View Full Version : Sukulentlerini paylaşan var mı?
Merhabalar.. Bazı sukulent türlerini temin edemiyoruz. Bazı konularda üyeler arasında iyi niyete dayanarak bu canların paylaşımına tanık oldum. Paylaşımda bulunan kişiler var mı hala acaba? :rolleyes:
Mahmut Tebir
15-04-2018, 00:26
Istediginiz hangi sukulent türü acaba?
Bezelye tanesi gibi ismini tam bilmiyorum fakat senecio olması lazımdı.. Birde yılan şeklinde gelişim gösteren vardı.
Bende var ama bende baska birinden daha yeni aldigim icin hala gelismekte. Ileride paylasim yapabilirim.
Elimde şu an paylaşım yapabileceğim Sedum palmeri , Aeonium arboreum schwarzkopf, Crassula rupestris subsp. marnieriana , crassula marnieriana, sedum linear var. istersen bunlardan gönderebilirim.
Çok teşekkürler çok sevinirim özellikle Aeonium arboreum schwarzkopf bulamadıklarımdan .. Ancak kargoda vs bitki açısından sorun oluşuyormu?
Fazla varsa bana da bu çeşitlerden gönderebilir misiniz acaba bende sukulent bakmaya yeni baslayanlardanim bı kaç çeşit var elimde büyüdüklerinde ben de size gondermek isterim
archangel
20-04-2018, 00:41
Merhaba paylasacak sukulenti olan varsa cok rica ederim bende . Simdiden tesekkurler..
Sayın poweralpha, paylaşıma açtığınız sukulent-kaktüsleriniz varsa edinmek isterim.
Esengül14
11-06-2018, 21:37
Bende yeni başladım hangi tür olursa olsun yeter ki olsun banada göndermeniz mümkün mü acaba
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.