View Full Version : İzmir Toplantısı 14 Temmuz 2007
sarıaltıngül
24-06-2007, 11:31
Bu arada aklımdayken bir önerim var. İzmirli arkadaşlar bir çay partisi versek ve çiçekler hakkında görüşsek, bence en azından çiçek alış verişi yaparız **** birbirimize yardımcı oluruz.Maksat çiçek kardeşliği. Aradığım o kadar eski çiçekler var. Belki sizlerde vardır.
Penelophe
24-06-2007, 12:25
Sarıaltıngül,
Sanırım önümüzdeki hafta toplantımız olacak, bu başlıktan yerini ve zamanını takip edip gelebilirsiniz.
Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
durustsahtekar
24-06-2007, 22:09
toplantı olması guzel olur ancak bır hafta onceden degılde bunu 10 gun onceden bıldırme gıbı yaparsak sanırım daha guzel olur.sahsen ben ızmır dısında bulunuyorum. :(
Penelophe
24-06-2007, 22:17
Dürüstsahtekar;
Bende tam bilmiyorum önümüdeki hafta olup olmayacağını.
Zaten olacaksa eğer burada bilgilendirme yapılıyor.
Ayrıca seni buraya (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1669) bekliyoruz.
Merhaba, ben de İzmirliyim. Bahçe ve çiçeklerle ilgilenenlerin bir araya gelmesi iyi olur bence de.
Penelophe
03-07-2007, 14:08
Memet; toplantıyı ne zaman yapacağız? :mad:
Evet, arkadaşlar toplanalım diyorlar .
Fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyoruz.
Sebahattin Sargın
03-07-2007, 16:07
Toplanın toplanın, izmire gidemiyoruz hiç olmazsa fotoğraflardan görelim bari. Hem üyelerimize özledik :)
Bu ayın onbeşinden sonre ve haftasonu buluşursanız beni de listeye ekleyebilirsiniz ;)
Penelophe
03-07-2007, 16:41
Darky senin için bir daha buluşuruz. :)
Ama yeterince gecikti bence bu toplantı.
Bu haftasonu diyorum ben.
Ohooooo
Eğer fuar kritiğini hala yapıp, başarınızı kutladıysanız ayıp size zaten. Bence de bu haftasonu özellikle fuar ekibi olarak buluşun.
Elbette başka katılanlar da olursa daha iyi olur :)
Penelophe
03-07-2007, 21:19
Varya sağol ya. :D
Ben baştan beri diyorum ama dinleyen yok.:(
Evet kutlamadık, ayıp bize. :(
Acil kutlamamız lazım. :D
Penelophe
04-07-2007, 11:57
İzmir?
Havalar sıcak izmirdekiler bayıldı :)
İşleri olabilir arkadaşların. Bence bir kulaktan kulağa yapın ve kim ne durumda bakın ;)
Penelophe
04-07-2007, 12:33
:mad:
Ben 15 gündür İzmir'deydim. Çok güzeldi yaa :) Çok sıcaktı ama... Ama çok güzeldi :)
Yaa keşke ben ordayken bir toplantı olsaydı :( :( :( :(
askindincer
04-07-2007, 22:49
Sevgili Penelope;
Toplantının zamanı belli olmadı sanırım!...
Penelophe
04-07-2007, 22:53
Olmadı ama önerilerimizi bekliyor Memet.
Selahattin Yılmaz
04-07-2007, 23:03
İzmirli'ler öyle dağılmış ki onlara bir Sebahattin Sargın az, iki tane Sebahattin Sargın fazla gelir :D...
Penelophe
04-07-2007, 23:05
Selahattin bey öyle bir toparlanırız ki, görürsünüz. :mad:
Selahattin Yılmaz
04-07-2007, 23:13
Benim adım Hıdır diyeceğim budur: GÖRELİM
:cool:
askindincer
05-07-2007, 01:13
Olmadı ama önerilerimizi bekliyor Memet.
Kaç kişi oluruz acaba...
Bu benim ilk toplantım olduğu için bilemiyorum. Sığacaksak bahçemde misafir edebilirim sizleri...
Mine Pakkaner
05-07-2007, 01:56
Aşkın Bey toplantılarda genellikle çok kalabalık olmuyoruz. Hele yaz toplantılarımızda katılım çok düşüyor. Bu arada hoş geldiniz aramıza.
Penelophe
05-07-2007, 08:14
Memet?
Toplanma konusunda arkaşlar biraz sessiz kaldı. Öğrenciler evlerinde, kalanlar arazide, Arb, selçuk bey nerede acaba?
Penelophe
05-07-2007, 19:31
Memet başka başlıkta mı yazsan acaba?
durustsahtekar
06-07-2007, 08:25
arkadaşlar ortaya tarih koysak. Örneğin 15 Temmuz 2007 Pazar günü ??
Sen gelecek misin?
Aslında 22 Temmuz'da seçim var. Sonraki haftasonu da olabilir eğer gelecek haftaya kadara toplanamazsanız. Hem ben de katılabilirim bu durumda :)
Onbeş temmuz pazar, Güzelbahçe belediye yanındaki manzaralı çaybahçesine evet deyip, parmak kaldıranlar.....saat öğleden sonra uygun bir an.
Penelophe
06-07-2007, 08:51
Evet.:)
Nathan Muir
06-07-2007, 10:46
merhaba;
formunuza uzun zamandır katılamıyordum.kısa bir mola vermiştim.
izmirdeki toplantılarınıza katılmak ve elimden geldiğince ilgili konularda yapabileceklerim olursa yapmayı isterim.
şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar.....
Penelophe
06-07-2007, 10:58
Nathan Muir mutlaka bekliyoruz.;)
Ayrıca Formumuza demenizi beklerdim.
Birde buraya (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1669) uğramanızı rica ediyorum.
Nathan Muir
06-07-2007, 11:14
Penelophe merhaba;
umarım yukarıda yazdığım metinde imla ve yazım kurallarına aykırı, yanlış birşey yapmamışımdır.
teşekkürler
Cümlelere büyük hafle başlamaya dikkat ediyoruz ya, ondandır.
Nathan Muir
06-07-2007, 11:21
Evet; ona dikkat etmemişim.
Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekli.
Penelophe
06-07-2007, 11:33
Teşekkürler Nathan Muir.:)
Hey merhaba herkese. Ben de İzmir'deyim bu yaz. Hatta bundan sonra artık hep İzmir'de olacağım :) Ailemle buraya yerleştik. Tarihi belirleyin ben size uyarım.
Penelophe
06-07-2007, 22:51
İyi haber.:)
Hoşgeldiniz o zaman İzmir'e.:)
durustsahtekar
07-07-2007, 08:20
Sen gelecek misin?
Aslında 22 Temmuz'da seçim var. Sonraki haftasonu da olabilir eğer gelecek haftaya kadara toplanamazsanız. Hem ben de katılabilirim bu durumda :)
Evet bende katılmak istiyorum.;)
Bu görüşede uyabiliriz.
Kendi adıma benim için bir sorun yok.Ama buradan kararlaştırarak hareket etmemiz daha doğru.15 Temmuz için 2 adayımız var.Şimdi diğer görüşleri toparlıyalım önümüzdeki gün derim.
Nathan Muir
07-07-2007, 10:29
İzmir grubu olarak belirleyeceğiniz tarih ve mekanda katılmak isterim.
Hatta arkadaşlardan birisi bu organizasyonu yaparken; kimlerin gelip gelmeyeceği konusunda bir iletişim hattı kurabilir.
Hattımız burada zaten, ben 15 temmuz pazara Güzelbahçe belediye yanındaki manzaralı kafeyi önerdim.
Öğleden sonra dörtte olabilir. İtiraz eden yoksa orda toplanırız.
Şimdilik ben kesin geliyorum diyen yok.
Penelophe dışında.
Penelophe
07-07-2007, 12:09
Memet; 15'inde katılım olmazsa eğer, şehirdışından gelecek arkadaşlarla da konuşup onlarında geleceği tarihe uygun bir tarih yazsan da herkes şimdiden kendini ona göre ayarlasa?
durustsahtekar
07-07-2007, 13:23
Önümüzde iki tarih var. Birincisi 15 Temmuz Pazar günü, diğeri 29 Temmuz Pazar günü.Açıkcası benim için her iki tarihte farketmiyor.Beni listeye yazabilirsiniz.
Arkadaşlar pazar günü benim için uygun olmayabilir.
Ve yolların en çekilmez günü de pazar günüdür hatırlatayım.
Evet arkadaşlar, sayın adabayrakoglu ile yol konusunda ayni fikirdeyim.
Bu hafta çok sıcak olacakmış,alışveriş merkezlerinden birine ne dersiniz.
durustsahtekar
08-07-2007, 19:20
Yol konusunda haklısınız da ben dikiliden gelcem :)
pekte farketmiyor benim için.
o yüzden yer tarih ve zaman belirlediğimizde katılacak olan arkadaşlarla görüşebiliriz.
Penelophe
08-07-2007, 19:23
Ya nedense bizim toplantılarda bir türlü uzlaşıp yer beğenemiyoruz, hadi yer beğendik, yol beğenmiyoruz, hadi yol beğendik, gün beğenmiyoruz..
O halde bir gün ve yer belirlenir gelme imkanı olanlar gelir gelme imkanı olmayanlar bir sonraki toplantıya katılır.
Eğer herkes gelebilsin diye sürekli yer, mekan, zaman değiştirilirse İzmir ekibi bir daha toplanamaz gibi geliyor :)
Katılımın yüksek olması için uygun yer ve zaman konusunda çoğunluk için uygun olacak bir yer bakılabilir elbette ama her halükarda herkese uygun olmayacaktır :)
Hemen iğneyi kendime batırıyorum. Mesela ben ayın 15'ndeki toplantıya gelemeyeceğim gibi gözüküyor ama 15'i uygun değil başka tarihte yapalım demiyorum :)
Not: Kendimi de hemen İzmir grubuna dahil ettim bu arada :D
Penelophe
08-07-2007, 19:39
Onbeş temmuz pazar, Güzelbahçe belediye yanındaki manzaralı çaybahçesine evet deyip, parmak kaldıranlar.....saat öğleden sonra uygun bir an.
1.Memet
2.Penelophe
3.?
durustsahtekar
08-07-2007, 20:02
1.Memet
2.Penelope (dargınım bende varım diyorum)
3.Sercan (durustsahtekar)
Bu ayın 15 değil mi tamam madem kimse gelemeyecek bari dördüncü olayım de okey oynarı ya da batak ya da dörtten az oluncuyla oynanmayan bir oyun :)
1.Memet
2.Penelope (dargınım bende varım diyorum)
4.DarkYES (Eğer acil bir iş çıkmazsa)
Penelophe
08-07-2007, 20:09
Batağı tercih ederim. :cool:
durustsahtekar
08-07-2007, 20:09
O zaman daha fazla ekip toparlayalım TABU oynarız.bence daha eğlenceli :)
Penelophe
08-07-2007, 20:22
Tamam tabu olsun.:)
Evet hala beklemedeyiz. 14 ya da 15 Temmuz yani gelecek haftasonu. Eğer gerekirse şöyle saati biraz akşam üstüne alabiliriz ya da biraz uzun soluklu mir toplantı yapıp gelebilenin uygun satte geldiği açılış ve kapanış saati olan bir toplantı da yapabiliriz.
Arkadaşlar biz bunu Selçuk beyin ilk önerdiği Karşıyaka iskele üstüne alalım.
Güzelbahçe'ye gelene kadar sıcaktan sıkılmayın.
Onbeşinde iskele üstündeki kafede.
cihan_as
08-07-2007, 21:11
Beni listeye yazabilirsiniz.
Penelophe
08-07-2007, 21:17
Memet, DNR'ın olduğu yerden mi bahsediyoruz?
1.Memet
2.Penelope
5.Cihan As
durustsahtekar
08-07-2007, 21:37
Sanırım oradan bahsediyor.bırde bostanlı ıskele var ama orası restorant.
Liste girederek kabarıyor :)
1.Memet
2.Penelope
5.Cihan As
6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse)
durustsahtekar
09-07-2007, 09:09
Hadi arkadaşlar :)
nerelerdesiniz???
Nathan Muir
09-07-2007, 13:03
Arkadaşlar gelin bunu 29 Temmuz yapalım.
Ayın 15 inde seyahatte olacağım.22 si zaten seçim; isterseniz oy kullandıktan sonra buluşalım.
Yer olarak size önerebileceğim mekan ise ; madem hepimiz ağaç dostu ve sevenleriyiz neden doğa ile iç içe bir yer seçmiyoruz...Benim tavsiye edeceğim mekan Güzelbahçe de bulunan Gizlibahçe isminde ağaçların içerisinde bir yer..Bir düşünün isterseniz..Hatta kahvaltıyı orada yapalım...
Aşkındinçer'in önerisi vardı, ama sonra görünmedi hiç.
Mine Pakkaner
09-07-2007, 13:18
Gizli Bahçe'ye ulaşım kolay olmaz. Mutlaka arabalarla gidilmesi gerek. Biz merkezi bir yeri seçersek şehrin her yanından gelecek üyelere kolaylık olur.
Asıp kesen arkadaşlar, insanların sorumlulukları olabileceğini unutmazlarsa daha hoş olmaz mı?
Penelophe
09-07-2007, 14:24
Ya nedense bizim toplantılarda bir türlü uzlaşıp yer beğenemiyoruz, hadi yer beğendik, yol beğenmiyoruz, hadi yol beğendik, gün beğenmiyoruz..
Bu mesajımdan dolayı beni mi kastediyorsun Adabayrakoglu?
Eğer öyleyse, ben asıp kesmek amacıyla yazmadım, sadece bir orta yol bulmanın bu kadar zor olmaması gerektiğine dikkat çekmek istedim.
bonsaisan
09-07-2007, 14:29
İzmir ekibinin kurulması ve toplanması çok güzel ilk toplantıya katılamadım lakin ikinçisine katılmak büüyk bir onur olur benim için.
Malumunuz bu güzel doğanın bir kopyası olna bonsailer konusnda sitede sohbetlere sıkça katılıyorum.İzmirdeki fuarda da kısa süreli olsa staddı siyaret ederek bu güzel birlikteliğin içinde yer alan doğa severlerlede tanışmış oldum.
Umarım yapılaçak olan görüşmede bir araya gelebiliriz.
Bonsai konusunda her türlü bilgi ve yardım için gerek siteden gereksede mail olarak bana ulaşa bilirsizniz.
Amaç bu güzel sanatın Ülkemizde daha çok kitlelere tanıtılması ve yayılmasıdır.
Sevgi ve saygılarımı sunuyor.İzmir toplantıısnda görüşmek dileğiyle.
Not:Karşıyakada yaşıyorum.Bana yakın oturan bonsai dostlarına kapım her zaman açıkdır.Mutlu ve sağlıklı günler.
Penelophe
09-07-2007, 14:33
1.Memet
2.Penelope
5.Cihan As
7.Bonsaisan
:)
durustsahtekar
10-07-2007, 11:53
Asıp kesen arkadaşlar, insanların sorumlulukları olabileceğini unutmazlarsa daha hoş olmaz mı?
Malum sizin yapmanız gereken işiniz olğunuz gün ben müsait olamayabilirim.**** tam tersi. bu yüzden kesin bir tarih yer ve zaman belirlemekten başka bir şansımız yok diye düşünüyorum.
Benim Pazar günü katılmam imkansız..:( :(
Penelophe
10-07-2007, 11:59
Hfz; zaten cumartesi ya da pazar diye konuşmuştuk.;)
Duruma göre çoğunluk cumartesi derse gelirsin değil mi?
bonsaisan
10-07-2007, 12:04
cumartesi olabilir önemli olna yer ve saat neden deriseniz malum çoğumuz çalışıyoruz.Ve çalışan için genelde pazar dinlenme günü.Cumartesi genelde özel sektör öğleden sonra tatile girer.
Sadece bir öneri.
14 temmuz cumartesi saat 16 karşıyaka vapur iskelesi üstündeki kafelerden biri.
Epeydir gitmedim, eğer yerinde duruyorsa deniz tarafında olan vardı.
Masada Agacla.neti tanıtan bir şey olur, daha önce tanışmayan arkadaşlar kolayca anlar.
Gelemeyen arkadaşlarla da başka toplantıda görüşürüz.
Penelophe
10-07-2007, 12:09
Bana uyar.:)
Fakat 16:00 geç değil mi?
Malum sohbet uzuyor.;)
Mine Pakkaner
10-07-2007, 12:12
Benim için hala daha kesinleşmiş birşey yok, hatta muhtemelen katılamayacağım, ancak katılmam söz konusu olursa benim için cumartesi öğleden sonra uygun olur.
Cumartesi katılabilirim..
durustsahtekar
10-07-2007, 12:53
Artık az bi zaman kaldı gün konusunda kesin olamazmıyız?
Arkadaşlar Cumartesi öğleden sonrası bence iyi bir zaman.
Emekli ya da çalışmayan arkadaşlar bir şekilde gelebilir. Özel sektör çalışanları da toplantının başına olmasa da son bir iki saatine katılabilir.
Ayrıca herkes ille toplantı 16:00'da ise 16:00'da orada olacak diye bir şart yok. Size saat 17:00 uygundur bir saat sonra katılırsınız. :)
Bence Cumartesi Memet'in sölediği yerde bir kafede buluşalım ne dersiniz?
En erken geliş saati 16:00 olur ama süreyi biraz esnek tutarız 19:00 bitiş saati olur. Çok kalamayacak olan gelip uğrayıp gider :D
1.Memet
2.Penelope
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.hfz
9.Mine Pakkaner (Küçük bir ihtimal)
10. ...
Arkadaşlar,
Toplantı yeri netleşmiş ama yine de bir teklifim olacak. K.yaka vapur iskelesi üzerindeki kafelerin İzmir adına pek bir özelliği yok.. Bu anlamda toplantımızı Karataş'ta bulunan tarihi Asansör'de yapmak geldi aklıma.. Hem Konak'a yürüme mesafesi uzaklıkta yani merkezde, hem de İzmir'in simgelerinden biri..
Toplantıdan fotoğraflarımızı yüklediğinizde en azından İzmir'in tarihi yerlerinden birini de tanıtmış oluruz..
Ne dersiniz?
Mine Pakkaner
10-07-2007, 13:29
Aslında bu fikir gerçekten çok güzel.
Penelophe
10-07-2007, 13:57
Bence de güzel.:)
Dediğim gibi yer ve zaman (haftasonu) bana uyar.;)
Tamam benim için de uygun :)
Yer belli zaman belli o halde.
14 Temmuz Cumartesi
Karataş'taki Tarihi Asansör'de
Saat 16:00-19:00 arası.
Sevgili Darkyes,
Senin objektifinden eminim Dario Moreno Sokağı ve Asansör bambaşka görünecektir..;)
:)
Teşekkürler hfz
Elimdeki İzmir fotoğrafları bitmişti zaten ki geldiğimde farklı bir şeyler çekmek istiyordum.
Nathan Muir
10-07-2007, 14:44
Arkadaşlar;
Bu hafta sonu seyahette olacağım için malesef toplantınıza katılamayacağım. Bir sonraki toplantınızda görüşmek ve tanışmak dileğiyle....
Mine Pakkaner
10-07-2007, 14:46
Elbette asansörden körfez manzarası da harikadır, hele ki gün batımı ve gece. İnanılmaz bir saks mavi, inanılmaz ışık oyunları. Sanki kulak kabartsanız eski, Levanten İzmir' in şarkılarını duyuvereceksiniz gibi.
papatyam
10-07-2007, 14:49
Ama kıskandırmayın insanı :(
Gelemeyecek olsamda fikir belirtmeme engel değil. Asansörde buluşun. Bol bol resimleyin. Bende göreyim asansörün bugününü.
Ahhhaaaaa....:dilli: :dilli:
Mine Hanım harikasınız... Toplantıya katılacak arkadaşlar ve tabii ben eski İzmir şarkılarını bulup, bir CD'de toplayıp toplantımıza fon müziği yapabilir miyiz acaba?
Penelophe
10-07-2007, 16:08
Benim için çok güzel olacak, hiç görmedim asansörü.:)
Arkadaşlar asansör eskiymiş. Sonra asansörde kalmayalım :dilli:
Benim pazartesi sabahı Ankara'da olmam lazım :)
Penelophe
10-07-2007, 16:23
:d :d :d
Mine Pakkaner
10-07-2007, 16:50
http://www.math.umn.edu/%7Ealayont/turkiye/ege/asansor.jpg
http://www.byegm.gov.tr/YAYINLARIMIZ/kitaplar/turkiye2003/images/images_02/39.jpg
Hani bilmeyenler varsa dedim :)
Bu da Dario Moreno Sokağı, sonunda asansör var. Sokakta da Moreno'nun doğduğu ev.
"Deniz ve mehtap,
Sordular seni neredesin..?"
Evet, yok mu başka toplantıya gelen? :)
durustsahtekar
10-07-2007, 16:58
Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim.Ben cumartesi saat 18:00 de mesai bitiriyorum.bu sebeple Dikiliden İzmire geldiğimde tahmin ediyorum sizler çoktan dağılmış olacaksınız.
durustsahtekar
10-07-2007, 17:02
Buna sevındim :) sizlerle toplanmak ıistiyorum...
Mine Pakkaner
10-07-2007, 17:03
Bu muhteşem yerdeki tek sorun uyduruk kafe işletmeciliği. Su gibi rezil bir fincan kahveye hak etmedikleri para almaları. :)
Ama restoranında birkaç senedir yemedim. 4-5 yıl önce iyiydi.
Mine Pakkaner
10-07-2007, 17:04
O zaman sizlere keyifli sohbetler.:(
Neden Dürüst, bak Memet oradan ayrılmış olmayacağız diyor ya :)
İşte şimdi minübüsüm olmadığı için çok üzüldüm.
Atar köpeciklerimi arkaya gelirdim.
Sizinle çok daha güzel olurdu asansör ve imbat.
http://www.resimvadisi.com/data/media/396/Asansr.jpg
durustsahtekar
10-07-2007, 17:05
Neden Dürüst, bak Memet oradan ayrılmış olmayacağız diyor ya :)
Yalnış anladım özürdilerim.farkına varıp düzelttim ancak siz benden hızlısınız...
Penelophe
10-07-2007, 17:13
Todor sende gelirsin bir gün.:)
Yeniden toplanırız.
Hadi ya o kötü olmuş işte tüh :(
Hımmmmm bir konuşalım bu konuyu :)
Not: Kendi kendime konuşuyorum kisme anlamaya çalışmasın. Özellikle memet :)
Arkadaşlar bakınız süreyi iyice yaymış bulunmaktayız. Yani bir şekilde buyrun gelin toplantıya katılın. İzmir dışında olacaklara diyeceğimiz yok ama çalışanlar için süreyi uzatıp mesai saatleri dışına da aldık.
10. aranıyor :)
Arkadaşlar Bursa grubu 11 kişi olarak toplanmış. Bu sayıyı geçmemiz gerekli. Yok mu arttıran :D
Penelophe
10-07-2007, 17:47
:D Beni iki kere yazın..:D
gerekirse ben arkadaşları üye yapar getirir, sayıyı arttırırım.
Mahmut Leventoğlu
10-07-2007, 18:23
Benim için çok güzel olacak, hiç görmedim asansörü.:)
Hem İzmir de yaşa hemde Asansör ü görme :( cık cık cık
Ben bile İzmire her gelişimde Asansörü ve o sokakları,Pasaport ve Varyant ı görmezsem kendimi İzmire gitmiş saymam. Olmazsa olmazlarımdandır.
Penelophe
10-07-2007, 19:44
Eh bende 4 yıldır İzmirli olduğuma göre, öğreneceğim.;)
Sebahattin Sargın
10-07-2007, 20:10
Hadi İzmir ekibi toplanın artık sizi bekliyoruz, kardeş ekip olacağız yakında :)
Eh, dinleyeceğimiz müzik kısmen hazır diyebilirim..:p :p
Arkadaşların oluşacak ortamı anlayabilmeleri açısından;
Mine Hanım izninizle kullanıyorum:
"Deniz ve mehtap,
Sordular seni neredesin..?" Buyrun :
http://rapidshare.com/files/42156976/Deniz_Ve_Mehtap_-_Dario_Moreno.mp3.html
Sebahattin kardeşim kardeş ekip olunca ortada bir ilde büyük bir toplantı yaparız belki değil mi :D
Penelophe
10-07-2007, 20:42
Hfz, süperdi, hala dinliyorum, teşekkürler..
Sebahattin Sargın
10-07-2007, 21:08
İnşallah darkyes kardeşim benim asıl hedefim o zaten. Bunu da yapacağız inşallah, İzmir ekibi buluşmanızı bekliyoruz....
Penelophe
10-07-2007, 21:14
Hadi İzmir ekibi toplanın artık sizi bekliyoruz, kardeş ekip olacağız yakında :)
İnşallah darkyes kardeşim benim asıl hedefim o zaten. Bunu da yapacağız inşallah, İzmir ekibi buluşmanızı bekliyoruz....
Tamam Sebo buluşacağız, heycan yapma, gidip şimdi mi buluşalım.:D
Sebahattin Sargın
10-07-2007, 21:16
Merak etmeyin yakında iyi bir planlama ile bu işide halledeceğiz. Biraz zaman lazım, iyi bir planlama yapmak için ;)
Penelophe
10-07-2007, 21:43
1.Memet
2.Penelophe
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.)
10.Adabayrakoglu (İşlerini ayarlayabilirse)
Bonsaisan hem 7'de hem de 10'da yer alıyor ;)
Mine Pakkaner
10-07-2007, 21:51
Doğru düzeltiyorum :)
Penelophe
10-07-2007, 21:58
Gözlükleri yenilemem lazım sanırım.:(
Asansörde fiatlar biraz yüksek heralde.
Arkadaşlar,beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Eşim ile birlikte gelmeye çalışacağız.
Penelophe
10-07-2007, 22:14
1.Memet
2.Penelophe
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.)
11.Dkp (Dilaver bey ve eşi)
12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek)
Unutur muyuz hiç efendim.:)
Selçuk beyin de haberi var mı acaba?
Bence asansörün manzarasını gördükten sonra daha insani fiyatları olan biryere geçebiliriz. Naçizane öğrenci mantalitesi ;)
Penelophe
10-07-2007, 22:17
.. ancak katılmam söz konusu olursa benim için cumartesi öğleden sonra uygun olur.
Mine hanım sizsiz olmaz ama.:(
sarıaltıngül
10-07-2007, 22:17
Tüm arkadaşlara iyi akşamlar;
İzinden bu hafta sonu döndüm ve döndüğüm gün küçük kuzenlerimin geleceğini öğrendim. Malumunuz gençler ( 9 ve 17 yaş arası, birde yeğenim 12 oldu dört genç :) ) yaşlılarla pek olmak istemiyor fakat en küçük-büyük (ancak bu tanıma giriyorum) karışımı kuzen olarak ilgilenmem gerekli. Çünkü daha sonra ki hafta sonu seçim var; Dikili'ye gidemem. :(
Bütün panoyu okudum (ayrıca hfz Hanım telefonla bildirdi burdan ayrıca teşekkür ediyorum ince düşünceleri için) fakat benim planım cuma günü belli olacak.
Teklifi ben sundum, bu nedenle özürüm çok anlamsız kalacak ama elimden bir şey gelmiyor eğer gençlerimi ikna edersem (gençler her zaman için kendilerini haklı çıkaracak bir sebep buluyor) cumartesi Asansör'e geleceğim. Gelemezsem bir daha ki buluşmanızda çiçek tohumları ve çiçek parçalarımla, çiçek kız olarak bulunmaya çalışacağım. Söz verdimi hep terslik çıkıyor bu nedenle söz vermiyorum.
Umarım aranızda olurum, olamazsam çok güzel sohbetler diliyorum. Yüzünüzde gülücükler, gözlerinizde çiçeklerin güzelliği ve sözlerinizde balın tadı olsun.
Penelophe
10-07-2007, 22:20
Umarım,gençleri ikna edebilirsiniz.;)
Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Güzel cümleleriniz için çok teşekkürler.
durustsahtekar
10-07-2007, 23:31
surenin uzadığını telefondan öğrendim cokta sevindim.hatta cumartesı gunu icin ızın alıp cıkmayı planlıyorum.
Olmaz hala sayı az :)
Fuara gelen onca üyemiz vardı. Hadi forumda yazmıyorlar ama toplantılara niye gelmiyorlar? :)
Mine Pakkaner
10-07-2007, 23:45
Selçuk Bey'e de mesaj yolladım. Michiganensis'le konuşan oldu mu?
Bir de Remziye Hanım vardı mesela fuarda ziyaretimize de gelmişti hatta toplantı olursa katılmak isterim demişti, net olarak hatırladığım.
En son ayın beşinde siteye girmiş ama:rolleyes:
Mine Pakkaner
10-07-2007, 23:55
arb73'ü unutmamak gerek. Plumbago'dan, Azalea'dan ses yok. Hizal's nerede?
Penelophe
11-07-2007, 00:12
Arp73 bu akşam gelmişti, yönlendirme yaptım ama görmemiş olacak, Remziye hanım da tatilde sanırım. Hizals da en son ayın 16sında girmiş siteye.
Arkadaşlar, kafenin fiatları konusunu tekrar hatırlatıyorum. Bizim toplantılar bitmez. Benim nette baktığım kadarıyla turistik sınıflı orası.
Herkesin bütçesine uyan bir toplantı yerini tercih ededlim. Beş liraya bir kahve içmiş olmayalım.
Ama asansöre çıkalım yahu, ben merak ettim orayı şimdi :)
Olmazsa Kürekçi'nin dediği gibi bir başka mekana topluca geçeriz. Olmaz mı?
:(
Penelophe
11-07-2007, 09:23
*******, ben şimdi gitmessem çatlarım.:D
Hemde çok merak ettim.:)
Penelophe
11-07-2007, 11:07
İşte son durum.;)
1.Memet
2.Penelophe
4.DarkYES (Biletini almış bile)
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
askindincer
11-07-2007, 11:50
Aslında daha önce sizleri bahçemde misafir etmeyi önermiştim ama benim nete girmediğim süreçte sizler tarih ve yeri belirlemişsiniz zaten. Ne yazık ki cumartesi-pazar blok nöbetim olacak! Eğer molalarımı ayarlayabilirsem kısa bir süreliğine de olsa toplantıya katılmaya çalışacağım. Olmadı umarım bir daha ki sefere...
Penelophe
11-07-2007, 12:03
Umarım ayarlayabilirsiniz molalarınızı.:)
Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Asansörü kullanmanın bir maliyeti yok (Cüzi bir ücret alıyorlar ), sadece kafesi pahalı. Benim üzüldüğüm birşey var. Eskiden asansör ile çıkarken pencerelerden dışarıyı görebiliyordunuz. Şimdi ise güvenlik sebebi ile sürgülü metal kapı var içeride. Onu yapacaklarına ızgaralı bir kapı yapabilirlerdi. Şu anda inip çıkarken dışarıyı göremiyorsunuz :(.
Asansör civarında sahil boyunca Konak'a kadar oturabileceğimiz bir kafe yok onu da hatırlatayım. Hepberaber Konak'a yürürüz oradan, deniz kenarındaki seyir teraslarında oturabiliriz. Ya da Kızlarağası'na da gidebiliriz.
Bence asansörü görecekler önceden buluşsun, biz onları iskele üstünde bekleyelim ilk konuştuğumuz yerde.
Hava çok sıcak olmasa gümrükteki kafeler geldi aklıma ama dörtte daha güneş yakıcı olur.
Karataştan konağa yürüyüş biraz uzun sürer.
En fazla 15 dakika sürüyor o da aheste aheste gittiğinizde :) Sualtı kulübüm orada olduğu için sürekli gidip geliyorum. Ama sizin öneriniz de mantıklı. İsteyenlerle iskelede buluşabiliriz.
Bir de şöyle bir sorunumuz var. Acaba Karataşı ve Asansörün yerini bilmeyenler var mı? Varsa ya tarif edelim ya da biryerden alalım bu kişileri.
Plumbago
11-07-2007, 14:53
Kambersiz toplantı olmaz ;)
1.Memet
2.Penelophe
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
13. Plumbago
Benden duymuş olmayın ama Azalea'da gelecektir büyük ihtimalle ;)
Arkadaşlar yer konusu muallakta kalacak gibi. Benim şimdiden kafam karıştı :)
Şimdi o halde asıl oturup konuşacağımız yere gelecekler kaçta gelsin. Asasnsörü görmek için kaçta buluşalım gib bir denklem çıktı ortaya :)
En iyi deniz kenarında yine Konak tarafında bir yer belirlesek olmaz mı? Hatta ben her halükarda öğrenmişken gidip asansörü fotoğraflayacağım. Bu durumda ben de erkenden gider fotoğrlarımı çekerim. Sonuç olarak kaçta nerede buluşoruz?
Selam Plumbago, ben de gelmeyecek misin diyordum :)
Sayımız giderek artıyor ama hala yer sonumuz var. Şimdi biri bana asansörde buluşma işini anlatsın. Hatta herkese anlatsın :D
Penelophe
11-07-2007, 14:57
Kürekçi; ne asansörün yerini ne de Karataş'ı bilmiyorum.:(
Penelophe
11-07-2007, 14:59
Evet ya, yılan hikayesine dönüyor bu iş.
Hergün yer değiştiriyoruz.. Hatta değiştiremiyoruz, muallakta kalıyor..
:(
Plumbago
11-07-2007, 15:02
Asansör'e Konaktan yürüyerek bile ulaşmak mümkün, ancak bu mevsimde yürüyerek gitmek pek akıl karı bir iş değil. Üstelik yine güneşin etkisi olacağından dışarda oturmak için bir şemsiyenin altına sıkışmak gerekecek.
Dolayısıyla bence saat 4 gibi Konak'ta toplantıyı yapmak ve daha sonrasında isteyenlerin günbatımını izlemek için Asansör'e geçmesi daha mantıklı gibi.
DarkYes için de günbatımını Asansör'den resimlemek daha iyi olur sanki ;)
Plumbago
11-07-2007, 15:04
Konak'ta toplantı yeri için ise daha önce bir kaç toplantımızı yaptığımız Konak Pier uygun olur gibi geliyor yine bana ;)
Yine mi Konak Pier :D
Ben bunu bir kaç diye söylemiyordum :)
Plumbago
11-07-2007, 15:22
Konak Pier'e herhangi bir ortaklığım yok gerçekten, keşke olsa ;) Merkezi olması nedeniyle Konak'ta olsun diye söyledim. Konak'ta da en uygun yer olması nedeniyle Pier :) Bunu klasikleştireceğiz :D
Aslında Hisarönü'de uygun ancak sıcaktan dolayı rahat edemeyiz diye düşünüyorum.
durustsahtekar
11-07-2007, 15:31
Her koşul benim için uyar.sonuçta biraz rötarlı katılım gerçeleştircem.onun içinde telefonla neredeyiz öğrenirim:)
Buradan (http://img525.imageshack.us/my.php?image=ads305zja3.png) hazırladığım krokiye ulaşabilirsiniz.
Evet sen arayıp sorarmışsın neredesiniz diye. Biz de "Şu an Konak civarındayız, hala nerede otursak diye karar veremediğimiz için dolaşmaktayız!" şeklinde bir cevah veririz. :D
Ben bir yer öneremiyorum çünkü bu İzmir'e dördüncü gelişim olacak. Gerçi ilkini ve üçüncüyü saymayabiliriz. :)
38 24 31 48 N -- 27 07 03 60 E Google Earth kullananlar bu koordinatlardan da ulaşabilirler.
Penelophe
11-07-2007, 15:55
Dark.:D
Krokim ile ilgilenen yok mu yav :(
Arkadaşlar hatlar fazla karışmış.
Bayciğit iyidir. Kimse rahatsız etmiyor, en azından rahat sohbet ediyoruz. Fiyatlar gayet makul.
Penelophe
11-07-2007, 16:22
Kürekçi, ben baktım krokiye, teşekkürler.
Taksiyle gelmeye karar verdim.;)
Arkadaşlar adabayrakoğlu Bayciğit dedi? Konak tarafındaysa burada karar kılalım ne dersiniz? Orası ne tarafta bu arada :)
durustsahtekar
11-07-2007, 16:29
Bayciğit krokiside alabilirmiyiz :)
Nerede olduğunu bilmiyorum ama bana uyar :)
Ben bu işe kesin bir son veriyorum.
Toplantı yeri: Bayciğit
Mekan: Kemeraltı Hisarönü camisi önü.
Saat: 16'tan başlayıp Dürüst sahtekar gelene kadar.
Bilemeyenler, Fevzipaşa bulvarında, gümrükten basmane garına doğru yürüken,
Hisarönü camisine giden sokağı bulmak çok kolay.
Asansöre gidecek olanlar: Akşamüstü oraya da gideriz.
Hafize: Bayciğitte zorla çaldırırız senin cd yi.
Çalmam derse hesabı ödemiycez deriz.
Sonsöz: Başka öneride bulunmak yasak.
ben genede bulamadım diyenler bana telefon edin.
0543 304 40 35
Hisarönü'nde çiçekçilerin olduğu yerde.
Biz bütün toplantıları orada yaptık Botaniği saymazsak tabi.
Herkese yakın ve otada bir yer.
Memet yazı işte böyle olur. Ellerine sağlık.
Memet yine bu karmakarışık durumu son sözü söyleyerek çözdü gibi :D
Dürüst Sahtekar Saat 20:00 gibi gelebilecek. 16:00-20:0 arası biraz uzun gibi ne dersiniz. Neyse biz orada toplanalım olmazsa bir ara kalkar gideriz ;)
Tamam yer ve zaman belli olmuştur.
Benim geliş gidiş durumum da belli oldu. Benimle erkenden buluşmak isteyenlere duyurulur. Cumartesi sabahı saat 06:00'dan itibaren İzmir sokaklarında olacağım :D
Penelophe
11-07-2007, 16:44
Memet.:D Helal.:D
Plumbago
11-07-2007, 17:01
Sorun çözüldü o zaman :)
Bayciğit, Hisarönü'nde şadırvanın olduğu yerde değil mi? Değilse de Hisarönü'ne gelince haberleşiriz ;)
Darkyes eriyeceği için, onu belki göremeyiz
Penelophe
11-07-2007, 17:04
Niye eriyecek ya?
Plumbago, imzan nerde.:D
durustsahtekar
11-07-2007, 17:15
Tamamdır.bütün sorunlar çözüldü.bende elimden geldiğince hızlı davranmaya söz veriyorum.:)
Bak sürat felakettir dikkat et kendine :)
Daha gençsin bir toplantı için değmez.
Gerçi gelemezsen de bir sonraki gün ben çifteyle geleceğim :dilli:
Yahu memet ilahi, sabah 06:00 öğlen 14:00 arası yürümekten ne olacak. tin tin dolaşırım ben hafi hafif. İki gramlık adımım zaten :)
Gerçi eşyalarımla birlikte 7-8 kilo yüküm olacak ama olsun, onlar gerekli malzemeler olduğu için beni yormaz.
Sabah inciraltına kahvaltıya gitmeni öneririm DarkYes.
Otogar----->Bornova metro durağı 505 numaralı otobüs
Bornova ---->Konak (metro ile)
Konak---->İnciraltı 11 numaralı otobüs
;) Ayrıca İnciraltın'da da Tukuaz'a gitmeni öneririm.
Sabahın o saatinden toplantıya kadar nereleri gezmeyi planlıyorsun?
İnciraltı'nda kahvaltı süper bir öneri. Oradan da Balçova'ya gider, Teleferiğe biner İzmir'e kuşbakışı bakarsın.
Merhaba!:)
Gelmeyi çok isterdim ancak haftasonları gelebilmem mümkün değil :S :(
Ben bunları not alayım sora sora öğrenirim.
Fotoğraf çekmek için aslında özellikle şuraya gideyim gibi bir düşüncem yok. Sonuçta İzmir'e geçen gelişimde çektiğim fotoğraflar için özel bir planım yoktu. Asansör ilgimi çekti. Sabah ilk iş oraya gitmeye karar verdim şu an :)
Teleferik fotoğraf çekmeme elverişli ise düşünebilirim aslında :)
İşin özü gezip göreceğim ama önerilere açığım :)
Teleferik'e gitmek için de yine İnciraltı'ndan 11 numaralı otobüs ile geri dönebilirsin. Önünden geçiyor.
Teleferik kesinlikle güzel fotoğraf için ama sabahın erken saatlerinde İnciraltı'nda kahvaltı en iyisi. Cumartesi günü de çok kalabalık olmaz hem.
Sabah ilk iş asansöre gideceğim diyorsan da yine
Otogar--->Bornova metro--->Konak metro istasyonu--->Karataş yapabilirsin.
Benim gönderdiğim krokide de Dario Moreno Sokağı ve Asansör belirtilmiş durumda ;)
Ben Basmane'den oraya yürüme niyetindeyim. ayakla gidebileceğim mesafeleri yürümekten zevk alıyorum. Hem yol boyunca fotoğrafını çekebileceğim manzaralar bulabilirim ;)
Gerçi memet bunu okuyunca kesin eriyeceksin diyecek ama :D
Memet demeden ben diyeyim bu sefer.
Yürürsen cidden erirsin.
Tren ile geleceksin sanırım. Pekala o zaman. :)
Sabahın o saatinde bence çok sorun olmaz. Tabi eşyalar sırt çantasındaysa. Aksi halde zorlar biraz.
Evet asansorün yerine baktım. www.panoromio.com (http://www.panoromio.com) sitesinden de biraz fotoğraf inceledim o bölgeye ait. Bir de Saat Kulesi'nin bulunduğu meydana otobüsle oldukça virajlı bir yoldan inmiştim.
Asansöre geçmeden oraya çıkmayı da düşünüyorum. geçen gelişim de otobüsle o yoldan aşağıya inerken, vaktim olsa inip fotoğraf çekecektim. Manzara çok güzeldi. ;)
İki sırt çantam var. Yoksa dolaşılmaz dediğin gibi ;)
Yok yok, otobüsle geliyorum ama servisle o tarafa geçmeye niyetliyim. o bölgede bir iki gizli çekim yapmaya niyetliyim. Geçen gelişimde çekememiştim arkadaşlar bilir ;)
Basmane civarında mı gizli çekim? :) Neden?
Bahsettiğin ve Saat Kulesi'ne inen yol varyant diye geçiyor. Oraya da yürüyerek tırmanabilirsin Konak Metro'nun önünden. Hem farklı açılardan yakalamış olursun körfezi ;)
Sen eğlenebildiğin kadar eğlen, izmir'in sıcağı konusunda seni uyaranlar da uyardı.
Sıcakta seninle eğlenmeye başlayınca bana telefon et kurtarmaya geleceğim.
fuardakini sıcak sanıyorsan yanıldın. O sadece prowiev, sıcaklar update oldu.
Hah, Evet Varyant! Sağolasın kürekçi, ismi bir türlü aklıma gelmiyordu :D
Gizli çekim olayı çok gizli. Askeri bir konu, ser verip sır veremiyorum o sebeple :D
Bu arada Basmane istasyonunun yanında yol yapım çalışması var şu aralar. Heryer havada, delik deşik, toz duman ve gürültü içinde :(. Haberin olsun.
Ben de kendime degrade uyguladım memet, bir de reflection'ımı 4'le çarpıp kuvvetle muhtemel çarpılmalara karşı kuvvetlendirdim :D
İlahi memet, ben hamsi paluğu yedim diyorum sen İzmir'de rakı balık bir başka olur diyorsun ;)
Plumbago
11-07-2007, 20:53
...Gerçi memet bunu okuyunca kesin eriyeceksin diyecek ama :D
Ben de söyleyeyim Darky. ERİYECEKSİN :D
Abartısız 85 ile 100 derece civarında olur saat 12'de oralar :dilli:
Kendi düşen ağlamaz.
Hamsinin yararı olacakmış, öyle dedi. Hamsi buğulaması olacak.
Biz uyardık...
Ooooooo... Bugün net'e giremedim, neler neler olmuş..:p
Sanırım toplantı yerimiz yine 'klasiğimiz' Bayciğit.;) Müzikler de Asansör ortamında güzel olurdu zaten. Ama ben bir kaç Cd yapabilirim hatıra olsun diye.;)
Sevgili Darkyes, o kadar yükle dolaşmak istemezsen sevinerek yüklerini emanete alabilirim. Evim Asansör'e çok yakın. Hem Asansör'ü bulman konusunda, hem de çantalarını bana bırakıp daha rahat dolaşabilmen için yardımcı olabilirim.;)
Penelophe
11-07-2007, 22:21
Şimdi biz Bayciğit'ten sonra asansöre gitmeyecek miyiz? :(
Arkadaşlar bir günde ne kadar iletişim olmuş,inanın okurken yoruldum....
Yoruldum ama okurken mi ? toplantı mekanı önerilerine gidip gelirken mi ? bilemiyorum..
İnşallah baharlarda açık hava toplantıları ve gezileri yaparız...
Cumartesi hisarönündeyiz..
Plumbago
11-07-2007, 22:41
İsteyenler daha sonra Asansör'e geçecekler. Ben istemediğimden değil ama Torbalı'ya gitmem gerektiği için toplantının Asansör ayağına katılamayacağım tabii :)
Arkadaşlar yarın da Botanik Bahçesi'nde buluşacağız. İsterseniz sizler de bize katılabilirsiniz. Ben sabahtan itibaren kampüste olacağım. Gelmek isteyip sorun yaşayanlar bana ulaşabilirler 0 536 612 24 01
Mine Pakkaner
11-07-2007, 22:50
Kimler geliyor?
memet, hfz, Elif Hanım ve ben bana gelen bilgiye göre
Mine Pakkaner
11-07-2007, 23:20
Kaçta?
Yarın birde Ademi beyle gönüllü porgramını konuşmaya gidiyoruz.
Ben 10 gibi orada olacağım.
Abartısız 85 ile 100 derece civarında olur saat 12'de oralar :dilli:
O sıcaklıkta gayet keyifli olur dolaşmak.
Şaka bir yana gerçekten sıcağa karşı dayanıklıyımdır. Bakınız yıl 2006, aylardan Ağustos -sanki çok eski gibi- Dilek Yarımadası Milli Parkında yaklaşık 6-7 kiloluk yükle sabah 08:30 akşam 18:00 arası toplamda -yemek ve su içmek için verdiğim molaları çıkarsak- 8 saatten fazla bir süre boyunca oturmadan, durmadan dolaştım ki yürüdüğüm yollar düz yollar değildi. :)
Lütfen artık benim için endişelenmeyi bırakın :dilli:
Yürüyorüz diyorsak yürürüz. Acil bir durum olursa 112 memet'i ararım artık :)
Bakınız kısa bir süre önce izlediğim bir filmden bir şarkı ile yürümeye ne denli alışık olduğumu anlatmaya çalışayım size :D
Yürürün
Yüklenüp karanluğu, ışıklara yürürün,
Yıldızlaru aş edüp, rüyalara yürürün,
Göç dedüğün heç bitmez, bilünmeze yürürün...
Gurbettür melmeketüm, yanluzluğa yürürün...
Uyurkene yürürün, külerkene yürürün,
Yağmurlarla yürürün, özlerkene yürürün,
Doğarkene başladu, büyürkene yürürün,
Çaruklarun aşındu, ölürkene yürürün,
Kalmak istedü yaşlu, eksülerek yürürün,
Bübek istedü gelmek, çoğalarak yürürün,
Göç dedüğün heç bitmez, bilünmeze yürürün...
Ev dedüğün heç durmaz, yol sırtunda yürürün...
Közel kızlar gülüştü, gülücükle yürürün,
Durmak isterün elbet, dururkene yürürün,
Canum istedi memüş, özlerkene yürürün,
Çaruklarun aşındu, ölürkene yürürün...
Sebahattin Sargın
12-07-2007, 10:12
Darkyesin niye bu kadar zayıf olduğu belli oluyor. Ben o kadar yürüsem heralde, düşünmek istemiyorum :D
Bu gün 3 saat dolaşıp güneş altında antrenman yaptım. Hatta kendime açık renkli bir şapka da edindim. Toplantı öncesi maratona hazırım. Bu arada sevgili hfz'ye gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür edeceğim ama buradan peşin peşin teşekkür edeyim ;)
Penelophe
12-07-2007, 20:17
Konuyu canlı tutmak lazım.:)
Toplantıya Katılacak Olanlar
1.Memet
2.Penelophe
3.durustsahtekar
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
10.Adabayrakoglu
13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz:)
14.Selçuk44 (Mine hanım mesaj göndermiş)
0543 304 40 35
Penelophe
12-07-2007, 20:22
Darky, kararlısın yani?
Bu dürüstsahtekar gelene kadar işi başımıza iş açabilir. Ya dürüstsahtekar gelirken bir terslik çıkar da akşam 22:00'da gelirse :D
Penelophe
12-07-2007, 20:40
E tamam işte, 6 saat çok mu diyorsun yani toplantı için.:D
sarıaltıngül
12-07-2007, 20:47
Selam
Maşallah sohbet koyu kahve tadına gelmiş, bu ne kadar hızlı yazmak:)
Arkadaşlar benim gelme işi barajların kuraklığı işine döndü. Kuzenlerim gönül koyuyor, tek bir kurtarıcım var, hafta sonu yazlığa misafirin gelmesi! O zaman gitmeyeceğim:)
sarıaltıngül
12-07-2007, 20:53
Darkyes
Sanırım Bursa'dan geliyorsunuz, yazılarınızdan öyle anladım. Bursa İzmir'den serin olur. Burası sizi hasta eder dikkat ediniz :) Arkadaşlar gerçekten sizi uyarmakta haklılar.
Barış Akarsu için toplanıp Amasrada hatıra ormanı kursak nasıl olur? Barış çok üzdü. (Şu an onu dinlerken aklıma geldi) Eminim ki oranın yerel yöneticileride bize çok yardımcı olacaklardır.
sarıaltıngül
12-07-2007, 20:57
Benimkisi sadece sanatçıya duyulan saygı ve trafik terörüne karşı bir hareket anlamında yoksa Barış'a aşık değilim sadece yine de üzüldüm karakterinden dolayı.
Yok, ben Ankara7dan geliyorum. Bursa toplantısı gündemde diye öyle sandınız herhalde :)
Ankara'da da hava hiç fena sayılmaz hani. ;)
Neyse efendim akla kara 13 Temmuz'da belli olacak. :D
sarıaltıngül
12-07-2007, 21:09
Pardon Darkyes
Umarım istediğiniz gibi olur İzmir :) Serin ve rutubetsiz :) Ankara'ya çok gelirim özellikle Meclis'e iş için, iyi oldu bir yeşil dostuda orda var :) Görüşemesekte hoşgeldiniz diyelim bir İzmirli olarak :)
Arkadaşlar,misafir kabul edermiyiz? Minik bahçesinde oyalandığımız komşum İlyas Bey'i davet etmek istiyorum...
Yarın 16.00 da görüşmek üzere.
Elbette misafirlere açığız :)
Bu toplantıya misafir, bir sonraki toplantıya üyemiz olarak katılır. ;)
Çok yer değiştirdiğimiz için, toplantı yerimizi bir kez hatırlatayım,
Hisarönündeyiz saat dörtte.
durustsahtekar
13-07-2007, 08:44
O zaman yanarız işte:D
Araba fazla hız yapamasada cumartesi aksam yetişecem arkadaşlar:)
Arkadaşlar Volkan'ın da eklenmesiyle sayımız Bursa ekibini geçmiş bulunuyor :)
Kardeş grup İzmir ekibinden Bursa ekibine selam eder, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden ve yaşıtlarımın yanaklarından öperim :D
Penelophe
13-07-2007, 12:10
Göreceğiz diyenlerinde ellerinden öper miyiz Darky? :D
Penelophe
13-07-2007, 12:11
Son durum:) 15 kişi olduk.:D
Toplantıya Katılacak Olanlar
1.Memet
2.Penelophe
3.durustsahtekar
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
10.Adabayrakoglu
13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz
15:Volkan
0543 304 40 35
Hadi bakalım izmir'liler bizde sizden resimler bekliyoruz.Toplantı sayısının az veya çokluğu değil aslında maksat önemli olan bir araya gelebilmek öyle değilmi arkadaşlar :) Bol sohbetli birgün geçirmenizi diliyorum...:p
Arkadaşlar son gün. Bu arada bir terslik olmazsa size yarın bir süprizim de olacak.
memet sen söyleme sakın süprizi :dilli:
OOhooo herkese özel mesaj çekmeye başladım bile..
:D
Telefonunu açık olsun çünkü bayılırsam ayıldığımda ilk seni arayacağım :)
Selahattin Yılmaz
13-07-2007, 14:15
Biz Bursa ekibide mi gelsek ne etsek ;)
Penelophe
13-07-2007, 14:40
Hayır Selahattin bey, çünkü siz kazana düştünüz.:D
Sevgili Sarıaltıngül bugün beni arayarak toplantıya katılamayacağını iletti. Çok üzgün aramızda olamayacağı için.. Tüm arkadaşlara selam ve sevgilerini iletmemi rica etti.
cihan_as
13-07-2007, 19:08
15 Yaşında en genç üyemiz caploonba izmir bölgesi genç yetenekler futbol seçmeleri var şu an çok meşkul sanırım haberi olsa toıplantıya mutlka katılır.
1.Memet
2.Penelophe
3.durustsahtekar
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
10.Adabayrakoglu
16.orion
orion da bizimle olacak yarın ;)
remziye yıldırım
13-07-2007, 23:24
Merhabalar bir izine çıktık maşallah bende kendime her konuda izinli saydım .Ben miskin miskinotururken arkadaşlarım neler planlamışlar ****** tembelliğimden dolayı bu buluşmadan çok geç haberim oldu.Oğlumaskerden izine geldi onunla birlikte Kalamakiye gitmeyi planlamıştık şimdi vazgeçsem çok ayıp olacakşimdiden hepinize iyi sohbetler inşallah bir dahaki toplantıyı kaçırmam .
Sevgili Remziye Hanım,
İnanın gelebilseydiniz çok sevinirdik.. Ama oğlunuz bizim de oğlumuz.. Nasıl da mutlusunuzdur şimdi.:p Gözünüz aydın.. Çok çok selamlarımızı, sevgilerimizi iletirseniz, çok seviniriz..;)
remziye yıldırım
13-07-2007, 23:53
Sevgili hfz çok teşekür ederim.inanın aklım hep sizlerde kalacak ama başka bir toplantıda buluşuruz inşallah.Hakikaten şu an yaşadığım mutluluğu anlatmam imkansızailenin bir arada olması o kadar güzel bir şey ki Allah bütün hasretleri kavuştursun ne diyelim
Yarın saat 16:00'da Hisarönü'nde bir sürü polis görürseniz lütfen şaşırmayın.:mad:
Hatta bu polisler size giriş yasak!!! Bomba ihbarı aldık derseler de şaşırmayın.;)
O zaman anlayın ki İstanbul'da olan ve sizi kıskanan üyelerden biri asılsız bomba ihbarı yapmış.:cool:
Penelophe
13-07-2007, 23:56
İmdattt, sabotaj.:D
Hiç aklınız kalmasın. Biz fotoğraf ekleyeceğiz.
Zaten hiçbirşey evlat kadar öncelikli olamaz.
Siz oğlunuzla doyasıya vakit geçirin.
Hayırlı teskereler.
Çık çık çık. Çok kıskanıyorum amaa.....
Buyurun efendim kapımız açık.
papatyam
14-07-2007, 09:14
Arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
askindincer
14-07-2007, 09:18
1.Memet
2.Penelophe
3.durustsahtekar
5.Cihan As
7.Bonsaisan
8.Hfz
10.Adabayrakoglu
16.orion
17.askindincer (nöbet molalarını ayarlayabilirse)
Öyle keyifli bir sohbetten erkence ayrılmak zorunda kaldığıma çok üzüldüm. Aklım orada.
Mine Hanım işlerinden dolayı gelemedi.
Onun dışında çok kalabalık bir grup herkes sanki yıllardır tanışıyormuş gibi keyifli sohbetler ediyor.
Sevgili adabayrakoglu,
Toplantınız nasıl geçti? Bütün detayları ve resimleri bekliyoruz. İyi günler.
Sercanoral
14-07-2007, 18:28
Evet sevgili İzmir ekibi. Guler hanıma katılıyorum. Bir an önce resimleri bekliyoruz. Nede olsa artık İzmir ekibi ile kardeşiz...
Arkadaşlar bugün fotoğraf işini diğer arkadaşlarım üstlendi. Ben bir iki fotoğraf çektim.
Asıl fotoğrafları Darkyes çekti. Bu arada Sevgili Aybala günün süpriziydi. Yani şehir dışından da katılım vardı.
Bu kadar keyifli bir toplantıda bulunmaktan mutluluk duydum. Paylaşımlar ve samimi ortam çok hoştu. Siteye üye olmakla doğru bir karar verdiğime iyice emin oldum. Dilerim bu ortam hiç bozulmaz. Herkese teşekkürler...Kürekçi en başta sana teşekkürler;)
Sevgili Orion Kürekçinin sayesinde sizi tanıdık.
İkinizede çok teşekkürler.
Mahmut Leventoğlu
14-07-2007, 21:00
İzmir toplantısına katılan bütün dostlara yürek dolusu selamlar.:))
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.