyard
23-11-2005, 17:10
kendi kampüsünden bu ödevi hazırlamak zor olmasa gerek
hazırları da düşünürüz :)
bizim kampuste cok kayda deger agaclar yokd aha dogrusu var ama henuz yasları genc o yuzden pek genıs bı calısma olmaz ama dusunurum bı ara vaktım olursa genıs bır calısma yapabılırım
malina-x
23-11-2005, 18:07
eline saglik guzel bir yazi olmus.
bu arada tesaduf orasi benim de kampusumdu, halen oyle ama gonlumde :).
gercekten sehrin gobeginde ama iceri girince sanki baska bir yerde imis gibi bir his verirdi bana, rahatlatirdi. hatta bir kac kez tatilde iken gidip bahcede oturmusumdur. :)
selamlar.
spooky_spook
24-11-2005, 16:34
saolun arkadaşlar.. :) bu yazıyı yazmak benim için de çok eğlenceli oldu. inşallah biz kampüsün diğer kısımlarını gezeriz de, ben de size yine yazarım :)
bu arada uzytek, sen ne bölümünden mezun oldun bakiim? bilgisayar müh. dahayeni açıldı 3 yıllık falan.. :) o olmayacağına göre matematik olabilir mi???.. :rolleyes:
malina-x
24-11-2005, 16:49
yaklastin sag taraftaki binaya git biraz :), astronomi.
backyard
25-11-2005, 07:43
yani sen uzaymekiği yapabiliyorsun :eek:
Spyk ne güzel yazmışsın, eline sağlık. Ve böyle hocalarınız olduğu için çok şanslısınız, onlara katılan öğrencileri olduğu için onlar da şanslı...yani herkes şanslı :)
Benim palamutları ne yaptın, iyi sakla ya da benim için bir palamut ek :)
spooky_spook
25-11-2005, 22:29
yaklastin sag taraftaki binaya git biraz :), astronomi.
tabi ya, nasıl düşünemedim, nickten çakmalıydım davayı :)
spooky_spook
25-11-2005, 22:32
isteyenlere toplayabilirim, tabi eğer temizlik görevlileri tırpanla toplattırmadılarsa.. aybalam henüz ekme şansım olmadı, anneme bıraktım hepsini o dikecek.. bende de dağıta dağıta 15 tane kaldı. hocanın tarifine göre en garanti yol üçlü dikmekmiş,bu yüzden 5 ağaçlık palamutum kaldı diyeyim. istersen sana saklayabilirim tabi ;)
sakla
bir ara uğrar alarım :)
spooky_spook
28-11-2005, 20:50
tamam.. zaten kaç saatlik yol ki, di mi? istersen ben yokken gidip annemden de alabilirsin :p ya da belki ben bi ara senin yanına uğrar veririm.. ne zaman eseceğim bellim olmaaazzz... :):)
backyard
07-12-2005, 20:19
kampüs fotoğrafları galerimize açılmıştır
spooky ve hocasına teşekkürler :)
Kampüste çekilmiş olmasına rağmen, ağacın adı sanı belliyse ilgili bölüme konması gerektiğini hatırlatayım.
Kampüsü tanıtan fotoğraflar oraya konmalı ve fotoğraf açıklamalarını uzun yapmalısınız ki işe yarasın.
spooky_spook
07-12-2005, 20:31
tamam malina.. o zaman ben yorum olarak ekleyeyim, nasıl olur?
spooky_spook
07-12-2005, 21:01
http://www.agaclar.net/gallery/album.php?id=547
ellerinize sağlık aybalam ve piacımmm.. :):)
bu yazıları daha yeni okuyorum:)
ama ilgimi çeken o müthiş ağaç tüneli..Spook bu nasıl bır tünel yaa..oraya gelirsem bana o tüneli mutlaka göstermeni rica edeceğim..ÇOK GÜZEL YA ÇOK:)
spooky_spook
23-03-2006, 13:04
Bu pazar günü, bizim sınıftan ve daha önce bahsettiğim Musa Hoca'nın sınıfından doğasever arkadaşlarla Kızılcahamam'a gidiyoruz. :) Gezimizin amacı doğanın uyanışını izlemek. Musa Hoca gül aşılamasını da öğreteceğini söyledi. :D Haarika olacak.
Fotoğraf çekme, anlatılanları not alma, buraya da yazma olur mu? :)
spooky_spook
23-03-2006, 22:00
Ne yalan söyleyeyim malina, yazacaktım üstteki mesaja "Size bol bol fotoğraf ve gezi notuyla dönecem..." diye; ama son ana kadar benim gidememe durumum vardı. Taaa ki bugünkü provada iyi bir performans gösterip bir de "...çok gerekliyse hiç önemli değil.. gitmem olur biter :(..." diyene ve pazar gününe karar kılınan provadan izin koparana kadar. Çok pis bir oyuncuyum :D :D :D
Ayrıca istemiyosanız da size yazmam olur biter... :P Demiştim çok pis bir oyuncuyum diye.
angelanın külleri
13-03-2007, 19:33
yaf...foto süper çıkmış..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.