View Full Version : Doğa İçin Çal 3 - Gesi Bağları, Çemberimde Gül Oya, Çayeli'nden Öteye
https://www.youtube.com/watch?v=MbPOFfdvOZk
gaffur2000
14-04-2011, 17:06
çok güzel.... bir hareket
dragonfly
21-04-2011, 14:45
Başarılar arkadaşlar...
Turgut Eren
22-04-2011, 22:54
eminim bu da ilk ikisi gibi çok güzel olacak.
Yusuf Yalçın
24-04-2011, 18:37
sabırsızlıkla bekliyoruz acaba ne zaman bitecek çekimler.
Talha_01
01-05-2011, 00:59
gerçekten çok güzel olmuş emeği geçenlerden allah razı olsun bende bu projede yer almak istiyorum fakat enstruman olarak çalabildiğim sadece dabruka var ama dabrukam yok sesimle katılmak eşlik etmek destek vermek istiyorum yardımcı olurmusuunuz ?
Doğa için Çal3 de diğerleri gibi çok güzel olmuş, dinlemesi de seyretmesi de çok keyifli...Emeği geçen herkese teşekkürler, yüreğinize sağlık...
Çok başarılı olmuş emeği geçen herkese tebrikler. Yine çok güzel bir türkü seçilmiş her zaman ki gibi.
Çok beğendim, yine çok güzel. Kutlarım...
Bu büyük ailenin üyesi olmaktan her geçen gün daha da gurur duyuyorum.
Doğa İçin Çal, etkinliklerine yine çok güzel bir ilmek atılmış. Emeği geçen herkesi kutlarım.
Mine Pakkaner
01-05-2011, 10:57
Yine harikuladeler, yine çok başarılılar. Mest oldum. Kutluyorum.
Muhteşem bir çalışma olmuş ellerinize, emeğinize, ağzınıza sağlık.
seyyah53
01-05-2011, 11:28
Mükemmel....
Ali H. ALI
01-05-2011, 12:31
Keyifle dinledim. Emegi gecen herkesi kutlarim.
Bir zamanlar Anadolu Rock Efsanelerinin ( Cem Karaca , Barış Manço ) çırağı olan ve bugünlerde usta olan Hayko Cepkininde bu video kareleri arasında görmek çok güzel.Ayrıca
ben ilk yapımından beri izlediğim bu doğa için çal projesini çok beğendim ve çokta başarılı olarak görüyorum.Bu proje'nin devamının gelmesini ümit ediyorum.Bu projede emeği geçen herkese teşşekürlerimi sunarken , projede yer alıcak olan yeni arkadaşlarımız içinde başarılar diliyorum :)
ilkeryuksel
01-05-2011, 14:29
Doğa için çal projesinin her dönemini takip ettim; gerek çalışmalarını gerek doğa için çal vol. serilerini.. her biri birbirinden güzel; Fırat Çavaş ve Ersan Özcan'ı da aynı zamanda ismini sayamadıgım daha bir cok doğa severi canı gönülden tebrik ediyorum.
Projenizin nesiller boyu sürmesini ve her zaman bu kalitede kalmasını diliyorum.
Bu projede kücükde olsa katkıda bulunmak için neler yapabilirim bunu bana siz söyleyin; sizler cok şeyi hak ediyorsunuz.
Emeğinize sağlık.
Esen kalın;
ilker Yüksel / Ankara
Yine çok çok güzel bir çalışma. İnsanın gözleri doluyor izlerken.
Bir kez daha agaclar.net ile gurur duydum.
Gerçekten müthiş olmuş. Dinlemelere doyulmuyor. Yorumcular birbirinden güzel ve yorum geçişleri çok hoş olmuş. Sürpriz üstüne sürpriz. Levent Üzümcü, Hayko Cepkin, Doğa korosu çok yakışmış. Görüntüler ayrı, fondaki sesler ayrı bir güzellik.
Çıta öyle bir yükseltilmiş ki bundan böyle hep kendilerini aşmak zorunda kalacaklar. Biz de çok güzel çalışmalar dinleyeceğiz. Nice "Doğa için çal"lara
Yusuf Yalçın
01-05-2011, 16:34
mükemmel olmuş ve güzel bir çalışma yakınlarımdan da duyduğum gibi tek ses olmaması monoton bir şekilde gitmemesi müziği dinlettiren bir etki oluyor 4 bekliyoruz :)
cok etkilendik...Yesile hasret bir Dogadan Katar'dan selamlar..
k_donmez
01-05-2011, 19:39
İzledim. Çok güzel. Anadolu'nun güzel nağmelerini, güzel seslerden duymak çok hoş. Emeği geçen herkesi kutlarım.
dragonfly
02-05-2011, 10:50
emeği geçen herkese teşekkürler, çok çok güzel olmuş, bayıldık :)
Derya Özen
02-05-2011, 13:14
Harika olmuş.
Ben yine uzun ve tek bir parça olur diye düşünüyordum ama, bu kez 3 parçalı olmuş :)
Ne de hoş olmuş:)
danışman_32
02-05-2011, 20:50
arkadaşlar solistim sesimle yeni projelerde görev almak isterim ıspartadan birileri yok sesimle ıspartadan gül anıtının önünden eşlik etmek istiyorum
bettyycim
03-05-2011, 11:15
Tek kelimeyle enfessssssssssssss :D
Gurur duydum, emeğinize sağlık.
doga-dostu
03-05-2011, 12:53
süper birşey olmuş hele o küçük kızabayıldı :) eşlik etmemek elde değil :))
üzülmüştüm katılmadığıma ama çok güzel olmuş
Yine.... Yeni.... Yeniden.... Mükemmel olmuş:)) Elleriniz dert görmesin..
Tek kelimeyle mükemmel, insan yorulmadan defalarca dinleyebiliyor. Hazırlayanları, parçaları söyleyenleri kutluyorum. Doğa için söylenen bu ezgiler tam yerli yerinde, devamını diliyorum. Ağaçlar.net iyiki varsın, emeğinize sağlık.
Bu şarkıyı uzun süredir dinlememiştim. Nerelere götürdü beni. Çok başarılı bir çalışma olmuş. Devamını bekliyoruz.:)
Elinize Sağlık Çok Güzel Olmuş
Güzel Türkiye'mizin Güzel İllerinden Farklı Türküler Şarkıları Da Seslendirmeniz Dileğiyle.............
huzunperest
04-05-2011, 23:43
Tüm emeği geçenleri tebrik ederim. Yine mükemmel bir çalışma olmuş. Yüreğinize sağlık.
Eser İlhan
05-05-2011, 22:04
Yine çok güzel .. Sabahtan beri dinliyorum ve her dinleyişimde daha da çok seviyorum ;) Emeğinize,yüreğinize sağlık....
Keyifle izledim.
Herkese hitabeden parçalar özenle seçilip, özenle seslendirilmiş.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekür ederim.
3 projeyide her seferinde ilk izlediğim keyif ve heyecanla izliyorum, gerçekten muhteşem. Sizlerden devamını bekliyoruz. Emeği geçen herkese bu keyifi bizlere yaşattığı için teşekkürler.
Bahçemiz
08-05-2011, 21:45
Çok güzel bir çalışma, emeği geçen ve katılımda bulunan bütün doğa severlere teşekkürler!
Ses uyumları mükemmel, seçilmiş eserler birbirinden güzel, başarılarınızın devamını dilerim.
''Doğa için çal'' Linkini Türkiyede bulunan Anneciğime Anneler günü hediyesi olarak yolladım.:)
Cumartesi günü dinledim, bitince 2 kere daha dinledim. Sonra o gün başka hiç birşey dinlemedim. Muhteşem
her gün birkaç kez dinliyorum zevkle, ilk ikisinden farklı olarak 3 şarkı çok güzel olmuş bence, ancak bir isteğim var 4 için, ercan ırmak veya başar dikici' yi şöyle göksel baktagir gibi uzunca bir bölümde bulunmak üzere davet etmeniz mümkün mü bence hoş bir seda olacaktır. bir de isteğim biran evvel birkaç şarkı daha çıkarıp artık bir dvd yayınlamanızdır.
Emegi gecen herkesi tesekur ediyorum. Cok guzel is yapmissiniz.
unotim123
15-05-2011, 10:35
3 şarkının aranjesi de ayrı bir güzel olmuş. Herkes gönlünden bir parça sevgi tohumu katmış gibi duruyor. Söyleyenler arasındaki ses atlamaları, uyumları harikulade gerçekten. Kısacası emeği geçenlerin eline sağlık. :)
Doğa için Çal 3 Kamera Arkası (http://www.youtube.com/watch?v=rvZC08fBPhE&feature=related)
Cumhur Tonba
16-05-2011, 18:06
Facebook'ta da bu videolar sıkça paylaşılıyor. Nerde görsem, altına sitemiz agaclar.net yazıyorum. Güzel bir duygu.
Bu güzel çalışmada tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. gerçekten tüm parçalar müthiş bir şekilde seslendirilmiş emeğinie sağlık.
ayhan219
30-05-2011, 11:29
ilk dinlediğimde ağlarken buldum kendimi
Baki Berk Kayalar
30-05-2011, 14:02
Çok güzel. Muhteşem. Devamını beklerim.
Güzel Ülke'm
30-05-2011, 19:23
Emeği geçen herkesi kutlarım.Umarım duyarsızlık hastalığına yakalanmış olanlara derman olur.
yaylaboztaş
31-05-2011, 15:50
Öylesine mutlandım, öylesine umutlandım ki anlatamam.Dostlarımla paylaştım.
Katılan müzisyenleri coşkuyla alkışladım, "Ne güzel insanlar bunlar" diye kendikendime söylendim, evde dinleteceğim kimse yoktu, dinledim, dinledim dinledim.
Son günlerde duyduğum umutsuzluğu, yurdumla ilgili kaygıları bir an olsun unutturdunuz. Hepinizin, emeği geçen herkesin eline, diline, yüreğine sağlık.
Bravo "Ağaçlar. net" bir kez daha...
biyolog_081
04-06-2011, 11:08
Uzun ince bir yoldayım (doğayı seven işitme engelliler için )
Gördüğü halde görme özürlü olanlar için yapılmış versiyonu da olsa keşke, ben bu satırları yazma ihtiyacı duymazdım.
Çalışmalarınızın devamını ve başarılar dilerim.
3 değerli projede harika hatta leziz.. bu kadar müzik kalitesi yüksek bu kadar mı anlamlı ve değerli olabilirdi.. Çekim aşamalarını çok merak ediyorum keske birinde olsam da baştan sona nasıl yapıldıgını izleyebilsem ve bizzat emeği geçenlerin ellerini sıkabilsem keşke.. O kadar duygulanıyorum ki her seferinde.. Nasıl duygulanmayayım hem müziğe aşık hem doğaya aşık bir insan olunca bu ikisinin geçtiği de bir proje olunca insan mest oluyor..
Dilerim hep devam eder. Ve bu projeler dilerim amaçlarına ulaşır. Elimden ne geliyorsa da yaparım bunun için. Tekrar sonsuz teşekkürler herkese. Her zaman buralarda olacağım. Sevgiler..
Douglas Fir
13-06-2011, 16:13
Yine 10 numara bir çalışma olmuş. Hep üç çalışmayı da dinle dinle doyamıyorsun. Herkesin eline koluna sağlık.
Devamlı dinliyorum.
Çalışmalarınıza hayranım.
Kutllarım.
aslialan
21-06-2011, 13:27
Bu projedeki tüm müzisyenlerin bir konser etkinliği olsa güzel olmazmıydı..?
hepsinden bi parça dinleyebilmek şahane olurdu..
Doğa için çal'ın tam destekçisiyim
cellocan
29-06-2011, 11:25
söyledikleri bütün parçalar ağızlarına yüreklerine sağlık :)
Çok çok çok güzel... Hepinizi ayakta alkışlıyorum... Emeğinize sağlık.
Yeşilefe
19-07-2011, 06:11
Her dinleyişimde tüylerim diken diken oluyor,içimi gurur mutluluk dolduruyor,gözlerimi de yaşlar...ellerinize sağlık...keep up the good work !!!;)
4.sü için bir adet neşet ertaş istiyoruz. bateride istenirse eşlik de edebilirim :)
ice_action
14-09-2011, 11:48
İyi günler ben varsa albümünüz almak istiyorum acaba nerde bulabilirim. Çok iyi bir çalışma olmuş elinize ağzınıza sağlık
Çok güzel,Emeğinize yüreginize sağlık.
Selçuk Çetin
23-09-2011, 19:22
Emeği geçen herkesi tebrik ederim, mükemmel olmuş... Uzun zamandır siteyi takip ediyordum aslında, dün videoyu izledikten sonra üye olmaya karar verdim ve bu ilk mesajım :rolleyes: Tekrar tebrikler...
Selehattin 67
01-10-2011, 19:19
Emeği geçen herkese kucaklar dolusu sevgiler sizlerden basit bir ricam var tüm bunları bir dvd şeklinde albüm yaparsanız hem bizleri mutlu edersiniz hemde güzel bir yardım kampanyası olur [yeşil ve maviyle kalın ]
denizbörülcesi
06-10-2011, 22:55
İzmir e de bekleriz. Bu civara geldi mi bilmiyorum, hiç basında haberini alamadık :/ O atmosferi çok merak ediyorum
onurerdonmez
15-10-2011, 16:21
Yeni çalışmanızı dört gözle bekliyorum. t-shirt vb ürünleri nereden alabiliriz bilgilendirirseniz sevinirim...
Üç çalışmayı da dinle dinle doyamıyorum. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.
Kanal 58 şimdi çalıyor şarkıyı.
Çok geç farkettim. Kulaklık kafada bundan böyle.
Tarif yok. Anlatılmaz, dinlenir.
Dillerine/ellerine sağlık emeği geçenlerin.
Saygılarımla lütfen.
Mustafa Abdal
14-11-2011, 20:45
her gün birkaç kez dinliyorum zevkle, ilk ikisinden farklı olarak 3 şarkı çok güzel olmuş bence, ancak bir isteğim var 4 için, ercan ırmak veya başar dikici' yi şöyle göksel baktagir gibi uzunca bir bölümde bulunmak üzere davet etmeniz mümkün mü bence hoş bir seda olacaktır. bir de isteğim biran evvel birkaç şarkı daha çıkarıp artık bir dvd yayınlamanızdır.
valla bi dvd olsada dinlesek diyeceğim ama, yurtdışında olmanın getirdiği zorunluluktan dolayı cd'ye dvd'ye hiç para vermediğim :o sonrada bu nedenle kıt kaynağın hoş bir şeye harcansada dönüşünün olmayacağı geldi aklıma. güzel olmaya güzel fikir ama ne yapalım. ne yapak destek olak. varmıdır masraflara destek için bir bilgi linki. :confused:
doğa için çal3 muhtesem olmuss...
Sayın meraklı amatör, İstanbul seminerine katılacaksanız, elimizde olan dvd leri orada arkadaşlara dağıtacağız.
Selehattin 67
05-12-2011, 13:33
Arkadaşlar doğa için çal dvd, lerini almak istiyordum bir türlü kısmet olmamış veya bulamamıştım istanbul toplantısında sevgili güler ablamız sayesinde 3 dvd,yede sahip oldum çok mutlu oldum sağol abla şimdi onları dinliyorum
dogukanozgener
17-12-2011, 09:08
Müthiş bir şey ya....
Ayhan Davutoglu
31-12-2011, 16:40
Tanri yardimciniz olsun ...
yalniz degilsiniz ....
;)
Düşünce de yapılanlarda güzel, izleyemesemde...
omerguler
06-07-2014, 12:09
Yüreğinize sağlık
Liberation
26-02-2019, 22:20
Mükemmel..
oguzsolmaz
02-04-2019, 16:09
Mükemmel olmuş ağzınıza sağlık.
Bu kadar montaj,bu kadar farklı il ve ilçe,bu kadar farklı çalgı,bu kadar farklı ses nasıl biraraya getiriliyor da bu kadar doğal bir gorsel ve duyusal şölen ortaya çıkabiliyor ben çok şaşıyorum.Keşke benim de bir artım olsa size ama sizlerin yanında haddime bile değil.Emeği geçen tüm gönüldaşlardan Allah razı olsun.Emeğinize sağlık.
eltorado
31-08-2021, 15:17
Her zaman dinlemekten büyük keyif aldığım harika bir yapıt.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.