![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
ankara üniversitesi tandoğan kampüsü
merhaba arkadaşlar.. bugün kendimi yenilnemiş hissediyorum. okula gidip gelirken kampüsün bir ucundan diğerine yürüyorum ve kampüsteki harika ağaçları seyrediyorum hergün.. bazılarının dallarında asılı latince ve türkçe isimlerinin dışında hiç birşey bilmiyor olmak beni çok rahatsız ediyordu. dün hocam benim ağaçlara düşkünlüğümü bildiğinden ve sınıfta ilgilenen olup olmadığını merak ettiğinden sınıfa bugün için meşe palamutu toplamak isteyip istemediğimizi sordu. bugün buluştuğumuzda bunu düzenleyen musa hocayla tanışmış oldum. sitemizden bahsettim hemen.. üye olabileceğini söyledi. ne zaman üye olur bilmiyorum ama ben onu tanıdığıma çok mutlu oldum. notlarımı ve fotoğrafları düzenlediğimde "meşe palamutu toplamak" diye başladığımız gezide neler neler yaptığımızı anlatan bi yazı ekleyeceğim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
MUTLAK BUTLAN
Giriş Tarihi: 30-04-2005
|
spooky, orası sizin okul kandırmıyosun di mi bizi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/index.php?id=3005 ellerine sağlık çok güzel bir yazı çok güzel fotoğraflar hocana da gösterirsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Ewet bi ankara Üniversiteli olarak benim de baya hoşuma gitti bu çalışma ama daha güzel ağaçlar da var o bahçede özellikle mavi ladin i çekip siteye koymanı tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam havuzların orda olması gerekiyor ağaçların üzerinde isimlerin yazıldığı tabelalardan bulabilirsin zaten mavi bir ağaç uzaktan farkedilir değil mi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1- sen de böyle fotoğrafı siteye ekleyebilirsin 2- sen de böyle bir yazı yazıp bana gönderebilirsin 3- yılmaz eti sizin kemiği benim mi demişti ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
ıldınız ben ankara unıversıtesınde okuorum ama fakultem cankırıda dolayısı ıle bunun ımkanı daralttıgının bılmem sız de farkındamısınız ![]() ![]() Neyse bılmıyordunuz zaten. Ama ınanın ankarada olsam da okadar kapsamlı bı ew odevı hazırlayabılecegımı sanmıorum cunku buna waktım yok. elımde hazır odevlerden bıkactane versem olmaz mı??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
eline saglik guzel bir yazi olmus. bu arada tesaduf orasi benim de kampusumdu, halen oyle ama gonlumde ![]() gercekten sehrin gobeginde ama iceri girince sanki baska bir yerde imis gibi bir his verirdi bana, rahatlatirdi. hatta bir kac kez tatilde iken gidip bahcede oturmusumdur. ![]() selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
![]() saolun arkadaşlar.. ![]() ![]() bu arada uzytek, sen ne bölümünden mezun oldun bakiim? bilgisayar müh. dahayeni açıldı 3 yıllık falan.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Spyk ne güzel yazmışsın, eline sağlık. Ve böyle hocalarınız olduğu için çok şanslısınız, onlara katılan öğrencileri olduğu için onlar da şanslı...yani herkes şanslı ![]() Benim palamutları ne yaptın, iyi sakla ya da benim için bir palamut ek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
isteyenlere toplayabilirim, tabi eğer temizlik görevlileri tırpanla toplattırmadılarsa.. aybalam henüz ekme şansım olmadı, anneme bıraktım hepsini o dikecek.. bende de dağıta dağıta 15 tane kaldı. hocanın tarifine göre en garanti yol üçlü dikmekmiş,bu yüzden 5 ağaçlık palamutum kaldı diyeyim. istersen sana saklayabilirim tabi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|