View Full Version : csydn / Balkon
Sevgili Arkadaşlar,
Taşınma durumum olduğundan bitkilerimi eşe dosta dağıttım..
Sevgiler...
türkansultan
17-06-2011, 18:37
Sevgili csydn öncelikle sayfan hayırlı olsun.
Çiçeklerine gelince beyaz lila olanını beğendim ****** fotoğrafların devamını bekliyoruz sevgiler.
umutyolcusu
17-06-2011, 20:48
Sayfanız hayırlı olsun.
Saksılardaki fidancıklar stadyumda gösteri yapan öğrencilerin hareketine benzemiş.Ama nar mızıkçılık yapmış sanki:) İnşaallah hepsi canlanır.
Gayet dirayetli bitkiler..!
Öncelikle sayfanız hayırlı olsun..
mine çiçeklerinize hayran oldum çok güzeller.
Çiçeklerinizden çok emekleriniz saksılar ağaçlar bir sürü uğraş vermişsiniz.
İnşallah karşılığını fazlasıyla alırsınız.
Başarılar.
Ayvadan sonra en iyi gelişen ağacım, ancak üst taraftan dallanamadı, dallarda seyreltme yaptım, bir de yavrusu var..!
Kabuğu keskin bir bıçakla hafifçe kesin, dokunun canlı olup olmadığını anlamaya çalışalım.
Eğer üst taraf canlıysa, alttaki dalları kısaltıp yukarıdan dallanmayı teşvik etmeye çalışırız.
Eğer gövde orada kurumuşsa, yeni sürgünlerden birini bırakıp, diğerlerini keserek yeni bir ana gövde elde etmeyi deneriz.
Nasıl bir gübreleme uyguluyorsunuz ağaçlara?
Ya yarısı ya tamamı ille de beyaz açıyor..!:p
Vildan Sönmez
21-06-2011, 20:43
Bu başlığı açtınız ya sayın csydn, göreceksiniz balkonunuz daha da güzelleşecek, çeşitler artacak.
O güzel ceylanın yanına çok güzel kardeşler gelecek. Daha uzun çiçekli kalmaları nedeniyle bu yıl terasımda ceylanları çoğaltmaya karar verdim.
ooo :eek: sevgili csydn ceylanın çok güzel maşallah
Vildan Sönmez
21-06-2011, 21:34
Sardunyalar kadar uzun olmasa da, solmuş çiçek saplarını kesiyorum yeniden çiçekleniyor.
Ben de ceylanları çok sevdim, sardunyalar duymasın..! :D
Biryerlerde çiçeklenme döneminin kısa olduğunu okumuştum, uzun süre çiçekleniyorsa daha çok sevineceğim..! :p
Sevgiler...
Sayın csydn ayın 17' sinde "fazla bitkim yok" demişsiniz ama 18' inde bitkileri sıralamışsınız. Bir günlük gelişme gözden kaçmıyor. Bu hızla giderseniz yakında meyva bahçeniz bile olabilir ;) Sayfanız hayırlı olsun..! Sağlıklı bitkiler dilerim..!
Annelerimizden gördük, her evde olmalı..! ;)
Hazan dalı geçen yıl çelikten yetişti, hedera satın alındı, birbirlerine girmek üzereler, seneye ayıramayabiliriz..! :p
Hazan dalı sonbaharda çok güzel oluyor..!
Geçen yılın çeliği, bir başka köşede uzamaya çalışıyor..!
Seneye yayılacaklar umarım..! :rolleyes:
Yerine yerleşiyor..! :rolleyes:
Çiçeklerini ne zaman göreceğim bilmiyorum..! :rolleyes:
Temmuz gibi çiçekleniyormuş, bekliyoruz..! :rolleyes:
Çiçekler meyve olacaklar inşallah..!
Seneye daha çok dikeceğim inşallah, bunlardan da kalanlar olursa itiraz etmem, çok güzeller..! :p
ipektuğçe
23-06-2011, 12:47
Sevgili csydn,sayfanız hayırlı olsun.Süpriz oldu:p neyi iyi yapmışsınız.Bu arada ,çiçekler, ağaçlar herşey çok güzel görünüyor.Emeklerinize sağlık.Sevgiler...
Güneşi gördükçe coşuyorlar..! ;)
Saksıdaki minelerin asılı olduğu çam ağacımız..!:rolleyes:
Bu cins bahçede iki tane, rüzgarda ıslık çalıyor gibiler..!
Kışı saksıda geçirdi, baharda bahçeye alındı, kışın korumaya çalışacağız..! :rolleyes:
Sevgili csydn çam ağaçları mineler fittonyalar çok güzel ellerinize saglık sevgiler...
Sardunyalar ceylanlar harika....
Her birisi ayrı güzel, emeklerinize sağlık.
Ceylan ve minelerinize bayıldım.
günebakan
26-06-2011, 12:51
Sardunyalar harika görünüyorlar:)
Tohumdan yetiştiler, çiçek açmaya başlamışlar, benim için onlar da bir beyaz vermiş..! :p
Hoş kokuyorlar, rüzgardan tam koklayamadım gerçi..! :(
Bu rüzgarda dağılır artık herhalde, duvar dibine aldım gerçi hepsini ama..! :(
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.