View Full Version : atlas
Arkadaşlar tohum ve çelik taleplerinizde lütfen adınızı soyadınızı, adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını mutlaka yazınız.
Çok özür dilerim sayın güler Mehmet yıldız adına gönderirseniz sevinirim
Sayın güler benim kargom gelmedi ama acaba ben mi aceleci davranıyorum
esemeral
31-10-2017, 14:02
Sayın Güler atlas çeliği paylaşımınız geçerli ve mümkün ise sıkıntıya sebep olmayacaksa bende talip olmak isterim.
Bol çiçekli-meyveli günler dilerim.
Sayın güler hanım beni unuttunuz galiba atlaslar in gelmedi hiç cevapta yazmadiniz
Güler Hanım elinizde mevcut mu ?
dikenlertacı
23-09-2018, 00:23
Sevgili güler hanım muhteşem atlasınızdan mümkünse ven de istiyorum bilgilerimi özelden yazıyorum teşekkürler şimdiden
Sayın alperja, öncelikle geçmiş olsun.
Havalar biraz düzelince, size hem kendi kırmızı atlasımdan hem de somon Güler atlasımdan gönderebilirim.
Gönderim yapacağımda adres bilgilerinizi isterim.:)
Şu anda çelik olarak elimde bulunan değişik renklerde atlaslarım da var. Eğer sitemizde gelip geçici değilseniz, ilerleyen zamanlarda onlardan da gönderebilirim.:)
Bende haftalardır atlas arıyorum 1 dal buldum pembe olandan köklendirmeye çalışıyorum atlaslarınızdan bende talep edebilirmiyim lütfen 🙏
Bende haftalardır atlas arıyorum ama bulmak konusunda muvaffak olamadım malesef çelik paylaşmak isteyen olursa seve seve kabul ederim sevgiler💓
Aleynabay
25-05-2019, 01:32
Güler hanım paylaşımınız hala devam ediyorsa ben de çok isterim :)
fatma_accar
04-06-2021, 12:49
Kırmızı atlas ve bir gecelik gelin çiçeği karşılığında pembe ve çeşitli renkte atlası olan varsa takas yapmak isterim mümkünse
aysesaribas
05-05-2023, 10:20
Merhabalar ben yeni üyeyim atlas çiçeğini çok seviyorum elinde atlas çiçeği dağıtımı yapacak olanlar rica etsem bana da gönderirmisiniz teşekkürler ayşe sarıbaş ısparta
aysesaribas
05-05-2023, 12:37
Merhabalar ben yeni üyeyim atlas çiçeğini çok seviyorum elinde atlas çiçeği dağıtımı yapacak olanlar rica etsem bana da gönderirmisiniz teşekkürler ayşe sarıbaş ısparta
aysesaribas
05-05-2023, 14:01
Sn Cemo Atlas çiçeklerinizin renkleri çok güzel mümkünse alabilirmiyim Ayşe SARIBAŞ 05058162055
aysesaribas
18-05-2023, 08:41
Havalar biraz düzelince, size hem kendi kırmızı atlasımdan hem de somon Güler atlasımdan gönderebilirim.
Şu anda çelik olarak elimde bulunan değişik renklerde atlaslarım da var. Eğer sitemizde gelip geçici değilseniz, ilerleyen zamanlarda onlardan da gönderebilirim.:)
merhabalar sevgi hanım ben yeni üyeyim atlas çiçekleriniz çok güzel rica etsem çeşitli renklerde atlas çiçeklerin çeliklerinden gönderirmisiniz teşekkürler Ayşe SARIBAŞ05058162055 Davraz mah Divanyolu 115 cad no.102 ısparta merkez Gülbirlik karşısı
aysesaribas
18-05-2023, 08:51
Benden atlas çeliği talep eden ve benim söz verdiğim arkadaşların adres bilgilerini yanlışlıkla sildim.
Kimlere söz verdim bilemiyorum. Söz verdiğim arkadaşlar lütfen adres bilgilerinizi yenileyin.
Sardunya aşkı, SDurul arkadaşımızın bu sıralar hiç vakti yok, lütfen adres bilgilerinizi bana iletin, ben göndereyim.
güler hanım nisan ayı sonuna doğru göndereyim demiştiniz Ayşe SARIBAŞ Davraz mah dİvanyolu 115 CAD NO 102 ISPARTA /Merkez Gülbirlik karşısı 0505 816 20 55 teşerkkür ederim
aysesaribas
29-05-2023, 10:01
sevgi hanım merhabalar sizden elinizde bulunan çeşitli renklerde atlas çiçeği çeliklerinden bana vermeniz mümkünmü teşekkürler AyşeSARIBAŞ 05058162055
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.