PDA

View Full Version : bir kedi istiyorum

doga-dostu
28-11-2010, 06:43
yeni bir eve taşınıyoruz.istanbul yeşilpınar da kedi almama ailem izin vedi.bu duruma sıcak bakıyorlar.ama ben pet shoptan bir kedi istemiyorum.eğer elinizde savunmasız bir kedi ya da yuva arayan bir kedi varsa yazabilirmisiniz buraya?????????:confused:

COYOTE
29-11-2010, 12:06
Sayın doga- dostu lütfen www.sahipsizsiniz.com (http://www.sahipsizsiniz.com) a bakın. Orada sahiplenmeyi bekleyen bir sürü kedicik var.

doga-dostu
29-11-2010, 12:16
hemen hemen bakıyorum

COYOTE
29-11-2010, 12:18
Diliyorum bir kediciğin hayatı daha kurtulur.

doga-dostu
29-11-2010, 12:21
büyük ihtimal oradan sahipleneceğiz...bir kedi bulduk 3 ekim doğumlu

COYOTE
29-11-2010, 12:21
Hadi inşallah..

doga-dostu
29-11-2010, 12:26
o sitenin diğer yerlerine baktım yaşam hakkı bölümüne ağladım :( neden böyle yapıyorlar?onların ne suçu var ki ?

zenfree
29-11-2010, 13:55
Sevgili Doğa-dostu, kedinin fotograflarını bekliyoruz.:)

doga-dostu
29-11-2010, 14:13
Emin olun kısa zamanda göndereceğim

Nariel
29-11-2010, 15:50
Çevrenizde veteriner varsa onun muaynehanesinde de bu tür kedicikler olabilir. Bazı veterinerler sokaktan getirilen, kaza geçirmiş, sakat kalmış ya da iyileşmiş zavallıları sahiplendirmek için uğraşıyorlar.

aydın
29-11-2010, 20:54
Geçen Van kedileri belgeselini izleyince hakikaten hevese geldim. Çok güzeller :D

denizbasak
29-11-2010, 21:34
facebook üyesiyseniz hayvan severler diye aratın bir sayfa var orada evsiz hayvanları ücretsiz sahiplendiriyorlar hem sevap işlemiş olursunuz hem dde kedi bulursunuz:)

http://www.facebook.com/search.php?q=Z%C4%B0RAAT&init=quick&tas=search_preload#!/haysev

ayrıca
http://twitter.com/sokakhayvanlari

doga-dostu
30-11-2010, 15:45
Geçen Van kedileri belgeselini izleyince hakikaten hevese geldim. Çok güzeller :D

onu bende izledim çok güzeller hele gölde yüzen :)

doga-dostu
30-11-2010, 15:48
arkadaşlarıma haber verdim onlar mahalle den arıyorlar :)) bulacam en sonunda bir tane gelmemiş kedinin peluş oyuncakları,topları,tırmalama tahtası,kumu,maması,iplerden yaptığım oyuncak,nalyon poşetlerden yaptığım oyuncak,uyumak için sepeti,oyun evi bile var :) şanslı kedimi merak ediyorum

doga-dostu
30-11-2010, 15:49
adı bile belli kız olursa yumak erkekse zıpır :D

doga-dostu
30-11-2010, 15:50
sarı ise sarışın

doga-dostu
30-11-2010, 15:51
evin minik bir bahçesi var çimenlik olmasada iyi koşup oynar

COYOTE
30-11-2010, 20:44
Ekim doğumlu olandan vaz mı geçtiniz?

athena -asena
30-11-2010, 21:28
sayın doğa-dostu bende 6 aylık bir yavru var adı da ceviz rengi siyah - beyaz yakın olsaydınız size verirdim .ben en kısa zaman da hem anasından hemde yavrudan kurtulmam lazım , yoksa bitkilerden vazgeçmek zorunda kalacam şuan çok kararsızım.

Emre Albayrak
30-11-2010, 23:03
Fidanlığımızda koca bir koloni yaşıyor. Sanırım 6 adet yavru mevcut.. Buyrun istediğiniz alın..

nby
01-12-2010, 05:13
yeni bir eve taşınıyoruz.istanbul yeşilpınar da kedi almama ailem izin vedi.bu duruma sıcak bakıyorlar.ama ben pet shoptan bir kedi istemiyorum.eğer elinizde savunmasız bir kedi ya da yuva arayan bir kedi varsa yazabilirmisiniz buraya?????????:confused:

oğlum istanbulda öğrenci. geçen yıl bir kedi aldı 1 yaşını doldurmadı daha sanırım. ama hem birlikte kaldığı arkadaşları açısından sorun oluyor hem de izmire gelip giderken bırakacak yer bulamıyor. ya da o dönemde bakacak kimse olmuyor. eğer ilgilenirseniz cinsi tekir ve dişi. çok oyuncu bir kedi.

doga-dostu
01-12-2010, 12:31
Ekim doğumlu olandan vaz mı geçtiniz?

yok taşınınca (yani cumartesi)o toplanırken üşür falan diye korktum taşınınca arayacağım onları

doga-dostu
01-12-2010, 12:32
oğlum istanbulda öğrenci. geçen yıl bir kedi aldı 1 yaşını doldurmadı daha sanırım. ama hem birlikte kaldığı arkadaşları açısından sorun oluyor hem de izmire gelip giderken bırakacak yer bulamıyor. ya da o dönemde bakacak kimse olmuyor. eğer ilgilenirseniz cinsi tekir ve dişi. çok oyuncu bir kedi.

istanbulun neresinde acaba ?

doga-dostu
01-12-2010, 12:32
Fidanlığımızda koca bir koloni yaşıyor. Sanırım 6 adet yavru mevcut.. Buyrun istediğiniz alın..

söz verdim k.bakma

doga-dostu
01-12-2010, 12:33
sayın doğa-dostu bende 6 aylık bir yavru var adı da ceviz rengi siyah - beyaz yakın olsaydınız size verirdim .ben en kısa zaman da hem anasından hemde yavrudan kurtulmam lazım , yoksa bitkilerden vazgeçmek zorunda kalacam şuan çok kararsızım.

ilan verin ki belki alan olur onları

COYOTE
01-12-2010, 20:08
Sn athena asena sizi hiç tanımıyorum, şartlarınızı da bilmiyorum. Ama hem anasından hem yavrusundan kurtulcaktınız da niye aldınız niye yavrulamasına göz yumdunuz anlayamadım kusura bakmayın.

BenBen1967
01-12-2010, 21:41

Ben saksıların topraklarını file ile örttüm, hani çorap yıkamak için satılan fileler vardır onları kestim saksılara sardım. Yetmeyenlerede toprakların üstünü taş ile kapadım çiçeklerde kurtuldu, kedide azarlanmaktan. Kediyi veteriner tavsiyesi ile kısırlaştırdım ( kedimde kedi gribi vardı yavrulaması pek önerilmedi veteriner tarafından). Arkadaş doğru söylüyor madem bakamayacaktınız neden yavrulattınız.

athena -asena
01-12-2010, 23:41
sayın coyote ve benben 1967 ; arkadaşlar ben kedi satın almadım sokak kedilerine dışarda bahçede bakıyorum. 11 senedir bahçemde şuana kadar en az 50 kediye bakmışımdır. niyetimde hala bakmak ama 1 senedir ağaçlar nete üye olduktan sonra bitkilere merak sardım bahçem de yeni ektiğim bir sürü bitki var , malesef yavru kedi bitkilerimin üzerinden ayrılmıyor hepsini eşeliyor. file fikri güzel değerlendirebilirim. ayrıca hiç bir varlığın kısırlaştırılmasından yana değilim siz kendi hayvanlarınızı kısırlaştırabilirsiniz . ben kedilerden kurtulmam lazım derken de kedileri dışarı atacak ta değilim isteyen olursa verecem diyorum , bakacak kişiler arıyorum arkadaşlar. saygılar.

nby
02-12-2010, 06:28
istanbulun neresinde acaba ?

mecidiyeköyde

doga-dostu
03-12-2010, 16:24
annem vet.gitti bugün kedi bulmuş yavru sokaktan getirmişler.taşanınca onu alacağız

BenBen1967
03-12-2010, 19:48
annem vet.gitti bugün kedi bulmuş yavru sokaktan getirmişler.taşanınca onu alacağız

Heyecandan olsa gerek. İmla ve yazım hatası dolmuş iletiniz. ;)

doga-dostu
12-12-2010, 15:42
evet ondan annem veterinerden rica etti.bir kedi varmış orada yarın GELİYOOOOOOR!!!!

BenBen1967
13-12-2010, 13:38
Hadi gözün aydın. ;)

doga-dostu
22-12-2010, 20:44
ilk başlarda çok boz tüyü vardı gri zannetmiştik babam yıkadı saç kurutma makinesiyle kuruladı bitlerini ayıkladı bugün geldi geçen ki annemin istediği kedi verilmiş çünki sokakta böyle kedi mi olur ??? geldiğinde doğru banyoya koymuştuk.kap bulurken bi baktık kedi kaybolmuş şaşırdık banyoda su vardı onu yalayıp duruyor babam bi koşu cam kaseden 2 tane çıkardı içine süt su şeker koydu içti sanki günlerdir aç...akşam yemeğinde et verdik öyle çok yedi ki :))

doga-dostu
22-12-2010, 20:46
işte benim kedimin yıkanmış paklanmış bitleri ayıklanmış görüntüleri

doga-dostu
22-12-2010, 20:48
yumak

COYOTE
22-12-2010, 21:09
Dilerim mutlu mesut uzun seneler geçirirsiniz beraber. Vallahi çok sevindim sokaktan bir yavru daha kurtuldu...

bernacyhn
22-12-2010, 23:48
Ne kadar güzel :) Allah beraber uzun ömürler versin. O kadar güzel arkadaşlık ediyorlar ki insana :) Ablamın evliliğinden sonra ben de yeniden bir kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Hem ev bana kalacak hem de şehir dışına olan seyahatlerimiz azalacak. Çifte mutluluk olacak benimki de :)

agozce
23-12-2010, 00:45
Yavrunuz çok güzel. Güle güle büyütün.

Yalnız sakın şakerli bir şey yedirmeyin. İlerde erken kör oluyormuş. Birde bilinenin aksine, süt kediler için sindirimi zor bir gıda imiş. Sulandırarak verin.

En iyisi süt yerine yavru iken yoğurda alıştırın. Kemikleri güçlensin. Büyüyünce yemiyorlar.

En iyi ve ucuz gıda tavuk ciğeri. Paketi 2,3 lira. İçinde 8-10 tane oluyor. 10 dk haşlayın, yedirin. Her yemeğin suyunu ekmek içi ile karıştırıp yadirebilirsiniz.

Hazır mamalara alıştırmayın. Hem çok sağlıksız hemde pahalı. Fast-food

Yavrular ilk bir yıl çok yemek yer. Snra günde bir defa yeter.
(Ben ikinci elden aldım. Malesef bunların hiç birini yapamıyorum.)

doga-dostu
23-12-2010, 15:09
Dilerim mutlu mesut uzun seneler geçirirsiniz beraber. Vallahi çok sevindim sokaktan bir yavru daha kurtuldu...

çok tatlı bir görseniz bende çok sevindim :)

doga-dostu
23-12-2010, 15:09
Ne kadar güzel :) Allah beraber uzun ömürler versin. O kadar güzel arkadaşlık ediyorlar ki insana :) Ablamın evliliğinden sonra ben de yeniden bir kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Hem ev bana kalacak hem de şehir dışına olan seyahatlerimiz azalacak. Çifte mutluluk olacak benimki de :)

veterinerde çok oluyor.aşısı yapılmış tuvalet eğitimi olan kedi...

doga-dostu
23-12-2010, 15:11
Yavrunuz çok güzel. Güle güle büyütün.

Yalnız sakın şakerli bir şey yedirmeyin. İlerde erken kör oluyormuş. Birde bilinenin aksine, süt kediler için sindirimi zor bir gıda imiş. Sulandırarak verin.

En iyisi süt yerine yavru iken yoğurda alıştırın. Kemikleri güçlensin. Büyüyünce yemiyorlar.

En iyi ve ucuz gıda tavuk ciğeri. Paketi 2,3 lira. İçinde 8-10 tane oluyor. 10 dk haşlayın, yedirin. Her yemeğin suyunu ekmek içi ile karıştırıp yadirebilirsiniz.

Hazır mamalara alıştırmayın. Hem çok sağlıksız hemde pahalı. Fast-food

Yavrular ilk bir yıl çok yemek yer. Snra günde bir defa yeter.
(Ben ikinci elden aldım. Malesef bunların hiç birini yapamıyorum.)

evde köfte var ondan yedirdim birde süt içmedi zaten pek bende ona şaşırdım

doga-dostu
23-12-2010, 15:13
herhalde ilk başta aç olduğu için süt içti dokunmadı daha

BenBen1967
28-12-2010, 03:07
Ev yemeklerine alıştırma diyeceğim ben diğer arkadaşların aksine. Zira çok tüy döküyorlar o zaman. Sütü ilk başlarda sulandırarak ver bağırsakları alışık olmadığı için istenmeyen şeyler olabilir ishal gibi. Benim ponçik tavuk piştiği zaman fırının yanından asla ayrılmaz . Balık yemez ama ton balığı konservesi açıldığında delirir miyav miyav hele bir verme sana da yedirmez resmen.Domates yer helede peynirlenmişse domates keyfine diyecek yok. Biz masada ne yersek haspamda onu yemek için herkesten önce sandalyeye kurulur ve bekler bir tabağa bir şey konsunda saldırsın. O yüzden masa kurulurken kovalanıyor mutfaktan.:D
Bir de biz kediyi kısırlaştırdığımız için ona özel bir kuru mama alıyoruz biraz pahalı ama wiskaslar kof kilo yapıyor doyurmuyordu. Bu mama günde 60 gr veriliyor, garibim boş mama kabına bakıp ağlıyor alışık değil ki hep o kap dolu olurdu oda gidip gelip yerdi. ;)

Eser İlhan
28-12-2010, 06:36
Ev yemeklerine alıştırma diyeceğim ben diğer arkadaşların aksine. Zira çok tüy döküyorlar o zaman.
Sevgili BenBen1967; 1975-1985 yılları arasında adeta kardeşim olduğunu düşündüğüm,içiçe yaşadığım bir kedim vardı.Hep ev yemekleri yedi.Haşlanmış patatese,yoğurda bayılırdı.Zeytini öylesine ustalıkla,çekirdeklerini tertemiz ayırarak yerdi. Sabahları ona peynir-ekmek-ıslatmak için biraz süt ve daha o anda katılabilecek neler varsa onlardan küçük köftecikler hazırlardım.Yalar-yutardı ve ben kedilerin tüylerinin döküldüğünü hiç bilmezdim.Pırılpırıldı tüyleri ve hiç döküldüğünü görmedim.
Kuru mamalara ben de karşıyım.Hayvanlarda alışkanlık daha da kötüsü böbrek ve karaciğer yetmezliği yaptıkları söyleniyor.Kuru mamanın sadece bakan kişi açısından rahatlık olduğunu düşünüyorum.
Tüy dökülmenin -insanlardaki saç dökülmesi gibi- bazı vitamin ve mineral eksikliklerinden kaynaklandığını düşünüyorum.Ev yemekleriyle,ama çeşitliliğe dikkat ederek beslenirse bunun normal sınırlar içinde kalması gerekir.Eh,hayvancıklar mevsim dönümlerinde yazlık veya kışlık kürklerini giyiyorlar ne de olsa ;)

doga-dostu
28-12-2010, 16:01
Ev yemeklerine alıştırma diyeceğim ben diğer arkadaşların aksine. Zira çok tüy döküyorlar o zaman. Sütü ilk başlarda sulandırarak ver bağırsakları alışık olmadığı için istenmeyen şeyler olabilir ishal gibi. Benim ponçik tavuk piştiği zaman fırının yanından asla ayrılmaz . Balık yemez ama ton balığı konservesi açıldığında delirir miyav miyav hele bir verme sana da yedirmez resmen.Domates yer helede peynirlenmişse domates keyfine diyecek yok. Biz masada ne yersek haspamda onu yemek için herkesten önce sandalyeye kurulur ve bekler bir tabağa bir şey konsunda saldırsın. O yüzden masa kurulurken kovalanıyor mutfaktan.:D
Bir de biz kediyi kısırlaştırdığımız için ona özel bir kuru mama alıyoruz biraz pahalı ama wiskaslar kof kilo yapıyor doyurmuyordu. Bu mama günde 60 gr veriliyor, garibim boş mama kabına bakıp ağlıyor alışık değil ki hep o kap dolu olurdu oda gidip gelip yerdi. ;)

garibim boş mama kabına bakıp ağlıyor lafınıza içim acıdı :( yazık ben pek vermem o zaman.zeytin zararlımı???? bi ara sofraya çıkıp zeytin kasesini düşürdü.o zamandır yiyor zeytin.bende haliyle kuşkulanıyorum...

doga-dostu
28-12-2010, 16:03
Sevgili BenBen1967; 1975-1985 yılları arasında adeta kardeşim olduğunu düşündüğüm,içiçe yaşadığım bir kedim vardı.Hep ev yemekleri yedi.Haşlanmış patatese,yoğurda bayılırdı.Zeytini öylesine ustalıkla,çekirdeklerini tertemiz ayırarak yerdi. Sabahları ona peynir-ekmek-ıslatmak için biraz süt ve daha o anda katılabilecek neler varsa onlardan küçük köftecikler hazırlardım.Yalar-yutardı ve ben kedilerin tüylerinin döküldüğünü hiç bilmezdim.Pırılpırıldı tüyleri ve hiç döküldüğünü görmedim.
Kuru mamalara ben de karşıyım.Hayvanlarda alışkanlık daha da kötüsü böbrek ve karaciğer yetmezliği yaptıkları söyleniyor.Kuru mamanın sadece bakan kişi açısından rahatlık olduğunu düşünüyorum.
Tüy dökülmenin -insanlardaki saç dökülmesi gibi- bazı vitamin ve mineral eksikliklerinden kaynaklandığını düşünüyorum.Ev yemekleriyle,ama çeşitliliğe dikkat ederek beslenirse bunun normal sınırlar içinde kalması gerekir.Eh,hayvancıklar mevsim dönümlerinde yazlık veya kışlık kürklerini giyiyorlar ne de olsa ;)

hmm bizimki dökmüyor kabarık tüylü olsada tahmini ankara kedisi

Eser İlhan
28-12-2010, 16:06
hmm bizimki dökmüyor kabarık tüylü olsada tahmini ankara kedisi Evet, kediniz sanırım uzun tüylü ve çok güzel bir kedi olacak. Güle güle büyütün ;)

Eser İlhan
28-12-2010, 16:11
zeytin zararlımı???? bi ara sofraya çıkıp zeytin kasesini düşürdü.o zamandır yiyor zeytin.bende haliyle kuşkulanıyorum... Benim kedim yıllarca bol bol siyah zeytin yedi, çok sağlıklı bir ömür sürdü, hiçbir zararını görmedik. Şimdilerde yakın bir arkadaşımın kedisi Bodrum'daki yazlık evde zeytin ağacına tırmanıp, patisiyle zeytinleri düşürüp öyle acı acı haliyle yiyor. O da hiçbir zararını görmedi. Bence siz de kendi kedinizi gözleyin. Kediler çok akıllı ve seçici hayvanlardır. Sanırım beslenme hatalarını da az yaparlar.

doga-dostu
28-12-2010, 16:13
gayet sağlıklı görünüyor zaten cuma günü 2.aşı için veteriner ziyareti yapacağız.kontrol eder

BenBen1967
28-12-2010, 18:57
Zeytini bilemem bizim kedi zeytinyağlı taze fasulyeyi afiyetle yediği için biz görmeden. Kendilerini hasta edecek bozuk çürük şeyleri asla yemiyorlar .Bahçede kediler var kızım hergün onlara mama veriyor geçenlerde biri bahçeye 2 kg yakın balık koymuş kimi pişmiş kimi çiğ ve kokuyorlarmış. Bahçedeki kediler gidip gelip koklamış ama hiçbiri yememiş.Benim ponçik kuru maması sertleştiğindede yemiyor hep kapta taze mama olacak günlük konacak hanımefendiye yemek. ;)

BenBen1967
28-12-2010, 18:59
Aşı için belediyenin veterinerleri var sokak hayvanlarını ücretsiz ev hayvanlarını da cüz_i bir miktara aşılıyorlarmış. Bende yeni öğrendim bundan sonra aşıları belediye veterinerine yaptıracağım. Bu zamana kadar gittiğimiz veteriner her seferinde muayene ücreti aşı derken bir dünya para alıyor benden. :)

agozce
29-12-2010, 09:10
Tüy dökülmesi, vitamin eksikliğinden çok, vücudun ısı ayarlaması içinmiş. Türlere göre değişir .Yazın daha çok dökülüyor.

Eser İlhan
29-12-2010, 09:20
Kayınvalidemin bir van kedisi vardı,çok yemek seçerdi ve tüyleri çok dökülürdü. Veteriner vitamin eksikliğinden olduğunu söylemişti ve sebze yedirmemizi önermişti ama neeerde, bizim Zeliş hanım ağzına bile koymadı kabak, havuç ve diğer yeşillikleri ve hep döktü durdu tüylerini. O yüzden vitamin eksikliği kulağımda küpedir :)

doga-dostu
29-12-2010, 13:03
Aşı için belediyenin veterinerleri var sokak hayvanlarını ücretsiz ev hayvanlarını da cüz_i bir miktara aşılıyorlarmış. Bende yeni öğrendim bundan sonra aşıları belediye veterinerine yaptıracağım. Bu zamana kadar gittiğimiz veteriner her seferinde muayene ücreti aşı derken bir dünya para alıyor benden. :)

iyi fikirmiş bildiğiniz bi yer varmı ??

Cumhur Tonba
29-12-2010, 13:29
Sayın doğa-dostu,
Hangi veterinere gittiğinizi bilmiyorum. Özel Veteriner mi?
Bulunduğunuz İlçede ki Tarım İlçe Müdürlüğündeki Veterinerlere de aşılarını yaptırabilirsiniz. Sadece Aşı parası alabilirler belki.
Saygılar.

elek
29-12-2010, 13:43
Beşiktaş, Kadıköy ve Sarıyer belediyeleri bu hizmeti veriyorlar bildiğim, web sitelerinden bilgi alabilirsiniz.

doga-dostu
29-12-2010, 13:53
şişlide bi yer vardı ucuza onu ayarlamıştık... tamam ben bilgi alırım

BenBen1967
29-12-2010, 15:23
Bahçelievler belediyesininde böyle bir sistemi varmış. Aslında her ilçede var İstanbul da.

doga-dostu
29-12-2010, 15:57
iyi ben bulurum orayı

BenBen1967
29-12-2010, 21:52
Siz nerede oturuyorsunuz?

doga-dostu
30-12-2010, 11:43
Gazi mah. Yeşilpınar

begonvil 14
09-01-2011, 22:39
Merhaba Sevgili Doğa Dostu bende Mavi Rus cinsi gri, dişi bir kedim var. 2 yaşında, çok uysal ve insan canlısı, çok akıllı. Beni camda beklerdi, sonra da evin kapısına koşarak kapıda karşılardı. Tuvaletini kendi kabından başka hiçbir yere yapmaz. İsterseniz kedimi size verebilirim. Onu benim gibi sevecek birini arıyorum.

doga-dostu
12-01-2011, 15:22
kedileri bu yüzden çok seviyorum.bugün tuhaf bir olay oldu :
kedimle oturuyorduk.bir miyavlama sesi dışarıdan.o kadar sesliki sanki kaplan gelmiş her neyse...baktım ve şok oldum.kabarık tüylü benim kedinin 5 katı gri beyaz dişi bir kedi bizim bahçeye yukarıdan bakıyor.benim kedime çok benziyordu.hatta aşırı benziyordu.benim kedinin kafasındaki gri tüyle o kedinin tüylerinin rengi uyuyor.benimki dikkat kesildi.ben eyvah benim kedi gidecek diye bir hışımla bahçeye çıkıp kovdum.ve vicdan azabı çekiyorum.çok mu kötü yaptım ?????

doga-dostu
12-01-2011, 15:24
Merhaba Sevgili Doğa Dostu bende Mavi Rus cinsi gri, dişi bir kedim var. 2 yaşında, çok uysal ve insan canlısı, çok akıllı. Beni camda beklerdi, sonra da evin kapısına koşarak kapıda karşılardı. Tuvaletini kendi kabından başka hiçbir yere yapmaz. İsterseniz kedimi size verebilirim. Onu benim gibi sevecek birini arıyorum.

teşekkür ederim öneriniz için.ama biraz geç kaldınız... ben kedi aldım

doga-dostu
12-01-2011, 15:24
kedileri bu yüzden çok seviyorum.bugün tuhaf bir olay oldu :
kedimle oturuyorduk.bir miyavlama sesi dışarıdan.o kadar sesliki sanki kaplan gelmiş her neyse...baktım ve şok oldum.kabarık tüylü benim kedinin 5 katı gri beyaz dişi bir kedi bizim bahçeye yukarıdan bakıyor.benim kedime çok benziyordu.hatta aşırı benziyordu.benim kedinin kafasındaki gri tüyle o kedinin tüylerinin rengi uyuyor.benimki dikkat kesildi.ben eyvah benim kedi gidecek diye bir hışımla bahçeye çıkıp kovdum.ve vicdan azabı çekiyorum.çok mu kötü yaptım ?????