View Full Version : İzmir Toplantısı 14 Temmuz 2007
Sebahattin Sargın
14-07-2007, 21:29
Yahu nerede kaldı bu resimler, aa olmaz ki böyle ama ;);)
Anneme de bak, benden önce davranmış :)
Bugün tahmin ettiğimden daha sıcak bir ortam oluştu. Aslında kalabalık olmamız başta dezavantaj gibi görünse de, (Masamızda istemeden bölünmeler oluşmuştu.) daha sonra çok hoş sohbetler edildi. Keşke bu buluşmaları daha sık yapabilsek. Hatta yakın çevrede arazi çalışmaları yaparak hem dostlukları pekiştirebiliriz hem de ortak gayemize uygun, huzur içinde bir buluşma gerçekleştirebiliriz. Ayrıca piknik de yapmış oluruz, fena mı(Hala boğazımı düşünüyorum:D)?
Hepinize teşekkür ediyorum.Özellikle; Kurdele çiçeği sürgünü için Hafize Abla'ya, Japon Feneri tohumu ve Mum Çiçeği yaprağı için de Cihan Abi'ye, kurabiyeler için de Aybala'ya.
Saygılar&Sevgiler
Sebahattin Sargın
14-07-2007, 21:42
Toplantı hakkında bir rapor alsak diyorum, neler yaptınız. Gününüz nasıl geçti, kimler geldi. Gelecek için ne gibi planlar yaptınız. Hani resimler nerede?
bonsaisan
14-07-2007, 22:26
http://img74.imageshack.us/img74/9143/001ka2.jpg
http://img486.imageshack.us/img486/7682/002vj1.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/1343/003kb5.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/780/005cn1.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/9080/006oi0.jpg
Evet bunlar benim footğraflar işde İzmir grubu.Karşınızda İZMİR Grubu.....
Gerçekden çok hoş çok güzel bir grub oluşturduk.HErkezin ilgi alanı farklı olsada gene ortak konu bitkilerdi.Grubda ki tüm üyeleri şahsen tanıdığım için çokmemnun oldum.
Saygılar sunuyorum.
Sebahattin Sargın
14-07-2007, 22:37
Şimdi sevgili bonsaisan fotoğraflar için teşekkür ederiz. Ama bunlar kim yahu, bir yazsan bu adabayrakogludur, bu benimdir filan diye.
bonsaisan
14-07-2007, 22:39
vallah fotoğraf üzerinde işretlemek zor gelmedi sadece fotoğrafı olduğu gibi bırakmak istedim.Birde kılasik toplu fotoğraflarda vardır ya soldan sağa ayaktakiler falan diye başlayan işde ben onuda yapöak pek istemedim.hehe neyse biraz ufak işim var ama en kısa sürede eklerim.
askindincer
14-07-2007, 23:06
Bu toplantıyı yeni üye olmama rağmen evimin bahçesinde yapmayı önermiştim. Nete çok sık giremediğim için bu fırsatı kaçırmış oldum ama bi dahaki toplantıyı kaçırmak gibi bir niyetim yok!..
Hfz hanıma anlattığım sebeplerden dolayı hala evimiz İzmir'de olursa bahçemde masalarınız hazır, sohbetlerimiz için bizi bekliyor olacak. Kürekçi de artık evin (pardon toplantının) küçük kızı olarak serviste bana yardım eder sanırım...
Gözleri ışıl ışıl ,çiçek, ağaç, doğa sever insanlarla tanıştığım için ve onların tohum, fidan , kitap ayracı, bardak altı gibi paylaşımlarına karşın benim de 'www.onkod.org' kalemlerimi kabul etmelerine ve ilgi göstermelerine çok sevindim...
Sevgili Memet...
Şimdi aklıma geldi de; Orion ve diğer üyelerle organ nakli-bağışı ile ilgili bir süre sohbet etme şansımız oldu... Agaclar.net gurubu olarak İzmir il sağlık müdürlüğünde ben size bir sunum hazırlasam olabildiğince geniş katılımla hem bizim müdürlük binasında peyzaj için neler yapabiliriz ona baksak hem de üyelerimiz bu toplantıya katılarak organ nakli_bağışı hakkında bilgi almış olsalar ve bunu haber yapsak nasıl bi sinerji olur acaba?
Penelophe
14-07-2007, 23:29
Herkese selamlar;
Toplantı 23:00 itibariyle bitti.:)
Herhalde Agaclar.net'in en çok katılım olan toplantısıydı.
İzmir ekibi kendini tam anlamıyla gösterdi diye düşünüyorum.:D
Katılımda bulunan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim.
Tanımadığım üyelerle tanıştım.:)
Yeni üyelerimizden Aşkındinçer ve Orion'da geldi toplantıya.
16:00 da başlayıp, 23:00 da biten ve 7 saat süren, saat geç olmasa da pek biteceğe benzemeyen bir toplantıydı.:D
Bonsaisan, elini çabuk tutmuş.:p Bonsaisan'ın 254 numaralı mesajındaki ilk fotoğraf, (soldan sağa oturanlar) (Sarı tişörlü beyefendi) Dilaver beyin (Dkp) oğlu Ata, Dilaver Beyin eşi Nesrin hanım, Aybala, Hfz, Adabayrakoglu, Kürekçi, Volkan, Çizgili tişörlü Aşkındincer, Cihan As, Selçuk44, Bonsaisan. Ayaktakiler; Memet, Plumbago, Darkyes.
Toplantıya Katılanlar
1.Memet
2.Penelophe
3.durustsahtekar
4.DarkYES
5.Cihan As
6.Kürekçi
7.Bonsaisan
8.Hfz
9.Aybala (Çok güzel bir sürpriz yaptı)
10.Adabayrakoglu
11.Dkp
12.Nesrin hanım
13.Ata
14.Selçuk44
15:Volkan
16.Orion
17.Askindincer
18.Plumbago
Umarım atladığım kimse yoktur.
Gündüz (benim için) 14.00 civarında başlayan agaclar.net günü, gece 23.00 civarında birbirimizden zor koparak ancak bitti..:dilli: Benim ilk makina kullanma denemelerimden ekip olarak fazla bir şey çıkamadı ama sanırım sevgili Penelophe ve Darkyes'ten çok fazla kare gelebilir.;) Fotoğraf boyutlarını ayarlamayı başarabilirsem ben de bir kaç kare ekleyeceğim.
Bu arada sevgili Aybala, Orion ve Askindincer'i de tanımış olmaktan dolayı mutluyum. Çok güzel bir gün oldu.:p
Penelophe
14-07-2007, 23:52
Mine hanım gelemediği için toplantıda gözlerimiz onu aradı.:(
Genel sohbetlerimiz tabi ki agaclar ve bitkiler üzerineydi.
Sevgili Bonsaisan, bonsai hakkında bilgilendirmeler yaptı. Bunun için ayrıca kendisine teşekkür ediyorum.:) Tabi gübre konusundada.:)
Toplantıdaki herkes, sanki birbirlerini yıllardır tanıyormuş gibi samimi ve rahattı. Böyle oluncada sohbetin ardı arkası kesilmedi.:)
Bayciğitte toplandık, emin değilim ama 19:30 gibi kordona gittik, kordon yürüyüşünden sonra Kordon'daki kafelerden birinde 23:00'a kadar sohbetimize devam ettik.:)
Bonsaisan'ın fotoğrafına geri gidin ve listeyle şöyle takip edin.
Solda, Dkp'nin oğlu Ata, Dkp geride kalmış görünmüyor, eşi, Nesrin hanım, Aybala, Hfz, Adabayrakoğlu, Kürekçi, Volkan, Arkada kalmış görünmeyen, Orion, Aşkındinçer, Cihanas, selçuk44, Bonsaisan, Arkalarında ayakta, memet, plumbago, Darkyes
Penelophe
15-07-2007, 00:11
Fotoğrafları düzenliyorum, az sonra yükleyeceğim.;)
Penelophe
15-07-2007, 00:34
Fotoğraflar..
15925
Masadan genel görünüm..
15926
Yeni üyemiz Aşkındinçer.
15927
Aşkın beyin yanında yeni üyemiz Orion..
15928
Bonsai sohbetleri..
15929
Selluka sohbetleri..
Penelophe
15-07-2007, 00:42
Devamı..
15934
Bonsai sohbetleri..
15936
Masadan genel görünüm..
15938
Masadan genel görünüm..
askindincer
15-07-2007, 00:44
Kurabiyelerin benim önümde olduğuna bakmayın!
Ben onlardan bi tane bile yemedim...
Bana 'sen yeni üyesin ilk toplantıda kurabiye yemen yasak' dediler.
Penelophe
15-07-2007, 00:46
Bak bak, Memet mi dedi yoksa Aşkın bey? :D
durustsahtekar
15-07-2007, 00:49
Toplantının ilk bölümlerinde olamasamda pasaportta devam eden kısmına yetişebildim ki çokta keyifli geçti.Bu sebeplede herkeze çok çok teşekkür ederim.
Birde Pasaport resimlerini merakediyorum ben :)
askindincer
15-07-2007, 00:54
Bak bak, Memet mi dedi yoksa Aşkın bey? :D
Yok yok memet bey saolsun hesabı ödemem için beni mutfağa yolladı erkenden!.:D Kurabiyelerin önümde olduğunu bile farkedemedim o yüzden.:p
Penelophe
15-07-2007, 00:57
Devamı..
15939
Masadan genel görünüm..
15940
Kordona gitmek üzere Bayciğit'ten ayrılış..
15943
Kordon gezisi..
15944
Kordon gezisi..
Penelophe
15-07-2007, 00:58
Sercan şimdi sıra pasaport resimlerinde zaten.;)
Ayrıca bende sana tekrar teşekkür ederim.:)
...cümlelere başlarken büyük harf mi gördüm ben, yoksa bu bir serap mı..:D
Aşkın bey nasıl olur, hesap siz gittikten sonra ödendi.:D
Penelophe
15-07-2007, 01:07
Ve bendeki son fotoğraflar..
15946
Fotoğraf çekenlerin, fotoğrafı..;)
15947
Pasaport'ta gün batımı..
15948
Dürüstsahtekar'ın toplantıya katıldığı an..
15949
Soldan sağa, Hfz, Memet, Dürüstsahtekar, Darkyes..
16045
Pasaport'ta çay keyfi..
Benden bu kadar arkadaşlar..
Darkyes sıra sende.;)
Size yine kötü haber vereyim. Ben günün sonunda çocuk hastanesindeydim. Ada evde düştü ve çenesine dikiş atıldı.
Penelophe
15-07-2007, 01:14
Adabayrakoglu çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.:(
Çok ciddi birşey var mı?
Kaç dikiş atıldı?
Plumbago
15-07-2007, 01:14
Ben başıma gelecekleri bildiğim için erkenden kaçtım zaten :) Toplantının akşam faslına tekrar katılmayı planlıyordum ama ancak bu saatte fırsatım oldu.
Toplantının ilk iki saati eğlenceli geçmişti o yüzden hala bitmemiştir diye düşündüm ama herkes dağılmış evlere :D
Haydaa, çok geçmiş olsun. Şimdi durmu nasıl?
Plumbago
15-07-2007, 01:16
Adabayrakoglu geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur.
SAĞOLUN ARKADAŞLAR
3 dikiş ama yara çok derin. Tam çene altı.
Şu anda uyuyor. Ben de uyumayıp başında durmaya çalışıyorum.
Penelophe
15-07-2007, 01:24
Ben başıma gelecekleri bildiğim için erkenden kaçtım zaten :) Toplantının akşam faslına tekrar katılmayı planlıyordum ama ancak bu saatte fırsatım oldu.
Toplantının ilk iki saati eğlenceli geçmişti o yüzden hala bitmemiştir diye düşündüm ama herkes dağılmış evlere :D
:D Zaten yola gidecekler vardı, öyle olmasa bu toplantı bitmezdi gibi geliyor bana.:D
bonsaisan
15-07-2007, 02:25
Sayın adabayrakoglu
öncelikle büyük geçmiş olsun dileklerimi kabul etmenizi isterim.
Birde şunu eklemek istiyorum desenize ileride benim yaşlara gelince oda top sakal bırakıçak çünkü benimde çenemin altında 6 dikişlik yarığım var.Ufakken oluyor böyle şeyler.
Acil şifalar.
cihan_as
15-07-2007, 07:07
Adabayrakoglu geçmiş olsun.
Adabayrakoğlu geçmiş olsun, ben de küçükken çok düşüp kanatmıştım her yerimi. Hatta annem üzülüyor diye üzülüp yaranın verdiğinden çok daha fazla acı çektiğimi hatırlıyorum. Yüzümde, dizlerimde, dirseklerimde kocaman kahverengi yara kabuklarıyla büyüdüm ben. Yüzümde derin yaralar vardı bir ara şimdi izleri belli belirsiz. Onlara bakıp gülüyorum şimdi... Şunu bisikletten düştüydüm, şunu daa, şunu ağaçtan düştüydüm şunu merdivenden.......... Üzülme olur mu?
Selahattin Yılmaz
15-07-2007, 09:54
Arkadaşlar toplantınızın kritiğini ve çekilmiş resimleri ilgiyle izliyorum. Bu arada segili adabayrakoğlu ada için büyük geçmiş olsun.
Evet toplantı güzel geçmiş gördümüz kadarıyla. Tebrik ediyorum İzmir ekibini. Selahattin bey, yapın da görelim demiştik. Gördük işte ne güzel yapmışlar :)
(Penelophe ne kadar az çıkmış resimlerde onu çeken olmadı mı hiç hep o çekmiş resimleri)
Penelophe
15-07-2007, 10:01
:D :D :D
Fidancıcım teşekkürler.. Fazla söze ne hacet.:D
Selahattin bey.:D
..:o ...
Sebahattin Sargın
15-07-2007, 10:18
Öncelikle ada ablacığım çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlanır. İzmir ekibi üye sayısının fazla olmasını iyi değerlendirip güzel bir toplantı yapmış. Fotoğrafları yayınlayan ve yayınlıyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Özlediğimiz üyeleri hiç olmazsa resimlerden görüyoruz iyi oldu. Gününüzün güzel geçmesine sevindim ;)
askindincer
15-07-2007, 11:31
Adabayrakoğlu geçmiş olsun...
Şimdi okudum ufaklığın başına gelenleri. Nasıl şimdi son durumu?
Umarım sorun yoktur. Benim yapabileceğim birşey olursa ben hala il sağlık müdürlüğünde nöbetteyim...
Tekrar geçmiş olsun!
Buket Aknar
15-07-2007, 11:51
Toplantınızın güzel geçtiği her halinizden belli. Fotoğraflar güzel, insanlar mutlu.
Adabayrakoğlu, sizler çok geçmiş olsun.
Toplantınız belli ki çok keyifli geçmiş, çok hoş fotoğraflar. Fakat sevgili Adabayrakoğlu, çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda Ada'nın yarası iyileşir.
Penelophe
15-07-2007, 12:48
Adabayrakogluyla görüştüm az önce, Ada daha iyiceymiş..
Sebahattin Sargın
15-07-2007, 12:59
Haber verdiğin için teşekkür ederiz penelophe, adanın iyi olmasına sevindik. Vallahi evlat sahibi olmak zor iş....
Mahmut Leventoğlu
15-07-2007, 13:09
Sevgili Adabayrakoğlu çok geçmiş olsun .Ailecek çok üzüldük Ada nın kazasına .Gerçi çocuklar çabuk atlatır ama olan anne babaya olur. Biryerlerde Ada nın fotograflarına bakındım ama bulamadım.Buraya Ada nın bir fotografını koy da elimiz de büyüsün çocuk.
Toplantınız çok güzel geçmiş. Katılan herkesi kutlarım.
Penelophe
15-07-2007, 13:30
Mahmut bey bakın bu yakışıklı (http://www.agaclar.net/forum/showpost.php?p=109803&postcount=347).:)
Penelophe
15-07-2007, 13:41
Birazda toplantıda konuşulanlar hakkında bilgi vereyim, Bonsai'ye yeni başlayanlar için kurs gibi bir etkinlik yapılacak, ama ayrıntılar henüz belli değil. Tabi sevgili Bonsaisan'ın özverisiyle olacak bu iş.;)
Değişik illerdeki agaclar.net üyelerini buluşması, tanışması için bir toplantı organize edilmesi de planlar arasında.:) Tahminen Eylül ayı gibi konuşuldu.
Ali H. ALI
15-07-2007, 13:43
Adabayrakoglu, gecmis olsun. Oglunuzun cabucak iyilesip tekrar kosup ziplamasini dilerim.
Izmir toplantinizi biraz once resimlere bakarak, ne guzel sicak samimi bir sekilde gerceklestirdiginizi gordum. Umarim Izmirlilerin bu sekildeki toplantilari, diger sahirlerdeki agaclar.net uyelerine de ornek olur.
Toplantilariniz surekli olsun.
Penelophe
15-07-2007, 13:49
Teşekkürler Ali bey.
Birgün sizide aramızda görürüz umarım.;)
Ali H. ALI
15-07-2007, 13:59
Penelophe, kismet olur da bir gun tatile gelirsem, Mutlaka hepinizi gormek isterim.
Penelophe
15-07-2007, 14:05
İnşallah Ali bey.:)
Elif Abla çok geçmiş olsun. Eminim hemen iyileşecektir. Fazla iz de kalmaz yaşı ufak, doku olabildiğince hızlı onarır kendini.
Ayrıca bu konuyu herkese anlatmayın bence. Ada büyüdüğü zaman "On kişilerdi, bir yumruk, bir kafa, hepsini yere sermişim farkında değilim. Bendeki iz bu ama siz bir de diğerlerindeki darp izlerini görecektiniz..."diye anlatmaya başladığında, oradan biri kalkıp "Hadi oradan canım annen anlatmıştı bana. Üç yaşındayken havada uçan sineği yakalamaya çalışırken patlatmışsın çeneyi!" demesin ;)
Aşkın Bey tabi ki yardımcı olurum size :) Hele bir toplanalım da.
Penelophe
15-07-2007, 18:06
Ehhe yeni toplantı ne zaman.:p
Sercanoral
15-07-2007, 18:26
Sevgili adabayrakoglu büyük geçmiş olsun
Güzel bir toplantı olmuş her halinizden belli arkadaşlar.. Hepinize bravo diyorum. Gönlüm sizlerle. Başarılarınızın dostluklarınızın devamlılığını diliyorum. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Sevgili Ada ya geçmiş olsun. :(
Yılın ilk yarısını, İzmir ekibi açık ara önde biritirdi... Kendilerini kutluyorum :)
Ada'ya geçmiş olsun...
Ablacım çok üzüldüm geçmiş olsun. Umarım bir an önce iz filan kalmadan atlatır.
Ada'ya geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.
Penelophe
15-07-2007, 19:51
Malina, teşekkürler.:)
papatyam
15-07-2007, 19:53
Canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun Adacığıma.
selcuk44
15-07-2007, 20:09
Sayın Elif hanım ,Kazaya ailece çok üzüldük.Ada'ya geçmiş olsun dileklerimizi lütfen iletin.Sizde üzülmeyin ,ailenize sağlıklar diliyoruz
selcuk44
15-07-2007, 20:14
Toplantımız çok güzel geçti düzenleyenlere fotoların çekip yayınlıyanlarada teşekkür ederim.
Ben herhalde erken ayrıldım,ve son bölümü kaçırmışım.Gelecek sefere her kez dağılana kadar ayrılmamaya kararlıyım.
Bütün üyelerimize sağlıklı,kazasız günler dilerim
Mahmut Leventoğlu
15-07-2007, 20:21
Ada yı gördüm sonunda Adabayrakoğlu ne olur sen bu herifi bize ver biraz mıncıklayıp erkek muhabbetleri yapalım onunla. Sıkıldım artık evde hatunlarla muhabbetten.
Allah sağlıklı sıhhatli büyümesini sizlere yaşatsın,hayırlı evlat olsun .
Cumartesi günü önce Selçuk Bey ile buluşup İlyas Bey'i ziyarte gittik.İlyas Bey'in mini bahçesinde ; kudret narından tutun da reyhan,karanfil,yasemin,limon,asma,keditırnakları, domates,biber,kara lahana,melisa ,selluka,begonyalar..v.s.. daha birçok çeşit ve kanaryalar ile muhabbet kuşları mevcut.İlyas Bey'e misafir geleceği için bize katılamadı.
http://www.resim.at/upload/out.php/t9473_DSCN1373.JPG (http://www.resim.at/upload/out.php/i9473_DSCN1373.JPG)
Oğlum Ata'nın objektifinden..
16178
(http://img33.yukle.tc/image.php?id=9601DSCN1385.JPG)
Güzel bir akşamdı...
16179 (http://img31.yukle.tc/image.php?id=7791DSCN1396.JPG)
16180 (http://img31.yukle.tc/image.php?id=7791DSCN1396.JPG)
16181 (http://img31.yukle.tc/image.php?id=7791DSCN1396.JPG)
Ada ya çok geçmiş olsun nazara gelmiştir çocuk yakın zamanda iyileşir inşallah.
İzmir ekibine tebrikler diyorum arkadaşlıklarınızın daimi olmasını diliyorum çok hoş bir zaman geçirmişler her halleriden belli oluyor.Resimler için çok teşekkürler, ellerinize, emeğinize sağlık.:)
Sevgili adabayrakoğlu,
Geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlar ve iyileşir.
Sevgili ada'ya geçmiş olsun... Resimlerini gördük Maşallah diyelim nazar değmesin.
Toplantı fotorafları ve bilgiler için teşekkürler. Ben de ordaymışım gibi geldi. :)
Sevgili adabayrakoğlu geçmiş olsun.
İzmirlileri kıskanıyorum doğrusu. Çok kalabalık olmuşsunuz.
Darkyes sen nereden çıkıp geldin bu arada?
Mine Pakkaner
16-07-2007, 00:11
Geçmiş olsun adabayrakoğlu. Toplantıya gelemedim diye üzülürken bu tuz biber ekti.
Sevgili adabayrakoğlu mesajı yeni okudum.Geçmiş olsun çok üzüldüm umarım şimdi biraz daha iyidir. Fotoğrafını da gördüm...çok şirin bir şey. Sigara konusundaki sözlerini unutmadım sık sık aklıma geliyor.
Plumbago
16-07-2007, 01:46
Yılın ilk yarısını, İzmir ekibi açık ara önde biritirdi... Kendilerini kutluyorum :)..
Toplantı sırasında telefonla görüştüğüm Mine Pakkaner'e de söyledim. Malina bir dahaki toplantımızda seni de aramızda görmek istiyoruz :D
He he. O zaman hep birlikte İstanbul'a gideceksiniz.:D
Kolay mı Malina'ya yer değiştirtmek
Darkyes sen nereden çıkıp geldin bu arada?
Ben her yerden çıkabilirim, gelebilirim. Şapkadan, kapuzdan, yumurtadan, midye kabuğunun içinden vs. vs. :)
Hem hiç merak etme bir sabah ansızın gelebilirim? ;)
Sevgili Adabayrakoğlu, çok üzüldüm geçmiş olsun. Umarım sevgili Ada'cık da siz de ailece şimdi daha iyisinizdir..
Toplantımız için yorum yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel bir sohbet ortamı oldu. Bu arada resim boyutu ayarlamayı bir türlü başaramadım.:( Bir iki kare de bende var ama....
Dkp'nin koyduğu fotoğraflar öncden görünüyordu. Şimdi kaybolmuş.
Silinmiş olabilirler.
Bu arada toplantı çok keyifliydi. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Penelophe
16-07-2007, 10:50
Bizde geldiğin için sana teşekkür ederiz Darky.;)
durustsahtekar
16-07-2007, 11:05
ne güzel çıkmışım resimlerde :)
herkeze tek tek teşekkürler;)
Çok da mütevazisin dürüstsahtekar. ;)
Derya Özen
16-07-2007, 11:23
Katılım bir hayli fazla olmuş. Dark selamlarımı ilettimi size: Eğer iletmediyse elimden çekeceği var! Tebrikler arkadaşlar...
Ada'nın bir an önce yaralarının iyileşmesini diliyorum. Geçmiş olsun.
Yılın ilk yarısını, İzmir ekibi açık ara önde biritirdi... Kendilerini kutluyorum :)
Bu cümle kastı biraz aştı sanırım, gelen tepkiler bunu gösteriyor :)
Mesaj saatine bakarsınız, hobi bahçesi dönüşü yazdığımı anlayabilirsiniz. Agaclar.netten hobi bahçesine giden tek kişi olarak, dönüşte böyle bir toplantıyı okuyunca, istemdışı bir tepki ağır basmış olabilir. Diğer şehirlerdeki aktif katılımcı arkadaşlardan özür dilerim...
Benim fotoğraflarım çok kötü çıkmış :)
Onun yerine ben hfz'nin fotoğraflarını ekleyeyim ;)
16119
16120
16121
16122
Derya ben ilettim aslında ama kalabalıktı, gürültü vardı, iş çoktu duyamamış olabilir arkadaşlar :D
Bu arada böyle İzmir ekibi toplantı yaptıkça katılmaya çalışıyorum ve hatta katılıyorum ama diğer ekipler alınmasın. Zamansızlık büyük sorun. Bu toplantıya da geleceğim kısa bir süre önce kesinleşti.
Bu arada bir sonraki olmasa da iki sonraki Hobi bahçesi toplantısı için listeye beni de yazabilirsiniz. İstanbul ekibine de destek çıkmakta fayda var ;)
durustsahtekar
16-07-2007, 11:32
resimler için saol darkyes burada da güzel çıkmışım ben :)
Hakikaten mütevazi..:p :p Pırıl pırıl, pek de yakışıklı gençlerimiz var.. Tüm genç arkadaşlarımızla gurur duyuyorum. Ah bir Caplombaa'mız da olacaktı ki toplantımızda.:( Yokluğunu çok hissettik, özletti kendini.
Durustsahtekar :)
Penelophe
16-07-2007, 11:43
ne güzel çıkmışım resimlerde :)
herkeze tek tek teşekkürler;)
Birtek sen güzel çıkmışsın zaten.:dilli:
Ben her yerden çıkabilirim, gelebilirim. Şapkadan, kapuzdan, yumurtadan, midye kabuğunun içinden vs. vs. :)
Hem hiç merak etme bir sabah ansızın gelebilirim? ;)
Bir de trenden çık bakalım becerebilecek misin.:D
İzmir'den Ankara'ya tren var. Tavşanlı'dan geçiyor. Seni ağırlamak isterim.
Derya Özen
16-07-2007, 11:55
Anlaşıldı, selamımı felan söylememiş Dark :mad: Mazeretlere baksanıza nasıl da sıralamış. :)
Sevgili Malina,
Keşke İzmir'de olsaydınız.:( :( Ben ve sevgili Cihan As sürekli gidebileceğimiz bir bahçe arayışındayız zaten. :dilli:
Bu arada hobi bahçeniz için sevgili Kürekçi ve Orion'dan su kabağı tohumu gönderdik. Çardağınızı pek güzel sarıp gölge yapacaktır. Hemen dikerseniz sonbaharda umarım bissürü su kabaklarınız olur.:p
Derya söyledim ben ama dediğim gibi malum sebeplerle duymamışlardır ;)
Ben de yaşlı üyelerden biri olarak hfz'ye genç arkadaşlarımız hakkında yorumları konusunda katılıyorum. :)
Bu arada bu toplantı yerimiz benim için biraz gürültülüydü. Ertesi sabah anca kendime gelebildim :)
Gelecek sefer sessiz, sakin bir bahçede toplanabilirmişiz gibi geldi ;)
Cumartesi günün nasıl bittiğini anlayamadığından bahsetti aybala dönüş yolunda. Aynı şey benim için de geçerliydi. Türkiye'nin ortasında olmanın faydası bu ıolsa gerek. Ankara ekibi toplanmasa dahi yakınlarda toplanan bir ekip oldukça katılmak kolay oluyor :)
Elif Abla çok geçmiş olsun. Eminim hemen iyileşecektir. Fazla iz de kalmaz yaşı ufak, doku olabildiğince hızlı onarır kendini.
Ayrıca bu konuyu herkese anlatmayın bence. Ada büyüdüğü zaman "On kişilerdi, bir yumruk, bir kafa, hepsini yere sermişim farkında değilim. Bendeki iz bu ama siz bir de diğerlerindeki darp izlerini görecektiniz..."diye anlatmaya başladığında, oradan biri kalkıp "Hadi oradan canım annen anlatmıştı bana. Üç yaşındayken havada uçan sineği yakalamaya çalışırken patlatmışsın çeneyi!" demesin ;)
Aşkın Bey tabi ki yardımcı olurum size :) Hele bir toplanalım da.
Sevgili Kürekçi çok tatlısın.
Arkadaşlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ada bugün daha iyi.
Tekrar teşekkürler. İyi ki buradayım.
Belki sokakta birbirimizin yanından geçiyor birbirimizi tanımıyoruz. Ama burada sanki kırk yıllık arkadaşmışız sanki. İyi ki varsınız. Sevgiler
Sevgili Darkyes, seni kategorilendirmek imkansız! Hem genç, hem çocuk, hem yaşlı olabiliyorsun.:dilli: Ne desem ki?:p
Yılmaz mesajı aldım. Yaz bitmeden belki bir ara uğrarım ;)
Bu arada imzamda küçük bir değişiklik yapmaya karar verdim :D
Merhabalar!
Şaşkınlığımı bağışlayın. Bir anda kendimi gururumuz her şeyimiz İzmirde kordonda sıcacık güzel insanlarla gezerken buldum. Tüm katılan katılamayan arkadaşlarıma Yalovadan sevgilerimi iletiyorum.
Küçüğümüze geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.
Selam olsun hepinize taaaaa yürekten. İyiki varsınız.
durustsahtekar
16-07-2007, 14:20
hfz kocaman teşekkürler. :)
Melih Bakırlıoğlu
16-07-2007, 15:05
Bayrakoğlu ailesine geçmiş olsun.Bilgisayarımı ancak açabildim.Sevgili ada'mıza Melih amcasınında çenesinde bir yara olduğunu onunla ve bonsaisan ile beraber ''yaralı çeneli doğa severler çetesi '' kurduğumuzu iletmeni diliyorum.sağlık ile hoşçakalın.
remziye yıldırım
16-07-2007, 15:10
Sevgili Adabayrakoğlu geçmiş olsun yaşadığınız son kaza olur inşallah.Sevgili arkadaşlar çok güzel bir toplantı olmuşa benziyor katılamadığım için çok üzgünüm .İnşallah bir dahaki toplantıyı kaçırmam.Hatta sizler benim misafirim olursunuz. Memleketim diye söylemiyorum inanın buralar şimdilerde çok güzel.
Penelophe
16-07-2007, 16:28
Remziye hanım, bu seferki toplantıya mutlaka bekliyoruz.;)
mahmut007
16-07-2007, 20:55
@Penelophe
Seni resimlerde göremedim,yoksa gitmedinmi? :D
Penelophe
16-07-2007, 20:59
Evet, ben gitmedim.
durustsahtekar
17-07-2007, 09:33
Sevgili Adabayrakoğlu geçmiş olsun yaşadığınız son kaza olur inşallah.Sevgili arkadaşlar çok güzel bir toplantı olmuşa benziyor katılamadığım için çok üzgünüm .İnşallah bir dahaki toplantıyı kaçırmam.Hatta sizler benim misafirim olursunuz. Memleketim diye söylemiyorum inanın buralar şimdilerde çok güzel.
Aslında birkaç araç ayarlayabilirsek neden olmasın ki.
Hem Şirince turuda yapabiliriz.
Penelophe
17-07-2007, 09:35
Sonunda bir ses veren çıktı.:)
******* Remziye hanımı ziyeret etmek lazım.;)
durustsahtekar
17-07-2007, 10:12
Sonunda bir ses veren çıktı.:)
******* Remziye hanımı ziyeret etmek lazım.;)
ben iyi kötü bi araç ayarlayabilirim.5-6 kişi çıkarız yola:D
tarih belirliyelim:dilli:
İzmirlilere duyrulur. Davete icabet gerekir diye düşündüm bir anda. Resimleri bekleriz haberiniz olsun.
Saygıyla.
İstanbul'a döndüm ve nihayet konuya yazma fırsatım oldu.
İyi ki Ayvalık'tan İzmir'e geçmişim. Bir dünya insan tanıdım. Darkyes'in de dediği gibi İzmir'de vakit çok çabuk geçti...Daha yeni alışıyordum ki Dark ile D.Sahtekar beni otogara bıraktı. Dedim onlara; beni göndermeyin, beni de aranıza alın diye ama gitmem gerektiği ve istersem sonra yine gelebileceğim konusunda beni ikna ettiler. :)
Herkese çok teşekkürler ve selamlar. Sizleri tanıdığıma çok sevindim.
Minik Ada'ya çok çok geçmiş olsun.
Penelophe
17-07-2007, 11:31
Sercan tarihi sen belirle, herhangi bir haftasonu bana uyar. Eğer tarihi ayarlamayı bize bırakacak olursan, daha çok bekleriz.:dilli:
Huuu Remziye hanım, hazır olun biz geliyoruz..:D
Aybala, seni tanımaktan ve aramızda olmandan büyük mutluluk duydum.:)
durustsahtekar
17-07-2007, 11:35
Sercan tarihi sen belirle, herhangi bir haftasonu bana uyar. Eğer tarihi ayarlamayı bize bırakacak olursan, daha çok bekleriz.:dilli:
Huuu Remziye hanım, hazır olun biz geliyoruz..:D
****** gideriz de biraz daha zamanı yok mu?
ben sadece şaka yapmıştım
Penelophe
17-07-2007, 11:46
Tarih erkenden belli olsada herkes kendini ona göre ayarlasa diyorum?
durustsahtekar
17-07-2007, 11:48
bilemiyorum bana göre herhangi birşey soylemek için cok erken derim.
Arkadaşlar yeni toplandık daha.
Biraz site işlerine bakalım.
Gidecek yer için, organ bağışı başlığı uygun bir yer.
Penelophe
17-07-2007, 12:06
Sustum.:mad:
Bekir S.
17-07-2007, 12:17
Arkadaşlar sizi tebrik ederim iyi bir toplantı olmuş. Yıllık iznimi ayarlayamadım yoksa gelmeyi istiyordum. Hisarönü, Kordon ve arkadaşların resimlerini görünce iç çekerek seyrettim.
Sustum.:mad:
Susmayınız ve her iki yerede gidiniz derim. Susma sıra sana gelecek.
Mine Pakkaner
17-07-2007, 14:08
Cemal Bey toplantı öncesi biraz faaliyet göstermek gerek. Arası geçsin ki tadı damağımızda kalsın, üyeler iple çeksin, rutine binerse sıradanlaşır. Bu arada siz organ bağışı başlığına uğradınız mı? http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5132
Cemal Bey toplantı öncesi biraz faaliyet göstermek gerek. Arası geçsin ki tadı damağımızda kalsın, üyeler iple çeksin, rutine binerse sıradanlaşır. Bu arada siz organ bağışı başlığına uğradınız mı? http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5132
Benim heyecanıma verin bazı şeyleri lutfen. Aslında düşünmedimde değil ancak Bursadaki toplantıda o geçlerimizin hevesleri görünce dayanamıyor insan. Sıradanlaşmaması için benim önerim var ******. Her ilde yönetici arkadaşlarımız bir sonraki yılda yapılacak toplantı ve diğer etkinlikleri planlasın ve bir alternatifli takvime bağlasınlar diye düşünüyorum. Bunlar benim kendi düşüncelerim tabii.Sonrada yılda sadece bir defa büyük ağaçlar net toplantısı siz ne dersiniz? Formda çok yeniyim biraz ileri gittim sanırım ama olsun ne yapayım. Organ bağış sayfamıza şimdi uğramış bulunuyorum. Görüşlerimi oraya yazdım.
Saygıyla.
Sebahattin Sargın
17-07-2007, 15:30
Bu buluşmaları takvime bağlamak fikrine pek sıcak bakmıyorum Cemal Bey. Çünkü ileri de bir tarih belirlemek zor oluyor. Bence her şehirde bir kişi organizasyon işi ile ilgense o şehirdeki üyeleri toplasa gayet güzel olur. Toplantı yapılmayan diğer şehirlerdeki üyeler bir an önce toplanmalı bence. Bu toplantılar da bir aile ortamı oluşuyor, çok güzel sohbetler ediliyor. İnşallah bir gün bütün site üyeleri ortak bir yerde toplanırız. Bunu o kadar çok istiyorum ki ;)
durustsahtekar
17-07-2007, 15:51
Başabilirsek neden olmasınki
Sebahattin Sargın
17-07-2007, 16:03
Bu konuda bir destek görsek ve ortak bir yer belirlesek. Bunun için çok uğraşmak gerekirse ben uğraşmaya hazırım. Ama işte şu öğrencilik ve aile kavramı şehirler arası arsı yolculuk filan. Ama ciddi ciddi bu organizasyon olursa elimden geleni yaparım....
Penelophe
17-07-2007, 17:01
Kimbilir Sebo, olur belki.;)
Sebahattin Sargın
17-07-2007, 17:03
İnşallah olur, herkez tanışmış olur. Off ne güzel olurdu yahu ;)
Mine Pakkaner
17-07-2007, 19:53
Bu arada Bursa'nın aktif üye sayısı hızla artıyor. Kışın Bursa'da bir iş yapmıştım. Sadece çok sevgili meşlektaşım Selahattin Bey ile görüştüm bol bol, hemen hergün konuştuk, birlikte olduk. O zaman bu derece aktif katılımlı toplantılar yapsaydınız birlikte de toplanırdık, hatta uygulamamı da izlerdiniz, bilgi alırdınız, sera ziyaretlerime de eşlik ederdiniz, bitki seçiminde göz önüne aldığım kriterleri anlatırdım. Kimbilir, belki yine bir Bursa işim olur, yine görüşürüz Sebahattin.
Sebahattin Sargın
17-07-2007, 20:30
Tüh nasıl kaçırmışız yahu o günleri, üzüldüm şimdi Mine Hanım :(. Kısmet değilmiş, inşallah Bursa'da başka işleriniz olur da sizinle tanışmış oluruz bu sayede.
Sevgili Malina,
Keşke İzmir'de olsaydınız.:( :( Ben ve sevgili Cihan As sürekli gidebileceğimiz bir bahçe arayışındayız zaten. :dilli:
Bu arada hobi bahçeniz için sevgili Kürekçi ve Orion'dan su kabağı tohumu gönderdik. Çardağınızı pek güzel sarıp gölge yapacaktır. Hemen dikerseniz sonbaharda umarım bissürü su kabaklarınız olur.:p
Bahsi geçen susak tohumlarının annesi :). Şu anda kitaplığımı süslüyor.
16337
Tohumlar bende, bahçeye gittiğimizde dikelim bakalım. Bu kabakları çok severim. Dikmesini ve kurutmasını becerebilirsek çok güzel olacak. Dikmek için çok geç kalmadık umarım.
Tohumları dikme konusunda birşey söyleyemeyeceğim. Araştırmam lazım. Todor bilir aslında ona sorabiliriz. Meyve bağladığı zaman, Meyveleri kalıplara almayı denesenize:) Agaclar.net heykellerimiz olur ne güzel.
Bu sefer kabaklara eziyet ediyorsunuz denilebilir. :)
Bu arada Aşkın Bey'in hediye ettiği www.onkod.org kalemlerinden bende 2 adet var. Yanlışlıkla birinin kalemini aşırmışım. :(
Ünlü yapacağız o kabakları, daha ne istesinler :)
Bu arada İzmir toplantısı hala yankılanıyor :)
Şu Hobi Bahçesi için de gelecek haftasonu gelsem nasıl olur diyorum. Hem böylece sayı artmış olur ;)
remziye yıldırım
18-07-2007, 18:32
Arkadaşlar hepinize merhaba, mesajları şimdi okudum .Sizi ağırlamak çok hoşuma gider. Mümkün olan en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...:)
Ne zaman Bodruma gitsem otobüs Selçuk ta mola verir biz kahvaltımızı o mis gibi sabahın esintisini içimize çeke çeke, yeşilliklere baka baka ...
Anılarım canlandı :)
Lütfen gidin arkadaşlar
Remziye hanım çok şanslısınız çook ;)
remziye yıldırım
19-07-2007, 22:15
Sevgili habibe,sizleride bekleriz ben doğaya ve insanlara gönül vermiş herkesi dostum kabul ediyorum evimizde ,yüreğimizde misafirlerimize açık...
İnşallah. Sağol . Varol. Her şey kısmetle. Bazen istemek de yetmiyor.
Zarif davetinize çok teşekkürler arkadaşım.
sarıaltıngül
21-07-2007, 20:20
Merhaba Dostlar!
Toplantınız çok güzel geçmiş, biraz kıskandım. O fotoğraf karelerinde bende olmak isterdim. Umarım bir gün bende olacağım bu çiçek kardeşliği toplantılarında, kambersiz düğün olmaz :)
Bir daha ki toplantımızda umarım tanışma fırsatımız olur.
Faruk Tuzcuoglu
10-08-2007, 04:34
Değerli Arkadaşlar,
Ben Bambulara dalmış gidiyordum...
İzmir'de toplantılar olduğunu yeni gördüm-duydum.
Haberim olursa her şartta toplantılara gelirim.
sevgi ve saygılar,
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.