PDA

View Full Version : Geçen yıl iletilememiş tohumlar

Musa Gündoğan
09-02-2019, 07:59
sayın malina
geçen sene birnefestoprak ın gönderdiği tohumlardan seneye alırım diye bekletmiştim. bu sene o tohumlar da poşetlere eklenecek mi acaba?

kolaylıklar dilerim

bahcedenn
09-02-2019, 10:25
sayın malina
geçen sene birnefestoprak ın gönderdiği tohumlardan seneye alırım diye bekletmiştim. bu sene o tohumlar da poşetlere eklenecek mi acaba?

kolaylıklar dilerim

Eğer geçen sene talepte bulunanlar bu sene de talepte bulunmuş ise o kişilerin zarflarına koyacağız. Yani kavuşacaksınız tohumlara. :p:p
Yalnız neyi bekletmiştiniz, anlamadım. :p:p

TCM
09-02-2019, 15:28
Beyzbol sopasını (Haydar) hazırlamış bekletiyor arkadaş, bu sene de göndermeyin bakalım görürsünüz sizi neyin beklediğini.. :p

Musa Gündoğan
09-02-2019, 17:22
Eğer geçen sene talepte bulunanlar bu sene de talepte bulunmuş ise o kişilerin zarflarına koyacağız. Yani kavuşacaksınız tohumlara. :p:p
Yalnız neyi bekletmiştiniz, anlamadım. :p:p

bahcedenn çok teşekkür ederim. beklettiğim geçen isteyene gönderelim istemeyene seneye göndermek için bekletebiliriz demiştik. onun için tohumları beklettiğim diye söylemiştim. o tohumlar önemli, bu sene deneyeceğim tohumlardan.

Musa Gündoğan
09-02-2019, 17:24
Beyzbol sopasını (Haydar) hazırlamış bekletiyor arkadaş, bu sene de göndermeyin bakalım görürsünüz sizi neyin beklediğini.. :p

hele bi gelmesin onlarr.... :) :) :)

sayın tcm bu sene farklı çeşit tohumlarda gönderdim fark etmediniz. attığım diğer mesajlar içinde araba almanız için elimden geleni yaptım. :) :):p

TCM
09-02-2019, 17:29
hele bi gelmesin onlarr.... :) :) :)

sayın tcm bu sene farklı çeşit tohumlarda gönderdim fark etmediniz. attığım diğer mesajlar içinde araba almanız için elimden geleni yaptım. :) :):p

Farkındayım ve takipteyim, kargoyu gönderirlerse görecez :) Benim de ayın son haftası patlıcanları ekmem lazım, o zaman kadar kargo gelmezse, ben de yapacağımı biliyorum.

Fazlalık tohumlar için teşekkürler. Araba için de lojistik merkezinin bir güzellik yapacağına inanıyorum.

hulya10
09-02-2019, 21:53
Çok teşekkür ederim.

erkancelik
10-02-2019, 07:03
Bu senede tohumsuz geçecek anlaşılan. Teşekkürler meyvelitepe...

MeyveliTepe
10-02-2019, 10:21
Bu senede tohumsuz geçecek anlaşılan. Teşekkürler meyvelitepe...

Geçen sene tohumsuz geçmemiş, değil mi?

erkancelik
10-02-2019, 11:43
Geçen sene de tohumsuz geçmişti. Tohum taleplerimi iptal ettiğimi düşünerek takip etmemiştim. Geçen sene iptal sebebimde, tohumları ekebileceğim uygun alanım olmamasıydı.

malina
10-02-2019, 12:08
Geçen sene de tohumsuz geçmişti. Tohum taleplerimi iptal ettiğimi düşünerek takip etmemiştim.

2018 http://www.agaclar.net/forum/2017-2018-tohum-paylasim-etkinligi/42008.htm

erkancelik
10-02-2019, 12:19
Hiç unutmayacağım bir ders oldu. Teşekkürler malina...

malina
11-02-2019, 20:15
Muda ve Rainac'dan tohum talep edenler başlığını görünce yazmayı unuttuğumu hatırladım :)

Hatırlarsanız geçen yıl gecikme olduğu için, tohumları zarflara koyamamıştık. Bazı arkadaşlar ikinci kargoyu kabul etmişti...

Bu yıl da tohum gönderecek olduğumuz arkadaşlar, geçen yıl Muda ve Rainac'dan tohum talep edip alamamışlarsa onların zarflarına tohumlarını koyacağız.

Tohumların bir bölümü ise talep eden arkadaşlar bu yılın etkinliğinde tohum talep etmediği için elde kaldı. Çimlenme özellikleri gittikçe azalacağı için, bir işe yarasınlar diye o tohumları bahcedenn'e vermeyi uygun buldum.

Musa Gündoğan
12-02-2019, 13:45
Muda ve Rainac'dan tohum talep edenler başlığını görünce yazmayı unuttuğumu hatırladım :)

Hatırlarsanız geçen yıl gecikme olduğu için, tohumları zarflara koyamamıştık. Bazı arkadaşlar ikinci kargoyu kabul etmişti...

Bu yıl da tohum gönderecek olduğumuz arkadaşlar, geçen yıl Muda ve Rainac'dan tohum talep edip alamamışlarsa onların zarflarına tohumlarını koyacağız.

Tohumların bir bölümü ise talep eden arkadaşlar bu yılın etkinliğinde tohum talep etmediği için elde kaldı. Çimlenme özellikleri gittikçe azalacağı için, bir işe yarasınlar diye o tohumları bahcedenn'e vermeyi uygun buldum.

tohum sayım git gide artıyor bu beni mutlu etti :) muda ve rainac dan da geçen sene talebim olmuştu. bir nefestopraktan da unuttuklarımda gelirse güzel bir sezon olacağından eminim. teşekkürler

AkisSoftware
12-02-2019, 13:48
tohum sayım git gide artıyor bu beni mutlu etti :) muda ve rainac dan da geçen sene talebim olmuştu. bir nefestopraktan da unuttuklarımda gelirse güzel bir sezon olacağından eminim. teşekkürler

Yeterince yeriniz varsa yaşadınız demektir :)

Musa Gündoğan
12-02-2019, 15:28
ama biraz daha büyükçe bir yerde arıyorum umarım yakında da bulacağım.

hulya10
12-02-2019, 22:15
Geri gelen tohumlara talip olabilir miyim.

malina
14-02-2019, 10:13
Geri gelen tohumlara talip olabilir miyim.

Son durumu yazmıştım:

Çimlenme özellikleri gittikçe azalacağı için, bir işe yarasınlar diye o tohumları bahcedenn'e vermeyi uygun buldum.

Yönetim olarak aramızda konuşup başka bir karara varmazsak Milla'nın bu yıl talep ettiği tohumları size gönderebiliriz. (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi/42857-2.htm#post1559040) Kendisi tohum göndermeyip, tohum talep etmeye devam etmez herhalde :)

malina
14-02-2019, 10:22
Bu başlıkla kaybolacağı için (konuyla ilgili kimse buraya bakmayı düşünmez) mesajların bir bölümünü taşıdım:

http://www.agaclar.net/forum/sebzeler/28602.htm

hulya10
10-03-2019, 18:17
Çok teşekkür ederim.