PDA

View Full Version : Sarı domates

mithatkaraca
27-01-2017, 16:20
Tohum paylaşımı için gec kaldığımı öğrenmiş bulunuyorum malesef...
Sanirim burada paylasmam sorun olmaz 3 yıldır kendi yetiştirdiğim..tohum kaynağını bildiğim ve tohumlarin sürekliliğini sağlamak istediğim sarı domates tohumlarim var elimde olan tohumlar bana fazla gelecek isyeyen arkadaşlara belli bir adetle ulaştırmak isterim....

birnefestoprak
27-01-2017, 18:06
Kokeni nedir acaba sari domateslerin? Eskisehir'e mi aitler?

Sanirim burada paylasmam sorun olmaz 3 yıldır kendi yetiştirdiğim..tohum kaynağını bildiğim ve tohumlarin sürekliliğini sağlamak istediğim sarı domates tohumlarim var elimde olan tohumlar bana fazla gelecek isyeyen arkadaşlara belli bir adetle ulaştırmak isterim....

mithatkaraca
27-01-2017, 18:37
Tohumlar Eskişehirden
S.gazi yazıdere köyünden temin ettim akrabamin bahcesinden yerli yani....

birnefestoprak
27-01-2017, 19:50
Etkinlik bittigi icin tohum paylasimini burda degil, forumun su bolumunde yapabilirsiniz: Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/). Eger dagitim yapacaksaniz, tohum edinmek isterim. Tohumun ayrintili bilgilerini oraya yazabilirseniz cok faydali olur.

Tohumlar Eskişehirden
S.gazi yazıdere köyünden temin ettim akrabamin bahcesinden yerli yani....

serkan330
31-01-2017, 15:51

merhaba eğer hala varsa talibim