PDA

View Full Version : http://www.agaclar.net/forum/sebze-yemekleri/2317.htm




KAPTANzst
19-12-2013, 16:40
Kabak tavası.

Kestane kabağı
Soğan 1 küçük soğan.
Mısır unu 2 yemek kaşığı
Tuz
Şeker 1 çay kaşığı
Ölçüler tavaya göre değişebiliyor.
Kabak ince kaşar peyniri dilimi gibi yapılır. Soğan ince doğranır . Un tuz ve şeker karıştırılarak harmanlanır.
Kızartılacak tavaya yayılmadan hafif zeytin yağı sürülür yapışmasın diye.
İstenilen kıvamda pişirilir. İsterseniz çıtır olana kadar
Afiyet olsun




Güler
19-12-2013, 17:21
Off bu ne güzellik, döner gibi duruyor.
Ellerinize sağlık, ilk fırsatta deneyeceğim.