View Full Version : Agaclar.net / Ankara 3. Bonsai Atölyesi (16 Kasım 2014)
Ankarada 16 Kasım 2014 Pazar günü bir çalışma yapacağız, katılabilecek arkadaşlar listeye isimlerini ekleyebilirler.
1. Sagol - 1 kişi (Ankara)
2. Adem Keskin - 1 kişi (KDZ Ereğli)
3. düsünenadam 1 kişi (Kırıkkale)
4. dostca 1 kişi (Ankara)
5 caglarxx 1 kişi (Ankara)
6 modelci 1 kişi (Kayseri)
7 ahaknet 1 kişi (Ankara)
8 hafka 1 kişi (konya)
9 celebikul 1 kişi (Ankara)
10 Efrasiyab 2 kişi (Ankara)
11 wpw 2 kişi (Ankara)
12 Cemalersin 1 kişi (Ankara)
Bonsaiye giriş:
https://drive.google.com/file/d/0B3qmvEPDV4oWTGlPcHF2WlJOWkE/view
Demirtepe istasyonundan gelinebileceği gibi Kızılay AVM nin önünden de yürünebilir. Bugün kızılaydan yürüdüm çok yakın.
Çağdaş marketin yanındaki binada. Kapıdaki sürücü kursu tabelası sizi yanıltmasın 7 numaralı dairenin zilini çalın.
nicholai hel
16-10-2014, 13:43
Keyifli ve katılımcılar için faydalı bir buluşma olmasını dilerim.
Kolay gelsin Sn. sagol, iyi çalışmalar.
sn sagol,
Bol katılımcılı ve bonsainin gelişmesi - yayılması adına faydalı bir çalışma olur umarım!
Şimdiden başarılar diliyorum :)
Teşekkürler Sayın Sakaki,
Vakit bulursanız bekleriz....
sn sagol,
Bol katılımcılı ve bonsainin gelişmesi - yayılması adına faydalı bir çalışma olur umarım!
Şimdiden başarılar diliyorum :)
Teşekkürler Sayın nicholai hel,
iyi çalışmalar dilerim...
Keyifli ve katılımcılar için faydalı bir buluşma olmasını dilerim.
Kolay gelsin Sn. sagol, iyi çalışmalar.
dusunenadam
16-10-2014, 15:25
3. Fevzi İlhan- 1 kişi (Kırıkkale)
Bir önemli bir işim çıkmaz ise muhakkak geleceğim..
caglarxx
18-10-2014, 10:44
çok büyük bir aksilik olmazsa kesin bende katılacağım.
Beni de yazin +1 arkadaşim daha gelecek
bende gelmek istiyorum, Kayseriden geleceğim için, bir aksilik olma ihtimalinden dolayı kesin gelirim diyemiyorum. Beni de ekler misiniz
Gelirken varsa elinizde tohum çelik felan getirirseniz benim gibi yeni başlayanlara güzel olur . Mümkünse kırmızı Acer palmatum çeliği varsa çok makbule geçer :D.
Bu arada getirmemiz gereken herhangi bir şey var mı?
Buluşma yerini burası olarak buldum acaba doğrumu onaylatmak istedim.
522046
522043
Evet Gazi Mustafa Kemal bulvarında, Çağdaş marketin bulunduğu bina.
Buluşma yerini burası olarak buldum acaba doğrumu onaylatmak istedim.
522046
522043
Sayın Reguler,
Ağaçlarım İstanbulda, çelikten de çoğalttığım oluyor ama Ankarada yerim müsait değil. Yanımda çalışmada kullanacağımız ağaç, tel, .. getireceğim.
Başlangıçta biraz bilgi verip sonra uygulamalı çalışmaya geçeceğiz.
Fikir almak, beraber çalışmak istediğiniz ağaç/ ağaçları getirebilirsiniz zamanımız yettiği kadar hep beraber fikir yürütüp çalışabiliriz.
İyi çalışmalar dilerim....
Gelirken varsa elinizde tohum çelik felan getirirseniz benim gibi yeni başlayanlara güzel olur . Mümkünse kırmızı Acer palmatum çeliği varsa çok makbule geçer :D.
Bu arada getirmemiz gereken herhangi bir şey var mı?
Sayın Reguler,
Ağaçlarım İstanbulda, çelikten de çoğalttığım oluyor ama Ankarada yerim müsait değil. Yanımda çalışmada kullanacağımız ağaç, tel, .. getireceğim.
Başlangıçta biraz bilgi verip sonra uygulamalı çalışmaya geçeceğiz.
Fikir almak, beraber çalışmak istediğiniz ağaç/ ağaçları getirebilirsiniz zamanımız yettiği kadar hep beraber fikir yürütüp çalışabiliriz.
bizlerin getirmemizi istediğiniz malzeme vs. varmı?
Getirmek isteyenler yanlarında budama makalarını getirirlerse fena olmaz, unuturlarsa da sorun olmaz. Çalışmak veya fikir almak için ağac/ağaçlarınızı da yanınızda getirebilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim...
bizlerin getirmemizi istediğiniz malzeme vs. varmı?
Getirmek isteyenler yanlarında budama makalarını getirirlerse fena olmaz, unuturlarsa da sorun olmaz. Çalışmak veya fikir almak için ağac/ağaçlarınızı da yanınızda getirebilirsiniz.
http://www.agaclar.net/forum/baslangic-asamasindaki-calismalar/35693.htm
bu linkdeki arkadaşı getireyimmi?
Sayın Modelci,
Ağacınıza yorum yaptım, başlangıç için zor bir tür, ardıç, ligustrum, zeytin gibi türler daha uygun olur. Yine de bunu da getirebilirsiniz.
http://www.agaclar.net/forum/baslangic-asamasindaki-calismalar/35693.htm
bu linkdeki arkadaşı getireyimmi?
5. caglarxx 1 kişi (Ankara)
6. reguler 2 kişi (Ankara)
7. modelci 1 kişi (Kayseri)
8. ahaknet 1 kişi (Ankara)
5. caglarxx 1 kişi (Ankara)
6. reguler 2 kişi (Ankara)
7. modelci 1 kişi (Kayseri)
8. ahaknet 1 kişi (Ankara)
Yok mu arttıran acaba kimsenin haberi olmadı mı atölye çalışmasından
İsteyen olursa serçe parmağı kalınlığında yaklaşık 10-15 cm boyunda yeni köklendirilmiş Söğüt çeliği getirebilirim.
Söğüt başlangıç için kolay bir tür değil ama deneme yapılabilir. Yaz budama ve uç almalarında geriye doğru kuruma yapabiliyor. Dut, incir çeliklerseniz daha rahat çalışabilirsiniz.
İsteyen olursa serçe parmağı kalınlığında yaklaşık 10-15 cm boyunda yeni köklendirilmiş Söğüt çeliği getirebilirim.
Söğüt başlangıç için kolay bir tür değil ama deneme yapılabilir. Yaz budama ve uç almalarında geriye doğru kuruma yapabiliyor. Dut, incir çeliklerseniz daha rahat çalışabilirsiniz.
Yeni başladığım için her çeşitten almaya çalışıyorum zaten ,incirde vardı dut yoktu ondan da edineyim. Söğüt hızlı gelişiyor diye köklendirdim denek olsun elimde :D
Çok üzülerek iş dolayısı ile şehir dışında olacağımdan atölye çalışmasına katılamayacağım. Keşke hata olsaydı da çalışma c.tesi günü olsaydı. Ama arkadaşım gelecek çalışmaya.
Tüm çalışmaların videosunu bekliyorum. Bari videodan izleyelim.
Sayın Hafka, yerimiz var bekleriz..
badrobot
10-11-2014, 12:42
Sn.Abicim.
Sizin toplantınızda da son dönemece girdik. Bol katılımlı ve güzel bir toplantı dilerim. Başarılar.
Teşekkürler Sayın Badrobot,
Sn.Abicim.
Sizin toplantınızda da son dönemece girdik. Bol katılımlı ve güzel bir toplantı dilerim. Başarılar.
celebikul
11-11-2014, 09:48
Herkese merhabalar.. etkinliğe ben de katılmaya çalışacam. konik ladin ağacım var onu getirmeyi düşünüyorum. görüşmek üzere
Efrasiyab
12-11-2014, 09:19
Bonzai yetiştirmekle ilgili bilgi ararken gerek kapsam gerekse içten diyalog ve tecrübe aktarımının ilgimi çektiği bu faydalı foruma henüz dün kaydoldum. Bir de bu yeni yeni ilgimi çeken konuda böyle bir faaliyetin arefesine denk gelmem sanırım benim için büyük bir şans.
6 reguler 1 kişi (Ankara)
7 modelci 1 kişi (Kayseri)
8 ahaknet 1 kişi (Ankara)
9 hafka 1 kişi (konya)
10 celebikul 1 kişi (Ankara)
11 Efrasiyab 2 kişi (Ankara)
Güzel bir tesadüf olmuş. Ben de 2011 yılında böyle bir çalışma ile adım atmıştım.
Görüşmek üzere,...
Bonzai yetiştirmekle ilgili bilgi ararken gerek kapsam gerekse içten diyalog ve tecrübe aktarımının ilgimi çektiği bu faydalı foruma henüz dün kaydoldum. Bir de bu yeni yeni ilgimi çeken konuda böyle bir faaliyetin arefesine denk gelmem sanırım benim için büyük bir şans.
6 modelci 1 kişi (Kayseri)
7 ahaknet 1 kişi (Ankara)
8 hafka 1 kişi (konya)
9 celebikul 1 kişi (Ankara)
10 Efrasiyab 2 kişi (Ankara)
7 modelci 1 kişi (Kayseri)
8 ahaknet 1 kişi (Ankara)
9 hafka 1 kişi (konya)
10 celebikul 1 kişi (Ankara)
11 Efrasiyab 2 kişi (Ankara)
Benim getirecegim arkadaş celebikul idi . Kendisi listeye girmiş benim dolayisi ile benim ismimi kaldirabilirsiniz.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar ankara bonsai atölye çalışmalarına iki kişi katılmak istiyoruz
dusunenadam
13-11-2014, 13:17
Güven Sağol Hocam, faceden daha fazla arkadaşa bildirelim mi?
Daha yerimiz var gelmek isteyen gelebilir.
iyi çalışmalar dilerim....
Güven Sağol Hocam, faceden daha fazla arkadaşa bildirelim mi?
Efrasiyab
13-11-2014, 20:50
Yanımda getireceğim bonzaim de bu; son iki haftada hızla yaprak döktü. Ne yapsam bilmiyorum :(
http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/538/EtulIa.jpg (https://imageshack.com/i/eyEtulIaj)
http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/540/D2xMIS.jpg (https://imageshack.com/i/f0D2xMISj)
http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/537/aSqQ1Y.jpg (https://imageshack.com/i/exaSqQ1Yj)
Adem Keskin
13-11-2014, 22:01
Sayın Efrasiyap , öncelikle foruma hoşgeldiniz. Gördüğüm kadarıyla ağacınız karaağaç , bu mevsimde yaprak dökmesi de normaldir . Ankarada havaların eksilere düşmeye başladığını var sayarsak gayet normaldir. Siz getirin ağacınızı. İyi çalışmalar..
Ulaşımı kolay. Kızılaydan yürüyüş mesafesinde. Pazar günü yol kenarına da park edilebilir deniyor.
Çalışmayı yapacağımız yer 4. kat ama asansörlü o nedenle ağacınızı getirmekten çekinmeyin.
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı(GMK) 18/7, 4. kat (kapıda sürücü kursu yazıyor), Metropol dersanesi ve Çağdaş Marketin olduğu binanın yanı.
celebikul
15-11-2014, 12:10
Ben de yeni başladım arkadaşlar , torunuma nasihat edecek yaşa geldiğimde akçaağaç, zeytin, çam ya da ladin gibi biliumum enfes türlerin bakımını , yapraklarının budamasını filan yaparken kendimi hayal ediyorum , mutlu oluyorum , evlat ! diye cümleye başlayıp örnekler, masallar.. olaylar olaylar.. o yüzden yanımızda fazlaca küçük arkadaş getirip bunlarla ilgili tavsiye alsak bunaltıcı olmayız değil mi ;)
Sorun yok, getirebilirsiniz.
Görüşmek üzere,...
Ben de yeni başladım arkadaşlar , torunuma nasihat edecek yaşa geldiğimde akçaağaç, zeytin, çam ya da ladin gibi biliumum enfes türlerin bakımını , yapraklarının budamasını filan yaparken kendimi hayal ediyorum , mutlu oluyorum , evlat ! diye cümleye başlayıp örnekler, masallar.. olaylar olaylar.. o yüzden yanımızda fazlaca küçük arkadaş getirip bunlarla ilgili tavsiye alsak bunaltıcı olmayız değil mi ;)
cemalersin
15-11-2014, 15:33
merhaba,
biraz geç oldu belki ama ben de katılabilirmiyim?
ağaçlar ve bitkiler konusunda deneyimim var ancak bonzai konusunda hiçbir deneyimim yok.
selamlar.
Adem Keskin
15-11-2014, 16:56
Sayın cemalersin hoşgeldiniz. Tabi ki katılabilirsiniz. Bir yerden başlamış olursunuz. Görüşmek üzere.
cemalersin
15-11-2014, 17:25
Adem Bey, çok teşekkürler. Bir adet ardıç fidanım var,gövde 2cm kalınlığında,bunu getireyim mi?
Getirin beraber inceleriz.
Görüşmek üzere,
Adem Bey, çok teşekkürler. Bir adet ardıç fidanım var,gövde 2cm kalınlığında,bunu getireyim mi?
15 kadar katılımla güzel bir çalışma oldu, tüm katılımcılara teşekkür ederim. Agaclar.net üyesi olmayanlardan da katılımlar oldu, üye olmalarını bekliyoruz.
Kısa bir ön bilgiden sonra çay molası verdik. Çay molasına Müjgan Hanım'ın getirdiği Pancarlı kek lezzet kattı. Mekan sahibi İsmail Bey'e ve Yardımları ve kek için Müjgan Hanıma teşekkürler.
Adem Bey getirdiği 2 güzel ağaç ve 3 makası çekilişle dağıttı, şansı üyelerimiz güle güle kullansınlar. Adem Bey'e hem uzak yoldan gelip hem de hediyeleri otobüsle taşıma zahmetine katlandığı için teşekkürler.
Çalışma sırasında fotoğraf çekemedim, Adem Beyin çektiklerini ilave ediyorum, diğer arkadaşların da ilave edeceklerini zannediyorum.
badrobot
16-11-2014, 18:59
İşte beklediğim fotoğraflar foruma yüklenmiş. Merak içindeydim. anlaşılan güzel ve kaliteli bir toplantı olmuş. Ellerine sağlık sn. abim.
Elbette Adem beyde destek vermiş, bunuda unutmamak gerekli.
Forum üyesi veya üye olmayan katılımcılarıda tebrik ederim. Hem agaclar.net adına hemde Bonsai adına çok güzel bir toplantı olmuş. Daha nice toplantılara.
Teşekkürler Sayın Badrobot,
celebikul
16-11-2014, 21:03
Hocam emeğinize sağlık hem size hem adem beye hem de katılan diğer tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.. Paylaşımlı, hoş sohbet bir ortamda yeni başlayan biri olarak benim açımdan ve eminim ki katılan diğer tüm arkadaşalarımız açısından da çok verimli oldu . güzel günlerde tekrar buluşmak dileğiyle..
Teşekkürler Sayın celebikul,
Güzel bonsaileriniz olsun...
Adem Keskin
16-11-2014, 22:37
Yorucu geçen bir günün ardından emeği geçen herkese ben de teşekkür ederim.Sayın Sağol'un akıcı anlatımı ,zahmetlerine , mekan sahipleri ve müjgan Hanıma ayrıca teşekkür ederim . Bir parça katkım olduysa ne mutlu benim için. Daha çok katılımların olmasını diliyorum sonraki çalışmalarda. Müjgan Hanımı da bonsaici yaptık ya.. :)
dusunenadam
16-11-2014, 23:16
Sn.Güven Hocam, Adem Hocam,
Elinize, emeklerinize sağlık. Bu sanatın gerçek gönüllülerisiniz. Her türlü bilgi, tecrübe ve desteğinizi bizlerden esirgemediniz. Şevk ve azim verdiniz. Hatta Adem Hocam bir de makas verdi. Umarım bizler de bir gün sizin seviyenize gelir ve bu işe gönül vermiş insanlara tecrübelerimizi aktarırız. Sağ olun var olun. Saygılarımla...
Efrasiyab
16-11-2014, 23:22
Bonzai konusunda gerçekten sayenizde güzel bir başlangıç tecrübe ettiğimi düşünüyorum. Kafamda muallak olan birçok taş yerine oturdu. Emekleri ve katkıları için başta sayın sağol ve adem beyler olmak üzere katılımcı büyüklerime, küçüklerime, yaşıtlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Yeşille sanat estetiğini buluşturan bu güzel uğraşta sevgi ve emeklerini yoğunlaştırmayı seçmiş güzel insanlarla birlikteydik. Çok büyük bir keyifti.
Teşekkürler Sayın Dusunenadam, Efrasiyab
Sizlere güzel bonsailer dilerim...
Güven bey Adem bey çok teşekkürler bu çalışma sayesinde bonsai sanatını yakından tanıma fırsatı buldum.Mekan sahibine katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.Yeni çalışmalarda buluşmak dileğiyle
Merhaba arkadaşlar,
Güven beyin akıcı konuşması ve yapmış olduğu çalışmaları görerek bilgi dağarcığıma yeni bilgiler aktarmış oldum bunların rehberliğinde imkanlarım dahilinde bende çalışmalarımda bunları kullanacağım. Toplantım nedeni ile erken ayrılmak zorunda kaldığıma üzülmekle beraber siz arkadaşları tanımak,yaptığınız ve yapılan çalışmaları görmek mutluluk vericiydi.Emeği gecen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
Teşekkürler Sayın dostca, wpw
Bilgi dağıldıkça çoğalacak.
En güzel bonsailer sizlerin olsun.....
Ankara bonsai atölye çalışmaları için ön hazırlıkların tümüne katkım olsa da, bonsai ilgimi çeken bir sanat olmadı. Dün Adem beyin hediye olarak getirdiği bonsailerin çekilişine bile katılmak istemedim, bana denk gelir de işin içine "düşmek" zorunda kalırım diye... :D
Çekilişte tam da tahmin ettiğim gibi, en büyük ve belki zahmetli bir bakım gerektirecek olan bonsai bana çıktı. Şimdi iş başa düştü, mecburen bonsai ile ilgilenmek zorunda kalacağım. Bonsai hem uğraşan için, hem de ağaç için zahmetli bir iş.
Evdeki bonsai adayı ağacımı incitmekten sakınarak nasıl bir bonsai yapacağımı ben de merak ediyorum ve aslında bilgi anlamında desteklerinizi bekliyorum. :)))
Dün cep telefonumla çektiğim fotoğrafların neredeyse tümünü buraya koyuyor ve bir kez daha buradan hem katılan arkadaşlara, verdikleri emek için Güven ve Adem beylere teşekkür ediyorum.
526571
526572
526573
526574
526575
526586
526587
526588
526589
526590
526595
526596
526597
526598
526599
526600
526601
526602
526603
526604
Harun Parlak
17-11-2014, 13:04
Güzel bir katılım ile çok ta güzel bir çalışma olumuş. Bonsai sevdalısı da gönülü tecrübeli akadaşlarımız da her geçen gün atıyor. Tecrübe kazanan arkadaşların bilgilerini paylaştıkları ve yaptıkları çalışmadan dolayı kutluyorum. Katılımcı arkadaşlara da bundan sonraki çalışmalarında başarılı çalışmalar dilerim.
Teşekkürler Harun Abi,
Gerçekten güzel ve uzun bir çalışma oldu. Katılan arkadaşlar da çok öğrenme azmiyle doluydular. İsimlerini yazmış olsalarda başka şehirlerden bu kadar katılım beklemiyordum gerçekten. Teorik ve pratik olarak güzel bir çalışma oldu.
Hediye ettiğiniz ağaç ile ona özel olarak yaptığım taş saksı çok uyumlu bir bonsai olacak. Ağaç için tekrar teşekkürler.
İstanbula geldiğimde görüşmek üzere,....
Güzel bir katılım ile çok ta güzel bir çalışma olumuş. Bonsai sevdalısı da gönülü tecrübeli akadaşlarımız da her geçen gün atıyor. Tecrübe kazanan arkadaşların bilgilerini paylaştıkları ve yaptıkları çalışmadan dolayı kutluyorum. Katılımcı arkadaşlara da bundan sonraki çalışmalarında başarılı çalışmalar dilerim.
Birkaç gündür hasta olduğumdan başlığa ancak şimdi yazabiliyorum, kusura bakmayın!
Böyle güzel çalışmaların Türkiye geneline yayılarak artmasını ümit ediyor ve sn sagol, Adem Keskin, Müjgan ve emeği geçen, zaman ayırıp teşrif eden diğer tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum!
Kasım ayında gelişim sezonunu kapatmadan bir atölye de ben düzenleme isteğindeydim ancak iş yoğunluğumdan mecburen Şubat-Mart ayına erteledim. İnşallah bizim atölye çalışmamıza da bu kadar yoğun ilgi olur :)
Tekrar ellerine sağlık hepinizin.
Ankara bonsai atölye çalışmaları için ön hazırlıkların tümüne katkım olsa da, bonsai ilgimi çeken bir sanat olmadı. Dün Adem beyin hediye olarak getirdiği bonsailerin çekilişine bile katılmak istemedim, bana denk gelir de işin içine "düşmek" zorunda kalırım diye... :D
Çekilişte tam da tahmin ettiğim gibi, en büyük ve belki zahmetli bir bakım gerektirecek olan bonsai bana çıktı. Şimdi iş başa düştü, mecburen bonsai ile ilgilenmek zorunda kalacağım. Bonsai hem uğraşan için, hem de ağaç için zahmetli bir iş.
Evdeki bonsai adayı ağacımı incitmekten sakınarak nasıl bir bonsai yapacağımı ben de merak ediyorum ve aslında bilgi anlamında desteklerinizi bekliyorum. :)))
Dün cep telefonumla çektiğim fotoğrafların neredeyse tümünü buraya koyuyor ve bir kez daha buradan hem katılan arkadaşlara, verdikleri emek için Güven ve Adem beylere teşekkür ediyorum.
Katkılarınız için ellerinize sağlık sn Müjgan :)
Sizi ve adayınızı Üyelerin Bonsai Çalışmaları (http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bonsai-calismalari/) bölümünde dört gözle bekliyoruz :)
Teşekkürler Sayın Sakaki,
Geçmiş olsun, iyi çalışmalar dilerim,....
Birkaç gündür hasta olduğumdan başlığa ancak şimdi yazabiliyorum, kusura bakmayın!
Böyle güzel çalışmaların Türkiye geneline yayılarak artmasını ümit ediyor ve sn sagol, Adem Keskin, Müjgan ve emeği geçen, zaman ayırıp teşrif eden diğer tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum!
Kasım ayında gelişim sezonunu kapatmadan bir atölye de ben düzenleme isteğindeydim ancak iş yoğunluğumdan mecburen Şubat-Mart ayına erteledim. İnşallah bizim atölye çalışmamıza da bu kadar yoğun ilgi olur :)
Tekrar ellerine sağlık hepinizin.
Adem Keskin
19-11-2014, 17:58
Sayın Sakaki geçmiş olsun ve teşekkür ederim. Ben sadece okeye dördüncülük yaptım :) , bütün yük Sayın Sağol'un omuzlarındaydı. Dilek ve temennilerinize en içten duygularımla katılıyorum. Keşke bu katılımlar salonlara sığmayacak seviyede olsa , en kısa zamanda o seviyelere olmasa da kalabalık kitlelere ulaşan toplantılarda buluşmak dileğiyle ...
Adem Bey,
Ereğliden gelip katılmanız bile yeter.
Sayın Sakaki geçmiş olsun ve teşekkür ederim. Ben sadece okeye dördüncülük yaptım :) , bütün yük Sayın Sağol'un omuzlarındaydı. Dilek ve temennilerinize en içten duygularımla katılıyorum. Keşke bu katılımlar salonlara sığmayacak seviyede olsa , en kısa zamanda o seviyelere olmasa da kalabalık kitlelere ulaşan toplantılarda buluşmak dileğiyle ...
Gerçekten güzel bir atölye çalışması olmuşa benziyor. Kıskandım şimdi.Emeği geçenlere teşekkürler. İlk günden itibaren takip etmeme rağmen gelemedim. İnşallah bahar başlamadan bir sonraki atölye çalışmasına katılırım :D. Şimdiden garantiye alalım atölye çalışmasını .
cunyır bonsai
21-11-2014, 17:00
benimki de tam bir şansızlık oldu foruma 10-15 gün önce üye oldu görememişim etkinliği çok üzüldüm ama yapacak birşey yok bir sonrakini beklicez artık :(
cemalersin
24-11-2014, 16:33
adem bey ve güven bey eğitim için çok teşekkürler, sayenizde hiç bilgim olmayan bir konuda heveslendim. acelesi olmayan uzun yıllar sürecek bir uğraş
shellomen
21-12-2014, 07:40
Organizasyonu ilk ateşleyen ben oldum ama katılamadım. Kısmet değilmiş ne yapalım. İnşallah bir sonrakine. Ama gerçekten çok üzgünüm. :(
Bahara doğru 1 çalışma daha olacaj değil mi
Bahara doğru 1 çalışma daha olacaj değil mi
Şubat ayı sonuna doğru bi çalışma daha yapsak mı?
Sayın Reguler,
İşlerim çok yoğun ve sürekli şehirlerarası mekik dokuyorum o nedenle ilkbaharda çalışma yapma fırsatımın olacağını zannetmiyorum.
Aaa çok üzüldüm. 1 fırsatı kaçırdık değerlendiremedik. İlginiz yeter. Kolay gelsin sayın sağol.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.