View Full Version : Yılbaşı çiçeği paylaşmak isteyen
sinan yavuzz
28-01-2017, 19:30
herkese iyi günler diliyorum, elinde eski usül yılbaşı çiçeğinden olup benimle ufak bir çelik paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler ;)
Sûz-i Dilârâ
10-02-2017, 09:28
Eski usül derken neyi kastettiğinizi anlayamadım ama elimde aynı renkten fazla yılbaşı çiçeklerim var. Somon ve kırmızı renkli köklü olarak, ayrıca pembe renkliden çelik de verebilirim. İyi bakacağınıza söz verirseniz;)
sinan yavuzz
11-02-2017, 00:02
Eski usül derken neyi kastettiğinizi anlayamadım ama elimde aynı renkten fazla yılbaşı çiçeklerim var. Somon ve kırmızı renkli köklü olarak, ayrıca pembe renkliden çelik de verebilirim. İyi bakacağınıza söz verirseniz;)
Renklerin önemi yok aslında her rengin ayrı bir güzelliği var nede olsa ;) Çok memnun olurum, hiç şüpheniz olmasın en az sizin kadar önem veririm, sizi de bilgilendiririm gelişme gösterdikçe, hem yardımınızı da almaktan memnun olurum ;)
Sûz-i Dilârâ
11-02-2017, 06:49
Özelden adresinizi atarsanız ciceklerinizi göndereyim.😊
Sayın Suz-i Dilara gönderiniz için çok teşekkürler..
Pembe dışında farklı renkte yılbaşı çiçeği olan bana gönderebilir mi lütfen, isteyen olursa ben pembe gönderebilirim
bayramyildiran
02-03-2017, 13:30
http://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/40543.htm
sayın asya- yukardaki linke de bir bakın isterseniz
Banada pembe dışında bir renkte yılbaşı çiçeği gönderirseniz çok sevinirim. :p Satın aldıklarım hep kurudu:( farklı renklerde de yılbaşı çiçeklerim olsun istiyorum
Ben isteyene pembe renk gönderebilirim
yigilmaz
03-03-2017, 20:53
bende pembe başta olmak üzere yılbaşı çiçeği ricacısı olsam
ben pembe gönderebilirim çiçeklenmesi bitince, siz adres gönderin
Merhaba yılbaşı çiçeği gönderimi güncel mi? Ben de istiyorum :)
Gamzula bana adres gönderirseniz ben size pembe renk gönderirim
Merhaba arkadaşlar bende yılbaşı çiçeğine talibim pembe dışında varsa çok sevinirim
elifaydin
13-12-2017, 10:07
Merhaba, bende kırmızı paskalya vardı ama son çılgın çiçeklenme döneminden sonra kurtarma çalışması içindeyim. renk ayrımım yok, yılbaşı çiçeği paylaşırsanız çok sevinirim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.