PDA

View Full Version : Solucan gübresi

Zekoş
10-07-2020, 20:32
Arkadaşlar farklı bir takas sekli olacak ama;) elinde solucan gübresi olup benimle cicek **** tohumla takas yapmak isteyen olur mu acaba?

i.sunaz
14-07-2020, 18:24
Ben solucan gübresi yollayabilirim.Size kac kilo gerekiyor?

Zekoş
14-07-2020, 21:34
Sn.İ.sunaz kullanimı hakkında inanın hicbir fikrim yok o yüzden miktarı icinde birsey soyleyemiyorum;)Saksidaki ciceklerimin canlanması icin istiyorum deneme amaçlı yani..

i.sunaz
15-07-2020, 06:28
Ben saksılarıma 1 çay kaşığı kadar kullanmıştım.Yeterli olmuştu.Adresinizi ve telefonunuzu özelden yazarsanız kargoyla gönderebilirim.1-2 kilo yeterli olur sanırım,

Zekoş
15-07-2020, 10:12
Cok tesekkur ederim Sn.İ.sunaz ..hemen ozelden yaziyorum☺

Hakan DAG
21-07-2020, 22:49
Sn. Zekoş konuyu siz açmışsınız özür dilerim ama ben de solucan gübresini satıyorsa Sn. İ.sunaz' a bir kaç sorum olacaktı.

Zekoş
22-07-2020, 17:03
Sn.Hakam Dag hic onemli degil..****** sorun hepimiz ögreniriz..benimde fazla bilgim yok bu konuda..

i.sunaz
09-08-2020, 14:20
Hakan Bey bayram telaşı ,üniversite sınav tercihi derken solucan gübrenizi ancak gönderebildim.Dilerim limon ağacınıza iyi gelir.Kolaylıklar diliyorum.

Hakan DAG
11-08-2020, 08:00
Sn. İ.sunaz solucan gübresi elime ulaştı. Elinize emeğinize sağlık vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. İnşallah dilediğiniz üniversitede dilediğiniz bölümde okursunuz. Tekrar çok teşekkür ederim.

i.sunaz
24-08-2020, 21:20
Tercihleri kızlarım için yaptık.Benim artık meslek hayatım sonlara yaklaştı.Nasipse 3 yıla kadar emekliyim.biz de sonuçları merakla beklıyoruz.Tekrar solucan gübresine ihtiyaç olursa lütfen yazın.Yardımcı olmaya çalışırım.Umarım iyi sonuç alırsınız.

HandanGüler
03-10-2020, 22:44
İ.sunaz iyi günler dilerim ben bu sene bahçede sebze yetistirmeye başladım solucan gubresini çok öneriyorlar bir dönümden biraz fazla yerim var ne kadar solucan gübresi kullanmam gerekiyor bilginiz varsa ogrenebilirmiyim birde solucan gübresi üretip satiyorsaniz fiyat ogrenebilirmiyim teşekkür ederim saygılar

zir.mühendis
30-11-2020, 11:43
İ.sunaz iyi günler dilerim ben bu sene bahçede sebze yetistirmeye başladım solucan gubresini çok öneriyorlar bir dönümden biraz fazla yerim var ne kadar solucan gübresi kullanmam gerekiyor bilginiz varsa ogrenebilirmiyim birde solucan gübresi üretip satiyorsaniz fiyat ogrenebilirmiyim teşekkür ederim saygılar

Mesajınızı şimdi gördüm.Hala ihtiyacınız varsa yardımcı olmak isterim.Özelden adresinizi yazın lütfen.

i.sunaz
30-11-2020, 12:51

mesajınızı yeni gördüm.Hala ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim.Zir.mühendis eşime ait .Yanlışlıkla onun hesabından yazmışım.İyi günler diliyorum.

ebd
19-12-2020, 02:55
Merhaba sayın İ. Sunaz benim de bahcemde 30 tane ceşitli meyve ağaclarım (elma, armut, dut, kiraz, ayva, erik, incir, nar) var. Tadımlık ve her dönem bir cesit olsun diye boyle karısık ekmiştik. Hepsi Yaklasık 10 yasında. Solucan gübresini her ağaca kullanabilir miyim? Hangi ay da ne kadar kullanmak gerekir biraz bilgi verebilir misiniz? İnternette cok ceşitli bilgi var. En doğrusu tecrübe eden kişilerden öğrenmek diye düşünüyorum. Ayrıca üniversiteyi Manisa da okumuştum. İlk olarak Saruhanlı da solucan gübre fabrikası kuruldu diye biliyorum. Dolayısıyla siz de işin merkezinde sayılırsınız değil mi :)

i.sunaz
26-12-2020, 07:42
Merhaba sayın İ. Sunaz benim de bahcemde 30 tane ceşitli meyve ağaclarım (elma, armut, dut, kiraz, ayva, erik, incir, nar) var. Tadımlık ve her dönem bir cesit olsun diye boyle karısık ekmiştik. Hepsi Yaklasık 10 yasında. Solucan gübresini her ağaca kullanabilir miyim? Hangi ay da ne kadar kullanmak gerekir biraz bilgi verebilir misiniz? İnternette cok ceşitli bilgi var. En doğrusu tecrübe eden kişilerden öğrenmek diye düşünüyorum. Ayrıca üniversiteyi Manisa da okumuştum. İlk olarak Saruhanlı da solucan gübre fabrikası kuruldu diye biliyorum. Dolayısıyla siz de işin merkezinde sayılırsınız değil mi :)
Merhaba sayın ebd,biz de by yıl solucan gübresi yetiştirmeye başladık.Kendi zeytinlerimiz için üretiyoruz.Bir de sebze bahçeme kullanıyorum.Çiçeklerde de çok faydalı oldu.Çok uzman bilgisine sahip değilim.Fakat sorularınıza yardımcı olmak isterim.5 yaşına kadar her ağaç kökünün çevresine çukur kazılıp 1 yaşa 1 kilo oranında gübre dökülüp kapatılırmış.Sizin ağaçlarınız ortalama 10 yaşında olduğu için her ağaca 5 kg.yeterlidir. Bize baharın bu işlemi yapmamızı önerdiler.İşimiz çok yani.Bu arada eşim de ünüversiteyi Bursa da okumuş.Size kolaylıklar diliyorum.

ebd
26-12-2020, 18:22
Merhaba sayın ebd,biz de by yıl solucan gübresi yetiştirmeye başladık.Kendi zeytinlerimiz için üretiyoruz.Bir de sebze bahçeme kullanıyorum.Çiçeklerde de çok faydalı oldu.Çok uzman bilgisine sahip değilim.Fakat sorularınıza yardımcı olmak isterim.5 yaşına kadar her ağaç kökünün çevresine çukur kazılıp 1 yaşa 1 kilo oranında gübre dökülüp kapatılırmış.Sizin ağaçlarınız ortalama 10 yaşında olduğu için her ağaca 5 kg.yeterlidir. Bize baharın bu işlemi yapmamızı önerdiler.İşimiz çok yani.Bu arada eşim de ünüversiteyi Bursa da okumuş.Size kolaylıklar diliyorum.

Merhaba İ.Sunaz yorumunuz için cok tesekkür ederim selamlar

siham
04-05-2021, 01:58
Selam ben de kaktüs yetiştiriyorum hep aklımda var acaba solucan gübresi faydalı olur mu diye. Hala mümkünse ben de sizden solucan gübresi rica etsem olur mu.

NECATİİÇER
30-06-2025, 15:53
Merhaba İ.Sunaz yorumunuz için cok tesekkür ederim selamlar

Sayın İ. Sunaz Merhaba, Ben yeni üye oldum. Yaklaşık 50 m2 kadar bahçemde 7 tane meyve ağacı var ve hobi amaçlı sebze yetiştirmeye çalışıyorum. Solucan gübresini ilk defa kullanmak istiyorum. Üretiminiz devam ediyorsa ücretli olarak almak isterim.

Teşekkür ederim.