KAPTANzst
19-12-2013, 16:40
Kabak tavası.
Kestane kabağı
Soğan 1 küçük soğan.
Mısır unu 2 yemek kaşığı
Tuz
Şeker 1 çay kaşığı
Ölçüler tavaya göre değişebiliyor.
Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır.
Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye.
İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar
Afiyet olsun
Kestane kabağı
Soğan 1 küçük soğan.
Mısır unu 2 yemek kaşığı
Tuz
Şeker 1 çay kaşığı
Ölçüler tavaya göre değişebiliyor.
Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır.
Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye.
İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar
Afiyet olsun