Bağlan

View Full Version : Bursa Ekibi Toplantıları

Sayfalar : 1 [2]

Mine Pakkaner
10-07-2007, 21:35
Kızmak ne kelime, biz çok toplandık, ama Bursa gibi sağlam bir katılımcı kitlesi oluşturmaya yeni başlıyoruz. Katılımcılar hep değişti :) Bu fuar bizi daha çok bağladı. Ancak şimdi yaz dolayısıyla katılım az olabilir.

Penelophe
10-07-2007, 21:37
Evet fuar bizi daha da bağladı.:)

Ferda Ülkümen
10-07-2007, 22:05
Ben katılana kadar konu epey ilerlemiş!
Bursa ekibiyle tanışmak çok güzeldi,İnkaya çınarı da görülmeye değer.Sohbetin koyuluğundan çınara fazla bakamadık bile diyebilirim.
Böyle bir toplantıyı hazırladığı için Sebahattin Sargına,yorumları için de Sercan 17 ye çok teşekkürler.
İstanbul fuarı,Yalova fuarı,Bursa toplantısı derken korkarım yakında kendimi İzmirde bulacağım.

Penelophe
10-07-2007, 22:12
En kısa sürede bekleriz Ferda hanım.;)

Ferda Ülkümen
10-07-2007, 22:29
Yabancı sayılmam aslında.Ailem mübadelede Selanikten gelip İzmir ve Akhisara yerleştirilmişler.Yani ben de Egeliyim ve İzmiri çok özledim.Gönlüm hep sizlerle.
şartlarım müsait olduğunda koşa koşa gelirim.

sezinci
10-07-2007, 22:43
Öyle görünüyor ki İzmir'den ekibinden sonra Bursa ekibi de etkinlikler açısından İstanbul ekibini geride bırakacak:)

papatyam
11-07-2007, 07:42
Evet Yılmaz Bey :) İstanbul ekibinde hiç bir faliyet yok ne yazık ki, İzmir ve Bursa süpersiniz :)

Todor
11-07-2007, 08:38
İstanbul ekibi şahane bir hobi bahçesi oluşturdu ve oluşturmaya da devam ediyor. Fakat nedense pek katılım olmuyor. Sanırım herkes biberlerin, salatalıkların olmasını bekliyor katılmak için.:)

papatyam
11-07-2007, 08:49
Sevgili Todor, o konuda haklısın Hobi Bahçesi bana çok uzak ama benim demek istediğim Bursa ve İzmirli arkadaşlarımız gibi tarihi bir yer gezmek ne bileyim bir çay bahçesinde oturup sohbet etmek gibi :)

habibe
11-07-2007, 08:58
"Sanırım herkes biberlerin, salatalıkların olmasını bekliyor katılmak için."

Ekmeklerimizi alır gideriz değil mi. Hele bir olsunlar da ;)

İlahi Todor çok yaşa emi :)))

cemal.S
11-07-2007, 09:00
Bakın neler oldu !

Yollarda yaşanan çeşitli maceralardan sonra Selahattin beyin kendisi küçük ama marifetleri büyük motorsikleti ile gruba ulaştık. Arkadaşlarımız oturmuşlar bir güzel tarihi çınarın altında 600 yıllıkmış. Garsonu sıkıştırıp öğrendim Sercan şahidimdir. Çevresi 920 metre olan bu çınarın altında bir ferahlık bir ferahlık. Bu ferahlığın içinde sıcacık bir grup karşılaması yaşadık Selahattin beyle.
Bizleri karşılayan bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tahmini bir iki dakiyka sonra tam bir kaynaşma örneği. Bütün masalar bizi seyretti biliyormusunuz. Kulak kabartanlar hatta inkanın altında bu delilerin ne işi var diye düşünenler olduğundan adım gibi eminim neyse. Ali bey taa İstanbul kanlıcadan kalkıp arkadaşı ile Bursa ekibine tam bir süpriz yapmış sağolsun. İlk defa tanıdım ancak şunu söyleyebilirim bizi artık yalnız bırakmayacak. " Yoksa göl yeri susuz kalır Ali bey haberin olsun " . Güler hanım bir ara çantasına sarılmazmı bendedim içimden eyvah zahmet verdim bizim irmik helvası sahneye ha çıktı ha çıkacak. Sağolsun Ferda Ülkümen hamfendi ile yerlerini almışlar baş başa kaynatıyorlar. Bir ara bizim mesleğe tatlı bir sataşma olduya neyse. Diğer arkadaşlara gelince hepsi Bursanın bir köşesinden. Çeteçakal taa Kemalpaşadan gelmiş. İnanın Yalovadan belki uzak bir mesafe olabilir. Sebahattinle, Sercana gelince bu arkadaşlarda yaklaşık bir saat kendimi seyrettim diyebilirim. Hey gidi günler hey. Selahattin hocalarını bir sıkıştırıyorlar tabii biraz kenardan bende destekledim. Hocam kusura bakma bu işler heyacan işi ne yapayım. Beni bu gençlerin arasına oturtmasaydınız belki bunlar olmayacaktı. Bayan arkadaşlarımız ağır mağrur hepsi birer hamfendi. Kısacası keyifli bir gün geçirdik hep beraber Bursada darısı Yalovanın ve diğer İllerimizdeki arkadaşların başına .

Bu arada Sebahattin bey ve Sercan kardeşimizden rica ettim tekrarlıyorum. Resimlerde rutuş yapmayı unutmayın. Pek fotojenik birileri yoktu sanırım aramızda. Şaka şaka.

Saygıyla.

Todor
11-07-2007, 09:00
İstanbul'u iki şehir gibi düşünmek lazım. Anadolu yakası, Rumeli yakası. Rumeli yakasındaki arkadaşlarımız için bir toplantı yerimizde var istiklalde. Kafe Krepen. Ben şahsen İstanbul'a ilk indiğimde İstiklal'de bir arz-ı endam edip, eski dostları ziyaret ettikten sonra, Kafe Krepen'de kahve içip kakaolu bir tatlı yemeyi planlıyorum. Hemde çok uzun süredir planlıyorum.:)

Selahattin Yılmaz
11-07-2007, 09:38
Ben bu toplantılardan çok şey öğrendim. Sonuçta forumdan bir şey öğrendiğiniz kadar forumdaşları tanımaklada çok şey öğrenebiliyorsunuz. Özellikle çoğu zaman forumda belli bir kişilik tipi ile gördüğünüz insanları gerçek hayatta görmek daha iyi bir kanı bırakıyor insanda ve genelde de olumlu. Üstelik çoğu zaman sürprizler oluyor. Örneğin Ali bey ve arkadaşı en azından benim için sürpriz oldu Bursa'lı olup gelemeyen üyelerimize karşı sadece okuduğu halde sürpriz yapıp toplantıya ta İstanbul'dan katıldılar. Doğrusu Misafir olduğu halde hesabıda biz Bursalı üyelere ödetmemesi beni çok mahçup etti ki bunun uğruna ayağınıda burktu hala çok mahcubum. Sevgili hemşerim Cemal S. ise renkli kişiliği ile ilham kaynağımdı dün, sağolsun (Biz toplantıdan sonra Botanik parkta gezi mahiyetinde iki kişilik toplantı da yaptık :). Diğer arkadaşlarla ise ortamda sürekli hoş muhabbetler yaklaşık 3-4 saati doldurduk. İnsanın "en kısa zamanda yine" diyesi geliyor ama ne diyeyim. :)

cemal.S
11-07-2007, 09:47
İstanbul'u iki şehir gibi düşünmek lazım. Anadolu yakası, Rumeli yakası. Rumeli yakasındaki arkadaşlarımız için bir toplantı yerimizde var istiklalde. Kafe Krepen. Ben şahsen İstanbul'a ilk indiğimde İstiklal'de bir arz-ı endam edip, eski dostları ziyaret ettikten sonra, Kafe Krepen'de kahve içip kakaolu bir tatlı yemeyi planlıyorum. Hemde çok uzun süredir planlıyorum.:)

Umarım gitmeden bir kaç gün önce haber verirsiniz. Sizinle yolculuk eminim çok zevkli olacaktır. Tabii programımız uyar ve fırsat bulabilirsem.

Saygıyla.

Sercanoral
11-07-2007, 12:34
Sevgili arkadaşlar, iltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Utandım şimdi:)

cemal.S
11-07-2007, 12:43
Sevgili arkadaşlar, iltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Utandım şimdi:)

Sercan 17 !

Siz ve Sebahattin bey herşeyi fazlası ile hak ediyorsunuz bu yazılanlar hiç bir şey değil bilesiniz. Siz utansanızda ben kendi adıma söylüyorum bu iki geç arkadaşımla gurur duyuyorum. Sağ olun var olun.

Sercanoral
11-07-2007, 12:51
Sevgili Cemal bey, övgüleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgili Sebo kardeşim ve ben elimizden geleni yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz. Kısmetse sizin yanınızada gelmeyi düşünüyoruz.

cemal.S
11-07-2007, 14:41
Her zaman beklerim.

Sebahattin Sargın
11-07-2007, 21:41
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, bir süre siteye giremiyeceğim bilgisayarımdaki sorunlar yüzünden. Bursa ekibinin üyesi olarak grubu toplamak ve bir aile ortamı oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bursalı üyeler olarak daha çok planlarımız var inşallah hayırlısı ile bunlarıda gerçekleştireceğiz. Bizi kırmayıp toplantımıza gelen bütün arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederim....

heDera
11-07-2007, 22:28
Sevgili, arkadaşlarım dün ki buluşmamızda yine harika birgün geçirdim.Süprizlerde olduğu için gerçekten çok şaşırdım öncelikle organizasyonu düzenleyen kardeşim sabahattin'e özellikle çok teşekkürler.Her zaman ki gibi çok sıcak bir ortam oluştu, planlar yaptık selahattin hocam bizleri önerilerde bulundu bizim bursa gurubunda olduğu için çok şanslıyız bu arada, ali bey ve arkadaşı çok sıcaklardı her zaman bekleriz arada bize böyle süprizler yapın olurmu? Çok memnun olduk.Diyer üyeler söyleyecek söz bulamıyorum şimdiden onları çok özledim o kadar sıcaklar ki biz artık sadece bursa ekibi değiliz ayrıca kardeş gibi olduk.Cemal bey ve sevgili cetecekal da buluşmalarımıza renk katarlar. Bir sonraki buluşmayı iple çekiyorum. :D

Sebahattin Sargın
12-07-2007, 00:30
.Diyer üyeler söyleyecek söz bulamıyorum şimdiden onları çok özledim o kadar sıcaklar ki biz artık sadece bursa ekibi değiliz ayrıca kardeş gibi olduk.

İşte bende bunu istiyordum, bir aile ortamı oluşturmak demek ki bir şeyler yarine oturuyor yavaş yavaş. Cemal bey daha çok gelicek buluşmalarımıza bundan eminim. Cetecekal ise benim bu toplantıları planlarken en merak ettiğim kişiliklerden biri idi. Sonunda onun ilede tanışabildik, ve bundan çok memnun oldum. Ama en büyük hayalim ise; Bursalı üyeler, Mine hanım, Mahmut abi, papatyam, penelophe, filiz, adabayrakoğlu, todor, malina, habibe, rikeb ve ismini sayamadığım bir sürü arkadaşım ile ortak bir toplantı düzenleyip tanışmak. İnşallah bir gün buda olur ;)

Penelophe
12-07-2007, 08:15
Bursa ekibinin toplantı fotoğrafları arada kaynadı mı? yoksa benim kaçırdığım birşeyler mi var?

kızıl ağaç
12-07-2007, 08:48
Bursa ekibinin toplantısına katılabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Bütün katılan AĞAÇLAR.NET üyelerine borçlandım sanırım?
Arkadaşımı ve beni aralarına kabul ettikleri için herkese çok çok teşekkür ederim
Borcumu ödemek için bundan sonraki toplantıda kanlıca yoğurdu ve paşa bıyıkları tohumunu getirmeye çalışıcam,toplantıdaki bütün herkesin bize göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim.Sebahattin Sargın ,selahattin Yılmaz,Selen hanım,Cemal s,Cetecekal,Sercan 17,Hedera,Badem ağacı,Ferda Ülkümen,Güler hanım ve katılmayı düşünüp katılamayan dostlarımı candan teşekkür ederim.

Sebahattin Sargın
12-07-2007, 08:55
Asıl biz size teşekkür ederiz, toplantıya katılarak günün en büyük süprizini yaptınız ve bizi çok mutlu ettiniz. Sizi bundan sonraki toplantılarımızda da göreceğiz inşallah ;)

Sebahattin Sargın
12-07-2007, 09:14
15746
Masanın başından itibaren; Cemal S.( mavi gömlekli), Sercan_17, Ben ( Çok kötü poz vermişim), Cetecekal (Özgür bey), Hedera ( Sevim Hanım), Güler Hanım, Ferda Hanım. Karşı taraftakiler; Kızılağaç( Ali Bey) ve arkadaşı, Bademağacı ( Pelin Hanım), Selen Hanım....
15747
Cemal Bey gençler ile fotoğraf çektireyim dedi, gerçi o da genç ama ;)

15748

Cemal Bey rötüş yapmadım, böylede güzel çıktınız ;)

selenn
12-07-2007, 09:15
Merhabalar,

Teyzemi şimdi İstanbul'a yolcu ettim ve geçtim forumun başına. Zannetmeyin ki bu güzel toplantı bende izler bırakmadı da yazmadım. Biraz geç oldu ama inanın Bursa Ekibinin önceki toplantılarına katılamadığım için çok üzüldüm.

Toplantımız çok keyifli geçti. Saatin nasıl 17:00 olduğunun farkına bile varamadım. Tüm arkadaşlar o kadar sıcakkanlı ve sevgi dolu insanlardı ki hiç yabancılık çekmedim. Sanki uzun zamandır kendilerini tanıyormuşum hissine kapıldım. Tüm arkadaşlara bu güzel toplantıya katılımları, güzel sözleri ve özellikle Sebahattin kardeşimin organizasyon çabaları için sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerle bir arada olmak çok güzeldi. Umarım uzun yıllar dostluklarımız devam eder ve diğer illerden arkadaşlarla da tanışma fırsatımız olur.

Sevgiler,
Selen.

Ophrys
12-07-2007, 18:39
Fotoğraflar için teşekkürler. Ne de güzel sohbet etmişsinizdir.
Cumartesi bizde toplanıyoruz. Fotoğrafları bekleyiniz.

Penelophe
12-07-2007, 19:57
Sebo fotoğraflar için teşekkürler.:)

Güler
12-07-2007, 22:54
Sevgili Sebo-Sercan,
Başta sizlere ve toplantıya katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Sizlerle çok güzel vakit geçirdim. Sevgili cemal.s, çantamdan irmik helvasının çıkmasını beklemişsin, tüühh çok üzüldüm. Ama irmik helvasını dondurmalı yapıyorum, dondurma erimezmiydi?. Yine de sözüm söz en kısa zamanda sana tattıracağım.
Pekii bahçemin salatalıklarını beğenmedin mi? Çıtır çıtır ne güzeldi. Tekrar görüşelim. Selamlar ve sevgiler güzel dostlar.

cemal.S
13-07-2007, 08:41
Salatalıkları beğenmemekmi aman tanrım bütün inkanın altı bir anda salatalık kokusu ile doldu. Güler hanım siz görmediniz sanırım kendi hakkımı yedikten sonra Serkanın elindeki yarımı alacağım diye baya uğraş verdim. Şaka şaka o abisini kırarmı. İrmik helvasını ****** isterim ancak o anda size zahmet verdim diye üzüntümü belirtmek için yazmıştım. Dondurmalı irmik helvası için sanırım yakında 60 km yol yapmam gerekecek Yalovadan. Olsun buna değeceğini biliyorum. Sizlerin dosluğu 600 bin kilometre yol yapmaya değer inanın.

Resimler oldukça güzeller Sabahattin bey ve Sercan kardeşimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bu gidişle Bursaya ya tayin alacağım **** beni şehir dışındaki fazla görevimden dolayı ödüllendirecek şirket. Sebahattin bey Sercan duyun bunları duyun. Eğer müsait olursam sizin gibi dosları kırarmıyım hiç. Görev kağıdını imzaladım masamda duruyor. Her an tarihini atıp işleme sokabilirim.

Saygıyla.

Güler
13-07-2007, 09:08
Sevgili arkadaşım,
Seni tanıdığıma gerçekten çok mutluyum, çok nazik ve sitemiz için büyük bir değersin. Samimiyetin, kibarlığın çok güzel. Yazılarını okumak bana haz veriyor. Dilerim hep mutlu ve sağlıklı olursun.

Güler
13-07-2007, 09:10
Sevgili cemal.s.
Bu arada kahvede bir bilmece sordum, bilebildin mi? Ucunda bir sürprız var.

emrahk
13-07-2007, 12:06
Güzel bir buluşma olmuş anlaşılan, umarım bir dahakine katılabilirim.

cemal.S
13-07-2007, 16:22
Sevgili cemal.s.
Bu arada kahvede bir bilmece sordum, bilebildin mi? Ucunda bir sürprız var.

İnanın bayağı kafa yordum. Ancak sağolsun sevgili todor doğru cevabı ben raporları hazırlama telaşında iken vermiş ve kitabı gözünün nuru ile hakketmiş.Ancak doğrusu bulamamıştım. Bu bir itiraftır. Çok güzel bir bilmece biliyormusunuz? Bilgi dağarcığıma annenizin bilmecesini kaydettim. Haberiniz olsun.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın
13-07-2007, 17:20
Cemal Bey ilk önce biz Yalovaya bir gelelim iade-i ziyaret yapalım, bir oğlağınızı yiyelim yani ;). Sevgili emrahk aramıza hoşgeldiniz, merak etmeyin bundan sonra ki toplantılarımızdan haberiniz olacaktır. Bu sayfayı takip edin yeter ;)

ÇeteÇakal
13-07-2007, 23:32
Bütün dostlara sonsuz selamlar;
Hiç kimseyi tanımadığım bir ortama ve hiç bir özelliğin belirtilmediği bir mecalin peşine gittim kocaman çınarın altına. Acaba diye düzinelerce soru işaretleriyle doluydu kafam ve beni en korkutan şey oraya vardığımda o kalabalığın içinde toplanacağımız arkadaşları tanıyamamak ve geri dönmekti. Meğersem boşunaymış.....
Bana kalben sıcak, sevimli, nazik ve çekim gücü yüksek masanın yanına yaklaştım ve AĞAÇLAR.NET diye bağırdım. Sonuç mükemmeldi....
Hani kızgın kumlardan sıcak dalgalı denize atlamak denir ya, işte o yüzlerin bana çevrilmesiyle esti o müthiş rüzgar. Beni hiç tanımayan benim hiç tanımadığım insanlara karşı bu kadar samimi ve içten duyguların yaşandığı bir diyardan bahsetseler bana kesinlikle inandıramazlardı...
Hele Cemal Bey'le Selehattin Hocam'ın gelişi. Bu kadar içten duygularla hiç tanımadığım insanları bu kadar samimi selamlayabilirdim...
Sebahattin kardeşimize borcumuz çok büyük. Kendisine teşekkür ederim bu müthiş duygu sellerini bize yaşattığı için.
Arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz sohbetler, Güler Hanım'ın müthiş güzel kokulu hıyarlarını unutmak mümkün değil....
Keşke deriz ya her zaman; bu sefer iyiki...
Saygılarımla..

emrahk
14-07-2007, 09:48
Hoşbuldum Sebahattin Bey, :)

Hepinize merhaba ağaç dostları ;)

Güler
14-07-2007, 10:14
Sevgili cetecakal,
Döktürmüşsün ya arkadaşım. Sen Ziraatı bırak edebiyat fakültesine git. Ne güzel yazılar yazıyorsunuz, sizlere imreniyorum yoksa kıskanıyormuyum? Güzel toplantımızı ne güzel anlatmışsın, bütün samimi duyguların inci gibi tek tek dökülmüş satırlarından. İyi ki sitedesin, iyi ki seni tanıdım. Teşekkürler.

cemal.S
14-07-2007, 10:20
Sevgili cetecakal,
Döktürmüşsün ya arkadaşım. Sen Ziraatı bırak edebiyat fakültesine git. Ne güzel yazılar yazıyorsunuz, sizlere imreniyorum yoksa kıskanıyormuyum? Güzel toplantımızı ne güzel anlatmışsın, bütün samimi duyguların inci gibi tek tek dökülmüş satırlarından. İyi ki sitedesin, iyi ki seni tanıdım. Teşekkürler.

Çete çakal eğer bende Güler hanımın bu güzel yazısının altına imzamı atmassam bakın görün sizde. Sizi tebrik ediyorum.

Saygıyla

heDera
14-07-2007, 10:59
Sevgili emrahk, aramıza hoş geldin katılımlarını bekliyoruz.:)

ÇeteÇakal
14-07-2007, 12:07
Sevgili dostlar;
Bu sözler sizlerin güzelliklerini yansıtıyor ;sizleri o gün tanımasaydım ve orada olmasaydım bu gönül sevdası mümkünmüydü...İyiki....

Sebahattin Sargın
14-07-2007, 12:21
Sevgili cetecekal umarım bu güzel dileklerinizi önümüzdeki toplantılara katılarak daha da güzelleştirirsiniz ;)

selenn
14-07-2007, 12:23
Sevgili Cetecakal,

Çok güzel dile getirmişsin duygularını. Ben de senin gibi bir arkadaşı tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım dostluklarımız toplantılarımızın artışıyla çoğalır.
Sevgiler.

ÇeteÇakal
14-07-2007, 12:27
Bursa'da olduğum sürece her zaman. Daha nice güzel toplantılarımıza diyelim...

Sercanoral
14-07-2007, 14:41
Sevgili cetecakal duygularını gerçekten çok güzel bir şekilde ifade etmişsin. Şahsim olarak konuşmak gerekirse seni tanıdığıma çok memnun oldum.

heDera
14-07-2007, 23:13
Sevgili cetecakal, kendi adıma bende çok memnun oldum seni ve diyer arkadaşları tanıdığıma arkadaşlığımızın daimi olduğunu düşünüyorum her zaman bekleriz böyle sıcak arkadaşlıkları her zaman bulamıyoruz onun için kıymetini bilelim :)

Sebahattin Sargın
14-07-2007, 23:46
Sevgili Cetecakal,

Umarım dostluklarımız toplantılarımızın artışıyla çoğalır.
Sevgiler.

Madem bu kadar alıştık birbirimize arayı soğutmayalım. Toplantılarımızda hep yeşilin içinde olduk, doğanın içinde kültür alışverişi yaptık. Gine bu şekilde devam edeceğiz. Bakın arkadaşlar büyüklerime danıştım, yeniden haftasonunu kapsayan bir toplantı düşünüyoruz, bu konuda Bursalı üyelerimizden görüş ve onay bekliyorum. Bu konuyu görüşelim, sonbaharda yapacağımız genel toplantıya kadar beklemeyelim arada yine toplanalım. Biz toplanmayınca birbirimizi çok özlüyoruz. Eee görüşleri alayım....

heDera
14-07-2007, 23:55
Sebocum, arkadaşlarla görüşelim en kısa zaman da ortak birgün ayarlıyalım.Dediğin gibi biz birbirimizi göremeyince çok özlüyoruz:)

Güler
15-07-2007, 00:25
Ben de ben de geliyorum. Yoksa ben Bursa'lı mı oldum? İstanbullu arkadaşlar kızmasın, İstanbullu olmasına İstanbulluyum da Bursalı arkadaşlarla tanıştığım ve onları çok sevdiğim için öyle yazdım.

heDera
15-07-2007, 00:33
Güler hanım, sizsiz olur mu hiç bekliyoruz.Burda yeğeninizde var sizde heriki tarafı temsil ediyorsunuz gelirken bize istanbul'daki arkadaşlarımızın selamlarına getirirsiniz.:)

kızıl ağaç
15-07-2007, 09:26
Sebocum, arkadaşlarla görüşelim en kısa zaman da ortak birgün ayarlıyalım.Dediğin gibi biz birbirimizi göremeyince çok özlüyoruz:)En kısa zaman ??

kızıl ağaç
15-07-2007, 09:28
Ayarlıyalım.

heDera
15-07-2007, 09:39
Sevgili kızıl ağaç, bizimle aynı fikirleri düşünmen bizi çok memnun etti.Evet en kısa zamanda ayarlıyalım, çok uzatmayalım yahu:)

Sebahattin Sargın
15-07-2007, 10:22
Diğer arkadaşlarında fikirlerini alalım, bu sefer farklı toplantı yerleri seçeceğiz. Ulaşım daha kolay olacak, hem tarihi hemde doğal bir gezi olacak. Şimdiye kadar olumlu düşünceler aldık. Bursada yaşamayıp buna rağmen toplantılarımıza gelerek ve yeni toplantılarımızıda destekleyen Güler Hanım ve sevgili kızılağaca çok çok teşekkür ederim. Bizi inanın çok mutlu ettiniz....

Güler
15-07-2007, 17:35
Sevgili heDera ve sebo,
Sizin gibi güzel insanlarla beraber vakit geçirmek, sohbet etmek benim için de büyük zevk. Tarihi daha evvelce bilirsem Ferda hn. da ayartabilirim.

Ferda'cığım evden eve teslim şeklinde.

Sebahattin Sargın
15-07-2007, 17:38
Şimdilik bir tarih ayarlamadım, arkadaşların düşüncelerini alalım. Ona göre bir yer ve tarih belirleyeceğiz. Sizinde mutlaka önceden haberiniz olacaktır....

Sercanoral
15-07-2007, 17:43
Sevigili arkadaşlar bensiz hiçbir yerin tadı çıkmaz herhalde:) nereye gidiyorsanız beni de götürün lütfen:)

Güler
15-07-2007, 17:50
Sevgili sercan,
Kambersiz düğün olur mu?

Sercanoral
15-07-2007, 18:01
Sevgili Guler hanım beni çok düşündüğünüz için size çok teşekkür ederim

emrahk
16-07-2007, 10:37
Benim önerim Setbaşı'ndaki DSİ'nin tesisleri, yeşillik ağaçlık içinde gayet güzel ve sakin bir yer, üstelik ulaşımı da kolay.

DarkYES
16-07-2007, 12:26
Merhaba,

İzmir toplantısından daha yeni dönmüşken ve ayağımın tozunu silme vakti bulamamış olsam da başta Sebahattin'e verdiğim söz sebebiyle bir sonraki toplantınızda bulunmaya niyetliyim. Hem böyle sonradan İzmir'e gitti bizim toplantılara hiç gelmedi diyen üyeler çıkabilir :)

cemal.S
16-07-2007, 13:18
Göl yeri susuz kalmamış çok sevindim Ali bey !

Yalovada ve müsait olursam sizlerle olmak bana verse verse gurur verir bilesiniz. O güzelliği hiç mi hiç kaçırmak istemem. Bakalım şartlar ne diyecek ne diyelim kısmet.

Saygıyla.

kızıl ağaç
21-07-2007, 15:28
Sebahattin Sargın ,selahattin Yılmaz,Selen hanım,Cemal s,Cetecekal,Sercan 17,Hedera,Badem ağacı,Ferda Ülkümen,Güler hanım ve katılmayı düşünüp katılamayan dostlarıma çok kızgınım.Kızıl ağaç kızardı.Neden hala tarih belirlenmedi hiçkimsenin hiçbi fikri yok mu?16-07-2007den beri çıt yok.yoksa toplanmak istemiyo muyuz?Gönül dostlarından uzak kalmak bizi kurutur!Misafirimiz bile muhabbeti özlemiş bilginize. Ağaç dostu cevaplamak için biraz geciktim affına sığınıyorum.En kısa zamanda biraraya gelmek dileğiyle.Saygılar

Sebahattin Sargın
21-07-2007, 16:36
Değerli kızılağaç isyanınızı haklı buluyorum. Fakat üzülerek belirtiyorum İstanbula gitmem gerek bu hafta. Sanırım bir sonraki buluşmamız ağustos ayının ilk haftası olacak. Misafirimize çok selamlarımı iletiyorum efendim saygılarımla....

kızıl ağaç
21-07-2007, 18:53
Teşekkür ederim.Anlıyorum görüşmek dileğiyle!

Sebahattin Sargın
21-07-2007, 18:56
Bir daha ki gezimizde inşallah farklı bir mekanda olacağız, muhtemelen bir gözlem gezisi olacak. Bu geziyi elimden geldiği kadar erken bir tarihe almaya çalışacağım. Sevgili kızılağaç gezilerimize katılarak bize destek çıktığınız için çok teşekkür ederim :)

bademagacı
21-07-2007, 19:32
Arkadaşlar bende bir sonraki toplantıyı iple çekiyorum.Sonbaharı beklemek çok anlamsız.Bence her ayın bir günü belirlenmeli ve her ay toplanılmalı.Ne dersiniz?

heDera
21-07-2007, 19:40
Evet, sevgili badem ağacı sana katılıyorum artık birgün belirleyip her ay düzenli olarak toplanmak iyi fikir, yoksa kardeşimiz sebo'nun canı çıkıyor toparlayacağım diye herkes de ne yapıcağını bilir.Zaten ben arkadaşları mı çok özledim, kızıl ağaç'cın da dediği gibi kuruyoruz sıcaklar bir yandan toplantıyı iple çekiyorum haberiniz olsun sevgiyle kalın..:)

Selahattin Yılmaz
21-07-2007, 21:14
Bu toplantılardan birisinde bir karar alalım ve yanan orman alanlarından birisine veya belli bir ağaçlandırma bölgesine oluşturacağımız bir fonla veya bulacağımız sponsorlarla ağaçlandırma yapalım ve buna ait ilk fikir benden çıkmak kaydıyla bu fikri ilk toplantımızda olgunlaştıralım ve organizasyonumuzu kuralım.

bademagacı
21-07-2007, 21:24
Selahattin Bey

Bu harika bir fikir!Okuduğum en güzel proje..

heDera
21-07-2007, 21:37
Selahattin Bey

Bu harika bir fikir!Okuduğum en güzel proje..

Bende, aynı fikirdeyim!!!:D

aybala
27-07-2007, 08:37
Takibinin kolay olması için 5 Ağustos 2007 Toplantısı'nın detaylarını buraya (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5298)taşıdım.

hatkobi
28-07-2007, 13:52
Sevgili Sebahattin kardeşim;ben hatkobi.Nazik davetinize teşekkür ederim.Mütehassis oldum.Böyle zamanda böyle bir ortam.Ne kadar güzel.İnşallah olağanüstü bir mazeret çıkmazsa eşimle beraber aranızda olmaktan onur duyacağız.Belki bir iki kişiyide getirmeye çalışırız.Allah razı olsun güzel bir girişim.Çok teşekkür ederim.Herkese saygı ve sevgiler,selamlar.

Sebahattin Sargın
28-07-2007, 17:27
Sevgili hatkobi davetimizi geri çevirmeyip toplantımıza katılacağınız için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Lütfen bu başlığın önceki sayfalarındaki resimleri inceleyin. Bu sayede toplantı günü bizi bulmanız zor olmaz. Sizi, eşinizi ve misafirlerinizi bekliyor olacağız kapımız herkese açık....

Penelophe
28-07-2007, 17:37
Sebo, bu sefer de 2 fotoğrafla sıyıramazsınız haberiniz olsun.;)
Bol bol fotoğraf çekin lütfen.:)

Sebahattin Sargın
28-07-2007, 17:52
Bu sefer çekeceğiz bol bol fotoğraf. Bu yapacağımız toplantıyı Bursanın en güzel yerinde yani Bursanın kalbinde yapacağız. Merkezdeki tarihi hanları, tarihi çarşıyı ve Ulucamiyi gezeceğiz. Tarihi çınarları gözlemleyeceğiz, çok güzel bir toplantı olacak. Bu yapacağımız toplantı ile ilgili bilgileri ve resimleri şu sayfada bulucaksınız:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5298

Lütfen toplantı ile ilgili mesajlarıda oraya yazınız ;)

Sercanoral
06-09-2007, 18:27
Sevgili Bursa ekibi biz ne zaman toplanıcaz...

bademagacı
10-09-2007, 10:36
Sercan'ın sorusunu güncelliyorum.Ne zaman toplanıyoruz?

Sebahattin Sargın
10-09-2007, 10:37
Bu konuda gerekli bilgilendirme en kısa zamanda yapılacaktır....

aybala
11-09-2007, 10:18
Bursa Ekibi mesajınız (http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?p=8761&postcount=3) var. :)

bademagacı
11-09-2007, 10:38
Ben hemşehrilerimin ağaçlandırma projesine destek vereceğine eminim.
Ben de yer almak isterim.

hakkım
31-10-2007, 08:42
selamlar,28 ekimdeki toplantınızdan yeni haberim oldu,işlerimin yoğunluğu nedeniyle
epeydir nete giremedim;kestane kabaklarımın hasatı ile meşguldüm,bi daha ki toplantınızda aranızda olmaktan kıvanç duyarım,saygılırımla