PDA

View Full Version : Çiçek tohumu




Julie
05-09-2018, 01:14
Merhabalar,
Yazlığın küçük bahçesi için tohum bakınıyordum. Zengarden isimli siteye yolum düştü. Bu güzel, bu da güzel derken çok fazlaca çiçek tohumu almışım. Bu gün kargoya verdiler. Heyecanla bekliyorum. Düşündüm ki fazlasını buradan isteyen olursa verebilirim. Listede neler yok ki. Krizantemler papatyalar, karanfiller, gelincikler ve daha neler neler.




Bay Şifacı
05-09-2018, 01:18
Merhaba, çok sevinirim. Ben alabilirim tohumlardan. Merhabalar,
Yazlığın küçük bahçesi için tohum bakınıyordum. Zengarden isimli siteye yolum düştü. Bu güzel, bu da güzel derken çok fazlaca çiçek tohumu almışım. Bu gün kargoya verdiler. Heyecanla bekliyorum. Dülündüm ki fazlasını buradan isteyen olursa verebilirim.

CASPER_VIA_E2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceydoruk
07-09-2018, 17:29
Eğer mümkünse ben de cok mutlu olurum

Julie
09-09-2018, 12:34
Sayın Ceydoruk ve Sayın Bay Şifacı;Tohumlar geldi. Ancak o kadar küçükler ki. Bunu tahmin etmemiştim. Açıkcası foruma yazdığıma bile pişman oldum. Zira pakette 30 tane var ama ayırmak na mümkün. 10 tane alır gerisini veririm diye düşünmüştüm. Zaten kilitli torbalara koymuşlar. Doğal olarak torbaya yapışıyor ele almak için cımbız bile işe yaramadı. Dün bir kısmına ekim yapmaya çalıştım. 10 tane yeter diye düşündüğüm tohumların tamamı ya döküldü **** telef oldu. Elle tutulabilir bir kaç çeşit kaldı. Özelden isim ve adresinizi gönderirseniz kalanlardan göndereceğim.

Julie
11-09-2018, 10:49
Bay Şifacı; adres yazmışsınız ancak isminiz yok. Özel kutunuz dolmuş mesaj yazamadım. Kargodan geri döndüm. Lütfen acilen İsminizi yazın.

Bay Şifacı
13-09-2018, 22:45
Bay Şifacı; adres yazmışsınız ancak isminiz yok. Özel kutunuz dolmuş mesaj yazamadım. Kargodan geri döndüm. Lütfen acilen İsminizi yazın.

Kusura Bakmayın Sevgi Ablacım

Tüm bilgilerimi tekrar gönderdim.

Sağlıcakla kalın.

Julie
14-09-2018, 10:37
Sayın Ceydoruk ve sayın Bay Şifacı; Bu gün aras kargoya verdim. Sanıyorum pazartesi elinizde olur. :)