View Full Version : 2021-2022 Etkinlik Genel Yazışmaları
Biz de gelen tohumları, "vay dolandırıcılar, düşer miyiz bu tuzağa, kapıda ödemeli bilinmeyen kargo ha" diyerek almamışız :)
Sayın kenger şimdi haberdar etti beni. Ona büyük zahmet çıkardığım için özür dilerim.
bilenyum
29-01-2022, 18:46
Merhaba, tohum paylaşım sonrası çalışmalar 2022-2023 kategorisi ne zaman gelir :)
Merhaba, tohum paylaşım sonrası çalışmalar 2022-2023 kategorisi ne zaman gelir :)
2021-2022 demek istediniz sanırım.
bilenyum
08-02-2022, 22:59
Başta öyle yazdım da dedim hata mı ettim :D
Aynen 2021-22 etkinliğinin
MeyveliTepe
09-02-2022, 11:14
tohum paylaşım sonrası çalışmalar 2021-2022 diye bir forum açtım. Oraya konu açabilirsiniz
cambazoglu
09-02-2022, 23:28
Her açıdan bozulan dünyamıza bir umut ışığı, yaşama sevinci olan bu etkinliğe maddi, (https://mediasozluk.com/tv-yayin-akisi.html) manevi, sözle, gözle, yazıyla destek olan, olmaya çalışan herkesin eline - (https://mediasozluk.com/tele-1-hd-tv-yayin-akisi.html) yüreğine sağlık. Tabi bizler birer mum ile etkinliği aydınlatmaya çalışırken % 100 ü geçen elektrik zammına rağmen 200 w. (https://mediasozluk.com/haberturk-yayin-akisi.html) lık projektörüyle geceyi gündüze çeviren @ Kenger e diyecek bi şey bulamıyorum.
çok güzel bir teşekkür yazısı olmuş :D
burak-lemon
20-02-2022, 17:04
Ben bu senede kaçırdım covid iş filan derken .s Geçen senede kaçırmıştır. Geri dönen tohum varsa alabilirim
celalim01
26-02-2022, 12:13
Merhaba arkadaşlar. Herkese güzel çalışmalar dilerim.
Merhabalar. Yeni uyelerden Özlem ben. Telefondan girdigim icin daha da zorlaniyorum sayfayi kullanmakta. Kendimizi tanitmamiz kısmı olsun, tohum talep-takas kısmı olsun ne yapmaliyim acaba? Yanit icin simdiden tesekkurler.
fatihakyel
10-05-2022, 21:56
Herkese öncelikle merhabalar. Kocaelinden katılıyorum. Bahçem ufak fakat hiç ilaç kullanmadım. Ata tohumu olarak bu sene ilk ekimi yapıcağım. Nevşehirden faruk adında bir abimize ulaştım. Kendisinden tohum talebinde bulundum. Bu sene karışmaması için farklı bir cins domates ekmiyeceğim. Şu an viyollerdeki boyları yaklaşık 5-6 cm. Havalar ısınmaya başladığı için artık güneşe çıkarıyorum. Ortalama 3 günde 1 sulama yapıyorum. Domates haricinde birde Vandan getirtmiş olduğum renkli mısırlar mevcut. Bir kısmı patladı ve uzamaya başladı. 2. Kısmı biraz daha geç ektim. Umarım önünüzdeki seneye elimde güzel tohumlarım olur ve burada paylaşım yapabilirim. Yetiştirmek istediğim türleride umarım burada bulabilirim. Görüşmek dileğiyle,herkese iyi akşamlar
Portakal Rengi
11-05-2022, 08:31
Merhabalar. Yeni uyelerden Özlem ben. Telefondan girdigim icin daha da zorlaniyorum sayfayi kullanmakta. Kendimizi tanitmamiz kısmı olsun, tohum talep-takas kısmı olsun ne yapmaliyim acaba? Yanit icin simdiden tesekkurler.
Hoşgeldiniz.
Bu bölümün ilk gönderisini dikkatlice okumalısınız. Paylaşıma katılmak için gerekenler anlatılıyor.
"Forum" ana başlığında ilk guruplar içinde "üyeler kendini tanıtıyor" başlığı var. Orada kendinizi tanıtabilirsiniz.
Merak ettiğiniz konuların ana gurupları da alta doğru sıralanmıştır. Ana gurubu belirleyip, girerseniz konulara göre başlıklar bulunur.
Merhabalar. Ben Özlem. Simdilik hobi olarak ugras veriyorum tecrube kazanmak ve bilgi edinmek adina. Mesaj atma sebebime gelirsem; bahsettiginiz kabak tohumlari hala mevcut mu ve bakabilecegim bi gorsel var mi acaba? Simdiden tesekkurler🙋
Bergüzar_Çlşkn
19-05-2022, 02:54
Merhaba bu yıl ki etkinlik bitti mi
Portakal Rengi
19-05-2022, 08:38
Merhabalar. Ben Özlem. Simdilik hobi olarak ugras veriyorum tecrube kazanmak ve bilgi edinmek adina. Mesaj atma sebebime gelirsem; bahsettiginiz kabak tohumlari hala mevcut mu ve bakabilecegim bi gorsel var mi acaba? Simdiden tesekkurler🙋
Kabak tohumlarını okuduğunuz bölümün altına mesaj yazmanız gerekli. Dağıtan kişi o zaman görebilir. Paylaşım sonrası izlenmez ama şansınızı orada denemelisiniz. Buraya yazdığınız zaman kimse üstüne alınmaz.
Portakal Rengi
19-05-2022, 08:40
Merhaba bu yıl ki etkinlik bitti mi
Evet, bitti.
Bu bölümün ilk mesajını dikkatle okumalısınız. Zamanlama, kurallar vb açıkça anlatılıyor. O zamana kadar bilgilerinizi geliştirebilir, bildiklerinizi bizle paylaşabilirsiniz.
Bergüzar_Çlşkn
19-05-2022, 15:43
Evet, bitti.
Bu bölümün ilk mesajını dikkatle okumalısınız. Zamanlama, kurallar vb açıkça anlatılıyor. O zamana kadar bilgilerinizi geliştirebilir, bildiklerinizi bizle paylaşabilirsiniz.
*** ederim, yeni üyeyim kuralları öğrenip site kullanımını geliştireceğim..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.