View Full Version : ddmk / balkon
Sn. ddmk 247. mesajdaki mor çiçeğin adı nedir?
Sn kılıçh sarkan petunya
Hepsi sağlıklı görünüyor. Maydonozlarınız ve naneler seyrek biraz. Nane orada çoğalır siz budadıkça. Maydonoz için saksınıza biraz tohum atın yavaş yavaş yetişir diğerlerine. ilk olanları da yavaş yavaş biçerseniz daha güçlü olurlar.
Hepsi sağlıklı görünüyor. Maydonozlarınız ve naneler seyrek biraz. Nane orada çoğalır siz budadıkça. Maydonoz için saksınıza biraz tohum atın yavaş yavaş yetişir diğerlerine. ilk olanları da yavaş yavaş biçerseniz daha güçlü olurlar.
Maydonoz tohumum azdı hepsini attım tekrar tohum alıp atarım arasına dedim ama yapı marketlerde tohum bulamadım. Naneler ise geçen seneden kışın hepsini dipten budadım uyanıyorlar yavaştan :) yaza kadar kaplarını doldururlar diye tahmin ediyorum çünkü her yerden sürekli çıkıyorlar:)
Cevabınız için sağ olun ddmk çok güzelmiş bende hemen birtane edineceğim.:D
Sevgili Ddmk yeni fotolar bekliyoruz özellikle domateslerin yeni hallerini merak ediyorum eklemişsinizdir diye açtım baktım ama bişey yok :)
Dün akşam misafirim vardı ilgilenemedim. en kısa zamanda çekip yollarım inşallah
Böyle yağış uzun süredir görmemiştik. Teras akarları suyu çekmeye yetemedi, evi su bastı :))
Böyle yağış uzun süredir görmemiştik. Teras akarları suyu çekmeye yetemedi, evi su bastı :))
Doğrudur çok fenaydı ve tüm gün dinmedi. Pazartesi, salı, çarşamba da yağışlı olacakmış :(
Sevgili Tika dan gelen çelikler tuttular çok şükür :)
İnşallah bir kaç aya balkon daha da şenlenecek
Mum çiçeklerim yakında yüzümü güldürecekler gibi :)
Cuma günü bana gelen canım ablam Hazan-z gelirken bana bir hediyle gelmiş :))
Evet karışık olarak devam edelim
İpek çiçeklerinin renkleri çok güzel...
Biraz da salon bitkilerine bakalım ( Enzim kullandığım bitkim çok gelişti.)
Bunlar da son resimler. Şimdi farkettim domatesleri çekmemişim :)
Benim torunlar sarılmaya başlamışlar sırığa. Gelişimleri güzel görünüyor bendeki kardeşleri de sırığa sarılıyor şu an.
Bana verdiğiniz bir gecelik gelini küçük bir saksıya dikmiştim şimdilik iyi gelişiyor.
evet sarılıyorlar ve hızlanıyor gibi büyümeleri. Domatesler gelişemedi kara leke hastalığı başlangıcı vardı 2 haftadır onla mücadele ediyordum ve galiba ben galip geldim :) artık bundan sonra gelişirler diye tahmin ediyorum
Hava çok nemli gidince mildiyö (halk dilinde kara leke) fazla oluyor. İlaçlama yapmak kaçınılmaz oluyor.
Sellukaların büyümelerine sevindim, tohumlara ne oldu çıkmadılar mı?
Bitkilerin yeşil aksamı büyüdükçe gelişimleri de hızlanır doğal olarak çünkü aynı zamanda fotosentez alanı genişliyor.
Hava çok nemli gidince mildiyö (halk dilinde kara leke) fazla oluyor. İlaçlama yapmak kaçınılmaz oluyor.
Sellukaların büyümelerine sevindim, tohumlara ne oldu çıkmadılar mı?
Bitkilerin yeşil aksamı büyüdükçe gelişimleri de hızlanır doğal olarak çünkü aynı zamanda fotosentez alanı genişliyor.
çıkmak üzereler diye tahmin ediyorum :)
Çok mutluyum:))) Balkona çıktığımda bir güzellik karşıladı beni :)
Yılan Kaktüs ve bazı kaktüs çeşitlerim
Dikilmeyi bekleyen bebeklerim, ağaç olma yolunda ilerleyen dereotu, ve suculentler
Çok mutluyum:))) Balkona çıktığımda bir güzellik karşıladı beni :)
Gözün aydın arkadaşım. :)
teşekkürler canım benim :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.