View Full Version : atlas
atlas sever arkadaşlarım iki senelik uzun bir tedviden sonra rahatsızlıgımı atlattım sayılır dr tavsiyesiyele çiçek yetiştirmek istedim bende rahmetli annemim rengarek açan atlasından başlamak istedim birtürlü bulamadım elinizdeki bulunan atlas çeşitlerinden benimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum saygılar
Sevgi Durul
09-01-2015, 12:40
Sayın alperja, öncelikle geçmiş olsun.
Havalar biraz düzelince, size hem kendi kırmızı atlasımdan hem de somon Güler atlasımdan gönderebilirim.
Gönderim yapacağımda adres bilgilerinizi isterim.:)
Şu anda çelik olarak elimde bulunan değişik renklerde atlaslarım da var. Eğer sitemizde gelip geçici değilseniz, ilerleyen zamanlarda onlardan da gönderebilirim.:)
sdurul hanıfendi ilgilendiginiz için teşekkür ederim saglıgım el verdigi sürece rabbimin izniyle burda formda olacagım atlasım olmadan formda olan bilgilerin hepsini okudum göndereceginiz zamanı iple çekecegim saygılar
Sevgi Durul
09-01-2015, 14:26
Sayın alperja, önemli olan sağlık. Umarım ve dilerim sağlığınız yerinde olur ve siz burada bizlerle olursunuz. Gerisi ayrıntı.
Şu dondurucu havalar geçtiğinde adresinizi isteyeceğim. Saygılar...
Emin olun ki atlas dışında sukulent cinsi başka çelikleriniz de olacak.
sabırsızlıkla bekleyecegim
celalim01
09-01-2015, 21:20
Merhaba ,geçmiş olsun uzun soluklu tedaviler insan ızdırap verir ama sonucunda ilerleme olduğunda güzellikler yeniden sizinle olur. Uzun soluklu ve ömür boyu sürecek alerji rahtsızlığı çektiğimden sizi anlamak zor olmuyor. Mart sonrasında ilgilenebileceğiniz çiçek tohumları , çelikler bende var ise gönderim yaparım. Siz hatırlatın mart itibariyle size dönerim. Kolaylıklar ve sağlıklı günler dilerim.
merhaba celalim01 arkadaşım ilgin için teşekkür ederim mart ayını sabırsızlıkla bekleyecegim paylaşımlarınız için sagolun
celalim01
11-01-2015, 21:17
Elbette ne demek ,paylaşım güzeldir ,sağ olsunlar bazı arkadaşlar bizlerle paylaştı bizde sizlerle paylaşalım. Bu kış don işi bazı kayıplar vermemize neden oldu ama ne yapalım. Elimizdekilerle yetineceğiz.
tüm kayıpları olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum işallah önümüzdeki bahar herkesi sevindirir
Merhaba Atlas paylaşımı yapacağınız zaman lütfen beni unutmayınız şimdiden teşekkür ediyorum....
sevgili SDurul işallah bu mesajı okursunuz sizden ricam atlas çelikleri göndereceginiz zaman ahtapot çiçegide yollarmısınız kanser hastalıgına iyi geliyormuş ve şuan bana böyle bir bitki lazım başlangıç aşamasında çok fayda gösteriyor ve geriletiyormuş saygılar
Sevgi Durul
08-02-2015, 17:08
SEVGILI ALPERJA SU ANDA TELEFONDAN YAZDIGIM ICIN YAZMAKTA ZORLANIYORUM. YAZIM HATALARIM ICIN HERKESTEN OZUR DILERIM.
P
BEN SU ANDA ANNEMIN HASTALIGI DPLAYISIYLA EVIMDEN UZAktayim.
Sevgi Durul
08-02-2015, 17:13
Bilemedigim bir zamanda istediginiz ve yasayan tum bitkilerimden size gonderirim. Tekrar ozur. Yazom hatalarim icin.
.
Sn. SDurul;
Annenize geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
SDurul hanım budarken fazla çıkarsa ben de çeliklerden rica edebilir miyim? çook eskiden evimizde vardı şimdi kimsede bulamıyorum
annenize çok geçmiş olsun rabbim şifalarını versin işallah tüm hastaların tez zamanda iyileşir işallah SDurul hanım efendi teşekkür ederim
çok geçmiş olsun annenize acil şifalar diliyorum .
sardunya aşkı
08-02-2015, 23:41
sn.SDURUL hanım annenize çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah
sn.SDURUL hanım mümkünse elinizde kalırsa bende sizden atlas çiçeği çeliklerinden rica ediyorum şimdiden teşekkürler
annenize acil şifalar dilerim
Benden atlas çeliği talep eden ve benim söz verdiğim arkadaşların adres bilgilerini yanlışlıkla sildim.
Kimlere söz verdim bilemiyorum. Söz verdiğim arkadaşlar lütfen adres bilgilerinizi yenileyin.
Sardunya aşkı, SDurul arkadaşımızın bu sıralar hiç vakti yok, lütfen adres bilgilerinizi bana iletin, ben göndereyim.
hasibe yılmaz
14-02-2015, 20:38
az önce özelden gönderdim bilgileri,teşekkürler,iyi akşamlar...
selam232
15-02-2015, 20:42
Merhaba araniza yeni katildim sans bu ya bir yili askin suredir atlas cicegi sahibi olmayi istiyordum acaba banna da yardimci olur musunuz? Takas isterseniz elimde olan cicekleri paylasabilirim.tesekkur ederim simdiden
eylül başak
18-02-2015, 03:26
****** arkadsalarım ben hoya yanı mum cıcegı ve atlas celıgı arıyorum elınzde varsa lutfen rıca edıyorum sımdıden tskler
gokcegokce
19-02-2015, 23:07
Benim de Güler atlasım dondu malesef :( Nerden bileyim Denizli ikliminin bu sene eksi dereceleri görebileceğini. Güler Hanım sizden söz almamıştım ancak eğer fazla çeliğiniz olursa ben de talibim yeniden. Ayrıca sayın SDurul annenize acil şifalar dilerim.
Bal Kaktüs
20-02-2015, 01:54
Sayın alperja size geçmiş olsun. sayfanız hayırlı olsun.
Sayın SDurul sizin de annenize geçmiş olsun. Umarım tez şifa bulur.
Sayın Güler Hanım, ben de atlas istesem. göndermek sizin için mümkün olurmu acaba? Olursa adres ve telefon göndereyim.
Bu gün Sevgili samur - hasibe yılmaz - alperja - sardunya aşkı'nın atlas çelikleri Aras Kargo'ya verildi.
Sevgili gokcegokce - Bal Kaktüs, Manyas'a gittiğimde ancak gönderebilme imkânım olacak. Mart sonuna doğru bana hatırlatın lütfen.
sardunya aşkı
28-02-2015, 22:50
Bu gün Sevgili samur - hasibe yılmaz - alperja - sardunya aşkı'nın atlas çelikleri Aras Kargo'ya verildi.
teşekkürler güler hanım merakla heycanla bekliyorum
Benim de Güler atlasım dondu malesef :( Nerden bileyim Denizli ikliminin bu sene eksi dereceleri görebileceğini. Güler Hanım sizden söz almamıştım ancak eğer fazla çeliğiniz olursa ben de talibim yeniden. Ayrıca sayın SDurul annenize acil şifalar dilerim.
Aynen sevgili Gökçe... Benımkide dondu..sardunyalarım..begonvillerim ve japon gullerım... İzmir böyle kış görmedi..Şimdi yeniden başlıyacagız aramaya..Bu bahar cok iş var cok...
hasibe yılmaz
01-03-2015, 20:52
Güler Hn bugün kargo ile ilgili yazınızı görünce çok mutlu oldum,teşekkürler:))
B e t ü l
02-03-2015, 00:12
Sayın Alperja
Hastalığınıza üzüldüm.İnşallah eski sağlığınıza en kısa sürede kavuşur,çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle güzel günler geçirirsiniz.
Güler Hanım
Rica etsem bana da gönderebilir misiniz?Bu arada bahçenize bayıldım. Emeğinize sağlık.;)
sardunya aşkı
02-03-2015, 12:19
teşekkürler güler hanım merakla heycanla bekliyorum
güler hanım kargom bugün geldi teşekkür ederim.inşallah yaşatmayı başarırımda sizinki kadar güzel olurlar
hasibe yılmaz
02-03-2015, 14:08
Güler Hn benim de kargom bugün geldi,rengi nedir?teşekkür ediyorum tekrar...
çiçeksever
02-03-2015, 15:27
Güler Hanım ben de çelik istiyorum.
sevgili güler hanım atlas çeliklerimi aldım çok teşekkür ederim emeginize o güzel yüreginize saglık saygılar
Güler Hn benim de kargom bugün geldi,rengi nedir?teşekkür ediyorum tekrar...
Kırmızı.
Güler Hanım ben de çelik istiyorum.
Atlas çeliği diye belirterek adresinizi yazın lütfen. Mart ayı sonuna doğru Manyas'a gittiğimde gönderebilirim ancak.
Güler Hanım
Rica etsem bana da gönderebilir misiniz?Bu arada bahçenize bayıldım. Emeğinize sağlık.;)
Mart ayı sonuna doğru olabilir ancak.
Adres bilgilerinizi atlas çeliği diye belirterek yazarsanız sevinirim.
edazeynepeda
06-03-2015, 10:48
Merhabalar Guler hanim
Ben de diger arkadaslar gibi atlas cicegi tutkunlarindanim ve bu guzelligi hic bir yerde bulamiyorum.
Rica etsem benim icin de celik gonderebilir misiniz?
Merhaba,
Elimde fazla miktarda yok, olanları da Forumda faal olan arkadaşlarla paylaşmayı tercih ediyorum. Siz 2011 yılında üye olmuşsunuz ama pek de katılımınız yok.
edazeynepeda
07-03-2015, 17:54
Uzuldum lakin tercihinize saygi duyuyorum Guler hanim.Sevgiler..
Bal Kaktüs
27-03-2015, 04:17
Sevgili gokcegokce - Bal Kaktüs, Manyas'a gittiğimde ancak gönderebilme imkânım olacak. Mart sonuna doğru bana hatırlatın lütfen.
Sevgili Güler Hanım, "Mart ayı sonuna doğru hatırlatın" demiştiniz.
Özel mesaj yazamıyorum. Daha doğrusu nasıl yazılır. Nereden girilir bilemiyorum ve bulamıyorum.
Forumda nereden soracağımı da bulamadım. Giriş sayfasının altında "Bize ulaşın" butonundan yazdım. Cevap alamadım. Bu sebeplerden dolayı size buradan ulaşıyorum. Size adresimi başka nasıl iletebilirim?
Hem atlas, hem özel mesaj sorunuma bir çare lütfen.
sayın GÜLER rica etsem mümkünse o güzel atlastan banada gönderebilirmisiniz
serhatefekaya
04-04-2015, 21:54
Sn Güler hanım rica etsem banada gönderebilir misiniz ?
Arkadaşlar sarı atlas çeliği arıyorum..Gönderebilecek arkadaş varmı acaba....
Sevgili Muda, atlas çelikleri elinize ulaştı mı?
sevgili arkadaşlarım uzun bir aradan sonra yine çok şükür sizlerle beraberim s.durul hanım efendiye huzurunuzda teşekkür edemedim kargomu aldıktan birgün sonra hastahaneye yattım çıkalı bir hafta oldu kendisine çok teşekkür ederim
Sevgi Durul
04-05-2015, 22:30
Sevgili alperja, geçmiş olsun, ben de merak etmiştim sizi.
İnanın teşekküre değmez, güle güle büyütün bitkilerinizi.:)
Paylaşma zevkini yaşattığınız için asıl ben teşekkür ederim.:)
Siz okuduktan sonra bu mesajımı silerim.
seraper06
05-05-2015, 09:28
ben foruma yeni üyeyim adresimi nereye yazacağımı bilmiyorum,ben de istiyorum atlas çeliklerinden bana da yardımcı olursanız sevinirim:)
hobiciakvarist
08-05-2015, 19:14
Atlas nedir?
Atlas nedir?
Sorunuzun cevabı: http://www.agaclar.net/forum/kaktus/3259.htm
celalim01
09-05-2015, 00:44
sevgili arkadaşlarım uzun bir aradan sonra yine çok şükür sizlerle beraberim s.durul hanım efendiye huzurunuzda teşekkür edemedim kargomu aldıktan birgün sonra hastahaneye yattım çıkalı bir hafta oldu kendisine çok teşekkür ederim
Bende size ulaşamayınca gönderi yapamadım. Size sözümüz vardı. Uygun olduğunuzda görüşebilirsek ,benim elimde olan size uygun tohumlardan bende size ulaştırayım.
hobiciakvarist
15-05-2015, 16:18
Sorunuzun cevabı: http://www.agaclar.net/forum/kaktus/3259.htm
Teşekkürler. Gerçekten de güzelmiş. MaşaAllah.
celalim01 ilginiz için teşekkür ederim agır ilaçlar kullandıgım için bu aralar kendimde degilim ilaç almadıgım dönemlerde forma girmeye çalışıyorum özelinize adresimi yazdım çok teşekkür ederim
celalim01
18-05-2015, 21:55
Sayın alperja adres bana ulaşmamış. Doğrudur ,ilaçlar insanı mahvediyor ,onlarsız da olmuyor. Hayatın akışında devam edeceğiz. Mesaj kutumu tekrar kontrol ederim. Dolu olmaması lazım.
Yooook mu, yoook mu... maviş var da atlas yok mu?
Bize de bize de atlas yoook muuu? demişti bir arkadaşımız. :D
Var, var onbeş adet atlas çeliği gönderebileceğim ancak talep eden arkadaşlara gönderirken bazı kıstaslarım var.
Örneğin sıfır mesajlı üyelerimiz özelden talep ediyorlar, onlara göndermiyorum.
Üyeliği eski tarihli olduğu halde Foruma katkısı olmayan üç-beş mesajı olan arkadaşlara da göndermek istemiyorum, bende sırf çelik almak için yazmışlar duygusunu uyandırıyor.
Notlarım arasında ciceksever ve gokcegokce'nin adı var.
Geriye kaldı onüç adet çelik.
Bal kaktüs, adres bilgileriniz yok.
hasibe yılmaz
31-05-2015, 23:16
merhaba Güler hn,göndereceğiniz çeliğin rengi kırmızı mı?bana gönderdiğiniz çeliklerden biri yeni dal çıkardı,teşekkürler tekrar...
B e t ü l
01-06-2015, 00:15
Ben de istemiştim ve Mart gibi gönderirim demiştiniz.
Bahçe işleriniz yoğundur diye sıkıntı vermemek için hatırlatmadım. Hatta adresimi de göndermiştim. Tekrar özelinize adres bilgilerimi göndereyim mi Güler Hanım?
Evet, Güler Atlası (!) dediğinizden :D
Sevgili Betül, Limonik adres bilgilerinizi tam olarak yazın lütfen.
Laleci_03
01-06-2015, 15:28
Sevgili Güler ablam, ben de isterim bir Güler Atlas :D
Adres bilgilerimi gönderiyorum.
celalim01
01-06-2015, 23:21
İki kişi daha Sayın Güler'in atlaslarından kazanmış oldu.
güler hanımcıgım gönderdiginiz kırmızı atlasım yandan sürgün verdi beni çok mutlu etti size tekrar teşekkür ederim eger diger atlaslarınızda budama yaparsanız talibim tekrar teşekkür ederim saygılar
B e t ü l
17-06-2015, 20:42
Sayın Güler Hanım
Kargomu bugün aldım. Çok teşekkür ederim.:))
serhatefekaya
21-06-2015, 13:16
Sn Güler önceden istemiştim ama kargo bilgilerimi göndermemiştim eğer kaldıysa çelik ben de istiyorum
Sn Güler önceden istemiştim ama kargo bilgilerimi göndermemiştim eğer kaldıysa çelik ben de istiyorum
Eğer Aras Kargo yarın Manyas'a uğrarsa arkadaşımız Limonik'e göndereceğim.
Siz de adres bilgilerinizi ve tel.numarasını yazarsanız göndermeye gayret ederim.
hobiciakvarist
29-06-2015, 14:46
Güler Hanım,
Uzun zamandır konunun takipçisiyim ve atlas çeliğine ben de sahip olma arzusundayım. Ancak sitede henüz yeni olduğum için istemekten çekiniyorum. Bu nedenle atlas'a sahip olabilen tüm üyeleri tebrik ediyor, bu güzel türe bakımlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.
Sayın hobiciakvarist, " yeni üye olduğum için istemekten çekiniyorum" doğru bir yaklaşım değil.
Ben de arkadaşlarım da paylaşmayı severiz. Ancak ben paylaşım yaparken üyenin Foruma katkısına bakıyorum. Üyelik tarihi eski olduğu halde üç-beş mesaj yazan, başlıklara katılım yapmayan arkadaşlara göndermeyi pek istemiyorum.
Yeni üyeler için böyle düşünmüyorum, istediğim aramıza katılsınlar, bizlerle kaynaşsınlar.
Paylaşım her zaman güzeldir. Mümkün olduğunca da göndermeye gayret ediyoruz.
hobiciakvarist
03-07-2015, 02:39
Sayın hobiciakvarist, " yeni üye olduğum için istemekten çekiniyorum" doğru bir yaklaşım değil.
Ben de arkadaşlarım da paylaşmayı severiz. Ancak ben paylaşım yaparken üyenin Foruma katkısına bakıyorum. Üyelik tarihi eski olduğu halde üç-beş mesaj yazan, başlıklara katılım yapmayan arkadaşlara göndermeyi pek istemiyorum.
Yeni üyeler için böyle düşünmüyorum, istediğim aramıza katılsınlar, bizlerle kaynaşsınlar.
Paylaşım her zaman güzeldir. Mümkün olduğunca da göndermeye gayret ediyoruz.
Güler Hanım,
Öncelikle herhangi bir yanlış anlmaya sebep verdiysem özür diliyorum. Türkçemi yeni yeni geliştirmeye başladım, bu nedenle bazen söylemek istediğim şeyleri tam olarak söyleyemiyorum.
Benim kastetmek istediğim şey şu idi: yeni bir üye olduğumdan henüz bu güzel insan topluluğuna bir katkı sağlayayamamış iken siz değerli hobicilerden birşey istemekten çekiniyorum, daha doğrusu utanıyorum. Belki doğru bir yaklaşım değil ancak utanmamak elimde değil.
Güler Hanım kargom bugün elime geçti. Çok teşekkür ederim. Sizinle çiçeklerini paylaşmak dileğiyle... Çok çok teşekkürler
serhatefekaya
03-07-2015, 17:22
Sn Güler kargomuzu bugün aldık çok teşekkür ederim.
Sevgili Limonik, serhatefekaya güle güle büyütün.
Arkadaşlar somon rengi atlasımdan çelik dağıtımına başlayacağım.
Postalama Ağustos ayının ilk haftasında olacak.
Çelik talebinde bulunan arkadaşlar lütfen atlas çeliği ibaresini belirterek adres bilgilerini tam olarak yazsınlar.
Gönderim için Forumda kullandığınız ad kafi değil, isim ve soyadınız gerekiyor. Kargo şirketi mutlaka size ulaşabileceği bir telefon numarası talep etmektedir.
Foruma giriş tarihi eski olduğu halde katılımları olmayan, mesaj yazmayan, sırf çelik almak adına özelden mesaj atanların talebi yerine getirilmeyecektir.
Talepler bu başlık altında yapılacaktır. Adres bilgilerinizi tabii ki özelime göndereceksiniz.
Bal Kaktüs
27-07-2015, 03:32
Bal kaktüs, adres bilgileriniz yok.
Güler Hanım, mesaj kutumdaki poroblem hallooldu.
Adres ve telefonumu mesajla gönderdim.
Teşekkür ve saygılar.
thisisme
27-07-2015, 12:43
Güler hanım eğer elinzide hala fazla çelik varsa ben de isteyebilir miyim?
Sayın thisisme, üye olduğunuz tarih 2010 ve her sene bir adet mesaj yazmışsınız bu sene en çok yazdığınız mesaj yılı olmuş yani katılımınız hayli artmış gözükmekte, inşallah devam eder. ;)
Notunuzu aldım lütfen adres bilgilerinizi tam olarak özelime yazın.
bcekderi
27-07-2015, 21:28
Sn.Güler hanım bende rica edebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Güler hanım bende rica edebilirmiyim ?
Sevgili salih66, bcekderi, thisisme, adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazınız.
Güler hanım, elinizde hala varsa ben de istesem gönderir misiniz?Çok teşekkür ederim...
Tabii gönderirim sayın buz45, adres bilgilerinizi yazın lütfen.
Sevgili buz45, bcekderi, Bal Kaktüs, gokcegokce, salih66, atlas çelikleriniz dün Aras Kargo ile gönderildi.
Lütfen aldığınızda bilgi verin.
bcekderi
04-08-2015, 10:15
sn. Güler hanım atlas çeliğim şu anda elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.
Güle güle büyütün sevgili bcekderi.
Sevgili Güler hanım, gönderdiğiniz atlas çelikleri bugün elime ulaştı. Çok teşekkür ederim.
Bal Kaktüs
05-08-2015, 00:11
Sevgili Güler Hanım. Atlas çeliklerim geldi. Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum.
Akşam üstü geldiği için saksılayamadım. Ama geldiği gibi resimledim. Şimdi o resimleri yüklüyorum. Saksıladıktan sonra tekrar resim koyarım.
Zahmetleriniz ve cömertliğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Kolinin geldiği şekliyle görüntüsü.
569721
İkili atlas çeliği.
569722
Tekli atlas çeliği.
569723
Koliden çıkan tüm materyaller.
569724
2 Adet agaclar.net yapıştırma çıkartması
2 Adet agaclar.net baskılı kitap ayracı (klasör etiketi olarak da kullanılabilir).
569725
Sevgili Bal Kaktüs, çelikleri öyle gönderdim ki biri tutmazsa diğeri tutsun diye düşündüm.
Elim değdikçe de diğer eşantiyonlardan koymaya gayret ediyorum. Site hepimizin.
Siz de sevgili buz45 de güle güle büyütün atlaslarınızı.
Güler hanım biraz önce kargoyu aldım çok teşekkür ederim,atlas çeliklerini direk topragamı dikeyim yoksa suda köklenmesimi gerekiyor ?
Bal Kaktüs
07-08-2015, 03:16
Sevgili Bal Kaktüs, çelikleri öyle gönderdim ki biri tutmazsa diğeri tutsun diye düşündüm.
Elim değdikçe de diğer eşantiyonlardan koymaya gayret ediyorum. Site hepimizin.
Siz de sevgili buz45 de güle güle büyütün atlaslarınızı.
Sevgili Güler Hanım. Çok teşekkür ederim. Nasip olursa bende çoğalacak çeliklerini de ben dağıtırım inşallah.
Siz bana 3 yıl kadar önce Aloe vera göndermiştiniz. Ondan onlarca yavru dağıttım.
Tekrar teşekkür ederim.
Sevgili salih66, ben kaktüs ve sukulentlerin kesilen kısımlarının biraz kurumasını bekler sonra direkt toprakla buluştururum, hiç suya koymam.
Size gelene kadar zaten onların uçları kurumuştur, bence hemen dikin.
gokcegokçe'den ses seda çıkmadı?
Sevgili salih66, ben kaktüs ve sukulentlerin kesilen kısımlarının biraz kurumasını bekler sonra direkt toprakla buluştururum, hiç suya koymam.
Size gelene kadar zaten unların uçları kurumuştur, bence hemen dikin.
gokcegokçe'den ses seda çıkmadı?
Ben galiba yanlışlık yaptım cevap gelmeyince bende o kuru kısmı kesip diktim,açık kök meyve fidani alırken satıcı köklerini kesiyordu ordan aklımda kalamış,artık olan oldu inşallah sorun çıkmaz...
Sevgili salih66, hem bahçe hem de ev işleri yoğun olunca Foruma sık giremiyorum, girdiğimde de elimden geldiğince soruları cevaplamaya gayret etsem de bazı sorulara cevaplar gecikiyor.
Umarım sorun çıkmaz, ama çıkarsa çeliği tekrar gönderirim, üzülmeyin.
masal_naz
29-08-2015, 12:02
merhaba güler hanım, ben de sarı ve beyaz atlas çeliğinize talibim mümkünse tabi :)
Sayın masal_naz, istediğiniz her iki türün durumlarını iyice gördükten sonra dağıtım yapabilecek miyim karar vereyim o zaman ilan ederim. Şu an çelik verilecek gibi değiller.
masal_naz
30-08-2015, 22:05
Tabi ki Güler hanım, teşekkürler
arkadaşlar bende çok yeniyim bende atlas çiçeğinden celik isteyebilirmiyim
Atlaslarımı (herkesin bildiği ismiyle ''Güler atlas'', Epiphyllum curio ve Bir gecelik gelin ismiyle tanınan ''Epiphyllum oxypetalum'') budadım ve bir miktar çelik çıktı...
Atacak değilim haliyle, paylaşmak niyetindeyim :)
Toplu halde görüntüleri aşağıda:
578494
Ancak şöyle bir açık şartım olacak: Talep edenlere, karışık halde yani her üç türden de çelik göndereceğim. Sadece 'X'ten istiyorum şeklinde bir istek olursa maalesef buna olumlu cevap veremeyeceğim.
Üçünden de birbirlerine yakın sayılarda çelik çıktı, çelikler büyüklü-küçüklü ama gönderim yaparken bunu bir şekilde dengeleyeceğim.
Gönderimleri alıcı ödemeli olarak ve PTT kargo ile yapabileceğim.
İsteyen olursa özel mesajla değil de buraya yazarak belirtilmesini rica ediyorum, karşılayabileceğim talepler için 'özel mesajla gerekli bilgilerin gönderilmesini' ben de buradan haber vereceğim.
Saygılarımla...
Ben rica edebilirim Sn A_NOMAD, teşekkür ederim.
Sayın A Nomad, uzun zamandır bir atlas çiçeğim olsun isteğindeyim. Sayfam olmadığından ve paylaşımlara katılamayan üyelerden olduğum için diğer arkadaşlardan talepte bulunamadım.
Sizinkilerden istesem, gönderebilirseniz sevinirim.
ibocandan
21-09-2015, 21:57
Sayın A_NOMAD banada göndermenizi rica ediyorum.hiç atlasım yok.Teşekkürler.
Ben rica edebilirim...
...gönderebilirseniz sevinirim.
...banada göndermenizi rica ediyorum...
''Adı ve soyadı, açık adres, telefon numarası'' bilgilerinizi özel mesajla bildirin lütfen, kısmetse bayram tatili bitiminde kargolarınızı göndereceğim, gönderimi yaptığımda tekrar bilgilendiririm...
ibocandan
21-09-2015, 22:41
Adres bilgilerimi size gönderdim şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum çok teşekkür ediyorum.
atlaskolik
22-09-2015, 15:37
Sayin A_NOMAD bana da gonderebilir misiniz?
...bana da...
Bu 'kullanıcı adı'na göndermemek olmaz :D
''Adı ve soyadı, açık adres, telefon numarası'' bilgilerinizi özel mesajla bildirin lütfen, kısmetse bayram tatili bitiminde kargolarınızı göndereceğim, gönderimi yaptığımda tekrar bilgilendiririm...
eneskrky
22-09-2015, 23:11
Sayın A_NOMAD :
Eğer kaldıysa bende talip olabilirmiyim ?
Atlas en sevdiğim aradığım türlerden .
...Eğer kaldıysa bende talip olabilirmiyim ?...
Elbette...
Lütfen siz de isim-soyadı, adres ve telefon bilgilerinizi özel mesajla gönderin :)
mmanager
23-09-2015, 12:06
Ben de rica edebilir miyim atlas çiçeğini çok seviyorum.Aslında ayrım yapmadan istemek gerektiği için ayırım yapmadan istiyorum.Benim için bayram hediyesi gibi geldi bu haber...Açıkça söylemek gerekirse aslında elimde olmayan bir çeşit için istiyorum.
Ben de rica edebilir miyim...
...Açıkça söylemek gerekirse aslında elimde olmayan bir çeşit için istiyorum.
Asıl istediğiniz çeşit dışındakileri de yetiştirmeye çalışacağınızı düşünerek size de gönderebilirim, çünkü atlaslara olan sevginizi biliyorum... :)
Lütfen isim-soyadı, adres ve telefon bilgilerinizi özel mesajla gönderin.
Bal Kaktüs
24-09-2015, 00:53
Atlaslarımı (herkesin bildiği ismiyle ''Güler atlas'', Epiphyllum curio ve Bir gecelik gelin ismiyle tanınan ''Epiphyllum oxypetalum'') budadım ve bir miktar çelik çıktı...
Atacak değilim haliyle, paylaşmak niyetindeyim :)
Toplu halde görüntüleri aşağıda:
578494
Ancak şöyle bir açık şartım olacak: Talep edenlere, karışık halde yani her üç türden de çelik göndereceğim. Sadece 'X'ten istiyorum şeklinde bir istek olursa maalesef buna olumlu cevap veremeyeceğim.
Üçünden de birbirlerine yakın sayılarda çelik çıktı, çelikler büyüklü-küçüklü ama gönderim yaparken bunu bir şekilde dengeleyeceğim.
Gönderimleri alıcı ödemeli olarak ve PTT kargo ile yapabileceğim.
İsteyen olursa özel mesajla değil de buraya yazarak belirtilmesini rica ediyorum, karşılayabileceğim talepler için 'özel mesajla gerekli bilgilerin gönderilmesini' ben de buradan haber vereceğim.
Saygılarımla...
Sayın A NOMAD, Mümkünse çeliklerden bende istiyorum.
...Mümkünse çeliklerden bende istiyorum.
Maalesef talebinize olumlu cevap veremeyeceğim zira birkaç saat önce, birkaç çeliğim kargalar tarafından manasız şekilde kaçırıldı :mad:
İlk gözüme çarpan, 2 karganın gagalarında kocaman yeşil birer yaprakla balkonumun yakınından dengesiz şekilde uçtuğu oldu...
Şaşkın şaşkın 'ne oluyor orada' diyerek balkon penceresine yaklaştığımda diğer ikisini iş üstünde yakaladım ama ben şaşkınlığı üstümden atıp balkon kapısını açana kadar ganimetlerini kapıp yalpalaya yalpalaya uçup gittiler, ne yapacaklarsa atlas çelikleriyle!!
Kesin çeliklerin parlak parlak görüntülerini beğenmiştir bunlar, gustoları var ya paşaların! :mad:
Çok da küçücük olmayan çelikler gagalarındayken ('alelade şekilde de olsa toprağa daldırılmış' çelikleri sökmelerinden bahsetmiyorum bile) nasıl uçabildiklerini aklım almıyor, gözümle görmemiş olsam inanamazdım, body-building mi çalışıp geldiler bilemiyorum :)
Kısaca, elimde olmayan nedenlerle vaktinden ve hedeflediğim sayıdan önce de olsa atlas çeliği paylaşımım tamamlanmıştır, bilgilerini istemiş olduğum arkadaşların kargolarını kısmetse pazartesi günü göndereceğim, o konuda sıkıntı yok...
Yeni hırsızlık vakalarına karşı çelikleri içeriye aldım :rolleyes:
Bal Kaktüs
25-09-2015, 05:36
zira birkaç saat önce, [B]birkaç çeliğim kargalar tarafından manasız şekilde kaçırıldı
Sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah. Geçmiş olsun.
Yetişemediğime çok üzüldüm:( Sağlık olsun..
Sevgili A_NOMAD'ın kaldığı yerden ben devam edeyim. ;)
Bu sabah aleydi, Sabihas, ibocandan, atlaskolik ve eneskrky isimli arkadaşlarımın kargolarını gönderdim, umarım tez vakitte ve sağlam olarak elinize geçerler :)
Teşekkür ederim, size zahmet verdik..
...size zahmet verdik..
Zahmet falan yok, paylaşmak bütün tarafları mutlu ediyor ama şüpheniz olmasın en çok 'paylaşan' kişi mutlu oluyor, yani en karlı olan benim :D
ibocandan
28-09-2015, 17:50
Bende teşekkür ediyorum
ibocandan
29-09-2015, 20:00
bugün çeliklerim geldi.Paketlemeyi çok iyi yapmışsınız hiç kırılmadan bana ulaştı.toprakla buluşturdum bundan sonra beklemek kalıyor artık.ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.sağlıklı ve bol çiçekli günler dileği ile.
...hiç kırılmadan bana ulaştı...
Sağlam gelmelerine çok sevindim, güle güle büyütün ;)
fazilakgun
29-09-2015, 21:40
Bende hemen talip olayım güler hanım
kargomu aldım, tekrar tekrar teşekkürler.. az sonra toprakla buluşacaklar..
eneskrky
30-09-2015, 15:37
sayın A_NOMAD :
İlginiz ve bana (bizlere )ulaştırdığınız bu hediyeler için çok teşekkür ederim ;)
Kargomu aldım çok mutlu oldum, çok saolun :D
kargomu aldım...
...Kargomu aldım...
Güle güle büyütün, bol çiçekler görün inşallah ;)
İşte benim güzellerim. Öyle özenli kargolanmışlardı ki. Jilet gibi derler ya:). Çok itinalı paketlenmişler.Cap canlı, çok sağlıklı :). Elime ulaştı. Çok teşekkür ederim Sn A_NOMAD . Sevgilerimle.
579445
İşte benim güzellerim...
Gerçekten çok canlı görünüyorlar, size kavuşmak onlara iyi gelmiş olmalı, bol çiçeklerini de göresiniz ;)
Tüh tüh tüh:( İş güç derken foruma zar zor uğrayabiliyorum ve o arada uçmuş gitmiş güzelim bir gecelik gelinler:( Keşke benim de olsaydı:) Eğer bir gün birileri yine paylaşmak isterse beni de hatırlar mısınız? Atlaslarım abi oldu artık, kendime de güvenim geldi:) Bir gecelik geline de çok iyi bakarım, küçük kız kardeş olur bizimkilere;)
eylül başak
03-11-2015, 23:54
Var, var onbeş adet atlas çeliği gönderebileceğim ancak talep eden arkadaşlara gönderirken bazı kıstaslarım var.
Üyeliği eski tarihli olduğu halde Foruma katkısı olmayan üç-beş mesajı olan arkadaşlara da göndermek istemiyorum, bende sırf çelik almak için yazmışlar duygusunu uyandırıyor.
Geriye kaldı onüç adet çelik.
Bal kaktüs, adres bilgileriniz yok.sız harıaksınız mevlam yuregınıze gore versın ıns güler hnm ıyıkı varsınız bende ıyıkı burdayım anladıgım kadarıyla sız buranın annesı olmusunuz keske hepımızde sız kadar olamasakta azıcıkınınız olsak tskler cok tskler
eylül başak
04-11-2015, 00:04
ben istesem mumkunmu acaba sımdıden tskler arkadasım saygılar :)
hobiciakvarist
11-11-2015, 09:26
Uzun zamandır atlas çeliği paylaşım sayfasını takip ediyordum, çelik paylaşımını dört gözle bekliyordum. Okuldaki işlerimden dolayı tezime odaklanmak zorunda kaldığımdan siteye bir iki haftadır giremedim. O arada çelik paylaşılmış ve nasibi kargalar almış. :D Daha ne diyeyim ben? Sağlık olsun ^_^ Kismet başka zamana inşaAllah.
Geriye kaldı onüç adet çelik. :(
Bal kaktüs, adres bilgileriniz yok.üzgünüm sadece yenı uye olmak zormus demekkı herkes kendınce haklı tabıkı ablam
siteyi yeni görenler yeni kayıt yaptırıyor. googlede sitenin adını tam yazmayınca çıkmıyor biraz ordan aramaları sıklaştırıp agaçlar yazıldığında site adının çıkmasına katkıda bulunabilirsiniz. Yıllanmıs faydası olmayan üyelere lafım yok ama yeni gelen birisine biraz önyargılı davranmısınız gibi geldi :)
...Yıllanmıs faydası olmayan üyelere lafım yok ama yeni gelen birisine biraz önyargılı davranmısınız gibi geldi :)
O yıllanmış ama birkaç mesajda kalmış üyeler de vaktiyle yeni üye olarak gelip, (çok büyük çoğunluğu) acil ihtiyaçlarını aldıktan (çelik, tohum, bilgi, vs.) sonra bir daha siteye uğramadıkları için bu şekilde yıllandılar zaten :)
...O arada çelik paylaşılmış ve nasibi kargalar almış...
Güler Hanım'ın benim paylaşımımın ardından yazdığı böyle bir mesajı vardı, sanırım görmediniz ;)
O yıllanmış ama birkaç mesajda kalmış üyeler de vaktiyle yeni üye olarak gelip, (çok büyük çoğunluğu) acil ihtiyaçlarını aldıktan (çelik, tohum, bilgi, vs.) sonra bir daha siteye uğramadıkları için bu şekilde yıllandılar zaten :)
siteye üye oldğum günden beri hemen hemen hergün girip yazılanları okuyorum. Evimde olupda nasıl bakacağımı bilmediğim çiçeklerimin gelişiminde oldukça faydalı bilgiler edindim. Umarım üye olan arkadaşlarda bilgilerini paylaşır bilmeyenlere yardımcı olmaya devam ederler.
siteye üye oldğum günden beri hemen hemen hergün girip yazılanları okuyorum. Evimde olupda nasıl bakacağımı bilmediğim çiçeklerimin gelişiminde oldukça faydalı bilgiler edindim. Umarım üye olan arkadaşlarda bilgilerini paylaşır bilmeyenlere yardımcı olmaya devam ederler.
Sayın rainac;
Orada yazılan sizin gibi yeni üyeler için değil. Siteden ihtiyaçlarını aldıktan sonra herhangibir bilgi, aktif katılma, paylaşım yapmayan yeni üye olduğu halde zaman geçmesi sonucu başlangıç olarak eski fakat herhangibir katkısı olmayan üyeler kastedilmektedir. Sizin ne kadar katkınız olacağını zaman gösterecektir. Çok fazla paylaşımcı olan arkadaşlar zaman içinde bazı kişilerin yaptıkları (yapmadıklarını ) görünce paylaşımlarını en aza indirmekteler. Merkezde iseniz atlas ve bazı çiçeklerden sizin ve benim müsait olduğumuz bir zaman verebilirim.
hobiciakvarist
23-11-2015, 08:04
Güler Hanım'ın benim paylaşımımın ardından yazdığı böyle bir mesajı vardı, sanırım görmediniz ;)
İnsanın kısmeti kapanınca böyle apaçık yazılan mesajları da kaçırıyor haliyle :D
cörekotu
28-12-2015, 01:27
Bizimkisi bir aşk hikayesi...
Bundan iki sene evvel sevgili Güler hanımdan bir adet atlas çeliğim gelmişti, onu üçe bölerek şansımı üçe katladım hepsi de tuttu
Ve ben de iki arkadaşa Güler atlasımdan yolladım çok mutluyum, paylaşmak çok güzel... Bu arada az şey gelmedi Güler atlasımın başına, önce pamukçuk biti musallat oldu tek tek temizledim onları kürdanla, sonra çatıdan kiremit düştü kırıldı atlasım, hemen kırılan dalını soktum toprağa bir isteyen daha olur diye... Bu sene de az kalsın dona yakalanıyorduk çok şükür kurtardık
Hâlâ açmadı Güler atlasım ama ben bekliyorum, sabırla, sevgiyle...
Eminim Güler atlası olan bütün arkadaşlar bu duyguları hissediyorlar, bizlere bu güzel duyguları yaşattığınız için teşekkürler Güler hanım...
Atlas çeliği talebi olan
dilayra, Gül33, Fatih, sümeyra 47 çelikleriniz bu gün Aras Kargo'ya verildi.
Lütfen koliler elinize geçtiğinde haber verin.
sumeyra47
24-02-2016, 01:23
Güler ablacığım çok teşekkür ederim, unuttuğunuzu sanmıştım, çok mutlu ettiniz beni :)
Güler Hanım, sarı renkli atlas çeliğiniz için bende sıraya girsem. Sağolsun A Nomad sizin
Güler atlasınızdan göndermişti, çok iyi geliştiler.
Güler Hanım, sarı renkli atlas çeliğiniz için bende sıraya girsem. Sağolsun A Nomad sizin
Güler atlasınızdan göndermişti, çok iyi geliştiler.
Tabii, memnuniyetle ama şöyle bir sorunum var; saksılar karıştı, hangisi sıklamen, hangisi sarı, hangisi krem hiç bilmiyorum ancak bu sene çiçek verdiğinde işaretleyeceğim, o zaman gönderebilirim. ;)
Bana mutlaka hatırlatın lütfen.
Güler ablacığım kargom geldi çok teşekkür ederim. Aloe verayı bu kadar büyük beklemiyordum, Amerikan sarmaşığını üç gözü içeride kalacak şekilde diktim kalanları da suya koydum şimdilik. Daha önce önerdiğiniz iki dikme yöntemini deneyeceğim fakat atlası bilemedim ilk defa sahip oluyorum çünkü, direkt leonardit, yanmış sığır gübresi, lav taşı, torf ve toprak karışımına diktim ama ortadaki boğumdan kesip iki tane yapayım mı ne dersiniz?
Evet, uzun olanları ikiye hatta üçe bölebilirsiniz.
Benimkide geldi ablacım çok sağol ektim hepsini şimdi köklenmesini bekliyorum heyecanla.
Güler ablacım kargomu aldım çok teşekkürler. :)
Güler hanım sıklamen atlasınızda fazla yaprak olursa bende rica edebilirmiyim..
Güler abla ben de rica edebilir miyim kırmızı atlastan?
sumeyra47
26-02-2016, 09:25
İşte benim güzellerim. Çok teşekkür ederim Güler ablacım. Renkleri karışmış galiba açtığında ögreniriz artık. ;);)
Sevgili fatitoo, ıldır, adres bilgilerinizi gönderin lütfen.
Ildır, hangisi sıklamen bilemiyorum, bekler misiniz açınca göndereyim veya ne çıkarsa bahtınıza mı olsun.
serpil D
27-02-2016, 12:41
Güler hanım merhabalar sayın Sakdağ sizin Güler atlasından göndermişti ancak kabuklu bite kurban verdim bu ara atlaslara merak sardım sizin için uygunsa atlas türlerinizden özellikle sarı ve sıklamen olandan rica edebilirmiyim...
...Renkleri karışmış galiba açtığında ögreniriz artık. ;);)
En sağdaki çeliğiniz çok yüksek olasılıkla siklamen renkli atlas, güle güle büyütün ;)
Güler hanım merhabalar sayın Sakdağ sizin Güler atlasından göndermişti ancak kabuklu bite kurban verdim bu ara atlaslara merak sardım sizin için uygunsa atlas türlerinizden özellikle sarı ve sıklamen olandan rica edebilirmiyim...
Merhaba,
Tabii gönderirim ancak siz de Foruma daha sık gireceğinize dair söz vermelisiniz. :D
Kırmızı atlas'tan (arkadaşların Güler atlası dediklerinden) elimde var yani İstanbul'a getirdiğim çeliklerden kalan. İsterseniz onu gönderebilirim ama diğer renkleri Manyas'da. Onlarda da bir karışıklık oldu; hangi saksı ne renk karıştırdım. Onların renkleri açınca bileceğim yani beklemeniz gerekecek.
sumeyra47
27-02-2016, 20:56
En sağdaki çeliğiniz çok yüksek olasılıkla siklamen renkli atlas, güle güle büyütün ;)
Teşekkür ederim sevgili A_NOMAD. Sağdaki çelik daha enli olduğu için bende öyle düşünmüştüm. Sizde öyle söyleyince daha çok siklamen renkli atlas olduğuna emin oldum. ;)
serpil D
27-02-2016, 22:08
Merhaba,
Tabii gönderirim ancak siz de Foruma daha sık gireceğinize dair söz vermelisiniz. :D
Kırmızı atlas'tan (arkadaşların Güler atlası dediklerinden) elimde var yani İstanbul'a getirdiğim çeliklerden kalan. İsterseniz onu gönderebilirim ama diğer renkleri Manyas'da. Onlarda da bir karışıklık oldu; hangi saksı ne renk karıştırdım. Onların renkleri açınca bileceğim yani beklemeniz gerekecek.
Aslında nerdeyse hergün foruma giriyorum sessiz takipçilerdenim anlayacağınız ancak katılım konusunda haklısınız..Renklerinin belli olmasını beklerim..Teşekkürler...
Sevgili fatitoo, ıldır, adres bilgilerinizi gönderin lütfen.
Ildır, hangisi sıklamen bilemiyorum, bekler misiniz açınca göndereyim veya ne çıkarsa bahtınıza mı olsun.
Ne gönderırsenız seve seve kabul ederım.. Sevgiler....
Güler abla ben de rica edebilir miyim kırmızı atlastan?
Adres bilgilerinizi özelime yazdınız mı?
ahsensukran
03-03-2016, 20:06
Merhabalarr cocuklardan vakit buldukca okuyorum. Galina burda birbirinize paylasimda bulunuyorsunuz. Bende istesem ayip olurmu bilemiyorum. Grupta cok yeniyim ne yapmam gerektiginide bilmiyorum
cengizildas
04-03-2016, 12:43
Ben Sn. Jakin'den kırmızı atlas almıştım. Eğer başka renk atlası olan ve gönderen olursa çok sevinirim.
ahsensukran
04-03-2016, 19:07
Butun atlas konusunu okudum. Burada paylasimlarda bulunuluyormus.Guler hanim banada atlas ciceginizden yollarmisiniz. Gercekten coksevinirim. Yanlis yerdemi paylasimda bulunuyorum bilmiyorum. Araniza yeni katildim. Kusurums bakmayin
Sayın ahsensukran, hoş geldiniz. Yok burası paylaşım talepleri için doğru alandır.
Kırmızı atlas çeliğinden ben size gönderebilirim.
İsim soyadı ve adres bilgilerinizi bir de kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını lütfen özelime yazın.
Cevre-Sever
14-03-2016, 13:06
Sayın Güler hanım bende rica edebilirmiyim. Net sorunum yüzünden çok uzun zamandır giremiyordum. Şimdiden teşekkür ederim.
Sayın ahsensukran, ibocandan, atlas çelikleriniz hazırlandı, yarın Aras Kargo'ya terslim edilecek.
Sevgili fatitoo, adres bilgilerini geç yazmışsın hadi bi gayret hazırlayayım dedim ama bu sefer de isim ve soyadın yok.
Önümüzdeki haftaya kaldı.
Atlas çeliği talebi olanlar, önümüzdeki hafta saksı bakımı yapacağım. Kırmızı atlas çeliği talebi olanlar adres bilgilerini, isim ve soyadlarını bir de telefon numaralarını özelime göndermeliler.
Daha evvel söz verdiklerim de varsa onlar da lütfen tekrar hatırlatsınlar, adreslerin bulunduğunu mesajlar silinmiş olabilir.
Mesaj kutusu dolduğunda yanlışlıkla silinmiş olabiliyor.
Yönlendirme için teşekkürler Güler abla,
Elindeki mevcut uygunsa bende talibim atlas çeliğine.
Teyid edersen, adres bilgilerimi özelden paylaşırım.
Teşekkürler.
Adres bilgilerinizi, isim ve soyadı, telefon numaralarınızı Atlas çeliği kaydı ile bekliyorum arkadaşlar.
ahsensukran
18-03-2016, 12:34
Atlas çiçeğim geldi. İnşallah büyüyebilirim. Güler hanım yanında bir tanede farkli bir çiçek vardi adını ogrenebilirmiyim. Biraz fazla yıpranmış ama elimden geleni yapacağım
ahsensukran
18-03-2016, 12:36
Fotograf yuklemede biraz acemiyim ilk resimdeki çiçeğin ismini öğrenebilirmiyim
ibocandan
18-03-2016, 15:32
Sn Güler hanım atlas çeliklerim geldi çok teşekkür ediyorum ayrıca yanındaki çeliklerin amerikan sarmaşığı olduğunu tahmin ediyorum onlar içinde teşekkür ediyorum.Bu çelikleri nasıl bir yöntemle köklendirebilirim.
600776
Sevgili ahsensukean, o çiçek Kalanchoe daigremontiana (aşkın gözyaşları) saksı değişimi yapıyordum, size de göndereyim dedim.
Sevgili ibocandan, çok kolay köklenir. Toprağa yatay da yatırabilirsiniz, dikey de dikebilirsiniz. Dikey dikecekseniz bir iki gözü toprakta olsun, toprağını nemli tutun.
Bahçenizde bir duvar dibi de olabilir, veya gözünüze hoş görünmeyen bir yeri örtmek için de kullanabilirsiniz.
Bu arada uzun olan atlas çeliğini isterseniz ikiye veya üçe bölün.
Güler hanım paketi bugün teslim aldım çok teşekkür ederim.
ahsensukran
19-03-2016, 20:59
Inceleye inceleye askin göz yasimi degilmi derken aşkın göz yaşi oldugunu soylemeniz beni cok mutlu etti. Insallah onuda yasatabilirim. Herşey gönlünüzce olsun.
Güler hanım eğer kaldıysa bende atlas istiyorum. Adres bilgilerimi gönderiyorum.
vildanecrin
13-04-2016, 14:14
guler hanim merhaba elinizde kirmizive pembe atlas cicegin celiginden varmi acaba? kirmizisi ve pembe cok hosuma gitti gonderirseniz sevinirim
Güler hanım elinizde hâlâ atlas celiginiz varsa bana da gönderirmisiniz.şimdiden tesekkurler
mantarcık
26-04-2016, 14:12
Herkese merhaba, bu siteye yeni üye oldum evimde bir kac yılbaşı cicegi var ama Atlas cicegimden olmasınıda cook isterim araştırdım toplamda 4 cicekcıye ve bır fidanlıga sordum ve hersferındede bizde yok dediler .Burayı keşfettim=)Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var mıdır.TEŞEKÜRLER=)
ÇİÇEKLERR
28-04-2016, 14:20
Sevgili fatitoo, adres bilgilerini geç yazmışsın hadi bi gayret hazırlayayım dedim ama bu sefer de isim ve soyadın yok.
Önümüzdeki haftaya kaldı.
Atlas çeliği talebi olanlar, önümüzdeki hafta saksı bakımı yapacağım. Kırmızı atlas çeliği talebi olanlar adres bilgilerini, isim ve soyadlarını bir de telefon numaralarını özelime göndermeliler.
Daha evvel söz verdiklerim de varsa onlar da lütfen tekrar hatırlatsınlar, adreslerin bulunduğunu mesajlar silinmiş olabilir.
Mesaj kutusu dolduğunda yanlışlıkla silinmiş olabiliyor.
ben bırazzzzz geç kaldım galıba hala çiçek paylaşımınız devam edıyorsa bende talıbımmm...
mmanager
12-05-2016, 18:32
Güler Hanım size zahmet Bu yıl açan atlas çiçekleri tohum kesesi oluşturursa bana göndermeniz mümkün olur mu .Temizlik yaparken koparıp atmazsanız çok sevinirim.Belki olur ya somon atlasla sarı atlas aynı anda açmış tozlaşmış değişik bir turuncu olmuş olur....Sade olsa da olur çok selamlar.
Güler Hanımcım, sarı atlas çeliklerinizden istiyorum. Küçük bir çelik bile yeterli. Tohumu da olabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Bir gecelik gelin haricinde hiç atlasım kalmadı:( değişik renklerde çelik paylaşabilecek arkadaşım varsa çok sevinirim.
Ben bebeklerime kavuştum :D, çok ama çok teşekkür ederim Güler ablacığım.
ÇİÇEKLERR
17-06-2016, 13:28
atlas çeliği varsa bana da gönderebilir misiniz
aysemseray
09-07-2016, 22:14
atlas fidesinden bana da göndermeniz mümkün mü
annebonsai
10-07-2016, 09:39
Merhaba benim atlas çiçeği tutkum tam bi hayal kırıklığı oldu çünkü o ihtişamlı ciçekleri olaan cicegi buldum diye bir kez ınternetten bir kez ciçekciden aldığım fidelerin aslında atlas değilde küçük cicekli yılbaşı cicegi olduğunu anlayınca çok üzüldüm ve bulunduğum ilçede çok fazla çiçekçi olmadigindan bi türlü alamadım ama hep aklimda sitedeki resimleri gördükçe hem çok mutlu oldum hem üzüldüm lütfen benimlede paylasım yaparsınız çok mutlu olurum Teşekkürler
Sevgili arkadaşlar,
Elimdeki atlası budamaya niyetlendim. Bu demektir ki bol miktarda çeliğimiz olacak ve siz de talep edenlersiniz, ancak istekte bulunan arkadaşların profil bilgilerini incelediğimde gördüm ki; sitemize üye oldukları tarih 2012 - 2013 ve bu zaman zarfında siteye katılımları ya çok az ya da yok gibi.
Buraya yazdıkları mesajdan anlıyorum ki sırf çelik almak için yazıyorlar ve elde ettikten sonra da yine yazmayacaklar.
Sayın minenine, talep mesajınızdan önceki mesajınız 2014 tarihli.
Sayın aysemseray, siz yeni üyesiniz, ilk mesajınızın bu başlığa değil de yeni üyelerimizin kısaca kendilerini tanıttıkları buraya (http://www.agaclar.net/forum/uyeler-tanisiyor-tartisiyor-toplaniyor/2595.htm) yazılması gerekirdi ama ben yeni üye olduğunuz için yine de size göndereceğim. Adres bilgilerinizi (isim ve soyadınızı da yazarak) ve kargo şirketinin talep ettiği bir telefon numarasını da belirterek özelime yazmanızı rica edeceğim.
Dediğim gibi sırf çelik almak adına yazan arkadaşlara göndermek istemiyorum.
İçinizden " göndermeyeceksen gönderme neden yazıyorsun" diye düşünenleriniz olabilir, yazmamdaki maksat mesajlarınız okunmuyor veya ilgenilmiyor diye düşünmenizi istemediğimdendir.
minenine
18-07-2016, 22:35
Guler hanim artik verseniz de almam insanlari itham eder gibi tavriniz hic hos degil farkindaysaniz paylastiginiz cicek para veya baska birsey degil sizi dolandiriyirda degiliz okuldan onde butun sayfalarini okudum hergun aktiftim kimse aferim demedi bunun nedeniylede girmedigim gunler icin kimse beni itham etmesin isterim
Sayın minemine zaten benim de size vermeye niyetim yok ki. Kaldı ki bu paylaşımım sadece beni ilgilendirir, beni buna zorlayan bir şey de yok. Ancak ben agaclar.net'i seven bir üyeyim ve bu sitede benim gibi sitesini seven insanlarla paylaşımlarda bulunmak istiyorum.
Sırf çelik-tohum almak pahasına siteye üye olan ve istediğini elde ettikten sonra bir daha yazmayan kimselerle paylaşımlarda bulunmak beni kullanılmışım gibi hissettiriyor.
Foruma katılımınız için aferin beklemenize şaşırdım, oysa sizin buradaki arkadaşlara teşekkür etmeniz gerekirdi çünkü bütün bilgilerini sizlerle hiç bir menfaat gözetmeden gönülden paylaşıyorlar.
Doğru paylaştığım bir "çiçek" bence yeri geldiğinde paradan daha önde. ;)
Eminim ki agaclar.net'li olanlar beni anlıyorlardır.
(Forumumuza yeni üye olmuş arkadaşları bu mesajımın dışında tutuyorum)
minenine
19-07-2016, 14:58
Siz zorlanamadığınız gıbı beni de kimse zorlayamaz ki zaten burası Çiçek sevenlerın buluştuğu bir sayfa bende defalarca Çiçek paylaşımında bulundum paylaşanlarda oldu kimseden böyle bişey duymadım .Aferın beklemediğim gıbı nasılsın dıye bile sorulmadan ismimle kötü bişey yapmışım gıbı itham edılmeyıde kabul edemem
Sevgili arkadaşlar, bazen söz verdiğim halde atlas çeliği gönderemediğim arkadaşlarım oluyor; ya gönderilecekler listesine adını yazmayı unutmuş ya da talep mesajlarını görmemiş oluyorum.
Şimdi elimde bol miktarda atlas çeliğim var, isteyen faal üyelerimize göndereceğim.
Talep edenlerin " atlas çeliği" diye belirterek adres bilgilerini tam olarak özelime yazmalarını rica ediyorum. Bu arada kargo şirketi size ulaşabileceği bir telefon numarası talep etmektedir.
aysemseray
15-08-2016, 15:58
güler hnm, duyarlılığınız için çok ******..özele adres ve tlfn bilgilerimi gönderdim..
Atlas çeliği talep eden arkadaşlardan
Fatih - sonkez - Elara - SPakize - ilknur - Muberra
çelikleriniz bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi.
esemeral, adres bilgilerinizde ad ve soyadınız olmadığı için size gönderemedim.
Bazı çeliklerin boyları uzun isteyen arkadaşlar bunları ikiye hatta üçe bölebilirler.
Cok tesekkur ederim guler hanim.dort gozle bekliycem
Güler ablam eylülün başında İstanbul'a geleceğim rica etsem benim atlas çeliklerimi ayırabilirmisin?
Geliş tarihi kesin belli olur olmaz haber veririm özelden, olur mu?
Güler ablam eylülün başında İstanbul'a geleceğim rica etsem benim atlas çeliklerimi ayırabilirmisin?
Geliş tarihi kesin belli olur olmaz haber veririm özelden, olur mu?
Tamam
Guler Hanim kargom elime ulasti. supriz hediyeleriniz icinde ayri ayri tesekkur ederim.artik benimde bir guler atlasim oldu::)
Güler hanim hediyeleriniz elime ulasti,tesekkür ediyorum.Sag olun
.Hayirli günler
Güle güle büyütün arkadaşlar.
Güler ablacım her şey için çok teşekkürler. Paketim geldi hepside sağlıklı umarım güzel bir şekilde koklenip çiçeklenirler. Bu sefer ümitliyim :)
Güle güle büyüt sevgili Fatih.
İremsıla
30-08-2016, 08:49
Merhabalar Güler hanım uzun zamandır siteden uzağım şifremi kaybetmiştim.yeniden aranızdayım inşallah yıllar once guler atlası için sıraya girmiştim ama kısmet olmadı.kaldıysa bende rica edebilir miyim bende size menekşe vs elimde olan çiçeklerden gönderirim dilerseniz.
Tamam sevgili İremsıla, adres bilgilerinizi yazın göndermeye gayret edeceğim.
İremsıla
30-08-2016, 12:13
Çok teşekkür ederim Güler hanım.:o
Merhaba Güler hanım,
Paketi aldım, çok teşekkür ederim. Kılçık atlas için ayrıca teşekkür ediyorum hiç beklemiyordum çok beğendiğim bir türdü.
Merhaba Güler hanım,
Paketi aldım, çok teşekkür ederim. Kılçık atlas için ayrıca teşekkür ediyorum hiç beklemiyordum çok beğendiğim bir türdü.
Güle güle büyütün.
Çeliklerim bugün geldi, çok teşekkür ederim Güler hanım. Hepsi için ve özenli paketiniz için.
NesliSezgin
31-08-2016, 22:03
Güler Hanım,
Özelden adres bilgimi paylaştım eğer imkanınız varsa ben de rica edebilir miyim?
çiçeksever
01-09-2016, 14:10
Güler Hanım bende çelik rica edebilirmiyim. Geçen sene gelenlerden bir kısmını kaybettim.
ÇİÇEKLERR
01-09-2016, 15:27
Varsa eğer bende atlas çeliği rica edebilirmiyim varsa ona göre adres göndereceğim
Güler hanım bende alabilirim eğer mümkünse.
Yarın Gönen'e gidip
aysemseray, NesliSezgin, lusoari'nin atlas çeliklerini Aras Kargo'ya vereceğim.
Elara'ya isteği üzerine göderdiğim hoya ve atlas çeliği teslim almadığı için iade edilmiş.
İrenmsıla ve ÇİÇEKLERR adres bilgiklerinizi göndermemişsiniz, gönderdiğiniz takdirde bayramdan sonra göndermeye gayret ederim.
çiçeksever, rainac, Muda ile yaptığımız telefon görüşmesinde sizin çeliklerinizi de ona göndermek üzere sözleştik. Muda'ya göndereceğim çelikler arasında sizinkiler de olacak, onunla irtibat kurun lütfen.
Muda'nın kolisini de yarın Aras Kargo'ya teslim edeceğim.
Kargo elinize geçtiğinde lütfen beni haberdar edin arkadaşlar.
ÇİÇEKLERR
06-09-2016, 09:13
[QUOTE=Güler;1478472]Yarın Gönen'e gidip
Elara'ya isteği üzerine göderdiğim hoya ve atlas çeliği teslim almadığı için iade edilmiş.
İrenmsıla ve ÇİÇEKLERR adres bilgiklerinizi göndermemişsiniz, gönderdiğiniz takdirde bayramdan sonra göndermeye gayret ederim.
çiçeksever, rainac, Muda ile yaptığımız telefon görüşmesinde sizin çeliklerinizi de ona göndermek üzere sözleştik. Muda'ya göndereceğim çelikler arasında sizinkiler de olacak, onunla irtibat kurun lütfen.
Kargo elinize geçtiğinde lütfen beni haberdar edin arkadaşlar.[/Q
İLETİŞİM BİLGİLERİMİ MESAJ OLARAK GÖNDERDİM BÜYÜK BİR SEVİNÇLE BEKLİYORUM İNSALLAH :-) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKUR EDERİM...
Güler hanım;
Kargo elime geçti. Arkadaşlara en kısa zamanda ulaştıracağım. Teşekkür ederim.
NesliSezgin
08-09-2016, 10:19
Yarın Gönen'e gidip
Kargo elinize geçtiğinde lütfen beni haberdar edin arkadaşlar.
Sayın Güler Hanım merhaba,
Az önce kargom elime ulaştı. O kadar mutlu oldum ki size çok teşekkür ederim. Zahmet ettiniz sağolun. Artık benim de bir atlasım oldu :)
Emeğiniz için herşey için çok teşekkür ederim.
İyi günler dilerim. Saygılarımla.
Güler ablam bugün kargom gelmiş bizimkiler teslim almış, çok teşekkür ederim. :)
Çeliklerim tutunca sayfamda seve seve paylaşacağım. :)
aysemseray
08-09-2016, 19:39
Güler Abla , atalas çelikleri elime dün ulaştı...kargodaki özeninize ve ilginize çok ******..
Hepiniz güle güle büyütün
Sevgili Güler hanım.
yaz öncesi sizden atlas çeşitlerinden ve bir gecelik gelinden ricam olmuştu benim yoğunluğum sizin içinde tarih için uygun olmamıştı sonrasını benim hatırlatmamı demiştiniz benimde bu yaz rahatsızlığım kızımın nişanı düğünü derken ancak çiçeklerime geri dönebildim.
Mümkünse çeliklerden bende rica edebilirmiyim.
Selamlar iyi bayramlar.
Sevgili efeege, atlas çeliği gönderebilirim ama bir gecelik gelin için siz bir Zafer İnandıklı arkadaşımıza sorun belki elinde çelik vardır.
Adres bilgilerinizi gönderin bayram sonrası göndermeye gayret ederim.
Sevgili efeege, atlas çeliği gönderebilirim ama bir gecelik gelin için siz bir Zafer İnandıklı arkadaşımıza sorun belki elinde çelik vardır.
Adres bilgilerinizi gönderin bayram sonrası göndermeye gayret ederim.
Sağolun şimdiden teşekkür ederim.
mmanager
24-09-2016, 17:56
Bir gecelik gelin çiçeği için size yardımcı olabilirim Sayın Efeege adresinizi özelden bana yazın telefon numaranızı da lütfen.Selamlar
Bir gecelik gelin çiçeği için size yardımcı olabilirim Sayın Efeege adresinizi özelden bana yazın telefon numaranızı da lütfen.Selamlar
Sy mmanager mesajınızı yeni gördüm çok teşekkür ederim ilginiz paylaşımınız için bir arkadaşımızda görmüş bana özelden mesaj atmış sağolsun bizede yakın olması tesadüfüyle birbirimizdeki çiçek çeşitleriyle karşılıklı paylaşım yapıp beş dakikada olsa tanışıp merhabalaşma şansımız oldu.
Çok sağolun işte bu güzel sitemizin bize kazandırdığı güzellikler ve dostluklar.
Dilek Sarıkaya
29-09-2016, 23:32
iyi geceler mmanager bir gecelik geline ben talip olabilir miyim acaba 2 sene once Zafer bey yollamisti hatta acmisti fakat gecen sene don oldu ve kaybettim yollayabilirseniz sevinirim
mmanager
08-10-2016, 12:18
İyi günler geçenlerde cep telefonundan mesaj atmıştım ama ulaşmamış sanırım.Adresinizi ,telefon numaranızı özel mesajla gönderirseniz size gönderebilirim.Teşekkürler iyi günler dilerim.
hatice43
04-11-2016, 00:08
Merhabalar
Hoyalardan sonra atlaslara merak saldım tabii bilgi için foruma koştum hemen:)acaba atlas paylaşabilecek arkaşlar varmıdır.
aslama1994
14-11-2016, 17:38
Güler Hanım bana da çiçek tohumları gönderebilir misiniz ?
Güler Hanım bana da çiçek tohumları gönderebilir misiniz ?
Çiçek tohumu derken atlasın yapmış olduğu tohum kapsülünü mü kast ediyorsunuz?
Bu kapsüllerden bitki yetiştirmek pek kolay olmasa gerek, konu uzmanlarının bile zorlandığını okumuştum. Yok atlas çeliği derseniz onu Manyas'a gittiğimde gönderebilirim.
mister73
19-11-2016, 09:16
... Yok atlas çeliği derseniz onu Manyas'a gittiğimde gönderebilirim.
Güler Hanım merhaba, forumda yeniyim, sitede ne var ne yok yeni yeni keşfediyorum. Geçen gün cosmos ile ilgili forumda araştırma yaparken nasıl olduysa sizin atlas ve hoya paylaşımınızla ilgili mesajları gördüm ve diğer üyelerin yaptıklarını söylediği şekilde size özel mesaj attım ve talebimi ilettim. Daha sonra bahçe tanıtım sayfanızı ve oradan yola çıkarak burayı keşfettim ki siz zaten burada paylaşım isteklerini alıyormuşsunuz. Sanırım uygunsuz bir hareket yapmışım, nolur kusuruma bakmayın. Aslında sizin bahçeniz bu forumda incelediğim ikinci ve son bahçe oldu. Forumda böyle bir imkan olduğunu görünce çok heyecanlanmış ve kendi minik bahçemle ilgili bir sayfayı hayal etmeye başlamıştım ama ne yalan söyleyeyim sizin 10 dönümlük devasa bahçenizi görünce hem çok beğendim hem de hevesim bayağı bir kaçtı diyebilirim. Sizi gerçekten tebrik ediyorum; sıfırdan başlayarak dişinizle tırnağınızla bugünlere getirdiğiniz o muhteşem bahçeniz ve engin misafirperverliğiniz ile paylaşımcılığınız için. Bizlere sunduğunuz tüm bu güzelliklerin sürmesi, sizin de sağlık ve huzurunuzun daim olması dileklerimle...
aslama1994
19-11-2016, 09:59
Güler Hanım ben yanlış yere yazmışım.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mmanager
13-12-2016, 08:28
Atlas çiçeği tohum kapsülü varsa ben talibim Güler abla tohumdan yetiştirmeyi düşe kalka öğreniyorum .Selamlar saygılar sunarım.Gerçekten zor 3 senelik bir sabır istiyor.
Tutastepe
08-01-2017, 19:19
merhabalar,
yeni üye oldum siteniz gerçekten çok faydalı çiçek meraklılarına.
elinde atlas çiçeği ile kılçık atlas çiçeği olan varsa talibim.
şimdiden teşekkür ediyorum.
Sevgili Güler abla, atlas talebimi ilgili konuya yapmamı söylemiştiniz ama daha önceki başlığınız galiba kapalı. Başka başlık açacağınızı okudum ama bulamadım. Umarım yine yanlış yerde değilimdir.;)
Atlas çiçeği tohum kapsülü varsa ben talibim Güler abla tohumdan yetiştirmeyi düşe kalka öğreniyorum .Selamlar saygılar sunarım.Gerçekten zor 3 senelik bir sabır istiyor.
Atlas çelikleriniz ve tohum kapsülleri bu gün Yurtiçi Kargo ile postalandı.
Atlas celigi fazla var mi acaba?
Merhabalar eski bir çiçeği sürdürmek nekadar güzel elimde kırmızı atlas ve kedi kuyrugu var atlas farklı renklerle takas etmek istiyorum
urbexcatkey
06-05-2017, 16:55
Atlas çiçeği Çelik paylaşımınız devam ediyorsa ben de talibim. Uzun sure tohumdan yetiştirmeye çalıştım çimlendiremedim.Balkonumda çocukluğuma ait çiçekleri yetiştiriyorum.Şu an eksiklerimden biri de Atlas çiçeği.Şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar eski bir çiçeği sürdürmek nekadar güzel elimde kırmızı atlas ve kedi kuyrugu var atlas farklı renklerle takas etmek istiyorum ��
Kedi kuyruğunun fotoğrafını görebilir miyiz acaba?
Balıkkılçığı ile takas düşünür müsünüz?
Olabilir :) ama fotoğraf nasıl yükleniyo bulamadım. Birde atlasım kırmızı deil somon açtı :)
...fotoğraf nasıl yükleniyo bulamadım...
http://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/6256.htm
http://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/24582.htm
SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU - agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/)
agaclar.net Forum Kuralları - agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=11)
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595
Başlamışken hepsine bir göz atın bence :)
aradığım kedi kuyruğu kaktüsü aşağıdaki resimlerde mevcuttur.
fotoğrafları internetten aldım.
648316
648317
Merhaba,
Atlas çiçeğini annem arayıp duruyor. "Şu eski atlas çiçeğini bulursanız bir dal getirin bana ne olur "diye gelene gidene tembih ediyor. Eğer elinde olan varsa gönderirseniz memnun olurum. Eğer satılan bir yer biliyorsanız onunda linkini mesaj olarak gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Erol çırak
23-05-2017, 01:27
Merhaba Ben de uzun bir zamandır atlas çiçeğine sahip olmak istiyorum.Eğer satılan bir yer varsa link verebilirseniz veya çelik gönderebilen bir üyemiz olursa çok memnun olurum.Şimdiden çok teşekkür ederim.
ozbargur
02-06-2017, 12:56
Merhaba bende atlas çiçeği sahibi olmak istiyorum eğer satan varsa veya çelik gönderebilen olursa çok mutlu olurum.
Ben de atlasın kırmızıdan farklı renklerini arıyorum. Paylaşabilecek arkadaşlar varsa talibim.
Merhaba bende atlas çiçeği sahibi olmak istiyorum eğer satan varsa veya çelik gönderebilen olursa çok mutlu olurum.
Sayın ozbargur, Forumda biraz faal üye olursanız ben size gönderirim. ;)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama galiba sabırsızım biraz. Formu keşfetme sebebim olan yeni atlaslara kavuşmak istiyorum. Uygun en azından insaflı fiyatlarla çelik yollamak ya da paylaşmak isteyen olursa çok mutlu olurum.Elimde edinebildigim yalnizca pembe atlas ve bir gecelik gelin çiçeği çeliği var. Herkese iyi günler dilerim
Atlas çiçeğini çiçekçilerde bulamadım. Fide paylaşmak isteyen olursa seve seve kabul ederim. :)
Atlas çiçeğini çiçekçilerde bulamadım. Fide paylaşmak isteyen olursa seve seve kabul ederim. :)
Bu gibi istekleri başlıklarda değil de burada (http://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)yapmalısınız.
Sayın güler hanım galiba artık bu siteye uğramiyorsunuz ben şanssız olanlardanım galiba sitede gönderdiğiniz çeliklerden bende sahip olmayı çok isterdim
Sayın güler hanım galiba artık bu siteye uğramiyorsunuz ben şanssız olanlardanım galiba sitede gönderdiğiniz çeliklerden bende sahip olmayı çok isterdim
Adres bilgilerinizi ve telefon numaranızı özelime yazın lütfen.
Sn Güler muhteşem atlaslarınız için paylaşıma tekrar başladıysanız ben de rica edebilir miyim ..Atlas kolay bulunamıyor ne yazıkki. .
Sevgili ddyıldız, adres geldi, telefon numarası da geldi bari bir de adınızı soyadınızı da tam yazın da bu iş olsun bitsin. ;)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.