View Full Version : Bursa Ekibi Toplantıları
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 17:11
5 Mayıs 2007 tarihinde bursa ekibi olarak botanik parka bir gezi düzenledik. Doğrusu çok güzel ve eğlenceli bir gündü. Çok istememize rağmen bazı arkadaşlar katılamadılar. Gene de olsun canları sağolsun, ilerideki toplantımıza katılacaklarından eminim. Bundan sonraki toplantıda bütün ekibi toplamak için elimizden geleni yapacağız. İşte bunlarda botanik park resimleri....
10315
Soldan itibaren: Sevelim(Semiha hanım), ben :), Selahattin Yılmaz, bademağacı(Pelin hanım), eyüb1...
10316
Çok sevdiğim lale ağacının genel görünümü...
10317
Lale ağacı çiçeği....
10320
Bir başka lale ağacı çiçeği....
10321
Kurumuş bir lale ağacı çiçeğinin iç görünümü....
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 17:20
Fotoğraflara devam edelim.....
10322
10323
10324
10325
10327
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 17:27
10328
10329
10330
10331
Sığla ağacı dalları....
10332
Park çok güzel de beni çok şaşırtan bir şey var.
Sevelim'in ismi yazılmasa oraya tanıyamazdım. Ne kadar değişmiş.
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 18:03
Sevelim gerçekten ismi gibi sevgi ve enerji dolu. İnsan onun yanında kendini çok mutlu hissediyor :)
Bir terslik olmazsa ben de bu yıl yıllar sonra 2-3 gün gibi kısıa bir süre için olsa da Haziran ayında Bursa'da olacağım :)
Belki benim de bu yeri görme ve sizinle tanışma imkanım olur.
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 18:37
Aslında yaz tatiline girmeden bir gezi daha yapabiliriz diye düşünüyordum. Belki haziranda yapar ve sizide aramızda görmüş oluruz sevgili darkyes...
Umarım olur. Hazıranın ilk haftası İstanbul'da olacağım o arada uğrayacağım Bursa'ya da.
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 19:14
Buluşma tarihi yaklaşınca eğer uygun olur ise o tarihe getirmeye çalışacağım...
ÇeteÇakal
07-05-2007, 19:39
Fotoğraflar bu kadar mı. Bence orada gösterilecek daha çok şey vardır. Ben oraya gittim daha önce ama hiç bu gözle bakmamıştım (tabi uzun zaman da oldu) şimdi daha farklı gözüküyor...
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 19:45
Keşke toplantıya gelip daha çok ve daha güzel fotoğraflar çekseydiniz Sn. cetecakal. Aceleden bu kadar yayınlayabildim, bir de dijitallerimizin şarjları bitti ondan fazla çekemedik. Kusura bakmayın, umarım birdahaki toplantıda sizi de yakından görmüş oluruz :)
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 19:56
Botanikten son kareler....
10335
Akça ağaç yaprakları
10336
10337
10338
10339
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 19:59
10340
Şu an bende bulunan son resim bu diğer arkadaşlarda ki resimler elime ulaşır ise onlarda yayınlarım...
bademagacı
07-05-2007, 20:04
eline sağlık sebahattin.özellikle lale ağacı çok güzel çıkmış.
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 20:16
Teşekkür ederim pelin abla....
ÇeteÇakal
07-05-2007, 20:23
Gerçekten orada olmak isterdim ama ben şuan Samsun'dayım. Bir daha ki sefere inşaallah. Digital makinem yok ama olsun aklımdakileri yazarım bende.....:D :D :D
Sebahattin Sargın
07-05-2007, 21:17
:) Düşünmeniz yeterli ama kararlıyım gerçekten, bir daha ki buluşmada bütün ekibi toplayacağım. Belki çok uğraşmam gerekecek ama yapacağız artık. Tabi burda sizlerin desteğide çok önemli....
tulipa54
07-05-2007, 21:43
merhaba arkadaşlar, merhaba selahattin abi, beni niçin çağırmdınız bu geziye bi dahaki seferlere çağırırsanız koşarak gelirim... ülker
Sevgili Sebo,
Ellerine ve emeğine sağlık. İstanbul'da olmam sebebiyle katılamadım bu güzel geziye ama inşallah Haziran'da tekrarlarız da bu sefer ben de ekipte yer alırım.
Fotoğraflar çok güzel. Lale Ağacına hayran kaldım. Daha evvel Botanik Park'ı birçok kez gezmiştim. Hele o güzel ağaçların arasında bisiklet ile dolaşmak insanı çok dinlendiriyor. Tabi akşama ağrıyan bacakları saymazsak:)
Paylaşımın için teşekkürler,Sebo.
Özlediğim ve sevdiğim bir yerdir Bursa botanik bahçesi. Yeniden görebilme şansı verdiğiniz için çok teşekkürler.
Sizleri fotoğrafta da olsa tanıdığıma sevindim. Sevgiler
Sebahattin Sargın
08-05-2007, 15:23
Sevgili Sebo,
Ellerine ve emeğine sağlık. İstanbul'da olmam sebebiyle katılamadım bu güzel geziye ama inşallah Haziran'da tekrarlarız da bu sefer ben de ekipte yer alırım.
Fotoğraflar çok güzel. Lale Ağacına hayran kaldım. Daha evvel Botanik Park'ı birçok kez gezmiştim. Hele o güzel ağaçların arasında bisiklet ile dolaşmak insanı çok dinlendiriyor. Tabi akşama ağrıyan bacakları saymazsak:)
Paylaşımın için teşekkürler,Sebo.
Sevgili selen hanım
Haziran ayında yapmayı planladığımız gezide zaten mazeret kabul etmiyeceğiz, herkes katılacak ;) . Lale ağacı benim hayran olduğum ve çok sevdiğim bir ağaç. O ağaçların arasında gezerken farketmiyorsunuz ama, geziden sonra benimde bacaklarım ağırdı ;) . Gerçi bu geziye değerdi.
Sebahattin Sargın
08-05-2007, 15:25
Özlediğim ve sevdiğim bir yerdir Bursa botanik bahçesi. Yeniden görebilme şansı verdiğiniz için çok teşekkürler.
Sizleri fotoğrafta da olsa tanıdığıma sevindim. Sevgiler
Zaten bu fotoğraflar sayesinde birbirimizi tanıyoruz sevgili adabayrakoğlu. Fotoğrafları en çok sizin istediğinizi biliyordum umarım beğenmişsinizdir?
Beğenmemek olur mu hiç. Çok beğendim. Çok teşekkürler.
Sevgili Sebo_17 tarihi buluşma günümüzü fotoğraflarla ne güzel anlatmışsın. Ben eve dün geldim ama maceralar peşimi bırakmıyor. Eve girdim ki prizlerin sigortası attı. Yeni tamir oldu. Daha sonra ayrıntılarıyla yazarım. Fotoğrafları küçültünce eklerim.
Sizleri tanımak çok ama çok güzeldi. Güzel insanların buluştuğu bu güzel siteye teşekkür ederim.
Sebahattin Sargın
08-05-2007, 20:53
Buluşmamızın en pozitif elemanı ve Bursa grubunun kıdemli üyesi sevelim hanım asıl sizi tanımak çok güzeldi efendim :). Elinizdeki fotoğrafları yayınlamanızı biran önce bekleriz.......
anilozer112
08-05-2007, 21:52
Sanki bende sizle oradaydım gibi hissettim kendimi. Fotoğraflarla o kadar güzel anlatmışsın ki. Eline, makinana sağlık.
Güzel ve verimli bir gün geçirmişsiniz.. Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler .. Sebo 17 gayretli ve azimlisin. Tebrik ederim :)
Botanik Parkına gitmem başlı başına bir macera idi. Yalova yolundaki Özdilek önünden Botanik Parkına kadar yürüdüm. Vızır vızır işleyen trafiğin olduğu ve yaya kaldırımın bulunmadığı bir yolda, kavurucu güneşin altında yürüyerek nihayet geldim sanarak bilet alıp parka girdim. Ancak buluşacağımız Cafenin adını güvenlik görevlisine söylediğimde orasının Hayvanat Bahçesi olduğunu, Botanik Parkına ücretsiz girildiğini söyledi. Neyse ki çok yüksek bir ücret değildi. Çıkarken arkamdan seslendiler; "gelmişken hayvanları gezin bari" diye. Zaten güneş beynimin tüm hücrelerine nüfus etmiş, kibarca hayvanları görmek istemediğimi belirtip yola devam ettim.
Botanik Parkına gelince de birkaç kişiye sorarak yolu buldum. Taa uzaktan bana sallanan eli gördüğümde sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşımı görmüş gibi ben de el salladım. Masada beni Sevgili Badem ağacı ve Eyüp1 bekliyorlardı. Onlara yaşadığım maceraları anlatıyordum ki Sevgili Sebo_17 ve Selahattin Yılmaz da geldiler.
Çoook çok güzel bir gün geçirdim. Dün eve geldiğimde fotoğrafları bilgisayara aktaracağımı sanıyordum ama prizlerin sigortası attığı için ne televizyonu ne de pc yi açabildim. Maceralar benim peşimi bırakmıyorlar nedense.
Eskiden olsa kendime hayatı zindan ederdim ama artık gülüp geçiyorum. Her şeyin güzel taraflarını görmek beni mutlu ediyor.
Birkaç fotoğraf da bende var. Umarım yarın küçültürüm de siteye ekleyebilirim.
Sevgili selen hanım
Haziran ayında yapmayı planladığımız gezide zaten mazeret kabul etmiyeceğiz, herkes katılacak ;) . Lale ağacı benim hayran olduğum ve çok sevdiğim bir ağaç. O ağaçların arasında gezerken farketmiyorsunuz ama, geziden sonra benimde bacaklarım ağırdı ;) . Gerçi bu geziye değerdi.
Parkta eskiden bisiklet kiralanıyordu. Artık yok mu?
Sebahattin Sargın
09-05-2007, 17:46
Parkta eskiden bisiklet kiralanıyordu. Artık yok mu?
Bende bayadır gitmemiştim sevgili adabayrakoglu, gezerken hiç görmedim kiralık bisiklet ile ilgili bir yer. Sevgili adabayrakoglu siz bursadamı oturuyordunuz eskiden. Bu kadar iyi nereden biliyorsunuz :confused:
Uzun hikaye. Oturmuyordum ama oturacaktım. Beni gezdiren arkadaşım bisiklet kiralama meselesini anlatmıştı.
Sebahattin Sargın
09-05-2007, 17:50
Anladım, belki bir daha ki buluşmamıza sizde katılırsınız :)
bademagacı
09-05-2007, 18:37
sayın adabayrakoğlu botanik parkta bisiklet hala kiralanıyor.
halim_17
10-05-2007, 16:39
Çok değerli arkadaşım sebahattin çok mükemmel fotoğraflar sergilemişsin. İnşallah bir daha ki toplantınız da aranıza katılmayı kalben arzuyla niyaz ediyorum. Bütün forum üyelerine sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.
Bir daha gelirsem, haberleşir sizlerle toplaşırız. Bisikletle gezeriz.
Sebahattin Sargın
10-05-2007, 18:51
Çok değerli arkadaşım sebahattin çok mükemmel fotoğraflar sergilemişsin. İnşallah bir daha ki toplantınız da aranıza katılmayı kalben arzuyla niyaz ediyorum. Bütün forum üyelerine sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.
Sevgili halim çok teşekkür ederim. Bir daha ki toplantımızda kısmet ise sende bizimle olacaksın :)
Az önce yazdıklarım yanlış tuşa basmamla birlikte yokolup gitti.
Çok güzel vakit geçirdiğimizi yazmıştım. Bademagacı'nın çekingen ve sessiz tebessümlerinden bahsetmiştim. İlerleyen saatlerde bizlere dayanamayıp o da dillenmişti. Selahattin Beyin enerjisine hayran kalmamak mümkün değildi. Öğrencisi de onun yolunda gidiyor. :)
Sebahattin Sargın
10-05-2007, 21:07
Gerçekten çok güzel vakit geçirdik. Sayımız azdı ama çok eğlendik. Bademagacı yani pelin abla yarı meslektaşım sayılır, parkı gezmeye çıkınca pelin ablayla bizim çenemiz açıldı zaten :D . Eyüp1 gerçekten çok sıcakkanlı idi.
Hocam yani Selahattin Yılmaz, inanılmaz enerjik hele parkı gezmeye çıkınca hayran kaldım hocama. O gün saat 15.00 da 4 randevusu vardı onları halledip gine de geldi toplantıya.Sevelim hanım zaten inanılmaz pozitif ve bir o kadarda güleryüzlü. Bir daha ki buluşma da mutlaka olması lazım :)
Sevgili Sebo 17,
Ben yeni girebildim internete.. Hemen merakla tüm konuları taramaya başladım.. Ne güzel karelemişsiniz o güzel gününüzü.. İzmir'deki toplantılardan biliyorum, gerçekten çok güzel geçiyor bu buluşmalar..
Bu arada hiç Lale Ağacı görmemiştim. Sayenizde ilk kez onu da öğrenmiş bulunuyorum.. Çok güzel..
Ayrıca sizler gibi genç arkadaşların böylesine duyarlı ve bilgili olması beni çok duygulandırıyor. Sizi ve Ege Üniversitesi Botanik Bahçesindeki Sevgili Volkan, Kürekçi ve İbrahim arkadaşlarımızı da gördükten sonra önümüzdeki yıllara daha bir umutla bakıyorum..
Sevginizin ve paylaşımlarınızın devamlı olmasını yürekten diliyorum..
Sebahattin Sargın
13-05-2007, 10:44
Sevgili hfz güzel dilekleriniz ve övgüleriniz için teşekkür ederim efendim ;)
Sebahattin Sargın
13-05-2007, 10:48
Botanikteki fotoğraflara yenilerini ekliyelim bakalım ;) . Bunlar sevgili sevelim' in çektiği fotoğraflar...
10608
Böyle bir mekanda piknik yapmazsan olmaz zaten ;)
10609
10611
10612
10613
Sebahattin Sargın
13-05-2007, 10:49
10614
10615
10616
10617
10618
Sebahattin Sargın
13-05-2007, 10:50
10619
10620
10621
10622
10623
Japon akça ağaç tohumları
Sebahattin Sargın
13-05-2007, 10:52
10624
Buda son fotoğraf idi. Sevgili sevelim fotoğraflar için çok teşekkür ederiz...
bademagacı
13-05-2007, 14:01
o kadar güzel yorumlar yazılmış ki,insan bir sonraki buluşmayı iple çekiyor.sebahattin kardeşim gencecik bir ağaç sevdalısı,yaşıtları saçma sapan hobiler edinmişken,O vaktini faydalı işler için harcıyor.ailesini tebrik ederim.sevelim semiha abla hayat dolu,inanılmaz enerjik.O kadın yaşlanmaz bence..
selahattin hoca'dan bir gün içinde o kadar çokşey öğrendik ki..gerçekten çok dolu bir insan.daha çok rahatsız edicez kendisini..
eyüp1 ise babacan,sakin bir beyefendi..
teşekkürler agaclar.net. :)
Sebahattin Sargın
13-05-2007, 14:12
o kadar güzel yorumlar yazılmış ki,insan bir sonraki buluşmayı iple çekiyor.sebahattin kardeşim gencecik bir ağaç sevdalısı,yaşıtları saçma sapan hobiler edinmişken,O vaktini faydalı işler için harcıyor.ailesini tebrik ederim.sevelim semiha abla hayat dolu,inanılmaz enerjik.O kadın yaşlanmaz bence..
selahattin hoca'dan bir gün içinde o kadar çokşey öğrendik ki..gerçekten çok dolu bir insan.daha çok rahatsız edicez kendisini..
eyüp1 ise babacan,sakin bir beyefendi..
teşekkürler agaclar.net. :)
Pelin abla bir sonra ki buluşmayı bende iple çekiyorum şimdiden planlar yapmaya başladım ;). Pelin abla gerçekten inanılmaz derecede insancıl ve sıcak kanlı sohbeti çok iyi. Bir de yarı meslektaş sayılınca farklı oluyor.
Bu toplantılara bütün üyeler önem vermeli. Birbirimizi tanıyor,yeni arkadaşlar ediniyor ve fikir alışverişi yapıyoruz. Elimden geldiği kadar bu toplantıları arttırıp daha fazla kişi toplamaya çalışacağım. Bütün üyeleri bu konuya önem vermeye çağırıyorum...
Harikalar.
Şölen için çok teşekkürler.
Sebahattin Sargın
13-05-2007, 20:41
Ne demek görevimiz :)
ekalafat
14-05-2007, 10:42
Sn sevelim 'in çektiği karelerden kendisinde bir fotoğrafa merak ve sanat yönünün güçlü olduğu izlenimini edindim.Doğrumudur acaba. Fotoğrafları görünce o gün sizlerle olamadığıma çok içerledim. Botaniğe 2 yıldır gitmemiştim. Ne kadar güzelleşmiş. resimler için sevelim ve sebo17 ye teşekkürler.
Sebahattin Sargın
14-05-2007, 19:06
Sn. ekalafat elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Haziran ayında yapmayı planladığımız gezide itiraz kabul etmiyoruz kısmetse herkes gelicek :). Geniş bir katılım bekliyoruz....
Sevgili Bademağacı ve Sebocuğum, hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çoook teşekkür ediyorum. Sizler gibi genç insanları gördükçe öyle seviniyorum ki. Sevgili Hfz'nin dediklerine ben de katılıyorum. Ne mutlu bizlere ki sizler gibi gençleri tanıdık. Gözümüz arkada kalmayacak. Bayrağı elimizden alacak gençler var.
Bana yaşına göre çok enerjik biri diyorsunuz. Doğruyu söyleyeyim mi? O aslında sizin bana yansıyan enerjiniz.
İkinci Bursa toplantısında büyük olasılıkla aranızda olamam ama Sevgili Seboda bu azim olduğu için aranızdaymışım gibi hissedeceğimden eminim.
Sebocuğum sağolasın tüm fotoğrafları küçültüp siteye eklemişsin. Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Üşengeç Sevelim fotoğrafları küçltüp de siteye ekleyemeyince iş sana düştü doğal olarak. :)
Sn sevelim 'in çektiği karelerden kendisinde bir fotoğrafa merak ve sanat yönünün güçlü olduğu izlenimini edindim.Doğrumudur acaba. Fotoğrafları görünce o gün sizlerle olamadığıma çok içerledim. Botaniğe 2 yıldır gitmemiştim. Ne kadar güzelleşmiş. resimler için sevelim ve sebo17 ye teşekkürler.
Fotoğraflar için asıl Seboya teşekkür edin. O uğraşıp küçültmeseydi görebilmek için bir süre daha beklemek zorunda kalacaktınız.
Fotoğrafa merak var da fotoğraf çekmekten pek anlamıyorum. Kendimce deniyorum diyelim. Onlarca fotoğraf çekiyorum içlerinden birkaç tanesi güzel oluyor. Allahtan şu dijital makineler var da maaşı fotoğraflara yatırmak zorunda kalmıyorum.
Sebahattin Sargın
15-05-2007, 16:47
Sevgili Bademağacı ve Sebocuğum, hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çoook teşekkür ediyorum. Sizler gibi genç insanları gördükçe öyle seviniyorum ki. Sevgili Hfz'nin dediklerine ben de katılıyorum. Ne mutlu bizlere ki sizler gibi gençleri tanıdık. Gözümüz arkada kalmayacak. Bayrağı elimizden alacak gençler var.
Bana yaşına göre çok enerjik biri diyorsunuz. Doğruyu söyleyeyim mi? O aslında sizin bana yansıyan enerjiniz.
İkinci Bursa toplantısında büyük olasılıkla aranızda olamam ama Sevgili Seboda bu azim olduğu için aranızdaymışım gibi hissedeceğimden eminim.
Sebocuğum sağolasın tüm fotoğrafları küçültüp siteye eklemişsin. Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Üşengeç Sevelim fotoğrafları küçltüp de siteye ekleyemeyince iş sana düştü doğal olarak. :)
Asıl ben teşekkür ederim böyle güzel fotoğraflar çektiğiniz için. Buluşma için şimdiden konuşmayın efendim, buluşmaya bir hafta kala herkesi mesaj yağmuruna tutacağım zaten :p. Sizin haklı sebepleriniz olduğunu biliyorum, ama değerli arkadaşlar özellikle bursada olanlar mutlaka gelecekler. En geniş katılımlı toplantımızı yapmayı planlıyorum. Uygun olursa belki piknik gibi bir organizasyon bile düzenleyebiliriz. Şimdiden uyarıyorum ;)
btekinel
15-05-2007, 18:40
Ben yeni üyelerden BANU.. Herkese merhaba yaptığınız etkinliklere bende katılmak isterdim.Ama malasef hem şehir olarak uzağım, hemde işlerim dolayısıyla katılamam ama umarım bir gün fırsat olur..
Sebahattin Sargın
15-05-2007, 18:45
Sn. btekinel fırsatınız keşke olsa, yer önemli değil. Sevelim hanım akçaydan bursaya geldi gezi için siz niye gelemeyesiniz ki. Haziran ayındaki toplantımızda belkide sizi de aramızda görürüz. Bir de kendinizi yeni gelen arkadaşlar bölümünde tanıtırsanız sevinirim ;)
btekinel
15-05-2007, 19:11
Inşallah.. Zaman Ne Gösterir Bilinmez Tabi..
Yeni Gelen Arkadaşlar Bölümünde Kendimi Tanitmiştim Ama Belki Bir Sorun Yaşanmiş Olabilir Tekrar Denerim. Ayrica Küpeli çiçeği Hakkinda Bilgi Gönderdim Umarim Işinizi Görür..
Sebahattin Sargın
15-05-2007, 19:17
Mesaj sayınız iki gözüküyor ve sadece bu konuyu yazmış gözüküyorsunuz
ondan söylemiştim, paylaşım için teşekkür ederim....
btekinel
15-05-2007, 19:26
Küpeli çiçeği Direk Güneş Işiğini Sevmez Gölge Ve Aydinlik Yerleri Sever Cam Kenarlari Olabilir.iki çeşidi Var. Katmerli Ve Katmersiz Renk Olarak Mor Ve Beyaz Benim Yetiştirdiklerim.nemli Yumuşak Topraklari Sever Eğer Imkaniniz Varsa Orman Gübresi Kullanirsaniz Daha Iyi Olur .Kiş Mevsiminde Soğuktan Korumanız gerekli,soğuğa ve rüzgara dayanıklı değildir. Diş Mekanda üretim yapıyorsanız Içeri Alirsaniz Daha Iyi olucaktır.Ocak şubat Aylarina Doğru Yapraklarını doker. Mayis Ayina Doğru Yeni Yapraklar Verir Ve Mayis Ayindan Sonrada çiçeklenir.Görüntüsü gayet güzel bir çiçektir,çiçekleri sarkık olduğu için küpeli adını vermişler öğrendiğim kadarıyla.
Sebahattin Sargın
15-05-2007, 19:28
Sn. btekinel beni çok yanlış anladınız. Keşke mesajınız küpeli çiçeği bölümünde yayınlasaydınız. Ben sadece uyarmak istemiştim :)
btekinel
15-05-2007, 19:33
daha önceki bilgileri o bölüme göndermiştim. bir karışıklık var ama:D neyse ben teşekkür ederim ...:D
Sebo can ellerine sağlık.. İnsanın ömrüne ömür katar bu yerler.
Penelophe
16-05-2007, 00:08
Selamlar;
İmrenmemek elde değil vallahi, ne güzel fotoğraflar bunlar. Sevelim ve Sebo17 ye çok teşekkürler. Sayenizde gezmiş kadar oldum.
Saygılar.
Sebahattin Sargın
16-05-2007, 18:29
Ne demek asıl ben teşekkür ederim ilginiz için :)
Değerli arkadaşlarım beni şımartacaksınız övgülerinizle. Ben sadece deklanşöre bastım. İşin zor kısmını Sebo_17 yaptı. Pil azizlik yapmasaydı neler görecektiniz bir hayal edin. :p
Sebahattin Sargın
17-05-2007, 21:51
Gerçekten de öyle oldu. Fotoğraf makinalarının pilleri bitince fazla fotoğraf çekemedik. İnşallah birdahaki buluşmaya bol bol fotoğraf çekeriz....
Sercanoral
17-05-2007, 22:13
Sevgili arkadaşım sebo, gerçekten çok güzel fotoğraflar çekmiş ve iyi bir şekilde anlatmışsın. Tebrik ederim....
Buraya yüklenen fotoğrafları Galerideki Bursa Soğanlı Botanik Parkı (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=588&userid=) bölümüne de yüklemek lazım diye düşünüyorum. Sebocum ne dersin?
Sebahattin Sargın
18-05-2007, 16:31
Olabilir aslında arşivde bulunsun....
Süha Şendoğan
01-06-2007, 20:52
1,5 senedir Bursa'da olup Botanik Bahçesini görmemek (fotograflara bakınca doğrusu utandım) tabiatı seven benim gibi bir kişiye yakışmadı.
Siteye üye olmakla isabetli karar vermişim (buda işin tesellisi)..
Sebahattin Sargın
01-06-2007, 20:56
Sevgili turco ikinci buluşmamızı ayarlayabilirsek sizide aramızda görmek isteriz efendim...
Sebahattin Sargın
01-06-2007, 22:10
Çok değerli arkadaşlar
Ağaçlar.net bursa şubesi olarak ikinci buluşmamızı 16 haziranda yapacağız. Yani okulların kapandığı hafta. İlk buluşmamızda 5 kişiydik, umarım bu sefer daha kalabalık oluruz. Şimdi kimler gelecek bakalım, bakın öncedende söyledim, ben mazeret kabul etmiyorum gelmeyen üyeler kınanacaktır. Özellikle ilk buluşmaya gelmeyen üyeler sizleride bekleriz :mad: . Şimdi kimler geliyor, el kaldırsınlar bakayım ;)
İnşallah gelmeye çalışırım. İlk buluşmada yoktum bu sefer olurum inşallah Sebahattin.
Sebahattin Sargın
01-06-2007, 22:45
İnşallah selen hanım, gelmek için elinizden geleni yapacağınızdan eminim :).
Sonbahardaki buluşmanıza inşallah ben de katılırım. Yaz sonuna kadar buradan ayrılamam.
Sebocum, hiç bir ayrıntıyı atlamak yok. Herşeyi burada anlatacaksın. Ben de aranızdaymışım gibi hissedicem.
Sebahattin Sargın
02-06-2007, 08:43
Sizin olmayışınız çok kötü oldu :(. Gezi ile ilgili çok planlarım var, siz merak etmeyin herşeyi anlatacağım. Gelmeyen üyelere de süprizlerim var :mad: (geçerli mazereti olanlar hariç). Ama sonbahardaki geziye mutlaka bekliyorum.....
Botanik parkın yol planını buraya çizer misiniz?
Bakarsınız benim de geleceğim tutar.:)
Yılmazcım özledim seni. Sebo sana yolu tarif eder. Sebocum sonbahardaki toplantıyı benim geliş tarihime göre ayarlarız belki de.
2. Bursa toplantısını merakla bekliyorum.
Erguvan Muhibbi
02-06-2007, 10:07
Çok güzel bir parkmış. İyi bir buluşma olmuş.
Bu park ile ilgili bir gezi rotası ve ağaçları anlatan bir sanal gezi
sayfası yapmanızı teklif ediyorum.
Lale ağacı dediğiniz ağaçtan ben de geçen pazar iki ağaç keşfettiydim
Kadıköy öz gürlük parkında ve fotoğrafını yollayıp sormayı planlıyordum.
Çok hoş bir ağaç. Ben ağacın ve çiçeğin fotoğraflarını çekmeye
başlayınca parkta zaten kalabalık insanlar toplandı hemen
sayemde ağacın çiçeğini farkettiler ne ağacı diye sordular
hatta bir tanesi ****** beni bilmeden erguvan mı diye sordu.
Garibim erguvan ın adını duymuş ama kendisini bilmiyor.
Sebahattin Sargın
02-06-2007, 12:04
Botanik parkın yol planını buraya çizer misiniz?
Bakarsınız benim de geleceğim tutar.:)
Yılmaz bey siz yeterki gelin biz bir yolunu bulup sizi getiririz parka ;)
Sebahattin Sargın
02-06-2007, 12:32
Çok güzel bir parkmış. İyi bir buluşma olmuş.
Bu park ile ilgili bir gezi rotası ve ağaçları anlatan bir sanal gezi
sayfası yapmanızı teklif ediyorum.
Lale ağacı dediğiniz ağaçtan ben de geçen pazar iki ağaç keşfettiydim
Kadıköy öz gürlük parkında ve fotoğrafını yollayıp sormayı planlıyordum.
Çok hoş bir ağaç. Ben ağacın ve çiçeğin fotoğraflarını çekmeye
başlayınca parkta zaten kalabalık insanlar toplandı hemen
sayemde ağacın çiçeğini farkettiler ne ağacı diye sordular
hatta bir tanesi ****** beni bilmeden erguvan mı diye sordu.
Garibim erguvan ın adını duymuş ama kendisini bilmiyor.
Sevgili erguvan muhibbi sizi de bekleriz efendim gezimize. Lale ağacına hayranım ben, inanılmaz derecede güzel bir ağaç. Kısmet ise, yapacağımız gezi çok güzel olacak, ben şimdiden bir sürü plan yaptım ;). Özellikle bursada bulunan üyelerimizin katılması zorunludur :mad:. Ama imkanı olan herkesi bekliyoruz yeşil bursamıza ;)
Sebahattin Sargın
02-06-2007, 16:12
Arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var 16 haziranda botanik parkta piknik yapalım, herkes birşeyler getirebilir. Fakat ilk önce kimler gelicek bir anlayabilsem. Kesin gelecek olanlar:
1) Ben
2) Selahattin Yılmaz
3) Bademagacı
4) Hedera
5) ....?
ÇeteÇakal
02-06-2007, 17:32
Bütün Buralı hemşehrilerime Samsun'dan selamlar. Gerçekten bu sefer ki toplantıya gelmek istiyordum ve ne zaman olur diye düşünüyordum. Ancak belirlenen tarih benim finallerimin tam ortası. Bu yüzden hemşehriilerim katılamayacağım için üzgünüm. Ancak kalbim her zaman sizinle....
bademagacı
02-06-2007, 19:33
16 Haziran'da tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.Buluşmalar güzel,bol sohbetli oluyor.Kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Sebahattin Sargın
02-06-2007, 20:41
Bütün Buralı hemşehrilerime Samsun'dan selamlar. Gerçekten bu sefer ki toplantıya gelmek istiyordum ve ne zaman olur diye düşünüyordum. Ancak belirlenen tarih benim finallerimin tam ortası. Bu yüzden hemşehriilerim katılamayacağım için üzgünüm. Ancak kalbim her zaman sizinle....
Yani bravo cetecekal size. Finaller süper zamanla rast geldi :(. Bu seferde yoksunuz, bakalım 3. toplantıya gelecekmisiniz....
sebo, bende ordayım benide listeye ekleye bilirsin.birlikten küvvet doğar.
Sebahattin Sargın
03-06-2007, 09:57
Listeye ekledin bile hederacım ;) , bizi kırmadın ve hiç bir mazeret göstermeden geleceğini söyledin. Gerçekten çok teşekkür ederim....
Penelophe
03-06-2007, 10:41
İyi eğlenceler diliyorum arkadaşlar :)
Sebahattin Sargın
03-06-2007, 10:51
Sağol penelophecim keşke senide aramızda görebilseydik. İzmirin selamlarını getirebilseydin bize...
Penelophe
03-06-2007, 10:54
Keşke ama daha sonra katılabilirim belki:)
Sebahattin Sargın
03-06-2007, 10:58
Bekleriz efendim kapımız herkese her zaman açık. Ben 16 haziranda botanik parktaki gezimize geleceği kesin olacak arkadaşları bir daha yazayım:
1) Selahattin Yılmaz
2) Bademagacı
3) Hedera
4) Ben
5) Selenn (kesin değil, bir işi çıkmaz ise o güne kadar)
6) Turco
7) Samowan ( buluşma günü burada olursa mutlaka gelecek ;) )
8) Sercan_17
9) Ekalafat
10 .......?
Bursalı arkadaşlar uyumayın lütfen sizlerin mutlaka gelmeniz lazım :(
Süha Şendoğan
03-06-2007, 11:03
Arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var 16 haziranda botanik parkta piknik yapalım, herkes birşeyler getirebilir. Fakat ilk önce kimler gelicek bir anlayabilsem. Kesin gelecek olanlar:
1) Ben
2) Selahattin Yılmaz
3) Bademagacı
4) Hedera
5) ....?
Sevgili Sebo
Benide hatırladığın için teşekkürler.Çok büyük bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan büyük zevk duyacağım.Zaten Botanik parkı görmediğim için hayıflanıyordum.
Sebahattin Sargın
03-06-2007, 11:10
Sizi nasıl unuturuz efendim, bütün üyelerimiz ile ayrı ayrı ilgileniyoruz. Sizide listemize ekliyorum, yalnız arada bir bu sayfaya uğrayın yeni haberler olacak. Tarih yaklaştıkça piknik yapacakmıyız yapmayacakmıyız, kimler ne getirecek gibi görev paylaşımları yapacağız. Bizi kırmayarak toplantımıza geleceğiniz için çok teşekkür ederim efendim....
Davetiniz için çok teşekkür ederim ama şu anda uzun bir süreliğine Aydın' da bulunuyorum.İnşaallah bir dahaki sefere katılırım.Size iyi eğlenceler....
16 haziranda bursada olursam zevkle katılırım...
Sebahattin Sargın
04-06-2007, 08:17
Davetiniz için çok teşekkür ederim ama şu anda uzun bir süreliğine Aydın' da bulunuyorum.İnşaallah bir dahaki sefere katılırım.Size iyi eğlenceler....
Bu bizim için üzücü bir haber keşke aramızda olabilseydiniz. Umarım bir sonraki toplantımıza katılırsınız....
Sebahattin Sargın
04-06-2007, 08:19
16 haziranda bursada olursam zevkle katılırım...
Sevgili samowan bari siz yapmayın, umarım burada olursunuz ve pikniğimize sizde katılırsınız. Ben sizi listeye yine de ekliyorum ;). Lütfen gelmek için elinizden geleni yapın.....
Sercanoral
04-06-2007, 11:41
Sevgili sebo arkadaşım. Listeye benide ekle. Bensiz parkın tadı çıkmaz:)
ekalafat
04-06-2007, 11:51
sevgili sebo, mesajını yeni aldım. Meşguliyetim yüzünden gelemediğim ve hayıflandığım ilk geziden sonra bunu kaçıramam beni de listeye dahil edebilirsin. Herkese selamlar.
Sebahattin Sargın
04-06-2007, 13:14
Evet sayımız artıyor süper :), isimleriniz listeye alınmıştır arkadaşlar. Lütfen bu bölümü sık sık takip edin, çünkü tarih yaklaştıkça aramızda görev paylaşımı yapacağız.....
Bana enerjik diyene de bir bakın hele. Sebocum sizleri izliyor ve kendimi aranızdaymışım gibi hissediyorum.
Haydi Bursa'lılar Botanik Parka. :D
Sebahattin Sargın
05-06-2007, 17:19
Çok teşekkür ederim sevgili sevelim desteğin için :)
Sebahattin Sargın
06-06-2007, 14:53
Arkadaşlar Bursa ekibinin ikinci buluşması 16 haziran cumartesi günü saat 14-15 gibi botanik parktaki botanik kafede yapılacaktır. Duyanlar duymayanlara duyursun :).
Penelophe
06-06-2007, 16:42
Herkes duydu artık şebocum :D
Sebahattin Sargın
06-06-2007, 17:34
Umarım öyle olmuştur penelophe...
bademagacı
11-06-2007, 19:56
arkadaşlar toplantı tarihi yaklaştı.konuyu güncellemek istedim.belki haberdar olmayan bursalı arkadaşlar vardır.
Sebahattin Sargın
12-06-2007, 18:29
Buluşmaya az kaldı kesin gelecekler şöyledir:
1)Selahattin Yılmaz
2)Bademağacı
3)Ben
4)Hedara
5)Sercan_17
6)Turco
7)Ekalafat
8)İargın
Bütün arkadaşlarımızı 16 haziran cumartesi günü Bursa botanik parktaki botanik kafede 14-15 sıralarında yapacağımız buluşmamıza bekleriz....
Keşke kanatlarım olsa....:(
Penelophe
12-06-2007, 19:59
Hadi bakalım bizi fotoğrafsız bırakmayın :)
Sebahattin Sargın
12-06-2007, 20:47
Keşke benimde olsada güller diyarına uçabilsem :). Sercan makinasını getirecek bol bol çekip yayınlarız...
Güller hala toplanıyor Sebocum ne zaman bitecek bilmiyorum. Kiraz mevsimi yaklaşıyor..
Sonja Varol
12-06-2007, 23:08
Cocuklugum ve okul yillarimin gectigi Bursa´da. Botanik Bahce´de Piknik:)
Harika birsey bu. Katilacak olan arkadaslara iyi eglenceler diliyorum. Keske katilma imkanim olsaydi, seve seve gelirdim lakin, tam ikibinbesyüz km mesafeden yetismek cok zor.
Umarim benim orada oldugum zamanda bir bulusma gerceklesir.
Selam ve sevgilerimle...
Sonja
Sonja Varol
12-06-2007, 23:18
Sayenizde Lale Agaci ile tanistim. Hemen bir arastirma yaptim ve almanca siteme ayrintilarini ekledim.http://sonja-varol.blogspot.com/2007/06/tulpenbaum-liriodendron-tulipifera.html Ilgilenenler bakabilir. Ileriki bir zamanda türkcesini de tercüme ederek sayfama alacagim...
http://img114.imageshack.us/img114/5633/liriodendrontulipiferabko7.jpg (http://imageshack.us)
Sebahattin Sargın
13-06-2007, 14:53
Sonia hanım desteğiniz için teşekkür ederim, sizin için yararlı olabildiysek ne mutlu bize. Bu buluşma da piknik olmayacak o iptal oldu, umarım diğer buluşmalarımızda sizide aramızda görebiliriz. Sonbaharda bir buluşma daha yapmayı planlıyoruz belki o buluşmamıza katılabilirsiniz? Sevgilerimle....
Sercanoral
15-06-2007, 14:28
Bursalı arkadaşlar. Yarın bizler için büyük gün. İnşallah herkes gelir. Çünkü çok eğlenceli olacak gibime geliyor:)
Sebahattin Sargın
15-06-2007, 14:30
İnşallah öyle olacak sercan kardeşim, bu arada lütfen fotoğraf makineni getirmeyi unutma. Bol bol fotoğraf çekeceğiz, arkadaşlar fotoğraf bekliyorlar :)
Sercanoral
15-06-2007, 14:35
Sevgili sebo kardeşim merak etme unutmam. Gerekirse eve geri döner getiririm. Bol bol resim çekicez seninde dediğin gibi.
Sebahattin Sargın
15-06-2007, 19:37
Bakalım yarın nasıl geçecek heycanlandım şimdi. Arkadaşlar hala gelmek isteyenler var ise yerimiz vardır ona göre :)
Sonja Varol
15-06-2007, 23:31
Yarinki bulusma icin bende uzaklardan sizleri destekliyorum. Botanik parkta bulusan arkadaslardan ricam; cektikleri fotograflarda bazi ilginc bitkileri, cicek agac vs. Yakin cekim yaparak ayrintilarini da bize aktarirlarsa cok iyi olur düsüncesindeyim. Bol günesli güzel bir Bursa günü diliyorum.
Hepinize sonsuz selam ve sevgilerimle...
Uzaklardan Sonja.
Sevgili Bursalılar,
Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz. Siz beni oralarda göremeseniz de ben yanınızda olacağım merak etmeyin. :D
Sebahattin Sargın
16-06-2007, 10:47
Sonia hanım sizin içinde resimler çekeceğiz, botanikteki o güzelim lale ağaçlarını, sığla ağaçlarını, akça ağaçları, huş ağaçlarını, söğütler ve daha bir sürü ağacı çekmeden duramayız zaten :) Sevelimciğim sen hep bizim yanımızda olacaksın zaten :)
Penelophe
16-06-2007, 13:51
Şimdi süper keyfiniz yerindedir sizin.
Şebocum benim içinde eğlen:)
Sebahattin Sargın
16-06-2007, 17:54
Eğlendik eğlendik, çok güzel bir gündü sevgili penelophe :). 8 kişiydik, bol bol fotoğraf çektik en yakın zamanda yayınlıyacağız fotoğrafları. Buluşma sayesinde Bursa grubu olarak yapabileceğimiz başka planlarda yaptık . Yakın bir zamanda başka duyurularda duyarsınız bu sayfadan :)
Penelophe
16-06-2007, 18:00
Çok sevindim. Fortoğrafları akşama kadar yükle Şebocum, akşam bakarım :)
Hemşerilerim buluşmuşlar ne güzel. Fotoğraflarınızı bekliyorum.
Neler konuştunuz, ne yaptınız? Tutanak tuttunuz mu? Daha bir yığın soru işte, sormadan yanıtlarsınız değil mi?
Sebahattin Sargın
16-06-2007, 19:43
Önce toplantı ile ilgili birşeyler yazayım, sonra da resimleri yayınlarım. Toplam 8 kişiydik, gelenler;
1) Selahattin Yılmaz
2) Hedera
3) Bademağacı
4) Turco
5) İargin
6) Sercan17
7) Samowan
8) Ben :)
Öncelikle bizim davetimizi kırmayıp, geçerli olmayan sebepler göstermeyip :mad: , geleceğini söyleyipte gelmemezlik yapmadıkları için bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Toplantıda ilk önce aramıza yeni katılan üyeler var idi onlar ile tanıştık, neler ile ilgilendiğimizden bahsettik. Foruma katılmayan üyelerimize foruma daha çok yazmaları konusunda önerilerde bulunduk. Sonbaharda yapacağımız toplantı konusunda fikir alışverişi yaptık. Sitenin bizim için öneminden bahsettik ve son olarak önümüzdeki haftalarda uludağa doğru yapacağımız tracking konusunda konuştuk. İleri ki tarihlerde bu sayfada bu konu ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz. Selahattin Yılmaz hocamızdan merak ettiğimiz, bilmediğimiz konularda sorular sorup önerilerini aldık. Hocam sağolsun herkesle ilgilendi. Şimdi ben gelenler hakkında nacizane düşüncelerimi yazayım :)
Selahattin Yılmaz: Bursa ekibinin hocası, yol göstericimiz. Ekib için önemli bir yere sahip ve Bursa ekibin kurucusu aynı zamanda. Sıcak kanlı olması, güler yüzlülüğü ve tecrübesiyle ekibimizin önemli bir parçası :)
Hedera: Aramıza yeni katılan üyemizdir kendisi, ekibten desteğini esirgemeyecek ve ekibin her zaman içinde olacak. Samimiyeti, güleryüzlülüğü, hanım efendiliğiyle çok sevdiğim bir üyemizdir kendisi :). Bizi kırmayıp, işini yarıda bırakıp toplantımıza katılma nezaketini göstererek bazi üyelere çok güzel örnek olmuştur kendisi. Aramıza hoşgeldin sevgili hedera :)
Bademağacı: Ekibimizin ilk buluşmamızda da kendisi var idi. Ekibin toplanmasında bana çok yardımcı oldu sağolsun. Her zaman yanımda oldu ve benden desteğini hiç esirgemedi. Hanımefendiliği, güleryüzlü oluşu, doğa sevgili ile aramızda hep olacak üyemizdir kendisi. Desteğini bizden esirgemeyip, toplantımıza katılarak ne kadar iyi bir insan olduğunu kanıtlamıştır :)
Turco: Aramıza yeni katılan üyelerden biri de Sevgili turco idi. Toplantı davetimizi geri çevirmeyip, ekibimize katıldığı için çok teşekkür ederim. Beyefendi kişiliği, sevecenliği, samimiyeti ve sıcak kanlılığı ile ekibimize neşe katan bir üyemiz oldu kendisi. Oda artık Bursa ekibinden. Davetimizi hiç bir sebep göstermeden kabul edip, Bursa ekibinin büyümesine yardımcı olan sevgili turcoya saygı ve sevgilerimi iletirim :)
İargin: Aramıza yeni katılan bir üyede iargın idi. Gerçekten bizi kırmayıp toplantımıza gelerek, Bursa ekibine katılmıştır kendiside. Beyefendi oluşu, samimiyeti ve güler yüzlüğü ile ekibini her zaman destekleyeceğini ve her zaman ekibinin içinde olacağını benimsetmiştir. Çok teşekkür ederim davetimizi kırmayarak toplantıya katıldığınız için :)
Sercan_17: Aramıza yeni katılan üyelerden biri de sercan kardeşimdir. Güler yüzlü, sempatik, samimi olması ile ekibimize renk katmıştır. İşlerini bırakıp davetimize gelerek Bursa ekibine katılmıştır. Her zaman ekibini destekliyeceğinden adım gibi eminim. Ekibimize katıldığın için çok teşekkür ederim canım kardeşim :)
Samowan: Aramıza yeni katılan son üye samowan idi. Gerçekten efendi kişiliği, arkadaşlığı, samimiyeti ile iyi bir üyemiz olmuştur. Üyesi olduğu Bursa ekibini herzaman destekliyecektir. Davetimi kırmayıp ekibimize katıldı için değerli üyemiz samowana çok teşekkür ederim :)
Ben: Eee artık benim ile ilgili yorumuda siz yapın yahu :D
Sebo ne güzel tarif etmişsin.
Sanki oradaydım ve arkadaşlarla tanıştım gibi oldum.
Senin yaşında ki gençlerin böyle işlerle uğraşması dünyaya karşı umutsuzluklarımı kırıyor.
İyi ki buradayım ve iyi ki senin gibi bir genci sadece yazılarından da olsa tanıdım. Annene babana sevgiler saygılar.
Teşekkürler.
Mahmut Leventoğlu
16-06-2007, 19:54
Bence Sebo yu bize kazandıran ve ona bu aşkı veren sevgili Selahattin Yıkmaz a teşekkür etmeliyiz.
Penelophe
16-06-2007, 20:06
Şebo:Beyefendi, terbiyeli, saygılı, sevecen, dilbaz sempatik bir genç:) Aramızda olduğun ve seni tanıdığımız için mutluyuz Şebocum. Sen olmasan kahvede sayfalar nasıl uzar :D
Resimler nerde:mad:
Sebahattin Sargın
16-06-2007, 20:07
Şimdilik şu iki fotoğrafı yayınlıyacağım arkadaşlar. Diğerlerini yarın yayınlarım, sakın merak etmeyin çok fazla fotoğraf çektik ;) . Yorgunum o yüzden fotoğrafları yarın yayınlarım dedim, kusura bakmayın :( . Bu arada gerçekten beni utandırıyorsunuz, ben sadece Bursa ekibini toplamaya çalışarak bir aile ortamı oluşturmaya çalıştım. Bende sizin gibi çok değerli insanlar ile tanıştığım için çok mutluyum ;)
13664
Soldan sağa: Selahattin Yılmaz, Sercan_17, Samowan (Samet bey), Ben :), Bademağacı (Pelin Hanım), Hedera (Sevim Hanım), İargin (İbrahim Bey), Turco (Süha Bey)
13665
Sebahattin Sargın
16-06-2007, 20:17
Akça ağaçlar vardı yerde çimlenmiş kendi kendine, onlardan aldık. Bıraksaydık orada ölüp gideceklerdi ne olsa. Hiç olmazsa bizde kurtaralım dedik :)
Kaymak ağacı mı yani? Bence de çok iyi yapmışsınız. Büyük ihtimal çim biçme makinası ile yoedeceklerdi.
Sebahattin Sargın
16-06-2007, 20:38
Hayır Sevgili adabayrakoglu :) akça ağaç onlar türü ise şeker akça ağacı. Hatta ben bu sene onların tohumlarından çimlendirmiştim. Kaymak ağacını biliyorum ama yakından hiç görmedim :)
Billur Korkmaz
16-06-2007, 20:44
Sevgili Sebo oğlum, tebrikler.. Organizasyon ve strateji konusunda bu yaşta bu kadar başarılısın ya, ileride senden çok büyük atılımlar bekliyorum..
Çok güzel bir toplantı olmuş, yenilerini planlayacağından eminim..:)
Sevgili, sebocum bugün bizi bir araya getirdiğin için sana çok teşekkürler senin sayende diyer çok sevgili üyelerlede tanıştım çok sıcak bir ortam vardı.Herkes çok sıcak ve samimi idi ben kendi adıma çok memnun oldum,sevgili sebo seninde sıcak oluşun,gülen yüzün,samimiyetin,efendi kişiliğinle bursa üyelerini zandediyorum sen bir araya toplayacaksın,üstelik sen bize değil biz sana tekrar tekrar teşekkür ediyoruz;) Bize sadece gelmek kalmıştı zaten :D
papatyam
16-06-2007, 22:15
Ne güzel :) burada ki dostluklar gerçekten harika arkadaşlar paylaştığınız için teşekkürler, Sebo :) diğer planlarınızı ne zaman açıklayacaksınız :)
ve fotoğrafların devamını merakla bekliyorum(z).
Sebahattin Sargın
16-06-2007, 22:20
Bu hafta içinde şu tracking işini planlayıp, gerekli duyuruyu asarız artık :). Fotoğraflar için bir engel çıkmazsa eğer yarın yayınlamaya başlıyacağım. Çok fotoğraf var nasıl yapacağız bilmiyorum, sanırım fotoğrafların bazılarını elemem gerekecek :)
Bursalı canlarım, aranızda olmayı çok isterdim. Sebo biraz daha gayret edersen İzmir grubunu da geçeceksiniz galiba. Durum öyle gözüküyor. :))
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:24
Botanikte çektiğimiz akça ağaçlardan görüntüler...
13701
13702
13703
13704
13705
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:26
13706
13707
13708
13709
13710
Tam akça ağacı çekiyordum, selahattin hocamda beni çekmiş :)
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:29
Botanik parktan bambu görüntüleri...
13711
13712
13713
13714
13715
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:31
13716
13717
13718
13719
13720
bademagacı
17-06-2007, 08:33
Güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık.Organizasyonu şevk ve başarıyla gerçekleştiren Sebahattin kardeşime,bilgilerini esirgemeden paylaşan Selahattin Bey'e ve renk katan herkese teşekkürler..:)
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:33
Çok sevdiğim lale ağacından bir kaç resim...
13721
13722
13723
13724
13725
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:36
Manolya ağaçları....
13726
13727
13728
13729
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:40
Sığla ağaçları....
13730
13731
13732
13733
Sığla ağacının dalları ne kadar garip bir yapıya sahip....
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:53
Botanik parkta gezerken farkettiğimiz peruka ağacı. Biz ağacı tanıyamadık sağolsun forumda mine hanıma sorunca bizi bilgilendirdi...
13735
13736
13737
13738
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 08:55
Şimdilik bu kadar resim yayınlıyacağım, sercan kardeşimdeki resimleri de en yakın zamanda alıp yayınlıyacağım....
Penelophe
17-06-2007, 10:01
Şebocum resimler süper.
Ellerine emeğine sağlık.
Çok imrendim yahu :)
Manolyalara da bayıldım.
Penelophe
17-06-2007, 10:01
Sercan'ın resimlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 10:04
Aslında daha çok resim var, manolyaların açılmış çiçekli resimleride var. Pazertesi günü sercandan resimleri alayım, yayınlamaya devam ederim. Çok güzel kokuyorlar penelophe keşke yakından görebilseydin...
Penelophe
17-06-2007, 10:06
:) Sağol canım ama biliyorsun zaman müsait değil.
Diğer resimleri daha da merak ettim şimdi :)
Sevgili Sebahattin ellerine sağlık. Bu günü ve resimlerini bizlerle paylaşıma açtığın için teşekkürler. Bir başka toplantınıza kısmetse katılırım inşallah.
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 12:43
Habibe hanım inşallah, sizide aramızda görmek isteriz. Bu sayfayı takip ediniz daha çok etkinliklerimiz olacak inşallah :)
Penelophe
17-06-2007, 12:51
Tracking felan :)
Oh oh Allah muhabbetinizi artırsın:)
Buradan Memet'e sesleniyorum; Memet duy sesimi :D
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 13:00
Bu toplantıda yeni üyelerin katılımıyla daha çok etkinlik yaparız biz ;) . Artık bizde ağaçlar.netin en faal ekiblerinden biri olduk. Umarım bu etkinlikler toplantımıza katılmayan üyelerin katılmalarını sağlar...
Sercanoral
17-06-2007, 13:10
Sevgili arkadaşlar,dünkü toplantımız çok eğlenceli geçti. Keşke tüm bursa ekibi yanımızda olsaydı.Dünkü toplantıya gelenlere çok teşekkür ederim ve bu toplantıyı düzenleyen Sebo kardeşime çok çok teşekkür ederim:)
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 13:13
Beni kırmayıp, toplantıya gelerek ekibimize katıldığın için asıl ben teşekkür ederim...
Bursa ekibinin toplantıya katılan tüm arkadaşlarını resimleriniz aracılığıyla bizlere tanıştırdığınız için teşekkür ederiz Sebo. Buluşmaya katılamadığım ve o güzellikleri paylaşırken sizlerle birlikte olamadığım için çok üzgünüm. İnşallah bir sonraki buluşmada bende aranızda olacağım. Ayrıca yoğunluk nedeniyle uzun zamandır görme fırsatı bulamadığım botanik parkının bu vesile ile bizlere gezdirdiğin için ayrıca teşekkürler. Sevgiler....
Sebahattin Sargın
17-06-2007, 21:51
Keşke aramızda görebilseydik sizi de, ama kısmet değilmiş. Belki diğer toplantı ve gezilere gelirsiniz. Ben sadece üzerime düşen görevi yaptım, Bursa ekibini toplamak için. Diğer üyelerde bu toplantıya gelerek üzerine düşen görevi yaptılar. Neyse gelende, gelmiyende sağolsun ne diyeyim artık.....
Süha Şendoğan
18-06-2007, 11:39
Sanırım mesajım yanlış yere çıktı.Tekrarlayayım.
Seni yorumlamağa pek gerek yok sevgili Sebo
Ne kadar sevecen ve sevgi dolu olduğunu herkes biliyor bence.
Sana ve toplantıya katılan her üyeye sevgiler..
Süha Şendoğan
18-06-2007, 11:42
Bence Sebo yu bize kazandıran ve ona bu aşkı veren sevgili Selahattin Yıkmaz a teşekkür etmeliyiz.
Size aynen katılıyorum.
turco.
Sebahattin Sargın
18-06-2007, 12:09
Övgüleriniz için çok teşekkür ederim efendim, bizim davetimizi kırmayıp toplantımıza katılarak ekibimize dahil oldunuz. Bu davranışınızla ne kadar ince bir insan olduğunuz kanıtladınız ve gelmeyen üyelere iyi bir örnek oldunuz, teşekkür ederim. Ekibinizi her zaman destekliyeceğinizden eminim efendim...
Sonja Varol
18-06-2007, 22:49
Manolya ağaçları....
13726
13727
13728
13729
Bursa bulusmasini enaz sizler kadar heyecanla takip ettim. Lale agaci fotograflar, Bambuslar ve tabii ki Manolya agaci...
Manolya cicegini görünce ayrica heyecanlandim. Ayni Manolya agacini sekiz yil önce Bodrum tatilinde satin alip valiz icinde Almanya´ya getirmistim.
Oldukca yavas büyüyen Manolya agacim henüz hic cicek acmadigi icin sizin cektiginiz fotograflarla avunduk.
Süha Şendoğan
19-06-2007, 11:13
Proje sizden destek bizden sevgili Sebo..
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 16:40
Sercanın fotoğraf makinesiyle çektiğim fotoğrafları bugün sercandan aldım. Fotoğraf makinesi getirdiği için sercan kardeşime teşekkür ederim :)
13991
Botanikteki ördekler...
13992
Açmış olarak gördüğüm tek lale ağacı çiçeği
13993
13994
13995
Süs narının çiçekleri
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 16:52
Manolya ağacı çiçeği...
13996
13997
13999
14000
14031
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 16:58
14001
Manolya ağacının çiçeğinin tohuma kaçmış hali :)
14002
Ihlamurlar...
14003
Japon akça ağacı yaprakları...
14004
Akça ağaç yaprakları
14005
Botanikteki gül bahçesinden masum güzelliği ile beyaz bir gül :)
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 17:02
14006
14007
14008
14009
Bunlar şeker akça ağacının yerde kendiliğinden çimlenen tohumları...
14010
Kestane yaprakları
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 17:09
14011
Çınar yapraklı akça Ağaç sanırım bu...
14012
Pelin hanım (bademağacı) ve Sevim hanım (hedera), çaktırmadan fotoğraflarını çektim :)
14013
Akça ağaç yaprakları...
14014
Göknar tohumları.....
14015
Sığla ağacı yaprakları....
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 17:14
14017
Sığla ağacı tohumu...
14018
Erguvan tohumları.....
14019
Biberiye idi sanırım bunlar....
14020
Bu çiçeklerin isimlerini bilmiyorum, bilen var ise söylerse sevineceğim...
14021
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 17:20
14022
Akça ağaç yaprakları
14023
Vişneler....
14024
Selahattin hocayı fotoğraf çekerken yakaladım :)
14025
Akça ağaç yaprakları..
14026
Mor salkımlar....
Evet, sebocum biberiye,kuşdili de diyebiliriz.Güzel çiçekli bitkiyi bende bilmiyorum cevaplayan olursa bende çok memnun olacağım.:D
Penelophe
19-06-2007, 20:15
Şebocum çok şey kaçırmışız çok.
Ama sayende gezmiş kadar olduk :)
Teşekkürler.
Sebahattin Sargın
19-06-2007, 21:13
Ne demek görevimiz, beğendiyseniz ne mutlu bize :)
2. Botanik Parkı buluşması, en az 1. kadar verimli olmuşa benziyor. Fotoğraflar için teşekkür ederim Sebocum. Senin gibi gençleri gördükçe gelecekten endişe etmemize gerek kalmıyor.
Sebahattin Sargın
20-06-2007, 12:38
Övgüleriniz için teşekkür ederim sevgili sevelim, inşallah bütün toplantılarımız böyle geçer :)
Sebahattin Sargın
21-06-2007, 11:46
Çok güzel sevgili turco, elinizde ne kadar resim varsa ve müsaitseniz yayınlarsanız çok sevineceğim efendim :)
Süha Şendoğan
21-06-2007, 12:17
Resimler olmadı kusura bakmayın..Sebo ben sana göndereyim sen ayarla lütfen.
Rukiye Çetin
21-06-2007, 21:18
Bu sayfayı tesadüfen buldum. Ve sizleri çok kıskandım. Nasıl kaçırdım böyle bir buluşmayı diye de hayıflanıyorum.
Yeni buluşmalarda beni es geçmeyin emi..
tüm arkadaşlara selamlar
Sebahattin Sargın
21-06-2007, 21:23
Rukiye hanım aramıza hoşgeldiniz, siteden kopmazsanız yeni buluşmalardan da haberiniz olur mutlaka. Toplantılarımızda sizide aramızda görmeyi isteriz :)
Süha Şendoğan
22-06-2007, 13:31
Rukiye hanım
Pazar günü Uludağ'da Trekking yapacağız.
Sizide bekleriz.
Sebahattin Sargın
22-06-2007, 14:24
Sevgili turconun çektiği resimleri onun adına yayınlıyorum. Sevgili turco resimler için çok teşekkür ederiz...
14165
14166
14167
14168
14169
Sebahattin Sargın
22-06-2007, 14:25
14170
14171
14172
14173
14174
Sebahattin Sargın
22-06-2007, 14:26
14175
14176
14177
Penelophe
22-06-2007, 23:01
Turco bu güzel resimler için ve Şebo foruma eklediğin için, çok teşekkürler.
Sebahattin Sargın
23-06-2007, 12:15
Ne demek asıl ben ilgilendiğin için teşekkür ederim :)
Süha Şendoğan
23-06-2007, 13:33
Sevgili Sebo
Zahmetin için çok teşekkürler sen yayınlamasaydın bu parkın güzellikleri sadece
kamerada kalacaktı hiç olmazsa şimdi bu parkı görmeyenlere bir fikir verebilir.
Sebahattin Sargın
23-06-2007, 16:37
Ne demek efendim görevimiz. Gerçektende öyle oldu parkı görmeyenler resimler sayesinde görmüş kadar oldu :)
Sebo bundan sonra senin görevin (görevlerinden birisi de diyebiliriz) fotoğrafları küçültüp siteye göndermek olsun :D
Sebahattin Sargın
27-06-2007, 17:02
Büyük bir zevk ile yerine getiririm sevgili sevelim :)
Sebahattin Sargın
03-07-2007, 20:10
Arkadaşlar sonbahara kadar beklemeyelim dedim bir ara toplantı yapalım. Şunu öneriyorum; 10 temmuz salı günü saat 14.00' da inkaya çınarında buluşalım. Bu üyelerimize ve gelmek isteyenlere uyarmı acaba?
Ferda Ülkümen
03-07-2007, 22:15
İnkaya çınarı nerede? nasıl gidilir?
bademagacı
04-07-2007, 06:38
Benim için uygundur.İnkaya'ya hayır diyemem.
Bu kadar güzel resimden sonra sanırım Sebahattin bey bize meşhur inkaya çınarınında bir resmini gösterir ne dersiniz? Gelemesekte her zaman olduğu gibi resimlerle yetiniriz diye düşündüm. Sahi ben bu inkayayı tarihten bir yerden hatırlıyorum sanırım bilen ve bir şeyler yazacak arkadaşlar olursa sevinirim.
Saygıyla kalın.
Sebahattin Sargın
04-07-2007, 08:15
Ferda hanım inkaya çınarı Uludağ yolu üzerindeki inkaya köyünde. Şahsi arabanız var ise, şehir merkezinden çekirgeye doğru ilerleyip uludağ yoluna çıkacaksınız. Yolda birine sorsanız mutlaka tarif ederler :). Şehir içindeki otobüsleri kullanıcaksanız, inkayaya iki tane otobüs hattı var.
Sebahattin Sargın
04-07-2007, 08:24
İnkaya çınarı hakkında bilgi ve çınarın resmi arkadaşlar :)
İnkaya Çınarı, Türkiye'nin en yaşlı çınarı olarak bilinen doğa harikası bir ağaçtır.Bursa'nın anıt ağaçları arasında en çok tanınmışıdır.
Uludağ yolunda, Osmanlı Devleti'nin ilk köylerinden olan İnkaya Köyünde bulunur.
35metre boyu (12-13 katlı bir apartman kadar), 9.2 metre çevresi vardır. Her bir dalı 3-4 metre kalınlığında bir ağaç büyüklüğündedir.
6 asır yaşındadır.
Altında çay bahçesi, et lokantası, market, hediyelik eşya dükkanları bulunur.
Köyde yaşayan ve çınarı ziyaret etmeye gelenlere hizmet sunarak kazanç elde eden 85 ailenin geçim kapısı olmuştur.
Kaynak:http://bursadayasam.blogcu.com/312822/
Selahattin Yılmaz
04-07-2007, 08:27
... Sebahattin bey bize meşhur inkaya çınarınında bir resmini gösterir ne dersiniz?...
Buradan (http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=8353&c=54) görebilirsiniz sevgili Cemal S.
Selahattin beye ve Sebahattin beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Meğer burnumuzun dibinde neler varmışta biz bilmiyormuşuz. Bilgiler resimler herşey bir harika doğru yerde olduğumun bir kez daha sevincini yaşıyorum. Sağ kalasın AĞAÇLAR. NET. Doğrusu programımı gözden geçirmem gerekecek 10 Temmuz salı çok zor ama bu güzellikte kaçmazki görev çıkarmak zor olacak ama denemekte fayda var diye inanın sesli düşünüyorum herkes bana bakıyor. Olsun.
Saygıyla.
Syn Sebahattin Sargın davetiniz için çok teşekkür ediyorum ama ne yazıkki işlerimin yoğunluğu nedeniyle katılamıyorum birdahaki sefere inşallah diyerek size iyi eğlenceler diliyorum.
Sebahattin Sargın
04-07-2007, 14:04
Toplantımıza herkesi bekliyoruz, başka bir toplantıda inşallah görüşürüz glcn hanım.
İnkaya çınarını hala görmemiş olanlar bu fırsatı kaçırmayın derim. Gündüz başka gece başka güzellikte. Ağaç çok ama çok görkemli.
Bazı insanlar ise o güzelim ağaca sevdiklerinin adını yazmışlar. Her önüne gelen birşeyler karalamış daha doğrusu kazımış. Ağaca yazı kazıyanları hiç anlayamadım. O yazıları da fotoğraflasanız diyorum. O güzelim ağaca hiç yakışmadıklarını herkes görsün.
Sebahattin Sargın
04-07-2007, 18:07
******* kaçırmasınlar, ben çok uğraşıyorum bütün üyeleri bir araya getireyim diye ama olmuyor. Gelenler belli zaten, onlarada şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sevgili sevelimciğim inşallah sizide sonbaharda aramızda göreceğiz.
Sonbahar toplantısı için listeye beni de ekleyebilirsiniz :)
Ben katılamayacağım üzgünüm....:(
Sebahattin Sargın
04-07-2007, 20:07
Darkyes seni çoktan ekledim zaten listeye ;)
Sevgili, sebo göstediğin emekten,aldığın sorumluluktan ötürü seni tebrik ediyorum.Aile büyüklerinide saygı duyuyorum senin gibi bir evladı topluma kazandırmışlar bu devirde çok zor bir işi başarmışlar...Ben kendi adıma hiçbir mazeret göstermeden gelmeye hazırım sana kolay gelsin her zaman yaptığın gibi harika olacak bence:D
Sebahattin Sargın
04-07-2007, 22:04
Buluşmaya gelip, bizleri yalnız bırakmayacağın için çok ama çok teşekkür ederim. Ümidim çok kırıldı bir ara, kimse gelmiyecek sanırım diye. Övgülerin içinde teşekkür ederim sevgili hedera, keşke bu toplantılarımızda bütün Bursalı üyelerimiz bir araya gelebilseler.
Sebocum bu duyurunu Bursa (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1379&page=6) konusunda da dile getirsen iyi olur diyorum.
Zamanlama sorunum olmasa ben de gelmek isterim. Unutmayın beni. :)
Sebahattin Sargın
05-07-2007, 16:31
Unutmuşum hatırlattığın için teşekkür ederim sevelimciğim ;). Sevgili
aybala listeye ekledin bile. Aslında İstanbuldan güler hanımda gelebilir bir konuşsanız birlikte gelirsiniz. Bu haber beni çok mutlu etti ;).
summer.flower
05-07-2007, 16:32
inkaya ya gelemiycem arkadaşlar. İyi eğlenceler
ÇeteÇakal
05-07-2007, 22:08
Her hangi bir aksilik çıkmazsa inşaallah ben geleceğim bu sefer...
Sebahattin Sargın
05-07-2007, 22:33
İnşallah bu sefer gelirsiniz, sizi aramızda görmek iyi olacak. Benim için büyük bir süpriz oldu ;)
Sebahattin Sargın
05-07-2007, 23:14
İnkayadaki tarihi çınara gelmek isteyipte özel halk otobüslerini kullanacak arkadaşlar için bir bilgilendirme:
İnkayadaki tarihi çınara giden 2 otobüs var, bunlar;
B/19: Acemlerden her 2 saatte geçiyor
1/C: Heykelden her 30 dakikada bir geçiyor. Yani saat başında ve buçuklarda....
Sebahattin Sargın
05-07-2007, 23:24
Toplantıya gelecekler:
1) Selahattin Yılmaz (Gelecek)
2) Aybala (Kesin gelemiyor :( )
3) Güler hanım (Gelecek)
4) Ferda hanım (Bir işi çıkmaz ise gelecek)
5) Hedara (Gelecek)
6) Selenn (Gelecek)
7) Cetecekal ( Bir işi çıkmaz ise gelecek)
8) Bademağacı (Gelecek)
9) Ben ( Kesin gelcek ;) )
10) Cemal S. (Gelecek)
11) Sercan_17(Bir işi çıkmaz ise gelecek)
12) ....?
Kendimi listede görememek ne üzücü. Eğer bende şimdi gidip müdürüme görev yazdırıp o meşhur inka çınarının altına yeni santral yeri tahsis ettirip keşve gelmessem.
Görürsünüz siz görürsünüz.
Sebahattin Sargın
06-07-2007, 11:08
Ben de gelin diye böyle bir şey yaptım zaten ;). Koskoca inkaya çınarının altındaki toplantıyı kaçıracak değildiniz heralde....
Sercanoral
06-07-2007, 12:03
Sevgili kardeşim Sebo. Kısmetse bende gelmeyi düşünüyorum. Seni yalnız bırakmak istemem. İnşallah bi işim çıkmazsa bende orada olucam.
Sebahattin Sargın
06-07-2007, 12:06
Buna çok sevindim işte kardeşim, beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim. İsmini listeye ekledim....
Ferda Ülkümen
06-07-2007, 12:22
Gelmeyi çok istiyorum.Eğer evdekilerin bir sağlık problemi çıkmazsa geleceğim.
Bu toplantı 10 Temmuz mu? İyi de ben o zaman tatilde olacağım... Gelemem ki. :(
Sebahattin Sargın
06-07-2007, 13:46
Sevgili aybala toplantının başından beri 10 temmuz tarihinde olacağını söyledim zaten. Olsun sizde tatilinizin bir gününü burada bizim ile geçirirsiniz ;) .
İzmirde olacağım için toplantıya katılamayacağım, hepinize şimdiden iyi eğlenceler...
Sebahattin Sargın
06-07-2007, 17:52
Cemal bey siz neden gelirken sevgili todoruda yanınıza alıp hep birlikte gelmiyorsunuz?
Sebahattinciğim merhaba,
Sonunda 3. toplantıya katılabiliyorum. Organizasyondan dolayı sana çok teşekkür ederim, emeğine sağlık. Demin teyzemle de görüştüm; teyzem ve ben de katılıyoruz . Hatta Ferda Hanım ile de bir plan yapabilirsek inşallah hep birlikte geleceğiz. Ferda Hanım'dan haber bekliyorum. Ama teyzem ve beni de listeye yazabilirsin. Seninle ve diğer arkadaşlarla tanışacağım için çok mutluyum.
Sevgiler
Selen
Sebahattin Sargın
06-07-2007, 22:53
Buna çok sevindim sevgili selen, davetimizi geri çevirmediğin için sana ve Güler hanıma çok teşekkür ederim. Zaten emindim ben geleceğinden, listeye adını gelecek diye yazmıştım ;). Seni ve güler hanımı bekliyor olacağız...
En kalabalık toplantı bu olacak galiba. Hemşehrilerim kaynaşıyor ne güzel. Hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
Sevelim, umarız öyle olur zira sebahattin kardeşimiz bütün üyeleri bir araya getirebilmek için çaba sarfediyor.Güzel birgün olacak şimdiden heyecan bastı bana sevgiler.
Cemal bey siz neden gelirken sevgili todoruda yanınıza alıp hep birlikte gelmiyorsunuz?
Sebahattin bey !
Programını bilmiyorum. Ancak bir şeyden eminim müsait olursa aramızda olacaktır. Kendisi ile görüşüp size bilgi aktarırım.
Hepiniz saygıyla kalın.
Sebahattin Sargın
07-07-2007, 10:35
Haberlerinizi bekliyor olacağım Cemal bey.....
Süha Şendoğan
07-07-2007, 15:43
Sevgili Sebo
Beni bu seferlik mazur görün anca Pazar günü boşum hafta arası pek mümkün değil.
Sebahattin Sargın
07-07-2007, 15:57
Bu bizim için üzücü bir haber oldu, kısmet değilmiş diyelim....
bademagacı
07-07-2007, 19:34
Arkadaşlar İnkaya'ya otobüsle gelecekler için;
Heykel 3.peron 1-C hattı saatte bir,25 geçelerde..Bugün 25 geçe yazmasına rağmen 20 geçe geldi.Hatırlatayım dedim.
Sebahattin Sargın
08-07-2007, 23:41
Bilgi için teşekkür ederiz....
Sebahattin Sargın
09-07-2007, 11:39
Arkadaşlar konuyu güncellemek istiyorum. Yarın saat 14.00'de İnkaya çınarında toplanacağız. Planlarında bir değişiklik olan yok değil mi?
Ah Sebahattin bey ah !
Yandım ben yandım. Müdürüm ciddi ciddi izini verdi. Umarım Bursadaki bizim kuruluştan kimse bunları duymaz. Düşünsene Yalovadan bir teknik gelip santral yeri keşvi yapacak. Yalovadan Bursaya fiber optik kablo çekmek oldukça sıkıntılı olacak. Ancak biz zorlukları aşmak için varız. Ben ordayım biliyorsun. Sanırım öğle yemeğinden sonra yola çıkarım. Sahi bu terminalden geleceğim yere servis falan yokmu. Bana detaylı yazarmısınız nasıl geleceğim. Saat 12.30 gibi Yalovadan hareket edeceğim. Sevgili todorla şu anda görüştüm programı uygun olmadığı için aramızda olamayacak. Ne yapalım bidahaki sefere inşallah.
Saygıyla kalın.
Mahmut Leventoğlu
09-07-2007, 15:10
Sende ne kadar gezekçisin Cemal S. Beni geçtin. Bursa daki bütün dostlara selamlar. Sebo yu benim için öpüver.
Sercanoral
10-07-2007, 17:38
Sevgili arkadaşlar, bu toplantının raporunu sebo kardeşimden izin alarak yayınlıyorum. Toplantıda 11 kişiydik, gelenler şunlar idi;
1) Selahattin Yılmaz: Her zamanki gibi grubumuza liderlik etti. Merak ettiğimiz soruları bizi kırmadan cevapladı. Gelecek için bir takım kararlar aldık. Bunda hocamızın tavsiyeleri önemli bir yer teşkil etti.
2) Güler hanım: Selen hanım' ın teyzesi olan güler hanım, toplantımıza ilk defa katıldı. Bizi kırmayı İstanbuldan kalkıp geldi. Sıcak kanlılığı ve güler yüzlülğü ile gruba neşe kattı. Çok teşekkür ederiz bize katıldığı için.
3) Selen Hanım: Bundan önceki toplantılara katılamamıştı. Bu toplantımıza katıldı ve bizi çok mutlu etti. Kendisi ile yeni tanışmıştık ve mutlu olduk. Çok güleryüzlü, sevecen biri kendileri. Toplantıya katılarak bizi üyesi bulunduğu Bursa ekibini desteklediği için teşekkür ederiz.
4) Cemal S:Bizi kırmayıp Yalovadan kalktı geldi, gençleri destekleyen ve kendisi gençlerdende genç olan sevgili Cemal abimize toplatımıza katılarak Bursa ekibine katıldığı için teşekkür ederiz. Konuşmaları ve kendinden emin duruşu ile toplantıya renk kattı.
5) Cetecekal: Aramıza yeni katılan bir üyemizde kendileri idi. Kendisi ile tanıştığımıza memnun olduk. Bizi yalnız bırakmayacağından eminim. Ondan öğreneyeceğimiz çok şey var daha ;)
6) Kızılağaç: Toplantıya katılar en büyük süprizi o yaptı bize. Forumda bile tanışmamışdık. Ama toplantımıza gelerek ne kadar sıcak kanlı, dost canlısı birisi olduğunu kanıtladı. Bursa ekibini her zaman destekliyeceğinden eminim.
7) Hedera: Sevecen ve sıcak kanlı kişiliği ile, Bursa ekibinin her toplantısına katılan bir üyemiz. Sebo ile Bursa ekibi için çok planları var ikisinin, bakalım neler yapacaklar. Bizi kırmayıp toplantımıza katıldığı için çok teşekkür ederiz.
8) Bademağacı: O Bursa ekibinin en büyük destekçisi ;). Hanımefendiliği, güler yüzlülüğü ile renk kattı toplantıya. Bizi kırmayıp toplantıya katıldığı için Çok teşekkür ederiz.
9) Ferda Ülkümen: Armutludan aramıza katıldı o da. Onu tanıdığımıza çok memnun olduk. Güler yüzlülüğü ve yardım sever kişilği ile toplantımıza renk kattı. Bursa ekibinin toplantı ve etkinliklerinde onu daha çok göreceğimizden eminim. Bizi kırmayıp toplantımıza katıldığı için teşekkür ederiz.
10) Sebahattin Sargın: Toplantımızın organizatörü ;). Kardeşim benim, ekibi toplamak için hiç üşenmeden uğraşıyor. Onun daha çok planları var. Bu çocuğa dikkat ;).
11) Ben: Ben kendim hakkında yorum yapmayayım, sizden yorum alayım ;).
Mine Pakkaner
10-07-2007, 17:45
Sen harikasın Sercan, çok iyi bir gençsin. Sebo da sen de aramızda olmasından gurur duyduğumuz, geleceğe dair bizi umutlandıran, duyarlı, idealist, güzel arkadaşlarımızsınız.
Toplantı haberleri için teşekkürler :)
Penelophe
10-07-2007, 19:48
Sebo kahveye fotoğraflar başlıkta yazıp kaçmışsın, hani fotoğraflar yahu.;)
Sercan yorumların için teşekkürler.:)
Mahmut Leventoğlu
10-07-2007, 20:06
Vallahi aferin size .Mine hanıma katılıyorum. Sebo ve Sercan ikinizide çok seviyoruz. Ben hep diyorum zaten gözüm arkada kalmayacak. Böyle yürekli gençler varken. Sizleri ayakta alkışlıyorum.
Sebahattin Sargın
10-07-2007, 21:10
Övgüleriniz, için teşekkür ederim. Ekibi elimizden geldiği kadar toplamaya çalışıyoruz. İleride yapmak istediğimiz çok şey var, inşallah bunlarıda gerçekleştireceğiz. Mahmut abiciğim bizde sizleri çok seviyoruz....
Yaptığınız bu toplantılarla gerçekten övgüyü hak ediyorsunuz. Bakalım İzmir ekibi bunu başarabilecek mi? Selahattin beyin dediği gibi.. Bekleyelim ve görelim.. :)
Mine Pakkaner
10-07-2007, 21:23
İyi ama Filiz'ciğim, biz 2006 Mart'ından beri sık sık toplanıyoruz :)
Sebahattin Sargın
10-07-2007, 21:27
İzmir ekibini kardeş ekibimiz ilan ediyorum, kabul edermisiniz bunu Mine hanım? Zaten forumda faal olan iki ekibiz. İnşallah diğer şehirlerdeki üyelerimizde bir an önce toplanırlar....
Mine Pakkaner
10-07-2007, 21:31
Elbette kabul ederiz :)
Kızmayın mine hanım, ben penelopheye takılıyorum bu konuda biraz alıngan. Ümit ediyorum ki Isparta'dan da birkaç kişi olsun.. Ama yok. Benden başka kimse yok...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.