Bağlan

View Full Version : 6. Adana Toplantısı (24 Kasım 2013)

Sayfalar : 1 [2]

peyyide
28-11-2013, 21:46
Orada olup sizi tekrar görmeyi çok isterdim ama olmadı... Umarım bir daha ki toplantıda görüşebiliriz. Defalarca fotoğraflarınıza baktım. Arkadaşlarımı özlemişim. Bu arada yeni yeni arkadaşlar da katılmış, hoş gelmişler. Sevgilerimle :)

merkal
01-12-2013, 16:44
Sevgili arkadaşlar, pazar günkü toplantı için tertipliyenlere çok teşekkür ederim. Hakikaten çok güzeldi, dolu dolu bir dostluk havası vardı. Bende ilk başta nasıl olacak diye tereddüt ediyordum. Ortam havası o kadar sıcaktıki anlatamam. Hele hanımım 10 günlüğüne İstanbul'a (kızımın yanına) gittiğinden çok sıkılıyordum. İyi oldu, birdahaki sefere kısmetse hanımım ile geleceğim.

olcim
02-12-2013, 15:19
Reçelini ve şurubunu demek istedin, değil mi?

Sayın tiya ,
Aslında yanından geçtiğim her gülden bir yaprak yerim . :D Çok oburum galiba .:o

celalim01
06-12-2013, 20:14
Kasım ayı başlarında beklenen yağmur tam da bu günü buldu.
Her şeye rağmen toplantıya katılmayı başardık
Her zamanki gibi çok güzel bir toplantı oldu, özlemişiz birbirimizi.

Mekan güzel seçilmişti, brunch çeşitleri 1. sınıf, fiyatlar ehven, dostluk paylaşım derseniz şahane, e daha ne istenir ki.

Toplantıya katkılarından dolayı sevgili Hazan.Z'ye, Emre İlhan'a, maki01'e, ve bizlere tüm incelikleri ile yakınlıklarını esirgemeyen Adana ekibine teşekkürler ediyorum.

Bizleri garda bekleyip toplantı yerine götüren sayın omencek, diğer aracıyla gelen güzel dost(n'apim adını hatırlayamadım :( ), dönüşte tekrar araçları ile bizleri gara bıraktılar, dostluğunuz ve yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yeni dostlarla tanışmak harikaydı, hemen kaynaştık, kimse yabancılık çekmedi, ilk toplantıda endişeli olan sevgili Eylül Burak ve leventali bile bu defa zorlanmadan havaya girdiler.

Sevgili Hazan.Z'nin köklendirip getirdiği beş adet hoyadan Hoya Bella kurada bana çıktı, bu ilk hoya denemem olacak, inşallah mahcup olmam.

Bol bol yenilip içildi, bitkiler tohumlar paylaşıldı, neşeli muhabbetler yapıldı ve en kısa zamanda Tarsus toplantısı için sözleşildi.

Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan bir toplantı daha bitti.
Sizlerle olmak çok keyifliydi sevgili dostlar.
Hepinize içten sevgiler.

Evet ,sayın adalet hanım siz orada güzel toplantı yaparken gerçi biraz yağmur yağıyordu ama olsun,neşeli sohbetlerinizde aranızda bulunamadık maalesef beklediğimiz gibi 29 Ekim,10 Kasım ve arkasından 24 Kasım da görevliydik,sizler gene tentelerin altındaymışsınız biz yağmur yağarken biraz azalmasını fırsat bularak Milli Eğitim Bahçesinde tören yapmakla meşgul olduk,şuan sizlerin fotolarına bakıp yazılarınızı okuma şansına sahip oldum.Artık sizlerle tanışma bir başka zamana kaldı.Katılan emek veren herkese selam olsun.

celalim01
06-12-2013, 20:26
Sayın H_Dogan, acemilik işte. Siz uyarınca baktım siteye giriş tarihinize. A artık Adana toplantısıyla ilkleri yaşadığınıza göre Tarsus'ta sizleri de ağırlamaktan onur duyacağız...

Bu arada belirtmeden edemeyeceğim. H_Dogan ve eşi sanki çok yakın bir tanıdık gibi. Ben de onlara öyle gelmişim. Tabi her ikimiz de hatırlayamadık bir birimizi.

Zorladık ama olmadı. Olmayınca bende "Zorlamayın arkadaşlar, meşhur olmak böyle bir şey işte." diyerek ukalalık etmiştim.

Artık kısmet belki Tarsus toplantısı ,eğer yine bir görev olmazsa katılmaya çalışacağız.Bende henüz hiç bir toplantıya katılamadım.Mersin toplantısına niyetlendik olmadı .Adana toplantısı da olmadı önümüzde Tarsus toplantısı varsa hedefe aldık bakalım kısmetimiz ne zaman gelecek.

FikriHoca
09-01-2014, 20:39
Arkadaşlar çok güzel bir etkinlik olmuş emeğinize sağlık