PDA

View Full Version : Agaclar.net, Ege 5. Süs Bitkileri (Flower Show 07) Fuarında 24-27 Mayıs 2007

Sayfalar : 1 [2]

Penelophe
24-05-2007, 20:57
Selamlar;

Çok sevindirici haberler bunlar. Ve bence ilk günden herkesin ilgisini çekebilmek büyük başarı. Hepinizi candan tebrik ederim, emeğinize sağlık. Ben bile yarın geleceğim halde çok merak ediyorum, gelemeyecek olan üyelerimiz için, daha fazla fotoğraf ve daha fazla ayrıntı lütfen.

Sevgiler.

Mine Pakkaner
24-05-2007, 21:27
Bu arada boyama kitapları çok ilgi çekti.Teşekkürler M.Saygın.

Bardak altları, kitap ayraçları kapış kapış gitti. Yapışkan etiketlerimiz de öyle. Sponsorlarımıza teşekkürler

Selahattin Yılmaz
24-05-2007, 21:45
:D :D :D ben de viyol sayimi arttiririm diye heveslenmistim

Viyoller israf olmadığı sürece Müne hanımdan da müsade alarak hepsi sizin olabilir. Memlekete öyle de hayrı dokunur. ;). Alabilirsiniz.

hizals
24-05-2007, 21:48
selahattin bey elimde 425 li bir viyol mevcut sadece yuzsuz bir saka yapiyordum. ancak hakikaten burda degerlendirilmesinde bir sakinca yoksa izmirli uyeler olarak sahip cikariz yani sorun olmaz :D

hizals
24-05-2007, 21:49
hatta icimizde tohumdan yetistirmede cigir acabilecek arkadaslar olduguna inandigimdan cok buyuk fayda saglariz

hfz
24-05-2007, 21:57
Viyoller israf olmadığı sürece Müne hanımdan da müsade alarak hepsi sizin olabilir. Memlekete öyle de hayrı dokunur. ;). Alabilirsiniz.

Selahattin Beyciğim,

Vallahi yazamamıştım siz geri istediğinizi yazdığınızda..:o Ben bugün hemen kendime bir adet ayırmıştım. Atmak ne mümkün? İzniniz olursa bizler onları almak isteriz..;)

Çok çok teşekkür ederiz..;)

Selahattin Yılmaz
24-05-2007, 21:57
:D Türkçe'nin kullanımına dikkat etmezseniz viyolleri vermem. :D

hfz
24-05-2007, 21:59
:D Türkçe'nin kullanımına dikkat etmezseniz viyolleri vermem. :D

:eek: :eek: :eek:
Ben çok dikkat ediyorumm...

Hatta Sevgili Hizals'inkini bile alabilirim!:p :p

Penelophe
24-05-2007, 22:04
Sanırım Hizals'ın klavyesi ingilizce. Ama bu en azından baş harfleri büyük yapmasına engel değil :D

İnci Akalp
25-05-2007, 00:01

Bardak altları, kitap ayraçları kapış kapış gitti. Yapışkan etiketlerimiz de öyle. Sponsorlarımıza teşekkürler

Arkadaşlar hepinizin eline sağlık ve kolay gelsin..
Boyama kitapları, ayraçlar vs. hepsinin beğenilmesine çok cok sevindim. Sizlere yardıma gelemedim ama işe yarar bir katkıda bulunmuş olmak beni çok sevindirdi. Malina'nın da eline sağlık, bütün materyaller çok güzel tasarlanmıştı.

hizals
25-05-2007, 00:16
Iki dakika bos birakiyoruz millet bize yuklenmis turkce konusunda. Yok sana kavun falan penelophe

Todor
25-05-2007, 07:26
Hepinize bravo arkadaşlar. Orada yarattığınız ortama imrendim açıkcası. Seneye illa ki ben de geleceğim.

Penelophe
25-05-2007, 07:44
Iki dakika bos birakiyoruz millet bize yuklenmis turkce konusunda. Yok sana kavun falan penelophe

Bak nokta koymamışsın cümleden sonra :D

DarkYES
25-05-2007, 10:53
Bu gün neler oluyor acaba :)
Keşke internet bağlantısı da olsaymış :(

MSaygin
25-05-2007, 11:50

Çok sevindim, az da olsa bir katkım olduysa ne mutlu, teşekkürler :p

Ophrys
25-05-2007, 13:12
Fuardan birkaç görüntü

Ophrys
25-05-2007, 13:13
Bunlar Todor için

Ophrys
25-05-2007, 13:16
Fuardan bonsai, kaktüs ve düzenleme görüntüleri

Ophrys
25-05-2007, 13:19
Bunlar da eziyete uğramış bitkiler.
Gerçek bitkileri doğal boyalarla boyamışlarmış. Doğal halinden daha güzel olabilir mi boyayla hem de. Çok üzüldüm.
Öyle çirkinleştirmişler ki görmelisiniz.

caploonba
25-05-2007, 13:35
Ama üstünde boya değildir yazıyordu. Ne kadar doğru acaba:D

Ağaçkakan
25-05-2007, 13:56
işte sergilikten bugünkü fotoğraflar...

MSaygin
25-05-2007, 14:03
Bunlar da eziyete uğramış bitkiler.
Gerçek bitkileri doğal boyalarla boyamışlarmış. Doğal halinden daha güzel olabilir mi boyayla hem de. Çok üzüldüm.
Öyle çirkinleştirmişler ki görmelisiniz.

Tek kelimeyle iğrençmiş o arkadaki ağaçlar :mad: Millet aslına bakamaz plastik koyar, bunlar asıl, güzelim ağaçları plastik yapmışlar :(

aybala
25-05-2007, 14:06
Fotoğraflar için teşekkürler...yalnız memet yorulmuş belli:)
Havadisleri merak ediyoruz, mesela Mine ziyaretçilerle ne konuşuyor?
Gel de merak etme. :)

DarkYES
25-05-2007, 14:09
Mavi gömlekli arkadaş kim :)

caploonba
25-05-2007, 14:10
Ben bugün yine gitmek istiyorum ama bir arkadaşı beklemem lazım. İnşallah erken gelir işimi bitirip giderim oraya.

anilozer112
25-05-2007, 14:36
Merakla izliyorum buradan sizlerden daha fazla resim bekliyorum. Teşekkürler yine de :)

hizals
25-05-2007, 14:55
ben katilamiyorum bugun ama manevi olarak destekliyorum

remziye yıldırım
25-05-2007, 15:26
ben katilamiyorum bugun ama manevi olarak destekliyorum

merhabalar inanın bende öyle katılan arkadaşları gönülden kutluyorum. Bir aksilik olmazsa bende yarın katılacağım.Oboyalı çiçekler benide rahatsız etti tıpkı pilastik çiçekler gibi insanların yapısında mı var bilmiyorum doğayı katletmek doğal olanın da doğasını bozmak doğal olmayan hiç birşeyi sevmiyorum.ve doğayı lütfen koruyalım diyorum:(

Melih Bakırlıoğlu
25-05-2007, 15:47
Nekadar güzel ve cıvıl cıvıl bir stant.Okadar cok istememe rağmen gelemiyorum.Emeği geçen herkesin eline sağlık.Hfz geçte olsa senide tebrik ediyorum ve yazını sabırsızlık ile bekliyorum.Herkese selamlar.

Todor
25-05-2007, 16:04
Bunlar Todor için

Teşekkürler.:)

cihan_as
25-05-2007, 17:47
Selahattin Yılmaz arkadaşımıza fideler için teşekkür ederim cok sayıda ziyaretcı ve üye arkadaşlara dagıtımını yaptık fuarın son günü için ayırmamız mumkün olmadı.

Ophrys
25-05-2007, 19:06
Ama üstünde boya değildir yazıyordu. Ne kadar doğru acaba:D

Sence boya olmasaydı o kadar korkunç görünürler miydi?
Ben sordum ve doğal boya ile boyanıyor dediler.
Ben de doğal hali yeşil hali değil mi zaten diye bir cevap verdim.

Ophrys
25-05-2007, 19:08
Fotoğraflar için teşekkürler...yalnız memet yorulmuş belli:)
Havadisleri merak ediyoruz, mesela Mine ziyaretçilerle ne konuşuyor?
Gel de merak etme. :)

Memet, Hfz ve Cihan As yorgun olmalarına rağmen hiç belli etmeden konuklarla ilgileniyorlar.

Plumbago
25-05-2007, 19:11
Fuar alanında maalesef wireless bulunmuyor. Sağdan solan bir kaç bağlantı bulduk ama bağlanmak mümkün olmadı. TTnet'in bağlantısı var ama onun için de Türk Telekom'dan kontör almak gerekiyormuş ve ne kadar verimli olabileceği şüphe götürür bir durum :)

Neyse canlı yayın hayalimiz artık bir daha ki fuarda mümkün olacak gibi. DarkYES'le bugün konuştuk, fuar yetkilileri bizim standdaki izdihamdan sonra bize seneye daha büyük bir stand verebilir.;) Fuara hareket katıyoruz şu anda :D

Yarın büyük gün tahminen büyük bir kalabalık olacak fuar alanında, Yardımcı olabilecek her üyeye ihtiyacımız olacak...

Michiganensis
25-05-2007, 20:58
Arborsculpture

zenfree
25-05-2007, 21:05
Fotograflar ve bilgiler için teşekkürler. İlgi ile takip ediyoruz.

Mine Pakkaner
25-05-2007, 21:23
Bugün bir grup ana okulu öğrencisi fuarı ziyaret etti. Hepsine boyama kitabı hediye ettik.Biraz da okula yolladık. Onların standımızın önünde fotoğrafını çektim. Ayrılmadan önce neymiiiş dedik, doğayı koruyoruz, ağaçları seviyoruz :) Birazdan yollayacağım. O fotoğrafta sohbet ettiğim kişi üyelerimizden Leonardo Usta. Yanda oturan mavi gömlekli de yine üyemiz Efe. Bize ağaçtan yapılan sazlarla ilgili bir yazı yazmıştı. Dergi için de ud ile ilgili bir yazı hazırlayacak.

11637
minik ağaçdostları boyama kitaplarımızla

11638
Hfz ve Cihan_as domates fidesi işindeler :)

11639
Hizals ve Cihan dün fidelerle :)

Mine Pakkaner
25-05-2007, 21:27
Michiganensis de fuarda görevli. Bergama Meslek Yüksek Okulunda okuyor, Seracılık Bölümü'nde. Okullarının standı önünde onu görüntüledim.

11640

Michiganensis
25-05-2007, 21:39
Teşekkür ederim...
Bebiş vardı en küçük ağaç onuda koyalım mı ?
Çok sevimliydi...

Mine Pakkaner
25-05-2007, 21:42
Evet Melis, en küçük ağaç. Onun fotoğrafını kim çekti, yüklesin bekliyoruz. Daha 1 yaşında bile değil, dedesi Cihan_as' a yardıma gelmiş :)

Michiganensis
25-05-2007, 21:46
Harika bir yüzü vardı çok sevimliydi tekrar göresim geldi :) Yarın fuarda yokum ama arkadaşlarım standımızda bulunacaklar. Direksiyon sınavım yüzünden gelemeyeceğim. Asıl yoğunluk yarın olacak diye tahmin ediyorum bende ama malesef bulunamayacağım...

Mine Pakkaner
25-05-2007, 22:13
Adabayrakoğlu ve Penelope bize kek ve kurabiye getirdiler, ellerine sağlık :)

Bu gün yine pek çok üyemizle tanıştık. Listesi Memet'te. A,unutmadan bonsaici üyemiz Bonsaisan da geldi, ve yazın veya sonbaharda bir atölye çalışması yapmaya karar verdik :)

Genç üyelerimizden İzmirli bilgi birikimi ile beni şaşırttı. :)

aybala
25-05-2007, 22:15
Çocuklar çok tatlılar, mutlulukları gözlerinden okunuyor. :)
Hepiniz çok yoruldunuz ama harika iş çıkardınız. Elinize sağlık.

ozanutku
26-05-2007, 08:43
Arkadaşlar aranıza katılamadığım özür dilerim.Ama eşim benim yerime sizinle tanışmış ve çok memnun olmuş.Çocuklarda hediyeler için teşekkür ediyorlar.
Bugün ve yarın , yerime vekaleten eşimle çocuklarımı gönderiyorum.

aybala
26-05-2007, 10:13
Fuar davetiyesi olmayanlar, memet'e telefonla ulaşıp ücretsiz davetiye alabilirler.

memet tel: 543 304 40 35

Sebahattin Sargın
26-05-2007, 11:48
Arkadaşlar gerçekten hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Orada olamadığım için çok üzüldüm. Resimler için teşekkür ederim, orada bulunamadık hiç olmazsa resimler ile avunuruz......

Ophrys
26-05-2007, 17:40
Bugün malesef gidemedim.
Ben de sizler gibi fotoğrafları bekliyorum.

ilknur aşık
26-05-2007, 18:05
Ben yarın geleceğim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

ilknur aşık
26-05-2007, 18:07
Bu arada şimdiden Sn Adabayrakoğlu'na buradan da teşekkür ediyorum. sayesinde yarın sellukma kavuşacağım:p

caploonba
26-05-2007, 18:50
Bende fuardan yaklaşık 70 dk önce geldim.
Çok güzel fotoğraflar çekildi.
Yakın zamanda görürüz.

DarkYES
26-05-2007, 19:54
Merhaba,

Biz de memet ile birlikte yeni eve geldik. Her şey çok güzeldi. Pek çok üyemiz geldi ya da üye olmayıp da böyle bir site oluşturduğumuz için teşekkür edenler oldu. :)

Bu anlamda bir şekilde buraya katkısı olan herkese ben bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Bu anlamda burada bizimle bilgisini paylaşan, zamanını ayıran, sevgisini ve ilgisini esirgemeyen, öyle veya böyle bir şeklde bu işin ucundan tutan herkese şunu söylemek isterim ki gerçekten giderek büyüyen bir ağacımız var :)

caploonba
26-05-2007, 19:55
Evet *******:D

Mine Pakkaner
26-05-2007, 19:55
Son derece hareketli ve bereketli bir gün oldu.Sevgili Darkyes aramızdaydı.Taa Ankara'dan gelip bize destek verdi.
Sabah Dkp ve eşi geldi.Eşi sonra ayrıldı amaDilaver Bey (Dkp) kapanışa dek bizimleydi.
11673

Yine üyelerimizden çok ziyaretçimiz vardı. Liste Memet'te.
Her miniği çevirip boyama kitabı verdik. Enaltta Caploonba, Penelope ve Hfz minik doğaseverlerle :)

Bilin bakalım ne oldu? Akşam üzeri Selçuk44 elinde nefis bir pasta ile çıktı geldi :) Pastaya bir yapışkan etiket takıp mum yaktık ve Caploonba'ya doğa ile ilgili bir dilek tut deyip üflettik :)

11676

Plastik çatal bıçağımız çoktu ama tabağımız yoktu. Olsun, ne gam. Kartonları yırtıp pasta dilimlerini üzerine koyduk ve yedik :) Pasta harikaydı. Teşekkürler Selçuk 44.

11677

Soldan sağa, ayaktakiler; Penelope, Cihan-as, Dkp. Oturanlar; Caploonba, Darkyes, Selçuk44, Memet.
Hafize o anda çiçekçileri dolanıyordu. :)

Ophrys
26-05-2007, 19:58
Mine Hanım gelemediğim için üzüldüm. Fotoğrafar öyle sıcak ki!

Mine Pakkaner
26-05-2007, 20:01
Üzülme Ada, sen gönlümüzdeydin :)

Mine Pakkaner
26-05-2007, 20:05
Asıl Darkyes çok güzel fotoğraflar çekti. Ziyaretçi üye listesi de Memet'te . Yollarlar diye bekliyorum :)

Ophrys
26-05-2007, 20:08
Çok teşekkür ederim Mine Hanım.

malina
26-05-2007, 20:09
Yarın hobi bahçesine aybala ve ben gideceğiz. Agaclar.net'ten çoooook önce tanıdığım iki arkadaşım gelecek... Belki bir de bizim etoburcu:) Hepsi bu kadar.

Demem o ki, bu fuar İstanbul'da olsaydı, kadro yukarıda saydığım gibi olurdu.
Gözünü seveyim, Ege'nin :)

Not: Ben de Ege'liyim de...

DarkYES
26-05-2007, 20:11
Fotoğrafları çevireceğiz yükleyeceğiz ama biraz zaman :)
Pek bir yorulmuşum ben. Bir de hastalıktan yeni kalktım biraz formdan düşmüşüm. ;)

DarkYES
26-05-2007, 20:12
Toplam 40 üye gelmiş bu güne değin. Tabi bunlar bilip üye olanlar. Gelip de üye olmayanları saymadık, sayamadık :D

Ophrys
26-05-2007, 20:18
Sevgili Malina, Erguvan Muhibbi'nin kaygıları boşunaymış öyleyse.

Ophrys
26-05-2007, 20:23
Dostlar bu Fuar işini beceremeyecek miyiz yoksa?

Bu mesajdan bahsediyorum.

malina
26-05-2007, 20:27
Hatırlıyorum, ufak çapta bir tartışma bile yaşamıştık :)

Ferda Ülkümen
26-05-2007, 20:56
Sayın Malina
Ben de anne tarafından Ege'li olduğumdan her ne kadar siteminizi üstüme almasam da baba tarafından İstanbullu olarak savunma ihtiyacı hissettim.Üç haftadır,büyük istekle hobi bahçesi ne gelme programları yapıp,pazar günleri bir engelle karşılaştım.Çok istememe rağmen olamadı! Buna gene İstanbul şartları diyelim.Bakarsınız hasatta yardımınıza gelebiliriz!
Bu arada fuar izlenimlerini takip ediyorum,herşey mükemmel.Emeği geçenleri tebrik ederim.

Mine Pakkaner
26-05-2007, 21:08
Erguvan Muhibbi' nin girişimi sayesinde katıldığımız bu fuar bizim için güzel bir tanıtım oldu. Sağolun Hüseyin Bey.

Bu arada iki sponsorumuz da fuardaydı. Hasad Yayınları ve Şişen Tablet. İkisinde de uğradık :) Pekçok kurum ve kuruluş işbirliğine hazır olduğunu belirtti :)

Özel teşekkür de aldık, sitem de. Sorumu yanıtlamadınız diye kırgınlığını belirten üyemiz de oldu :)

Penelophe
26-05-2007, 21:11
Selamlar;

Ancak bilgisayar başına geçebildim. Çok yorulmuşum :)
Herşey çok güzeldi. Dün siteye giremedim. Öncelikle dün çektiğim fotoğrafları yüklemeye çalışacağım.

Teşekkür ederim...
Bebiş vardı en küçük ağaç onuda koyalım mı ?
Çok sevimliydi...

:) En küçük ağacımız çok tatlı.

1.ve 2.Fotoğraf: Cihan As'ın eşi ve torunu.
3.Fotoğraf:Cihan As'ın torunu.
4.Fotoğraf,Soldan sağa arka sıra:Seçk,n, Cihan As, Mine Hanım,Michiganensis.Ön sıra; Hfz, Cihan As'ın eşi ve torunu.

Ophrys
26-05-2007, 21:16
Cihan abinin torunu, bizim badem şekerimizin. Maşallah çok tatlı bir kız.

Penelophe
26-05-2007, 21:16
Standımızdan genel görüntüler.

Penelophe
26-05-2007, 21:23
1.Fotoğraf: Cihan As, eşi ve torunu.
2.Fotoğraf:Mine hanım bilgilendirme yapıyor.
3.Fotoğraf: Agaclar.net'in dünyaya açıldığı an :) Memet bir ingiliz beyine (mükemmel ingilizcesiyle) agacları tanıtıyor :D
4.Fotoğraf:Mine hanım ve Darkyes sohbet ediyor.

praecox
26-05-2007, 21:28
Yarın hobi bahçesine aybala ve ben gideceğiz. Agaclar.net'ten çoooook önce tanıdığım iki arkadaşım gelecek... Belki bir de bizim etoburcu:) Hepsi bu kadar.

sizin etoburcu :) :o ha demek öle peki malina sorcağım bunun hesabını...:D

fuarda emeği geçenlere tebrikler başarılarınızı resimlerden de olsa takip edip okuyoruz biz burda bir fuarda ziyaretçi olarak dahi buluşmayı beceremiyen istanbullular olarak.

Penelophe
26-05-2007, 21:32
1.Fotoğraf: Darkyes İzfaş Kültür Sanat ve Proje danışmanı Elvan Feyzioğlu hanımefendiyle fuardaki agaçlar üzerine sohbet ediyor;)
2.Fotoğraf:Standımızı ziyaret eden bir hanımefendi ve çicuklar.
3.Fotoğraf:Mine Hanım bilgilendirme yapıyor.
4.Fotoğraf:Mine Hanım ve Darkyes standımızın karşısındaki standda sohbet ediyor.

Ophrys
26-05-2007, 21:35
Ah o fotoğraflarda ben de olsaydım...

Penelophe
26-05-2007, 21:43
1.Fotoğraf: Ciha As ve Seçkin toprak düzenleyilerin üzerine agaclar.net stickerını yapıştırıyor :)
2.Fotoğraf: Selçuk44'ün getirdiği çok taze ve fıstıklı süper pastanın başında :)
3. ve 4. Fotoğraflar:Standımızdan genel görünümler.

Penelophe
26-05-2007, 21:44
Keşke bende olsaydım:D
Gözlerim seni aradı Sevgili Adabayrakoglu, Hfz gelemeyeceğini ve selamlrını iletti. Yarın görüşürüz değil mi?

Ophrys
26-05-2007, 21:46
Yağmur yağmazsa belki Ada ve eşimle birlikte geleceğiz.
Yağarsa malesef gelemeyeceğiz.

hfz
26-05-2007, 21:51
Ben de geldim..;)

Internet bağlantımda sorun var, ama gündüz yetmedi 'Site'mi' çok özledim..:p O yüzden şu an bir internet cafe'deyim. Çocuklar göz ucuyla beni süzüyor 'bu nereden çıktı, burada ne işi var diye'.:p :p

İnanılmaz güzel bir Fuar yaşıyoruz.. Standımıza gelenlerin % 90'ı üyemiz olmasa da bizi biliyor, tanıyor ve takip ediyor. Bu beklemediğim bir şeydi ve çok gururlandım..

Sevgili Penelophe sayesinde ben bugün biraz dinlenebildim. Gerçekten çok yardımcı oldu, kendisine çok teşekkür etmek istiyorum.. Ve Sevgili Darkyes... İnanılmaz mütevazi bir insan. Kendisini tanımaktan dolayı çok mutlu oldum.. Sevgili Selçuk 44 iki gündür bizimle, yarın da gelecek.;) Sevgili Remziye Yıldırım taa Selçuk'tan oğluyla gelmiş.. Çok sevindim onu da görünce, inanılmaz candan biri.. (Bu arada bitkileri boyayan firmayı da azarlamış..:p ) Sevgili Ozan Utku gelememiş ama dünya güzeli çocuklarıyla eşi geldiler ve selamlarını aldık.. Tek tek isim yazmam çok zor, ama tüm üyelerimiz (tabii yönetici konumunda olanlarımız başta) inanılmaz içten, gönülden...

Doğru zamanda, doğru yerdeyim.. Çok mutluyum..

İyi ki aranızdayım..

Mine Pakkaner
26-05-2007, 21:58
Remziye Hanım artık çocuklarını masadan kaldırıyormuş, çekilin bilgisayarın başından ben ağaçlara bakacağım diye :)

11689

Mine Pakkaner
26-05-2007, 22:04
Bu arada Todor'un kulaklarını çınlattık. İnanılmaz güzel kaymak ağaçları(Feijoa) vardı. Hayranlık verici çiçeklerle donanmıştı. Çok dolgun, çok dallı ve büyük fidanlardı. Dark onları Todor için resimledi. :) Fiyatları 100 YTLidi ve satılmışlardı bile :rolleyes:

Penelophe
26-05-2007, 22:21
Sevgili Penelophe sayesinde ben bugün biraz dinlenebildim. Gerçekten çok yardımcı oldu, kendisine çok teşekkür etmek istiyorum..

Sevgili Remziye Yıldırım taa Selçuk'tan oğluyla gelmiş.. Çok sevindim onu da görünce, inanılmaz candan biri..

Hoşgeldin Hfzciğim;

:cool:

:mad: :mad: :mad:
İnanmıyorum Remziye Hanımla bende tanışacaktım, haberim bile yok geldiğinden.
:( :( :(

Penelophe
26-05-2007, 22:24
Yağmur yağmazsa belki Ada ve eşimle birlikte geleceğiz.
Yağarsa malesef gelemeyeceğiz.

İnşallah yarın yağmaz:(

Penelophe
26-05-2007, 22:32
Fuarda düzenlenen kokteyle katılan ekibimizden genel görüntüler.

Penelophe
26-05-2007, 22:34
Ben yarın geleceğim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

:) İlknurcuğum, yarın benimlede tanış, Remziye hanım gibi geldiğinden haberim olmazsa üzülürüm.

hfz
26-05-2007, 22:46
İnşallah yarın yağmaz:(

Yağsın, yağsın... O hepimizden daha önemli..;)

Bu arada; baştan sona okudum Fuar yazılarını. Okurken sürekli bir eksiklik hissettim. Özellikle Fuar resimlerine bakarken. İçim burkuldu kendiliğinden..:( :( Ve farkettim ki eksik bir şey var.. Ve yine farkettim ki Sevgili Erguvan Muhibbi gelmiş sürekli aklıma..:( (Hiç aklımdan çıkmadı aslında.)

Sevgili Erguvan Muhibbi; nedeniniz ne olursa olsun, şu an daha da farkındayım ki eksikliğinizi hissettik..:(

Sanırım kendinize bir söz verdiniz ama (saygım var), sizi unutmadık.. Ve eksikliğinizi hissettik.. Sizin gibi, bizlere yol gösterecek büyüklerimize ihtiyacımız var..

Eminim ki bizlerle birliktesiniz ama, görmeye de ihtiyacımız var.. Lütfen yüreğinizin bizlerle olduğunu gösterin ki eksikliğinizi yaşamayalım..;)

Erguvan Muhibbi
26-05-2007, 23:18
Dostlarım,
Sevgili İzmir ekibi, sizi kutluyorum.
Fuara gelemediğim için umarım beni bağışlarsınız.
Birşeyleri eleştirmek çok kolay başarmaksa zordur.
Şükran, Halit, Suat abi, Aybalam dostlar maçka
parkındaki samimi fuar muhabbetinde bir eksiklik
olarak gördüğümüz neden bu fuarda yoktuk sorusu
bizi bugünkü noktaya getirdi. O fuardan bu yana
bile Ağaçlar.Net'in bilinirliği artmış. Anlatıyorsunuz.
İstanbul'daki fuarda pek çok profesyonelin bizden
haberdar olmadığını sorgulamalarımızda farkettik.
Zarif İzmir nezaketiyle bu fakiri anmış olmanız beni
şereflendirdi. Teşekkürler ederim.
Bu başarı hepimizindir. Malina'nın sanal aleme attığı
tohum isimlerini tek tek yazamayacağım pek çok
gönül insanının desteği ile fidan olmuştur.
Hep beraber bu fidanın bir ulu ağaç olduğunu görecek
ömrümüz olmasını Tanrı'dan diliyorum.

remziye yıldırım
26-05-2007, 23:40
iyi geceler valahi kızı zorla uyuttum hemen siteye girdim .bugün öyle mutlu oldum ki .sanki hepinizi kırk yıldır tanıyor gibiydim .Tabi bundansonrabir kırk yılıı beraber geçirceğiz gibi geliyor bana.Birgün müdahale ettiğim adamlardan biri beni öldürmezse.Oçiçekleri boyayan kişiye de birşeyler yazacağım .Ozavallı çıçekler bana canlı canlı mumyalanmış insanları gibi geldi.düşünsenize siz nefes almaya çalışıyorsunuz bride diyor ki görsel olarak güzel değilsin ben seni boyayayım nefes almasanda olur ama gözüme güzel görün. Tabi onun gözüyle inanın o çiçekleri yıkamadığıma hala pişmanım. BİRDEMENEKŞELERİNİN YAPRAKLARINI KOPARANLAR VAR ONLARA NE DEMELİ.

remziye yıldırım
26-05-2007, 23:50
:D :) İlknurcuğum, yarın benimlede tanış, Remziye hanım gibi geldiğinden haberim olmazsa üzülürüm.
:
Akadaşım hiç üzülme ben sizi görmeye yine gelirim.Başka bir etkinliktede beraber oluruz.Ayrıca ben sizleri zaten selçuğa da bekliyorum .yaprakları sıkışık birkaç menekşem daha var hafize hanım görmeden hem onların yapraklarını azaltırız.:D

Penelophe
27-05-2007, 00:03
:) Umarım topluca gelebiliriz. Çok memnun olurum. menekşeleri ben halladerim :D

Penelophe
27-05-2007, 00:07
Bu arada fuarda süper aktif olan caploonba ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum :)

sezinci
27-05-2007, 07:20
Arkadaşlar çok iyi bir iş çıkardınız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Katkım olmadığı için üzülüyorum.

cemal.S
27-05-2007, 10:53
Merhabalar!

Şu anda tüm kalbimle sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Eminim fuar çok güzeldir.
Ağaca ve doğaya aşık insanların bir arada olduğu yer güzel olmazmı, emeği geçen veya benim gibi uzaktan uzağada olsa yanan ateşi hisseden herkesi kutluyorum.

Selamlar!

caploonba
27-05-2007, 11:05
Bu arada fuarda süper aktif olan caploonba ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum :)

Bende hepinize teşekkür ederim.

anilozer112
27-05-2007, 12:19
Bende oralar da olmayı çok isterdim. :( Malum uzak. Yüklediğiniz fotoğraflar sayesinde kendimi avutuyorum. Orada benimde katkım olmadığı için çok üzgünüm. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Ali H. ALI
27-05-2007, 13:05
Hepinizi candan kutluyorum. Ne kadar cok yoruldugunuzu, kendi deneyimlerimden biliyorum ve yine yorgunlugunuzun hemen sizi terk edip, yerini, paylasmanin guzelligine, sevince ve basarinin sihirli mutluluguna biraktigini da biliyorum. Agaclar.net'in uzaklardaki bir uyesi olarak ben de gururlandim. Emegi gecen herkese tesekurler.

remziye yıldırım
27-05-2007, 19:23
Arkadaşlar, çok güzel bir fuardı. Ağaçlar net olarak sizlerde renk kattınız. Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine ayaklarına sağlık. Benim siteyi tanıtıcı konuşmalarım Selçuk'ta devam ediyor. Sevgiler....

Penelophe
27-05-2007, 20:06
Herkese selamlar;

Fuar bitti :) Bugünde standımız ilgi gördü, herşey benim beklediğimden çok iyiydi.Bu günün resimlerini az sonra yükleyeceğim, ama malum düzenleme yapmam lazım.

Penelophe
27-05-2007, 20:30
Bugün Sevgili Adabayrakoğlu, eşi ve minik yakışıklı Ada'da standımızı ziyaret etti :)

Minik Ada inanılmaz karizmatik ve sevimli:)

ilknur aşık
27-05-2007, 20:31
Bugün fuara gelebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Penelophe, hfz, darkyes, memet, adabayrakoğlu, memet ve mine hanımla tanışma şansını buldum. (Eğer unuttuğum arkadaş varsa beni bağışlasın) İnanılmaz bir pozitif enerji. Bende doğru zamanda ve doğru yerde olduğumu hissetttim.Fuara emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Herşey muhteşemdi.

zenfree
27-05-2007, 20:32
Maşallah çok tatlı.:)

Penelophe
27-05-2007, 20:36
Minik Ada, Agaclar.net'in boyama kitabını elinden düşürmedi :)

Penelophe
27-05-2007, 20:37
Bugün fuara gelebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Penelophe, hfz, darkyes, memet, adabayrakoğlu, memet ve mine hanımla tanışma şansını buldum. (Eğer unuttuğum arkadaş varsa beni bağışlasın) İnanılmaz bir pozitif enerji. Bende doğru zamanda ve doğru yerde olduğumu hissetttim.Fuara emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Herşey muhteşemdi.

Sizinle tanıltığım için bende çok mutluyum, burada vıdı vıdı konuşurken bugün fuarda bana pek bir sessizlik çöktü :) Yorgunluğuma verin. Yakışıklı oğlunuza da selamlar.

Penelophe
27-05-2007, 20:46
1. ve 3. Fotoğraflar; Satndumızdan genel görünümler.
2.Fotoğraf; Hfz ve standımızı ziyaret eden üyelerimizden Kaptan.
4.Fotoğraf; Bugün standımızı ziyarete gelen Arb73 ve Mine Hanım.

cemal.S
27-05-2007, 20:53
Merhabalar.

Aranızdaki yakışıklıya !

Ada bey eminim bizi bu gün orada çok güzel temsil ettin. Yakışıklı ve karizmatik liderliğinle ortalığı yakıp kavurmuşsun belli. Sana mükafat Cemal amcandan, kocaman bir öpücük. Harikasın!!!!!!

Herkese selam olsun.

Sebahattin Sargın
27-05-2007, 20:53
Maşallah ada hanım çok tatlı bir oğlunuz var. Allah hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin. Sevgili penelophe fotoğraflar için teşekkür ederim....

arb73
27-05-2007, 20:58
Fuarın son günüde olsa aranızda olmaktan ve orada o an bulunan tüm üyelerimiz;Cihan_as,Darkyes,Dkp,Hfz,Memet,Mine Hn.,Penelope,plumbago,Selçuk44
(Not:isimler alfabetikdir:))unuttuğum bir isim varsa özür dilerim,hepinizle tanışmaktan son derece memnun oldum.Fuarda emeği geçen tüm üyelerimizi tebrik ediyorum çok sağ olsunlar var olsunlar.

Penelophe
27-05-2007, 21:01
1.Fotoğraf: Arkada Hfz, Soldan sağa ön sıra; Mine Hanım, Memet, Seçkin, Darkyes, Arb73.
3.Fotoğraf: Önde Mine Hanım. Arka sıra, soldan sağa, Cihan As, Seçkin,Darkyes,Hfz, Arb73, Memet.
4.Fotoğraf; standımızı bugün de yazlnız bırakmayan (soldan sağa) Selçuk44, Dkp ve hergün standda olan Hfzciğim.

Penelophe
27-05-2007, 21:02
Maşallah ada hanım çok tatlı bir oğlunuz var. Allah hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin. Sevgili penelophe fotoğraflar için teşekkür ederim....

Rica ederim, fuarı size yaşatmaya çalışıyoruz. Yarında fuarın genelinden görüntüler ekleyeceğim.

caploonba
27-05-2007, 21:12
Yunus Emre(DarkYes) abide de çok güzel fotoğraflar vardır.
O şu an yoldadır sabırsızlıkla kazasız,belasız dönüp fotoğraflarını bekliyoruz.

Penelophe
27-05-2007, 21:14

:) Evet asıl bombalar onda :D
Yarın yükler sanırım. Bende sabırsızlıkla bekliyorum.

arb73
27-05-2007, 21:47
Bu fuar organizasyonunda Agaçlar.net olarak katılmamıza vesile olan Sn. Erguvan Muhibbi beyefendiye de ayrıca teşekkürler.

çekirdek
27-05-2007, 21:59
Fuarda emeği geçen, ter döken tüm arkadaşlara, gelemeyenler adına teşekkür ederim(edebilirim herhalde?..) Bedenlerinize, beyinlerinize sağlık.
Siteye de çok canlı aktardınız, tam 'fuar' sözcüğünün hakkını vermişiz gibi geldi bana, o hareketliliği ve canlılığı hissedebildik buralardan da. Bu konuda Penelophe'ye de ayrıca teşekkürler.

aybala
27-05-2007, 22:07
Herkese geçmiş olsun. Fotoğraflar sayesinden biz de ekran başında sizlerle aynı heyecanı yaşadık. Sağ olun. :)

Dark telefon edip finalde olanlardan bahsetti. Tam şenlikmiş...Fotoğraflarla yapacağı finali bekliyoruz artık :) Tekrar geçmiş olsun ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Cihan Beyin torunu ve Ada çok şirin. Maşallah :)

Sevelim
27-05-2007, 23:07
Arkadaşlar sizler bir harikasınız. Fotoğraflarınız sayesinde bizler de sizinle birlikteymişiz gibi hissettik. Fotoğrafları çeken ve buraya aktaran arkadaşların elleri dert görmesin. Oradaki fotoğraf karelerinde değildik ama "agaclar.net" ailesi olarak gönlümüz sizlerleydi.

İlk fuar denemesinde orada olan arkadaşlar sizler tarih yazdınız ve alnınızın akıyla tamamladınız. Darısı diğer fuarların başına. Emeği geçen, bu olaya vesile olan (Erguvan Muhibbi) herkese çok çok teşekkür ederiz.

Penelophe
28-05-2007, 05:48
Fuarda emeği geçen, ter döken tüm arkadaşlara, gelemeyenler adına teşekkür ederim(edebilirim herhalde?..) Bedenlerinize, beyinlerinize sağlık.
Siteye de çok canlı aktardınız, tam 'fuar' sözcüğünün hakkını vermişiz gibi geldi bana, o hareketliliği ve canlılığı hissedebildik buralardan da. Bu konuda Penelophe'ye de ayrıca teşekkürler.

Bu güzel sözleriniz ve bakış açınız için asıl ben size teşekkür ederim.

anilozer112
28-05-2007, 08:29

Evet merakla onun fotoğraflarını da bekliyoruz.

Penolophe, Mine Pakkaner, adabayrakoglu,muratguzeldere fotoğraflar için teşekkürler. Herşeyin orada çok güzel olduğu buralardan hep belliydi. Herkes çok iyi iş çıkardı orada. İnsan taa buradan bile etkileniyor. :o

biber2007
28-05-2007, 08:42
Katılmayı hatta etkin olmayı çok istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadığım fuar için katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı canıgülden tebrik ederim.Bir İzmirli olarak gurur duydum. Artık hedefimizi daha da büyütmeli sadece buradan bilgilenerek, bilgilendirerek değil dışarıya çıkıp faaliyetlerimizi artırarak yola devam etmeliyiz, Örnek: Ağaçlar.net Ormanı yapmalıyız, Ağaçlar.net panelleri düzenlemeliyiz, Ağaçlar.net kampanyaları yapmalıyız; mesela ilk okulların bahçelerini ağalandırma kampanyası, okullara fide-tohum bağışı, ağaç dikim şenlikleri vs. gibi aklımıza gelebilecek herşey. Bu güzel etkinlik için ağaçlar.net üyeleri sizlere de sonsuz tebrikler.

Penelophe
28-05-2007, 08:45
Evet merakla onun fotoğraflarını da bekliyoruz.

Penolophe, Mine Pakkaner, adabayrakoglu,muratguzeldere fotoğraflar için teşekkürler. Herşeyin orada çok güzel olduğu buralardan hep belliydi. Herkes çok iyi iş çıkardı orada. İnsan taa buradan bile etkileniyor. :o

Çok yorulduk ama değdi :)

memet
28-05-2007, 08:58
Pek çok üyemiz bizi ziyeret etti. Üye olmadan bizi takip eden bir o kadar arkadaşımız da ..
Üye arkadaşların isimlerini aldık. Fuar telaşıyla bazı isimleri yanlış yazmış olmalıyız, umarım onlar bizi uyarır isimlerini düzeltirler.

Ziyarete gelen arkadaşlarımız :

Selçuk44,
Dkp,
Michiganensis,
Azalea,
Hizals,
Arda kaan,
Leonardo usta,
Ozan utku,
Efe,
Gülnaz ertan,
çınaraltı,
İzmirli,
Corbusier,
Remziye yıldırım,
Doku kültürü,
Sevhan,
gülden,
Aylin,
Sibel erim,
kaptan,
Denge tasarım,
Mesut erhan,
Meksika,
Elisa Day,
Bonsaisan,
bir de adlarını yanlış aldığımızı sandığım arkadaşlarımız var. umarım onlar hatamızı düzeltmek için bize yazarlar.

Kutluhan Güngör,
Yasemin Tatar,
Aytun,
Alfons,
Güler Taşkın,
Mehmet Çetin,
İmdat Aksoy,
Füsun Benli,
Yeşil yaprak peyzaj,
Gülgün Uğrasız,
Önder Öztürk,
Yusuf Yavaş,
ACarn,
Hazal Çınar,
Ekrem Çinetçi,
Sweetcan35,
Nihal Güloğlu,
msc-cd,
Trikogy.

memet
28-05-2007, 09:01
Fuarın altından kalkmamız bütün bir sitenin emeğidir. Harcamalar için para yollayan arkadaşlarımız, bize moral destek olan arkadaşlarımız, eğer site içi dayanışmamız bu kadar güçlü olmasaydı, fuarın en canlı standı bizim standımız olamazdı.
İzmir ekibindeki arkadaşlara ayrıca teşekkürler. Hepsi büyük bir çaba gösterdiler. bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduk.

saka
28-05-2007, 09:08
Herkese yürek dolusu tebrikler; bu azim, şevk ve sevgi oldukça bu iş rahatlıkla gelenekselleşebilecek gibi duruyor. Bütün fotoğraflarda içten gülüşler, çiçekler, fideler var... Bilgilenen, bilgi veren var. Kocaman tebrikler!..

Başardınız.

saygılarımla,

Penelophe
28-05-2007, 09:15
Fuardan bahsetmek istiyorum biraz..

Fuarda tanıtım yaptığım insanlardan hemen hemen her on kişiden 8-9'u agaclar.net'i birşekilde tanıyordu. Çok gururlandım.

İnsanlar büyük ilgi gösterdiler ve takdir ettiler.

Agaclar.net'i anlatarak bir çok kişinin üye olmasını (sadece üye değil, etkin üye) sağladığımıza inanıyorum.

Diğer standlarda çalışan arkadaşlar gelerek bu standın bu kadar kalabalık olmasını neye boçlusunuz sırrını bizede verin diye espri yapıyorlardı sürekli)

Fuarda bulunduğum için kendi adıma çok mutluyum. Çok güzel bir 3 gün geçirdim.

Penelophe
28-05-2007, 09:17
Fuarın altından kalkmamız bütün bir sitenin emeğidir. Harcamalar için para yollayan arkadaşlarımız, bize moral destek olan arkadaşlarımız, eğer site içi dayanışmamız bu kadar güçlü olmasaydı, fuarın en canlı standı bizim standımız olamazdı.
İzmir ekibindeki arkadaşlara ayrıca teşekkürler. Hepsi büyük bir çaba gösterdiler. bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduk.

Kesinlikle bende katılıyorum. Herkese teşekkürler:)

Darkyes ulaşmış mı Ankara'ya haberin var mı Memet?

Meksika
28-05-2007, 09:27
Ziyaretçi listesine kendimi ve Elisa Day'i de ekliyorum. :) Gerçekten emeği geçen ve destek olan herkesi de çok çok çok tebrik ediyorum. Herhalde dünyayı yaşanabilir kılan şeylerden biri bu sorgusuz sualsiz karşılıksız harcanan emek. Bir kısım boyama kitabı Elisa Day aracılığıyla Türk Eğitim Gönülleri Şemikler Eğitim Birimi'ndeki çocuklara ulaştı. Ne kadar sevinildiğini söylemeye gerek var mı bilmem. Tekrar tekrar teşekkürler..

Ben de bir kaç kare almıştım fuardan. Az sonra.. :)

anilozer112
28-05-2007, 09:42
Kesinlikle bende katılıyorum. Herkese teşekkürler:)

Darkyes ulaşmış mı Ankara'ya haberin var mı Memet?

Penelophe aslında darkyes'ten çok herkes fotoğraflarını bekliyor. :D ;) Aman kazasız belasız gelsin de. Ne zaman gelirse gelsin. :)

Penelophe
28-05-2007, 09:47
Penelophe aslında darkyes'ten çok herkes fotoğraflarını bekliyor. :D ;) Aman kazasız belasız gelsin de. Ne zaman gelirse gelsin. :)

İşte merak ettim bende :)

Meksika
28-05-2007, 10:59
Fotoğraflar..

Meksika
28-05-2007, 11:02
Dahası..

anilozer112
28-05-2007, 11:08
Bu güzel resimler için teşekkürler Meksika. Bu arada Meksika'nın çektiği fotoğraflarda memet beyde fotoğraf çekiyor gözüküyor. sevgili memet'inde fotoğraflarını bekliyoruz. :D :) Dimi yani

Ophrys
28-05-2007, 11:24
Penelophe, oğlumun güzel fotoğrafları için çok teşekkür ederim.

Boyama kitabını gittiği yerlere taşıyor. Annemin arkadaşı verdi diyor. Msaygın'a boyama kitabı için teşekkürler.
Birisi gelip internetten tanıştığım çok iyi dostlarım var deseydi inanmazdım. İyi ki varsınız. İyi ki buradayım.

Oğlumla ilgili güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler, saygılar...

memet
28-05-2007, 11:46
bazı aktif üyelerimizn isimlerini atlamışız listede, ama liste daha çok, yanlızca okuyucu olan üyeler.
Fotoğrafta görünen bonsaisan'da ziyarete gelen arkadaşlarımızdan. Benim çektiğim arkadaşların makinası.

Penelophe
28-05-2007, 11:52
Penelophe, oğlumun güzel fotoğrafları için çok teşekkür ederim.

Boyama kitabını gittiği yerlere taşıyor. Annemin arkadaşı verdi diyor. Msaygın'a boyama kitabı için teşekkürler.
Birisi gelip internetten tanıştığım çok iyi dostlarım var deseydi inanmazdım. İyi ki varsınız. İyi ki buradayım.

Oğlumla ilgili güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler, saygılar...

Rica ederim canım. Ama ne yapayım oğlun süper yakışıklı olunca fotoğraf çekmemek elde değildi :)

Kesinlikle bende inanmaz hatta dalga geçerdim ;)

Ophrys
28-05-2007, 12:06
Diğer fotoğraflar için de Meksika'ya teşekkürler.

hizals
28-05-2007, 12:33
ellerinize saglık arkadaşlar

aysemelike
28-05-2007, 13:46
Ellerinize sağlık, herşey çok güzel olmuş.
Dün sabah saat 10:00 da sadece 15-20 dk' lığına Fuara uğrayabildim. Bir arkadaş grubu ile Denizli'den CTS gecesi bir toplantıya katılmıştık, sabah yola çıkmadan Fuara uğradık, daha herkes çayını içiyordu, biz hızlı bir tur attık, ne yazıkki arkadaşları geciktirmemek için kendimi tanıtmadan geçtim. Ama yolda sizleri uzun uzun anlattım. Bir dahaki sefere tanışmak görüşmek dileği ile tekrar tebrikler......
Fotoğrafların birinde Mine Hanımı yanılmıyorsam Tarilmak ortakları ile konuşurken gördüm. Hüseyin beyi ve ortağını iyi tanırım, dükkanlarının müşterisiyim. Dünya bir web sayfasında nasılda küçülüyor.....
Bu arada fuar hızlı bir bakışla istanbuldakinden zengin ve güzel göründü gözüme....
Herkese selamlarımla....

Mine Pakkaner
28-05-2007, 13:51
Melike Hanım keşke tanışabilseydik.

Dediğiniz gibi Tarilmak firması ile görüşüyordum. Sizi destekleyelim diye geldiler. Dükkanlarına uğradığınızda üyemiz olduğunuzu da söyleyin:)

Asya Lale ve Osmanlı Lalesi firmaları da görmüşsünüzdür elbette oradaydılar ya, soğanları görünce sizi çok andık.

aysemelike
28-05-2007, 13:55
Melike Hanım keşke tanışabilseydik.

Dediğiniz gibi Tarilmak firması ile görüşüyordum. Sizi destekleyelim diye geldiler. Dükkanlarına uğradığınızda üyemiz olduğunuzu da söyleyin:)

Asya Lale ve Osmanlı Lalesi firmaları da görmüşsünüzdür elbette oradaydılar ya, soğanları görünce sizi çok andık.

Ne yazıkki okadar hızlı bir turduki sadece görüp çıktık. Asya laleye özellikle uğramak istiyordum ama olmadı, osmanlı lalede zaten kimse yoktu, bir bröşür aldım. Gönlüm orada kaldı anlayacağınız....Ama eminim bu toplantılar çoğalacak ve ben ya izmirde ya istanbulda birileri ile tanışabileceğim....Gönüller bir olsun.....

hizals
28-05-2007, 14:02
Tanışma dileklerinizi paylaşıyorum, umarım yakın zamanda olur Melike Hanım.

Penelophe
28-05-2007, 14:47
Tanışma dileklerinizi paylaşıyorum, umarım yakın zamanda olur Melike Hanım.

Hizals'ın sadece klavyesi İngilizce değil, shiftle caps lock ta bozuk :D

çınaraltı
28-05-2007, 15:16
Ben de ikinci günü fuarı ziyaret ettim. Mine Hanım'la tanışma fırsatım oldu. Hani sitede yönetici diye kafamda despot bi bayan çizmişim kendi kendime. Tam bir insan canlısı ve sevecen birisi.
Mine Hanımı tanıdığıma çok memnun oldum yani

DarkYES
28-05-2007, 16:23
Evet sağ salim vardım ama burada canımı almak üzereler. Okumaya dahi zor vakit buldum bunları :(

Akşam burada olmaya çalışacağım.

Penelophe
28-05-2007, 16:49
Evet sağ salim vardım ama burada canımı almak üzereler. Okumaya dahi zor vakit buldum bunları :(

Akşam burada olmaya çalışacağım.

Biraz geç haber verdin ama ;) canını almak üzere olduklarından sanırım :D
Konuşan resimleri istiyorum ben :D

Sebahattin Sargın
28-05-2007, 16:57
Fuarda emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ederim, alnınızın akı ile çıktınız işin içinden. Bu güzel fotoğraflar ile bize fuardaymışız hissi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim....

hfz
28-05-2007, 18:05
Çok şükür! İnternet sorunum bitti.. Tekrar kavuştum Site'me.:p

Sevgili Erguvan Muhibbi, çok çok teşekkür ederim. Bizlerle olduğunuzu biliyorduk.;) Sizin adımınızla ve tüm üyelerimizin desteği ile bu güzellikleri hep birlikte yaşadık..

Epey yazı kaçırmışım.:dilli: Fotoğrafları gördükçe keşke benim de bir fotoğraf makinam olsaydı demeden edemedim..:( Öylesine güzel kareler ve daha fazlası vardı ki..

Bu arada fuarda bile tohum ve çiçek paylaşımlarımız devam etti.:dilli: Haseki Küpesi tohumları için sevgili Adabayrakoğlu'na, muhtelif çiçek soğanları için sevgili Arb73'e ve adının Zıpçıktı olduğunu öğrendiğimiz soğanlı çiçekler için de sevgili Cihan_as'a çok çok teşekkür ederim.. Ayrıca bunların haricinde fuardan on adet çiçek saksısıyla ayrıldığımı da belirtmeden geçemeyeceğim.:D

Sebahattin Sargın
28-05-2007, 18:20
Bu arada fuarda bile tohum ve çiçek paylaşımlarımız devam etti.:dilli: Haseki Küpesi tohumları için sevgili Adabayrakoğlu'na, muhtelif çiçek soğanları için sevgili Arb73'e ve adının Zıpçıktı olduğunu öğrendiğimiz soğanlı çiçekler için de sevgili Cihan_as'a çok çok teşekkür ederim.. Ayrıca bunların haricinde fuardan on adet çiçek saksısıyla ayrıldığımı da belirtmeden geçemeyeceğim.:D

İşte fuarda olmamakla edindiğimiz en kötü zarar, of of anlatmayın hfz hanım yahu ;)

cihan_as
28-05-2007, 19:08
Yaşama dair her şey fotoğraf bölümünde Kunt isimli üyemiz, Zıpçıktı çiçek fotoğrafını eklemiş. (Altıncı sıradaki çiçek resmi)

Ophrys
28-05-2007, 19:24
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4503

Cihan abinin sözünü ettiği fotoğrafı burada bulabilirsiniz.

hfz
28-05-2007, 19:47
Sevgili Cihan as, çok güzelmiş çiçekleri.:p Kendilerini bugün yeni saksısına kavuşturdum.. Tekrar teşekkür ederim.

Bu arada bakıyorum forumları kullanmayı öğrenmeye başlamışsınız ve daha çok yazıyorsunuz.. Bu çok güzel bir gelişme..;) Çok sevindim.;)

İnci Akalp
28-05-2007, 20:29
Arkadaşlar
Gerek güzel fotoğraflarla, gerekse heyecanlı anlatımlarla fuarda yaşananları biz de istanbul'da adeta yaşadık.. Herkesi kutluyorum, emeğinize, yüreğinize sağlık..

bonsaisan
28-05-2007, 21:46
Ege 5. Süs Bitkileri Fuarı Seraclık ve Peyzaj Donatıları Fuarı

İzmirde açıldı.

Ben bonsaisan olarak çok kısa sürede olsa stadtı ziyarete bulundum ve elimden geldiğince bu görüntüleri kıstlı bir zamanda olsa sizlere sunamk için çektim.Tüm fuar boyunca stadta görev alan arkadaşları kutlarım.

http://img508.imageshack.us/img508/4568/fuar002hn9.jpg

http://img524.imageshack.us/img524/34/fuar003xx9.jpg

11915

11916

11917

11918

Mine Pakkaner
28-05-2007, 22:16
Bonsaisan güzel resimler için teşekkürler.

Ben bu başlığı http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4510 başlığına taşıyorum ki, konu ile ilgili bütün mesajlar birarada dursun. :)

hfz
28-05-2007, 22:24
Sevgili Bonsaisan,

Eski tanıdıklarınızla daha yoğun sohbetlere daldığınızdan sizi pek rahatsız etmek istemedik açıkçası.;)

Ama sizi de yanımızda görmek, tanımak bizlere büyük mutluluk verdi.. Umarım daha çok görüşme fırsatlarımız olur. Çok güzel kareler yakalamışsınız, çok teşekkür ederiz..

Tombulluğumu saklayamadığım pek çok kare.:mad: Bu arada arka plandaki çiçek kolisi ve torbası bendenize ait.

Penelophe
28-05-2007, 22:46
Selamlar;

Fuarda aldığım 50 tane boyama kitabı, bugün okulumda ki 2 sınıf olan, toplam 50 adet anasınıfı öğrencisine ulaştı. Sevinçlerini sizlerle paylaşmak istedim. İşte minik ağaçlar :)

Fotoğrafları fazla küçültmedim, miniklerin mutlulukları belli olsun istedim.

Sevgiler.

Penelophe
28-05-2007, 22:49
Devamı..

Penelophe
28-05-2007, 23:08
Devamı..

Penelophe
28-05-2007, 23:10
Ege 5. Süs Bitkileri Fuarı Seraclık ve Peyzaj Donatıları Fuarı

İzmirde açıldı.

Ben bonsaisan olarak çok kısa sürede olsa stadtı ziyarete bulundum ve elimden geldiğince bu görüntüleri kıstlı bir zamanda olsa sizlere sunamk için çektim.Tüm fuar boyunca stadta görev alan arkadaşları kutlarım.

Fotoğraflar için çok teşekkürler :)

DarkYES
29-05-2007, 07:21
Fuarın üçüncü gününden kareler :)

1.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8811_resizeSmall.jpg

2.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8813_resizeSmall.jpg

3.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8814_resizeSmall.jpg

4.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8817_resizeSmall.jpg

DarkYES
29-05-2007, 07:21
5.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8818_resizeSmall.jpg

6.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8820_resizeSmall.jpg

7.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8829_resizeSmall.jpg

8.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8841_resizeSmall.jpg

DarkYES
29-05-2007, 07:22
9.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8848_resizeSmall.jpg

10.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8850_resizeSmall.jpg

11.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_8851_resizeSmall.jpg

DarkYES
29-05-2007, 07:29
Dördüncü gün fotoğrafları :)

1.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_9003Small.jpg

2.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_9029Small.jpg

3.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_9044Small.jpg

4.
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_9046Small.jpg

DarkYES
29-05-2007, 07:30
5. Fuarın kapanışı ama hala yapacak çok iş var. :)))
http://i22.photobucket.com/albums/b320/darkyes/IMG_9049Small.jpg

cemal.S
29-05-2007, 08:09
Merhabalar!

Penelophe; inanıyorumki senin küçük ağaçlar bir gün bu ormanın en güzel neferi olacaklar.

Dankyes,Bonsaisan, cihan bey ve yorum yazan yazmayan tüm emeği geçenlere binlerce teşekkürler.

Hepinize selam olsun.

Penelophe
29-05-2007, 08:41
Darky çok teşekkürler resimler süper:) Ama bu kadar mı?

..:( süper tombulum, photoshop diye birşey var ama di mi:mad: :mad: :mad: ...

papatyam
29-05-2007, 08:53
Bir de bana diyor :)

Darky çok teşekkürler resimler süper:) Ama bu kadar mı?

..:( süper tombulum, photoshop diye birşey var ama di mi:mad: :mad: :mad: ...

arb73
29-05-2007, 08:56
Darkyes umarım yolculuğun yorgunluğunu atmışsındır.Fotoğrafların için çok teşekkürler.

Diğer Fuar ile ilgili ve sonrasındaki çalışmalarda dahil (Ana okulunda boyama kitapları dağıtılması gibi) fotoğrafları yükleyen arkadaşların ellerine sağlık.

Mine Pakkaner
29-05-2007, 08:58
Bu arada şunu gördük ki, İzmir'li üyelerimiz çocuklarının adıyla üye oluyor http://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon9.gif
Ardakaan, Ozanutku, Adabayrakoğlu gibi.
Hatta isimlerin gerçek sahiplerine gerçek üyelerimiz sizsiniz diye de takıldık. Onların da büyüdüklerinde anne veya babalarının adıyla üye olmalarını bekliyoruz. :rolleyes:

Penelophe
29-05-2007, 09:09
Darkyes umarım yolculuğun yorgunluğunu atmışsındır.Fotoğrafların için çok teşekkürler.

Diğer Fuar ile ilgili ve sonrasındaki çalışmalarda dahil (Ana okulunda boyama kitapları dağıtılması gibi) fotoğrafları yükleyen arkadaşların ellerine sağlık.

Benden bahsediliyor sanırım ;) :cool:
Arb73 lilium sadece burun boyamıyor, pantolanda boyuyor, fuardaki liliumların boyadığı pantolonumdan leke çıkmadı :(

DarkYES
29-05-2007, 09:32
Arkadaşlar şöyle bir göz atıp çıkıyorum.
ekleyebileceğim bu kadar fotoğraf çıkarabildim. Gerçi fuarda çektiğim çiçek fotoğrafları ile daha sonra farklı bir çalışma yapma niyetindeyim :)

Bu arada Penelophe vakit bulursa bir ara fotoğraflarla ilgili isim ve yorum eklemesi yapacak :)

Penelophe
29-05-2007, 09:52
:D Çarşamba günü beraber yapalım bence :)

Derya Özen
29-05-2007, 12:52
Tek kelime ile harikasınız. Ege ekibi sizi yürekten kutluyorum. Ben şimdi Dark'ın fotoğraflarını bekliyorum, kim bilir neler yapacak onlara. :D

memet
29-05-2007, 20:43
Ben dikkatli bakınca, her kare fotoğrafta çıkamadığımı farkettim ..
Gelecek fuarda daha azimli olmam şart

memet
29-05-2007, 20:45
domates fideleriyle çok ilgi gördük..
Ayrıca, basılı tanıtım ürünlerimizle..
Her iki konuda katıkılarını esirgemeyen arkadaşlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum

Penelophe
29-05-2007, 20:54

:D ******* şart !!

Memet domates fideleri sırık mıydı?

hfz
29-05-2007, 21:05
Farkında mısınız? Yeni üyeler hep İzmir dışından..:(

Plumbago
29-05-2007, 21:12
domates fideleriyle çok ilgi gördük..
Ayrıca, basılı tanıtım ürünlerimizle..
Her iki konuda katıkılarını esirgemeyen arkadaşlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum

memet kolonyalı mendilden bahsetmemişsin henüz. Onları getiren arkadaşa da gıyabında teşekkür etmek gerek fuarın sıcak ortamında biraz serinlemeni sağladı :D

Penelophe
29-05-2007, 21:13
Hfzciğim evet ama olsun İzmirliler belki daha vakit bulamamışlardır:confused:

Plumbago Memet serinlemişti değil mi onlarla :)))

Selahattin Yılmaz
29-05-2007, 22:42
Allahtan domatesler çeşit yoktuda sırık yerine yer domatesi sofralık yerine salçalık domates verme hatasına düşmemişsiniz :D. Bizim öğenciler geçende seraya gelen bir kaç genç bayanı beğenip sırf ilgilerini çekmek için çilekleri yediveren çilek diye satmaya çalıştıklarına ve onları bu sayede daha fazla görebilmek için oyaladıklarına şahit oldum (hatayı düzelttim, müşteri gittikten sonra da çocukları fırçaladım ama katıla katıla da güldük). Aynı öğrenciler yine ilgiyi devam ettirmek için yer domatesini sırık domates diye yutturmaya çalışıyorlardı. Keratalar sezon boyunca seraya uğramadılar bayanların yüzü gözü hürmetine serayı doldurmuşlardı. Allahtan son anda yetiştim de durumu kurtardık.

Fuarda da 2 çeşit vardı Allahtan yoktu da karpuz yerine kabak falan dağıtmadınız :D.

Kısaca evet her iki domates çeşidi sırıktı ve birisi normal sofralık sırık domates diğeri ise sırık cherry domatesi idi. Seneye de ilgiyi artırmak için domateslein yanına karpuz diye kabak, salatalık diye kavun dağıtacağız arkadaşlar. ;)

Mine Pakkaner
29-05-2007, 22:58
...
Fuarda da 2 çeşit vardı Allahtan yoktu da karpuz yerine kabak falan dağıtmadınız :D.
...

Bre Selahattin, sen bizi gaflet içinde mi sanırsın? :cool:

praecox
29-05-2007, 23:18
Bir şey soracağım ancak çekiniyorum. "bu adam da takmış bunlara..." gibilerden bir şey geçer diye aklınızdan hani bu tehlikeye rağmen sorayım. :)

furada etobur bitkiye veya phalaenopsis harici orkideye cattleya'lara rastladınız mı, gözünüze çarptı mı hiç? :)

arb73
29-05-2007, 23:28
Konu açılmışken bana ziyaterimde hediye edilen ; Dometes fideleri,toprak düzenleyiciler,kitap ayıraçları ,boyama kitabı, yaprak parlatma mendilleri(memet'in beyin kulakları çınlasın) ,bardak altlıkları, memet'in bana verdiği çiçek tohumu,Cihan as beyin verdiği çiçek ve en önemlisi,orada bulunan üye arkadaşlarımızın göstermiş olduğu samimiyet için tekrar çok teşekkürler.Yine görüşmek dileğiyle...

habibe
29-05-2007, 23:29
Fuar gayet canlı, özverili ve samimiyet havasında geçmiş. Sonuç olarak memnun kalınmış. Resimlerden her şey gayet net anlaşılıyor.
Bravo arkadaşlar. Emeğinize sağlık.

Mine Pakkaner
29-05-2007, 23:29
Hiç yoktu Sayın Praecox. Sizin için özel baktım varsa resimleyeyim diye.Bir saksı bile ne etobur, ne de orkide mevcuttu. Kesme orkideler ise her standı süslüyordu.

bonsaisan
29-05-2007, 23:32
Bildiğim kadarı ile 5-8 Eylül tarihleri arasında 4 gün süreyle gecen sene ve ondan önce ki senlerde yapılan Pet and floara fuarı bu senede yapılaçakdır diye sanıyorum.Ama pet olarak ayırmadılar ise bunu sormak lazım.
Bu fuarda yine flora kısmı olursa konuda yazmış olduğunuz üzere yine bir stad açıla bilir ve şimdiden görşler alınarak ona göre bir sistem oluşturula bilir.
Malum ben fuara girdim önce karşıma çıkan stadlara baktım daha önceden fuar planında ağaçlar net staddını bulamayaınca aramaya devam ettim ve bir anda karşıma çıktı 30 dak kısa bir süre kalmak zorunda kaldım ama kısada olsa uzuzn vadede bir çok güzel insanla karşılaştım.
Dediğim gibi İzmir bir fuarlar şehri yapılaçak bir sonraki fuarlarda aynı bu azim ve içtenlikle görüşmek ve bağları kuvvetlendirmek dileğiyle.
Saygılar.

Selahattin Yılmaz
29-05-2007, 23:38
Bre Selahattin, sen bizi gaflet içinde mi sanırsın? :cool:

Estağfirullah size sözüm yok :D

praecox
30-05-2007, 09:57
Hiç yoktu Sayın Praecox. Sizin için özel baktım varsa resimleyeyim diye.Bir saksı bile ne etobur, ne de orkide mevcuttu. Kesme orkideler ise her standı süslüyordu.

Teşekkürler Mine hanım...
beni ordan düşüneceğinizi biraz da tahmin etmiştim.
sağolun

sezinci
30-05-2007, 12:22

Memet, bu kadar azimli olmanı çok takdir ettim.:)

memet
31-05-2007, 07:56
Yılmaz takdirin için teşekkürler.
Çünkü Plumbago benim yapraklar için kullanılan parlatıcıyı, kolonyalı mendil sanıp onla yüzümü sildiğim için pırıl pırıl parladığımı söylüyor.
Tabi yok böyle bir şey aslında. Ben kendimden parıldıyordum orada. zaten parlatıcı mendilin "gizli geceler" kokusu da benim işi hemen anlamama yetmişti.
Hem yıkayınca çıkıyormuş.

Penelophe
31-05-2007, 08:31
:D Ama senden çıkmadı :))

Selahattin Yılmaz
31-05-2007, 09:00
Ya şöyle bir baktımda arkadaşları hiç tebrik etmemişim. Gerçekten başardığımız şey internette belki milyonda bir olan bir olay. Sanal ile gerçeği birleştiren yegane sitelerden birisi olduk. Hayatı ve ağacı hem internete hemde fuarlara taşıdığınız için ve bunun emektarlığını yaptığınız için teşekkürler arkadaşlar...

memet
31-05-2007, 09:35
Benim fuarda en çok hoşuma giden ve üstünde düşündüğüm konu, farklı çevrelerden, başka ortamlardan arkadaşların tümünün ortak bir ruhla, kırk yıllık tanış gibi çalışması oldu. Kendimizle gurur duydum bu bakımdan.

Penelophe
31-05-2007, 09:40
Selahattin bey size katılıyorum, bu gerçekten çok önemli Sanalla gerçeği birleştirmek..

Sanalda anlaşıpta, gerçekte böyle organize olmak bence büyük başarı. Bu fuar maceramızı anlattığım arkadaşlarım ilk lafları;

-gerçekten mi?
-Siz aşmışsınız artık.. v.b.

şeyler oluyor. İnsanlar bunun doğruluğuna inanmak istemiyor, inandıklarında ise özeniyorlar.
Bu da çok güzel bir şey tabi :)

ilknur aşık
31-05-2007, 10:15
Bende katılıyorum. Fuara eşimle beraber gelmiştim. İzlenimlerini sorduğumda sanki senin gibi on tane daha var. Tüm çiçek manyakları birbinizi bulmuşsunuz dedi. (Burada manyak kötü anlamda kullanılmamıştır.) Enteresan bir şekilde daha önce hiç tanımadığım insanlarla sanki uzun yıllardır tanışıyormuş ve sürekli biraradaymışız gibi kolay iletişim kurabildim. Gerçekten önmeli bir şey başardınız. Tebrikler

GÜLNAZ ERTAN
31-05-2007, 10:16
Sevgili doğa dostları fuar ziyaretimden sonra Ören'e Kiraz toplamaya gittim.Bugün geri döndüm ve İzmir dışına çıkıyorum Mine Hnım Fotoları ancak gönderiyorum.Sizlerle tanışmaktan çok mutluyum.

malina
31-05-2007, 10:25
Gerçekten başardığımız şey internette belki milyonda bir olan bir olay. Sanal ile gerçeği birleştiren yegane sitelerden birisi olduk.

Yanlış bilgilendirme olmasın :)
Sayıları çok olmasa da böyle siteler var. Bence sözün doğrusu şöyle olmalı : Biz de sanalla gerçeği birleştiren sitelerden biri olduk.

GÜLNAZ ERTAN
31-05-2007, 10:34
Fotoğrafları göndermeyi beceremedim sanırım üzgünüm.

memet
31-05-2007, 14:09
Boyutlarına dikkat edin ve jpg formatında olsun.

kutlu7
02-06-2007, 02:09
fuar çok güzeldi gerçekten sizleirde orada görmekten büyük mutluluk duyduk ege üni-ziraat fakültesi olarak bizde oradaydık mine hanımla da tanışma imkanı bulduk ben toprak bölümündeyim başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle

Penelophe
03-06-2007, 09:49
Fuardan genel görüntüler eklememi isteyen arkadaşlar olmuştu. Kusura bakmayın fotoğrafları düzenlemeye ancak vakit bulabildim:)

Penelophe
03-06-2007, 09:53
Devamı..

Penelophe
03-06-2007, 10:09
Devamı..

Sebahattin Sargın
03-06-2007, 10:13
Penelophecim fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Çok güzeller keşke gelebilseydik fuara...

Penelophe
03-06-2007, 10:14
..Devamı..

Penelophe
03-06-2007, 10:15
Penelophecim fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Çok güzeller keşke gelebilseydik fuara...

Rica ederim ama daha bitmedi :)

Penelophe
03-06-2007, 10:17
Devamı...

Penelophe
03-06-2007, 10:21
..Devamı...

Penelophe
03-06-2007, 10:24
Devamı..

Penelophe
03-06-2007, 10:28
Devamı... Bunlarda son fotoğraflar:)

Sebahattin Sargın
03-06-2007, 10:30
Of niye bu fuar Bursada da düzenlenmiyor yahu :)

Penelophe
03-06-2007, 10:36
Of niye bu fuar Bursada da düzenlenmiyor yahu :)

Off niye siz İzmir'e gelmediniz sanki :D

Sebahattin Sargın
03-06-2007, 10:40
Off niye siz İzmir'e gelmediniz sanki :D

Sevgili penelophecim öyle güzel bir ortama gelmek istemezmiydik. Ama kısmet olmadı :(. Başka bahara kaldı...

Penelophe
03-06-2007, 10:44
Tamam işte o başka bahar, önümüzdeki bahar olsun, gelecek seneye yapılacak olan fuara gelirsin :)

Sebahattin Sargın
03-06-2007, 10:46
İnanın gelmeye çalışacağım sizler ile tanışmayı çok isterim çunkü....

selcuk44
09-06-2007, 14:00
İyi gümler,
Ege süs bitkileri fuarına katıldığımda Sevgili İzmirli üyelerimzle ilk defa tanışma fırsatı buldum. fuardaki stantımızda üyelerimiz çok güzel bir dayanışma içinde özveriyle çalışıyorlardı. İzmirli kardeşlerimle tanışmaktan ve agaclar.net'in inanılmaz kalitesindeki aktivitelerine katılmaktan çok büyük zevk aldım. Sayın Ada Bayrakoğlu, Mine Parlakkaner, Memet, hfz, hizals, Cihanas, plumbago, caploonba ve şimdi ismini hatırlayamadığım herkese bana gösterdikleri yakın alakadan dolayı teşekkür eder ayrıca resimleri yayınlamakta geç kaldığım için özür dilerim

selcuk44
09-06-2007, 14:18
bir dahaki sene fuar buluşmasını sabırsızlıkla beklerken yeni buluşmalarımızla ilgili haberlerinizi izliyorum. herkese çiççekleri ve sevdikleriyle brber sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum
selamlar.

Penelophe
09-06-2007, 16:22
Bu güzel fotoğraflar için çok teşekkürler Selçuk Bey. Bizde sizinle tanıştığımız için çok memnunuz, en kısa sürede görüşmek dileğiyle..

Ophrys
09-06-2007, 20:27
Sevgili Selçuk44, Memet'in iş yoğunluğu arttı .
Biraz rahatlasın en kısa zamanda toplanmak istiyoruz.
Bilginiz olur.
Saygılar...

selcuk44
09-06-2007, 21:21
İyi akşamlar mesajlarınıza çok teşekkür ederim.Toplantı haberlerinizi takip ediyorum.Bu arada son resimde Sayın hfz hanımın bana hediye ettiği mum çiçeği ucundan azıcık görünmüş ,şimdi neşesi çok iyi ,küsmesin diye yanından kimseyi hızlı bile geçirtmiyorum .Gelişme olursa ilgili bölümde resmini beğenilerinize sunacağım.
İyi tatiller ve sağlıklar dilerim.

hfz
09-06-2007, 23:27
Sevgili Selçuk44,

Bu güzel kareler için çok teşekkür ederiz.. Umarım en yakın zamanda tekrar toplanırız.. Ben de arkadaşlardan haber bekliyorum..

Sevgi ve saygılarımla.

Yücel Özlem
10-06-2007, 11:47
Dostlarım, bir süre uzaktaydım. Gerçekten, gurur verici bir çalışma yapılmış. Hepinize teşekkürler.

Mahmut Leventoğlu
15-06-2007, 08:18
İzmir grubu ve fuar etkinliği muhteşem. İnanılmaz bir dayanışma ve özveri örneği var ortada. Ellerinize yüreklerinize sağlık.

Not: Fotografların altında kim kimdir olabilseydi keşke. Kafamda tahminler yürüttüm ama .....

cemal.S
15-06-2007, 09:01
Her şey mükemmel ve harika olmuş. Sıcacık bir gurubun içindeyim artık. Herkese selam olsun taaa yürekten.

Penelophe
15-06-2007, 09:35
Mahmut bey maalesef tek tek yazacak kadar enerjimiz kalmamıştı :( Ama başlardaki fotoğraflarda var. Gölgenizi de yanınızda getirmişsiniz:D

Mahmut Leventoğlu
15-06-2007, 10:34
Hep tahmin ettiğim gibi. Memet,Mine Hn ve Hfz. tahminim doğru çıktı.

Penelophe
15-06-2007, 11:25
:) Genelde herkes hemen tanıyor zaten :)

Sercanoral
15-06-2007, 14:17
Gerçekten fuar harikaymış.Bir sonraki fuarda aranızda olmak için elimden geleni yapıcam.

Ophrys
15-06-2007, 16:40
Bekleriz.