View Full Version : cenan / balkon
Sayın Cenan tüm bitkileriniz çok güzel, paylaştığınız için çok teşekkür ederim,hepsini tek tek izlemek büyük keyif verdi.
Sayın ykolko, asıl güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim, çok naziksiniz..
Ooo yeni çiçekleriniz harika,çekimleriniz de güzel olunca gözlerimiz bayram etti.Güle güle büyütün hepsini.Açelyanıza imrendim doğrusu.Benimki yeniyken iyiydi ama şimdi keyfi kaçtı.Bizim evi sevmedi maalesef.
Sevgili Umutyolcusu, Açelya için okuduklarımı özetlemek gerekirse; güneşsiz aydınlık ve serin yerde durmalı, suyunu alttan gün aşırı kireçsiz su olarak verilmeli. Çiçeksizken yapraklarına su püskürtülmeli... Bakalım bu bilgiler doğrultusunda bende başarabilecekmiyim? Hep beraber göreceğiz, tecrübelerimi paylaşırım:rolleyes:.
Sevgili cenan tatil sanada balkonuna da yaramış. Kaktüslerin çok güzel güle güle büyüt, sevgiler:)
Sevgili cenan tatil sanada balkonuna da yaramış. Kaktüslerin çok güzel güle güle büyüt, sevgiler:)
Tatil yaramaz mı hocam??? 12 gün üstüne eve geldim, ilk işim balkona çıkmak oldu. Ufak tefek kıpırdanmalarda olmuş bazılarında. Hele bir tanesi vardı ki, tek yaprak, bak nasılda sürpriz yapmış!
O ne güzel şey öyle:) Tam bir sürpriz gerçekten
laf kalabalığı
09-01-2011, 22:10
Elinize sağlık.
Cenan kayboldun yine. Kimbilir ne güzellikler biriktiriyorsundur şimdi;)
Canım benim düşündüğün için çok sağol. Bu arada işim ve iş yerim değişti. Gündüzleri hiç giremiyorum nete. Akşamları ise sessiz takip yapıyorum. Bu sene kışın çok fazla kaybım olmadı çok şükür. İnşallah yaza hareketleneceğiz. Üstelik hep hayalini kurupta bir türlü gidemediğim, Eminönü' nde çalışıyorum şimdi:cool:. Hani şu meşhur çiçekciler var orada:rolleyes:. Bu yaz Karaburundaki bahçemide çiçeklendireceğim inşallah. Ne diyelim, yaza görüşmek ümidi ile... Sevgiyle kalın.
Sevgili cenan balkonunu gezdim kaktüsler harika ellerine saglık
Sevgili cenan balkonunuzu büyük bir keyifle gezdim.Taa Karaburun'a kadar geçtim.
Hepsi ayrı ayrı harika .Emeklerinize sağlık.
Bende aranıza yeni katıldım.
Şimdiye kadar bana çok soğuk gelen kaktüs sanırım bu site sayesinde kendisini şirin gösterecek.
Sevgiler...
ne kadar güzel kaktüsleriniz var..hele bazılarının çiçekli oluşuna gerçekten şaşırdım...maşallah..
Çoktan beri güzelleri bu sayfadan yoksun bırakmışsınız.Devamını bekliyoruz...
nehirderya
10-05-2014, 01:17
Bu cicekten bende aldım fakat ortası kurudu.koparttim.tekrar cikarmi acaba?
Bu cicekten bende aldım fakat ortası kurudu.koparttim.tekrar cikarmi acaba?
Sevgili nehirderya, hangi çiçek acaba?
Yaprak Güzeli
24-05-2014, 05:39
Sevgili Cenan, bitkileriniz çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Maşallah verdiğiniz sevginin hakkını veriyorlar. Tebrik ederim sizi. :)
Sevgili Cenan, bitkileriniz çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Maşallah verdiğiniz sevginin hakkını veriyorlar. Tebrik ederim sizi. :)
Teşekkür ederim Yaprak Güzeli. Her şey buradaki güzel arkadaşlıklarımın eseridir. Hepsine ne kadar teşekkür etsem az gelir.
Ama malesef bu güzel yerde pek hareket yok ☹️
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.