Bağlan

View Full Version : Fatoş / Bahçe

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7]

Fatoş
01-06-2012, 14:42
Bahçeniz çok güzel , böylesi güzellikte bir yere bakacak gönüllü çok olmalı .
Teşekkür ederim,
Eşim bu işte çok gönüllü, ben yokken saksılarımı atarak:(

Hülya
01-06-2012, 14:47
Sevgili arkadaşım teşekkür ederim, maşallah bir yaşına geldi mi bebeğiniz:))) bizimki de kız olacak. Bebek bakmasını unuttum bakalım nasıl annene olacam bilmiyorum :D

Bende sevgilerimi gönderiyorum, beboşu benim için öp:)))

Fatoş hanım,
Hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum bebişinizi. Onlar hayata gelip ,gülücükler saçarak büyümeye başladıklarında ,biz de anneanne olamayı öğreniyoruz.(tecrübeyle sabittir)..:)
Bende: kızım beni eleştirdiği bazı konularda .
_ Luna büyürken,ben de anneanne olmayı öğreniyorum. :):)
Diyerek cevap veriyorum.
Zaman geçti bebek bakmayı gerçekten unuttuk. Bir de torun çok farklı. Sevgileri öyle büyük oluyor ki! Herşey kolay geliyor.
Evladımızı düşünürken, canımızın canını kucaklamak ,büyütmek ayrı bir keyif.
Bizim minik 2,5 yaşında oldu.
Anneanne seni çok seviyorum diyerek sarıldığında , dünyalar benim oluyor.
Şu an yanımda ,anne ve babası kısa bir tatile çıktılar.
Birlikte keyif yapıyoruz.
Bir de süpriz yaptılar.Ekim ayında bir de erkek bebiş geliyor bize de.:)))
Sevgiler ,güzel günler dilerim.
Selamlar.

olcim
01-06-2012, 14:51
Teşekkür ederim,
Eşim bu işte çok gönüllü, ben yokken saksılarımı atarak:(

Bu arada anladığım kadarıyla çiçeği burnunda bir anneannesiniz . Rabbim evladınıza can sağlığı ile çocuğunu dünyaya getirmek nasip etsin . Her ikisine de sağlık sıhhat diliyorum . Adı ne olacak bebeğin ?

acemifüsun
01-06-2012, 15:10
Fatoşcuğum bahçenden güzel kareleri görünce çok mutlu oldum:) Dün telefonda konuştuğumuzda; bahçende pek de bir şey yok diye bahsettin:) Daha ne olsun arkadaşım?:) Ankaraya gidinceye kadar azcık dinlen, bu güzel bahçenin de bol bol keyfini yaşa canım:)Öpüyorum.

Fatoş
01-06-2012, 17:33
Sevgili Hülya hanımcığım, gözün aydın, hep hasretle anıyordun. Şimdi torununla anne baba olmadan özgürce istediklerinizi yapacaksınız, istediğin kadar şımartacaksın, nerden mi biliyorum annem de öyle yapardı. Birlikte çok mutluydular:)))
Luna ne kadar mutludur şimdi yanında. Bende o günleri görürüm kısmetse.
Annemle benim kızlar çok iyi arkadaştılar birde beni dışlardılar:) Kurallarım varmışta... Sıra bende:D
Yeni bebek haberine çok sevindim, hayırlısı olsun Hülya'cığım. Sevgiler . Güzel günler dileğimle.

Fatoş
01-06-2012, 17:41
AAAAAAAA çok ayıp amaaaaa.Yapmasınn.
Bu arada anladığım kadarıyla çiçeği burnunda bir anneannesiniz . Rabbim evladınıza can sağlığı ile çocuğunu dünyaya getirmek nasip etsin . Her ikisine de sağlık sıhhat diliyorum . Adı ne olacak bebeğin ?

Valla, ayıp mayıp dinlemez o. En büyük zevkidir beni kızdırması:) Bir komşum alır çöpten bakar, ben gelince verir.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İsim olarak Zeynep diye düşünüyorlar. Fikirleri değişmezse tabii. Sevgiler.

acemifüsun
01-06-2012, 17:45
Ben olsam Ankaraya gitmeden envanter tutar, gelince sıcağı sıcağına , kontrol edip, hesabını sorardım:)

Fatoş
01-06-2012, 17:52
Füsun'cuğum,

Yağmurdan önce sardunyalar, clematisler,yıldız çiçekleri daha çiçekliydi bir kısmı döküldü, birde salyangoz, beyaz sinek oluşmuş ona canım sıkıldı, senden sonra ilaçladım bakalım ne olacak. Ben sana gelemedim diye bana sakın gelmemezlik yapma, arkadaşları topla, birgün bana gelin Füsun'cuğum, beklerim.

Fatoş
01-06-2012, 18:05
Ben olsam Ankaraya gitmeden envanter tutar, gelince sıcağı sıcağına , kontrol edip, hesabını sorardım:)

Ağaçlar.net çiçeklerin fotoğraflarını çekme alışkanlığı getirdi. Şimdi o kadar çiçek arasından çelik alınsa bile hemen fark ediyorum. Bana ''el insaf yapraklarını bile sayıyorsun'' diyor ama nafile:) Bildiğini okuyor.

Hülya
01-06-2012, 18:18
Sevgili Hülya hanımcığım, gözün aydın, hep hasretle anıyordun. Şimdi torununla anne baba olmadan özgürce istediklerinizi yapacaksınız, istediğin kadar şımartacaksın, nerden mi biliyorum annem de öyle yapardı. Birlikte çok mutluydular:)))
Luna ne kadar mutludur şimdi yanında. Bende o günleri görürüm kısmetse.
Annemle benim kızlar çok iyi arkadaştılar birde beni dışlardılar:) Kurallarım varmışta... Sıra bende:D
Yeni bebek haberine çok sevindim, hayırlısı olsun Hülya'cığım. Sevgiler . Güzel günler dileğimle.

Arkadaşım ,
Allah size de torununuzu şımartacağınız günler göstersin.Pek keyifli.:)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bahçeniz,renkler harika.Gülleriniz çokk güzel. Keyifli günler diliyorum ben de size.İnşallah hasarsız atlatır sizin yanında olmadığınız günleri.:)
Selamlar.

mandalinci
01-06-2012, 18:54
Torununuz hayırlı olsun Fatoş hanım.

Allah analı babalı büyütsün.

Dünyanın en güzel şeylerinden biri olmalı. Ne güzel heyecanlar, mutluluklar bekliyor sizi.

Sevgiyle kalın, hep mutlu olun:)

Mete Tiren
03-06-2012, 08:56
Sn Fatoş hanım torununuz şimdiden vatana millete hayırlı, sağlıklı, mutlu bir birey olması temennilerimi iletiyorum. Biraz büyüyüp bahçenize daldığı zaman yaramaz torunun neşesini o zaman tam olarak göreceksinizdir ;)

Çiçekler muazzam hele de küpelere bayıldım ne denir bilmem sustum kaldım böyle. Saygılar

günebakan
04-06-2012, 15:54
Ablacığım özlettin kendini ama güzel bir yoklukmuş bu ablacığım bahçen her zaman ki gibi harika küpelilere sardunyalara bayıldım ama en güzel çiçeğini bende çok merak ediyor. Elif'e çok çok selamlar allah hayırlı evlatlar nasip etsin:)

Fatoş
17-09-2012, 21:21
Sevgili Hülya, sevgili Mandalinci, sevgili Mete,sevgili Hacer evden ayrılırken aklım bahçemde kalmıştı, uzun süre çiçek ve bahçelere de bakmaz olmuştum, hep içim gidiyordu.Bahçeme kış boyunca verdiğim emeklerime yazık olacağını biliyordum, ne yazık ki öylede olmuş, bu hafta sonu kısmetse bahçeme kavuşacağım:) beni hummalı bir çalışma bekliyor. Ama ayrılmadan iki gün önce çektiğim bahçemin görüntüleri elime geçti. Onları gösterirsem beni affedebilir misiniz? :o

332233

332234

332235

332236

332237

günebakan
17-09-2012, 21:41
Ablam bayılıyorum bahçene harika görünüyor gerçekten ama şimdiki görüntülerini merakla bekliyorum:)

Fatoş
17-09-2012, 21:49
diğer kareler.

332246

332250

332251

332253

Sevgi Durul
17-09-2012, 21:54
Harika bir bahçe, harika bitkiler, ellerine sağlık arkadaşım. İnşallah fazla bir zarar yoktur.:)

Fotoğraf ekliyecektim vazgeçtim, bu görüntülerden sonra gitmeyecek.:rolleyes:

Sevgiler...

Fatoş
17-09-2012, 21:56
Ablam bayılıyorum bahçene harika görünüyor gerçekten ama şimdiki görüntülerini merakla bekliyorum:)

Canım, bu görüntüler neden veriyorum biliyor musun, benimle birlikte vah vah demeniz , yabancıya teslim etseydi keşke diye ben ağlarken beni teselli etmeniz için;)

Fatoş
17-09-2012, 22:00
Harika bir bahçe, harika bitkiler, ellerine sağlık arkadaşım. İnşallah fazla bir zarar yoktur.:)

Fotoğraf ekliyecektim vazgeçtim, bu görüntülerden sonra gitmeyecek.:rolleyes:

Sevgiler...

Sevgi'ciğim, komşuların söylediğine göre bahçe ağlıyormuş:( Lütfen ekle şimdi merak ettim.

Fatoş
17-09-2012, 22:23
ve başka kareler.

332258

332259

332260

332261

332262

Fatoş
17-09-2012, 22:48
.....

332272

332273

332274

332275

332276

Hülya
17-09-2012, 23:13
Canım, bu görüntüler neden veriyorum biliyor musun, benimle birlikte vah vah demeniz , yabancıya teslim etseydi keşke diye ben ağlarken beni teselli etmeniz için;)

Fatoş Hanım,
İzmir 'e hoşgeldiniz .Bebekten ayrılmak ne zor gelmiştir.Çocukların yanında beraberken bahçemizi ve çiçeklerimizi, eve dönünce çocuklarımızı,hele de minik canları özleriz. Özlemle yaşamaya alışmak çok zor.

Canınız sağolsun,çiçekleri yeniden toparlamak da ayrı bir keyif verecektir size.Bu yaz çok sıcak geçtiği için o kadar uğraşmamıza rağmen çok çiçeğimizi kaybettik zaten.Üzülmeyin,bir kaç sera turu yapar renklendiririz bahçeleri yine.:)
Ben de vakit bulursam eğer Ödemişteki seraları bir gün dolaşmak istiyorum. Yeni bitkiler bulup almak için.
Selamlar.

sibelim
17-09-2012, 23:53
sevgili fatoş hanım bahçe nefis ellerinize sağlık.o ağacın altında kitap okumak var sonra seyre dalıp çiçek kokularını içine çekip yavaş yavaş şekerleme yapmalı. öyle güzel ikindi şekerlemesi olur ki. sonra sıcak kek kokusu ve bardakta kaşığın çıkardığı seslerle uyanacaksınız. çay keyfi yaparken kuşların cıvıltısı eşliğinde sevdiğiniz insanlarla tatlı bir sohbete başlayacak... bunlar bahçe resimlerine bakarken kurulan hayeller :)

Fatoş
18-09-2012, 00:34
Hülya hanımcığım,
önümüzdeki pazar günü İzmir de olacağım, beboştan ayrılmak bana çok zor geliyor,hep dönüşümü erteliyorum bu sefer kesin dönüyorum, bebeği İzmir'e kaçırma planları yapıyorum:DAman annesi babası duymasın

Benimde seralara gitmem gerekiyor herhalde. Çeşmedeki eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bahçe yi düzenlemişsindir, bende merakla bekliyorum. Sevgiler.

Fatoş
18-09-2012, 00:42
sevgili fatoş hanım bahçe nefis ellerinize sağlık.o ağacın altında kitap okumak var sonra seyre dalıp çiçek kokularını içine çekip yavaş yavaş şekerleme yapmalı. öyle güzel ikindi şekerlemesi olur ki. sonra sıcak kek kokusu ve bardakta kaşığın çıkardığı seslerle uyanacaksınız. çay keyfi yaparken kuşların cıvıltısı eşliğinde sevdiğiniz insanlarla tatlı bir sohbete başlayacak... bunlar bahçe resimlerine bakarken kurulan hayeller :)

Sevgili Sibel hanım, bir kere bahçede hamakta uyuyup kalmıştım, sitenin bekçileri beni sabaha karşı dörtte uyandırmışlardı, evin kapısını bacasını da açık unutmuşum. Eşim bahcede uyumamı yasakladı:D Gündüz şekerlemenin bence de zararı yok;)

sibelim
18-09-2012, 00:58
allah tan bekçiler vardı desenize ... bahçenin keyfi uykulardan uyanamayacak kadar güzel ne mutlu size :) elleriniz dert görmesin. resimlerden utanmasa çiçek kokuları ekrana sızacak sanki öyle canlı ki. allah sağlık huzur mutlulukla o bahçede yaşamayı nasip etsin inşallah ...

Fatoş
18-09-2012, 01:15
Bu emeğimin karşıliğını sizlerin, Ağaçlar.net ailesinin sayesinde aldım, hepinize çok teşekkür ediyorum:)

332292

332293

sibelim
18-09-2012, 01:21
tebrik ederim fatoş hanım ...

gilan
18-09-2012, 02:28
Tebrik ederim Fatoş Hanım. :)
Tebrikler Güzelbahçe'nin en güzel bahçesi! ;)

Yalnız dikkatimi çekti, belediye başkanınızın peyzaj mimarı olması ne büyük bir şans.

Umarım bahçenizde fazla hasar yoktur. Yeni resimleri heyecanla bekliyoruz.
Şu resimdeki çiçek nedir?
http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/303192d1338553375-dscn7677.jpg

Orhan Özbilgiç
18-09-2012, 05:26
Merhaba Fatoş Hanım;
Yaz dönemlerinde pek siteye giremiyorum. Tabii iş yoğunluğundan. Şimdi işler rutin havasına girdi. artık zamanım daha bol.
Ancak, şimdide internet bağlantı sorunları yaşıyorum. Bir ben değil çevredeki herkes. Bazen siteye bile giremiyorum. Bazen yazdığım mesajlar gitmiyor. Fotoğraf yükleyip göndermek ise başlı başına sorun.
Bu yüzden sizin sayfanızıda bugün görebildim. Sabahın ilk ışıkları ile beraber yazıyorumki belki ulaştırabilirim.

Öncelikle torun sahibi olmanıza sevindim. Sağlık içinde büyür inşallah.

Bahçenizi umarım beklediğinizden daha iyi bulursunuz. Zira son hali ile muhteşem görünüyor. Eee..O ödül boşuna değil tabi.:) Siz zaten böyle bir ödülü hakediyordunuz. Kutluyorum.

Bu mesajı 'Gönder'' butonuna basıp, bilgisayarı kapatmayacağım. Bir kaç dakika sonra gidip gitmediğine bakarım. İnşallah gider. Zira birçok arkadaşımın ilgisiz kaldığımı düşünerek kırılmasından korkuyorum.

Selam ve sevgilerimle.

attar
18-09-2012, 07:47
emeğinize sağlık

Fatoş
18-09-2012, 08:11
Sevgili Gilan, S.Durul,Sibelim Orhan bey çok teşekkür ederim. Belediye başkanımızın peyzaj mimarı olması Güzelbahçe için büyük şans. Doğaya aşık altın kalpli bir insandır, sıkı bir hayvanseverdir. Bu yüzden Güzelbahçeliler çok şanslı.

Aslında, bu yarışmaya katılmayacaktım, bizim siteden bir komşum benim adıma form almış doldurmuş gelip bana imzalatmıştı, mecburen, ısrarlar üzerine katıldım:o
Bahçeme TMMOB peyzaj mimarları odası, Tema, Gülder, İzmir Büyük Şehir ve Güzelbahçe peyzaj mimarlarından oluşan jüri heyeti geldi. Çok heycanlanmıştım.Bahçeçilik kursundan olan hocamda aralarındaymış, bana kızdı ''neden sınıfta aktif değildin sanki hiçbir şey bilmiyor gibiydin, bu kadar da mütavazi olunmaz ki canım. Ama bu bahçen bana çok şeyi anlatıyor, çok nefis ellerine sağlık ,bitkilerin çok sağlıklı'' deyince biraz rahatladım.

Gilancığım evelki sene rudbeckia tohumu almıştım bir kısmını arkadaşlara dağıtmıştım.Bu sene elimde kalan tohumları belki çıkar diye ekmiştim , ancak beş tanesi çimlendi biri bu hale geldi:)

Asiye
18-09-2012, 09:17
Fatoş hanım siz bu ödülü fazlasıyla haketmişsiniz.
Bahçenin herbir parçası ayrı bir sanat eseri gibi

Tebrik ediyorum

günebakan
18-09-2012, 09:19
Ablam enişte bey inşallah şaşırtır seni yaa umarım hala eskisi gibidir bahçen:)

smnunal
18-09-2012, 09:38
Sayın Fatoş hanım ellerinize ve emeğinize sağlık ödülünüz hayırlı olsun.

Fatoş
18-09-2012, 09:54
Sevgili Asiye, sn. Attar teşekkür ederim. Aslında bahcede düzeni pek sevmiyorum, çiçeklerin arasından aniden çıkan bir çiçek benim için ayrı bir mutluluk kaynağı, her şeyi hesaplıyarak bir bahçe düzeni kurmadım ama her mevsim bahçede mevsimine göre çiçek açmasını isterim.

Hacer göreceğiz bakalım.:confused:

nurcanaybay
18-09-2012, 12:44
Fatoş hanım tebrik ederimmmmmm :)
Bir gün çat kapı gelip ,gelemiyecek olan arkadaşların yerine çayımı yudumlayacağım , o
renk kuşağının içinde :)

Bu arada hem peyzaj mimarı daha da önemlisi hayvansever belediye başkanınızı
duyunca Güzelbahçe'ye taşınasım geldi :)

Fatoş
18-09-2012, 13:35
Sayın Fatoş hanım ellerinize ve emeğinize sağlık ödülünüz hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim, takdir edilmek ödülden de güzel:) Ödül ve gelen hediyelerimi hayvan barınağına bağışladım.

Fatoş
18-09-2012, 13:49
Fatoş hanım tebrik ederimmmmmm :)
Bir gün çat kapı gelip ,gelemiyecek olan arkadaşların yerine çayımı yudumlayacağım , o
renk kuşağının içinde :)

Bu arada hem peyzaj mimarı daha da önemlisi hayvansever belediye başkanınızı
duyunca Güzelbahçe'ye taşınasım geldi :)

Nurcan hanım, her zaman beklerim, bahçenin zevki ancak arkadaş, dostlarla olur. İzmir'e geldiğimde bende toplanalım.

Güzelbahçeye geldiğimde doğru dürüst kimseyi tanımıyordum. Bornova doğduğum büyüdüğüm yerdi. Bura da çok kısa zamanda belediyemizin etkinlikleriyle yeni edindiğim arkadaşlarla kaynaştık. Düşünüyorsan ne güzel olur Nurcan hanım:)

ayazkentli
18-09-2012, 13:50
Tebrik ederim Fatoş abla.

Ağaçlar net. sitesinden bir şampiyon daha çıktı.

Ne iyi ettin de geldin.

sibelim
18-09-2012, 16:03
fatoş hanım bu güzellikler kadar alçakgönüllü olduğunuzu anladım. zaten bahçenin güzelliği sahibini anlatıyor . yüreğinize sağlık ...

ilkenan
18-09-2012, 16:12
Fatma hanım sizi tebrik ederim. Ne kadar güzel bir bahçe. emeğiniz her karede apaçık ortada. maşallah nazar değmesin. benim de böyle güzel bir bahçem olsa daha ne isterim ki. :)

gilan
18-09-2012, 23:35
Gilancığım evelki sene rudbeckia tohumu almıştım bir kısmını arkadaşlara dağıtmıştım.Bu sene elimde kalan tohumları belki çıkar diye ekmiştim , ancak beş tanesi çimlendi biri bu hale geldi:)

Çok ilginç, bodur, kompakt bir rudbeckiaymış. Bu türünü hiç görmemiştim. :)
Güle güle büyütün. :)

Hülya
19-09-2012, 00:20
=Fatoş;1019891]Hülya hanımcığım,
önümüzdeki pazar günü İzmir de olacağım, beboştan ayrılmak bana çok zor geliyor,hep dönüşümü erteliyorum bu sefer kesin dönüyorum, bebeği İzmir'e kaçırma planları yapıyorum:DAman annesi babası duymasın

Benimde seralara gitmem gerekiyor herhalde. Çeşmedeki eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bahçe yi düzenlemişsindir, bende merakla bekliyorum. Sevgiler.[/QUOTE]

Fatoş Hanım,bebeği kaçırmayın da:):) İnşallah ailecek Tekrar İzmire gelmeleri mümkün olur diye düşünelim.Hep birlikte mutlu vakit geçirirsiniz yeniden.Her anı ayrı bir keyif,torunların büyüdüğünü görmek.İlk adımlar,ilk kelimeler.....

Benim kızlar geldiler.Birlikteyiz 10 gündür,günler nasıl geçiyor anlayamıyor insan.,Yakında bir bebeğimiz daha olacak, kızım ve ben heyecanla bekliyoruz son günler.:):)

Evimizle ilgili iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bahçe ???
Çok sıcaklara kaldık, bile bile lades oldu .Ben bekliyemedim,bitkileri diktim.Haziran ayının sıcak günlerinde .Şansları yardım etti ve hepsi çok iyi durumda.Sellukalar ,clematislerim(Hayret veren bir şey hepsi tomurcuklandı ve açıyor),güller ,yaseminler bol çiçekli.
Yeni çiçekler almak ,ilave bitkiler dikmek istiyorum.

Vakit yok şu anda.Torunumla ve kızımla vakit geçirmek ,keyfini yaşamak istiyorum.Çok yakında bir bebeğimiz daha geliyor.Bahçe: çiçekleri bekliyecek bir müddet:):)
Her sabah Luna ile birlikte yaseminleri koklamaya,güller çiçek açmış mı ?
Bakmaya bahçeye çıkıyoruz. Çiçekleri öyle çok seviyor ki, tek tek okşuyor.
Doğa dostu bir evlat yetişiyor ,

Bahçenizin birincilik ödülü alması hakkınızdı bence, gazetede görmüş,sizin adınıza ben de gurulanmıştım,tebrikler..
.Bahçeyle uğraşım nedeniyle arayıp tebrik edemedim sizi..

Dünyalı
19-09-2012, 00:22
Sayın Fatma hanım;

Sizi tebrik ederim. İnsan emeğinin karşılığını görünce, bir başka gururlanıyor.

İçimizden birinin, böyle bir ödüle layık olduğunu görmek, bizleri de gururlandırdı.

Daha nice ödüller almanız dileğiyle,

sevim4
19-09-2012, 11:30
Sevgili fatoş hanım.tebrik ederim çok sevindim ne mutlu bizlere ki aramızdasın.
Sevgiler.

Fatoş
19-09-2012, 20:17
Fatoş Hanım,bebeği kaçırmayın da:) İnşallah ailecek Tekrar İzmire gelmeleri mümkün olur diye düşünelim.Hep birlikte mutlu vakit geçirirsiniz yeniden.Her anı ayrı bir keyif,torunların büyüdüğünü görmek.İlk adımlar,ilk kelimeler.....

Benim kızlar geldiler.Birlikteyiz 10 gündür,günler nasıl geçiyor anlayamıyor insan.,Yakında bir bebeğimiz daha olacak, kızım ve ben heyecanla bekliyoruz son günler.

Evimizle ilgili iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bahçe ???
Çok sıcaklara kaldık, bile bile lades oldu .Ben bekliyemedim,bitkileri diktim.Haziran ayının sıcak günlerinde .Şansları yardım etti ve hepsi çok iyi durumda.Sellukalar ,clematislerim(Hayret veren bir şey hepsi tomurcuklandı ve açıyor),güller ,yaseminler bol çiçekli.
Yeni çiçekler almak ,ilave bitkiler dikmek istiyorum.

Vakit yok şu anda.Torunumla ve kızımla vakit geçirmek ,keyfini yaşamak istiyorum.Çok yakında bir bebeğimiz daha geliyor.Bahçe çiçekleri bekliyecek bir müddet:)
Her sabah Luna ile birlikte yaseminleri koklamaya,güller çiçek açmış mı ?
Bakmaya bahçeye çıkıyoruz. Çiçekleri öyle çok seviyor ki, tek tek okşuyor.
Doğa dostu bir evlat yetişiyor ,

332659

Bahçenizin birincilik ödülü alması hakkınızdı bence, gazetede görmüş,sizin adınıza ben de gurulanmıştım,tebrikler..
.Bahçeyle uğraşım nedeniyle arayıp tebrik edemedim sizi..

Sevgili Hülya hanımcığım,tabii ki kaçıramam ama ayrılması da çok zor;) İlk adımlarını, ilk kelimesini kaçırmak istemiyorum. Aslında içinize doğmuş çocukların yılbaşına kadar İzmir'e dönüşleri olacak bu yüzden çok sevinçliyiz:)

Hülya'cığım, gözünaydın Luna'cık gelmiş, maşallah ne kadar büyümüş,çok tatlı:)
Hayırlısıyla ikinci bebeğinizi de kucağınıza alırsınız, güzel telaşlar:)

Senin elinden bütün bitkiler tutar arkadaşım, çok ta güzel olmuşlardır, balkonda ne harikalar yarattığını biliyoruz. Bebek gelsin o anların tadını çıkar, sonra hep birlikte çiçek peşinde yine koşarız. Luna'.cığı benim için öp, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Sevgiler.

Fatoş
19-09-2012, 20:24
Tebrik ederim Fatoş abla.

Ağaçlar net. sitesinden bir şampiyon daha çıktı.

Ne iyi ettin de geldin.

Teşekkür ederim:)
Atilla'cığım, hep buralardaydım ama tatlı telaşlardan fazla duramıyordum.

Fatoş
19-09-2012, 20:26
fatoş hanım bu güzellikler kadar alçakgönüllü olduğunuzu anladım. zaten bahçenin güzelliği sahibini anlatıyor . yüreğinize sağlık ...

Sevgili Sibelim, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim:)

Fatoş
19-09-2012, 20:30
Fatma hanım sizi tebrik ederim. Ne kadar güzel bir bahçe. emeğiniz her karede apaçık ortada. maşallah nazar değmesin. benim de böyle güzel bir bahçem olsa daha ne isterim ki. :)

Teşekkür ederim, bu kış ve bahar bahçede baya vakit geçirdim. İnşallah siz de gönlünüzdeki bahçeye en kısa zamanda kavuşursunuz:)

Fatoş
19-09-2012, 20:37
Çok ilginç, bodur, kompakt bir rudbeckiaymış. Bu türünü hiç görmemiştim. :)
Güle güle büyütün. :)

Sevgili Gilan ilk ektiğim yıl üzülmüştüm neden bu rudbeckia boylanmıyor diye üzülüp gübre gibi takviyeler yapmıştım, bodur cins olduğunu hiç tahmin edememiş, sonraki yılda ekmemiştim. Bu yılda elimde az miktarda kalanları çimlendirdim bu hale gelmişti ama yokluğumda kurumuş:)

Fatoş
19-09-2012, 20:43
Sayın Fatma hanım;

Sizi tebrik ederim. İnsan emeğinin karşılığını görünce, bir başka gururlanıyor.

İçimizden birinin, böyle bir ödüle layık olduğunu görmek, bizleri de gururlandırdı.

Daha nice ödüller almanız dileğiyle,

Sevgili Dünyalı, bu ödülü hepimizin adına aldım. Ağaçlar. net olmasaydı böyle bir bahçe düzenleyemezdim. İyi ki buranın bir bireyi olmuşum ,çok teşekkür ederim:)

Fatoş
19-09-2012, 20:46
Sevgili fatoş hanım.tebrik ederim çok sevindim ne mutlu bizlere ki aramızdasın.
Sevgiler.

Sevgili Sevim hanım, çok teşekkür ederim. Bende sizlerle birlikte olmaktan mutluyum:)

Fatoş
19-09-2012, 20:59
En çokta yeşil flamayı aldığım için sevindim:)

332812

sibelim
19-09-2012, 21:28
sevgili fatoş hanım komşunuz olmak vardı ah ahhh :)
sizinle gurur duyuyoruz.

ahmeter
19-09-2012, 21:29
Bahçenizde her sene bu güzellikleri görmek arzusuyla Tebrikler

Fatoş
20-09-2012, 16:33
sevgili fatoş hanım komşunuz olmak vardı ah ahhh :)
sizinle gurur duyuyoruz.

Sevgili Sibel hanım, teşekkür ederim:o

Fatoş
20-09-2012, 16:35
Bahçenizde her sene bu güzellikleri görmek arzusuyla Tebrikler

Teşekkür ederim, Ahmet bey, bende sizin bahçenizin hayranıyım:)

s.serdar
20-09-2012, 22:09
Ödül ve gelen hediyelerimi hayvan barınağına bağışladım.

Bir defa değil, iki kere kutluyorum sizi. Forumun bir üyesi olarak sizinle gururlandığımı da söylemeden geçemeyeceğim. Başarılarınızın devamının sürekli olması dilek ve saygılarımla.

Fatoş
22-09-2012, 12:43
Teşekkür ederim, ama beni utandırıyorsunuz, bu aslında doğal bir hareket, şartları iyi olanlar bu tür yardımlar yapabilir, emekli olduğumdan beri e. maaşımı kendime hiç kullanmadım, sokaktaki hayvanların tedavi ve mama ihtiyaçları için harcıyorum. Onlarsız ne bahçelerimizin ne de içinde yaşadığımız doğamızın güzel olabileceğini düşünmüyorum. Aksine bizler onların yaşam alanlarını kısıtlayıp bin bir tehlikelere maruz bırakıyoruz.

seyfi0505
23-09-2012, 14:26
tek kelime harika

maki01
23-09-2012, 14:45
Bu emeğimin karşıliğını sizlerin, Ağaçlar.net ailesinin sayesinde aldım, hepinize çok teşekkür ediyorum:)

http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/332292d1347923348-553145_419874631384389_1837075384_n-bahce-odlu.jpg

Gönüllerimizi süsleyen bahçenizin güzelliği tescillenmiş oldu. Bu ödülü fazlasıyla hak ediyordu.

Kutlarım Fatoş Hanım'cım :)

maki01
23-09-2012, 14:52
Çok teşekkür ederim, takdir edilmek ödülden de güzel:) Ödül ve gelen hediyelerimi hayvan barınağına bağışladım.
http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/332293d1347923348-559348_419874374717748_864081811_n-bahce-odulu.jpg

Hayvan dostlarımıza karşı ölüm yasalarının hazırlandığı bugünlerde, onların yaşam mücadelelerine verdiğiniz destek o kadar anlamlı ki...

İyi ki varsınız Fatoş Hanım'cım...

seracı_06
23-09-2012, 16:16
çok güzel bir bahçe, elleriniz dert görmesin.

dilek aydemir
27-11-2012, 13:26
sevgili Fatoş; tebrik ederim, çok güzel şeyler bunlar. eeeeee. öyle bahçeyede bu takdir yakışırdı.

milaca2010
16-02-2013, 11:39
Sn. fatoş hanım; Çok güzel bahçeniz ve bitkileriniz var.
Özellikle emek ve sabır gerektiren tohumdan yetiştirdikleriniz için sizi kutlarım.
Sağlık ve mutluluk içinde büyütün.
Sevgilerimle, esen kalınız...

Mavişe anneannem gelin duvağı derdi.

http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/172379d1285163265-dscn3297.jpg

mügem
17-02-2013, 14:36
Sayın Fatoş Hanım,bir Kozak'lı olarak sizinle gurur duydum.Bahçenizin güzelliği dillere destan olmuş,ödül almış.Sizi çok tebrik ediyorum.2-3 gündür bahçe sayfanızı izledim.Üzüntü ve sevinçlerinizi içtenlikle paylaşıyorum.Gördüğüm kadarıyla üretmeyi sevdiğiniz gibi paylaşmayı da seviyorsunuz.Özellikle lisileriniz,mavişleriniz,ceylan sardunyalarınız ilgimi çektiler.Eğer paylaşmak isterseniz,ben Kozak Yaylası'ndayım.Sevgiler,saygılar.

gülenyüz
17-02-2013, 18:45
Allah sizden razı olsun.Sonsuz teşekkürler.Sizler bizler olmazsak bu hayvanların hali ne olacak?Minnettarım.Sizler orada bizler burada ne kadar hayvana ulaşabilirsek o kadar iyi.Bahçenizi severek gezdim harika ellerinize sağlık.Sevgi ve Saygılar..

Fatoş
28-02-2013, 15:33
Sevgili Maki01, sn. Seyfi, sn Seraci 06, sevgili Dilek Aydemir, sevgili Milca2010, sevgili Mügem, sevgili Gülenyüz hepinize ayrı ayrı ilginiz için çok teşekkür ederim.Sizleri hemen cevaplayamadigim için çok özür dilerim.

Bahçemden birkaç görüntü ile biraz sayfamda hareket olsun:)

373743

373744

373745

373746

373747

Fatoş
28-02-2013, 15:57
...
373757

373758

373759

373760

hepgül
28-02-2013, 17:36
Sayın Fatoş;

Bahçeniz harika güzelliklerle dolu. MAŞALLAH... Elleriniz kollarınız dert görmesin.

Başarınız için kutluyorum.... Ne güzel gönlünüz varmış. Hayvan dostlarımız için

yaptığınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Saygılar...

Fatoş
28-02-2013, 18:03
Teşekkür ederim, sevgili Hepgül. Bahçemden temmuz ayından aralık ayının ortalarına kadar ayrı kaldım. Yaz aylarında düzenli bir bakım uygulanmamasından dolayı bir çok bitkimi kaybettim. Şimdi kolları sıvadım. İşim çok:))

Sevgi Durul
28-02-2013, 18:25
Sevgili Fatoş, bahçeni özlemiştik, güzellikleri paylaşmaya devam etmeni dilerim.

Bu (http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/373747d1362059070-20130226_175131_24287.jpg) bitkiyi bilemedim, yazarsan sevinirim. Sevgiyle...

Fatoş
28-02-2013, 18:45
Canım teşekkür ederim. O sarmaşıgi eşim bir arkadaşının bahçesinden getirmiş. Sandavilla cinsindenmis sarı renklisini ilk defa bende görüyorum ama kırmızı örümcekleriyle birlikte gelmiş:)

dilek aydemir
01-03-2013, 09:27
hoşgeldiniz fatoş hanım, epeydir yoktunuz, sizi ve çiçeklerinizi görmek bize mutluluk verdi, ellerinize sağlık.

mandalinci
01-03-2013, 10:52
Fatoş hanım,

Derece almışsınız tebrik ederim, ben nasıl kaçırmışım.

O kadar emeğin bir karşılığı olmalıydı tabii, ellerinize sağlık.

Fatoş
01-03-2013, 11:26
hoşgeldiniz fatoş hanım, epeydir yoktunuz, sizi ve çiçeklerinizi görmek bize mutluluk verdi, ellerinize sağlık.

Çok teşekkür ederim,sevgili Dilek hanım. Aslında hep buralardayım ama kızlarımın tatlı telaşlarindan sadece sizlerin mesajlarınızı çarçabuk okuyup yine koşturmaya devam ediyordum:))

Fatoş
01-03-2013, 11:34
Fatoş hanım,

Derece almışsınız tebrik ederim, ben nasıl kaçırmışım.

O kadar emeğin bir karşılığı olmalıydı tabii, ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim, sevgili mandalinci. Ödül Töreninden sonra ertesi gün acilen Ankara raya gittim, yaklaşık altı ay kaldım. Bahçemin keyfini o dönem süremedim. Benim yokluğumdada bahçe resmen ağlamis:))

Fatoş
01-03-2013, 13:59
:)İki yıldır Güzelbahçe belediyesinin açmış olduğu Bahçecilik kursuna devam ediyorum. Hocamız Nihal hanım eşliğinde. İki yıllık talebeler için belediyemiz bir parkın peyzaj, bakım, budama işlerini bize verdi. Hep birlikte kolları sıvadık:)

http://www.facebook.com/groups/575058949187259/

Birlikten kuvvet doğar:)

günebakan
01-03-2013, 16:07
Ablacığım güzel bahçenden güzel görüntüler gelmeye başladı demek desene İzmire bahar gelmeye başlamış:)

köksoy
01-03-2013, 19:01
Resimlere bakınca iç çekmemek mümkün değil ne kadar güzel bir bahçe hayranlıkla takip edeceğim sayfanızı..

Fatoş
02-03-2013, 21:03
Teşekkür ederim ,Hacer'ciğim:) Yavaş yavaş bahar kendini hisettiriyor. İnşallah bitkiler aldanmazIar, çiçekIer az da olsa hareketlendiler:)

Fatoş
02-03-2013, 21:28
Resimlere bakınca iç çekmemek mümkün değil ne kadar güzel bir bahçe hayranlıkla takip edeceğim sayfanızı..

Teşekkür ederim:) Aramıza hoş geldiniz. Bende bu siteye rastladığım da tamam dedim, rahmetli babamın bahçesindeki ahengi kendi bahçemde bu güzel insanlar arasında bulabilirim dedim:)

YeniGine
29-03-2013, 00:54
Sevgili üstad Fatoş Hanım; inanın o kadar güzel ki hayran kaldım; zaten boşuna da o ödülü hak etmemişsiniz... Herşey çok güzel... Ellerinize, gönlünüze sağlık, daim olsun inşallah...
Çok şükür bahar, yaz derken bahçeler, çiçekler zamanımız geliyor inşallah bundan sonraki güzelliklerle hep birlikte!..
Saygılar...

Fatoş
05-04-2013, 10:06
Sevgili YeniGine, teşekkür ederim, üstatlığa layik gördüğünüz için :)) Aslında öyle değilim çünkü bahçemin apoletleri sökülmüş ;);):D

Aslında aramızda çok güzel bahçelerini düzenleyen arkadaşlar var bense gönlüm ne isterse onu ekerim bu da beni mutlu eder Geçen gün yaşlı teyzemle bahçede oturduk, bana eşime ''çiçek arsızı ne bulduysan ekmişsin, bu, elindeki paraları hayvanlara çiçeklere harcıyor hiç akılanmıyacak dedi. Kahkalarla güldük ama akşam serinliği başladı içeri girmek istemedi hava çok güzel kokuyormuş herhalde frezyalarla sümbüllerin kokusu değildi:D

Fatoş
05-04-2013, 11:00
çiçek arsızının bahçesi;);)

385755

385756

385758

385759

385760

Fatoş
05-04-2013, 11:11
:)....

385761

385762

385763

385764

385767

Fatoş
05-04-2013, 11:25
:)...

385770

385771

385772

385773

385774

Fatoş
05-04-2013, 11:36
:).... Baharı kim sevmezki :):):)

385775

385776

385777

385778

385778

385779

Fatoş
05-04-2013, 11:50
:)

385780

Sevgi Durul
05-04-2013, 12:04
:).... Baharı kim sevmezki :)

:):):)

Rengârenk bahçende sağlıkla yaşa arkadaşım.

Çiğdemler çok hoş, ben de almıştım fakat yaşatamadım.

Bir daha saksıya soğanlı mı hayır. Gözümün önünde olsunlar diye bir çok canı heba ettim.:(

mügem
05-04-2013, 12:12
Fatoş Abla (diyebilir miyim?),sihirli elleriniz bahçenizi harikalar diyarına çevirmeye başlamış bile.Sağlıklı,bol çiçekli güzel günler diliyorum.Size Kozak'tan bir manzara gönderiyorum.Saygılar.
385787

Fatoş
05-04-2013, 12:22
Canım, teşekkür ederim:) hepimiz bahçelerimizde sevdiklerimizle birlikte sağlıkla, mutlulukla yaşayalim arkadaşım:))
Bu sene soğanlıları ekip sonrada çok ilgilenecek vaktim olmadı. Çiğemlerin soğanlarini bahçeye dikersen daha iyi olur. Geçen yıl benimkiler de iyi olmamıştı tahmin ediyorum soğanları gelişmemişti. Bu yıl daha iyi oldular.

Fatoş
05-04-2013, 12:30
Sevgili Müge, tabii diyebilirsin:)) Ne güzel ne hoş geliş böyle:)) Canım toprağımin kokusuyla hoş geldin:))

Sudenur
05-04-2013, 13:13
:eek: :eek: Çok çok güzel, bakmaya doyamıyor insan. Ağaç altında ki o muhteşem kuytu da benim için de yudumlayabilir misiniz çayınızı.. :) İçim açıldı inanın, Cennet gibi maşallah.. ;)

Fatoş
05-04-2013, 14:00
Sevgili Sudenur, senin için hemen çay yapıp içiyorum. Keşke burada olsaydınız birlikte içerdik, yanlız da pek olmuyor. :)) Sevgiler.

385815

günebakan
05-04-2013, 14:06
Tepsi güzel çay güzel bahçe hepsinden güzel valla:)

Fatoş
05-04-2013, 14:23
Ah Hacerim, İzmir'de olsaydın :)) Eskisi bahçe de olurduk.

günebakan
05-04-2013, 15:40
Ah Hacerim, İzmir'de olsaydın :)) Eskisi bahçe de olurduk.

Evet ablacığım İzmir'de en çok bahçede sohbetlerimizi özlüyorum:)

Fatoş
05-04-2013, 19:11
Ben de canım:))

Adil
05-04-2013, 19:16
Çiçek renkleri birbiriyle gayet uyumlu ve harika fotoğraf kareleri.Ellerinize sağlık kolay gelsin.

Hülya
05-04-2013, 19:24
Uyumlu ve bakımlı güzel bahçen de bahar tüm güzelliğini sunmuş Fatoş arkadaşım.Keyifli ,güzel günler olsun inşallah.

Fatoş
05-04-2013, 19:34
Teşekkür ederim Adil bey. Aslında bazılarını doğaçlama ekiyorum, bazıları tohumdan veya geçen sene toprakta unutulmuş soğanlılar oluyor şansıma:))

Fatoş
05-04-2013, 19:49
Hülya'cigim, bahar başında hüzünlü olurum ama bahçe renklenmeye başladı mi tabiatin ahengi , ritmi bana yaşam sevinci verir. Hülya'cigim bahçelerimizde çocuklarımız, torunlarımiz ve sevdiklerimizle birlikte güzel günler geçirelim sevgili arkadaşım :)

nardane
05-04-2013, 22:12
Sayın Fatoş hanım maşallah maşallah nasıl güzel bir bahçe ...
Bahçe harika ,bitkiler harika ,düzen harika emeklerinize sağlık...

YeniGine
06-04-2013, 00:22
Sevgili YeniGine, teşekkür ederim, üstatlığa layik gördüğünüz için :)) Aslında öyle değilim çünkü bahçemin apoletleri sökülmüş ;);):D

Aslında aramızda çok güzel bahçelerini düzenleyen arkadaşlar var bense gönlüm ne isterse onu ekerim bu da beni mutlu eder Geçen gün yaşlı teyzemle bahçede oturduk, bana eşime ''çiçek arsızı ne bulduysan ekmişsin, bu, elindeki paraları hayvanlara çiçeklere harcıyor hiç akılanmıyacak dedi. Kahkalarla güldük ama akşam serinliği başladı içeri girmek istemedi hava çok güzel kokuyormuş herhalde frezyalarla sümbüllerin kokusu değildi:D

Sevgili Fatoş tabi ki hepimiz gönlümüz ne isterse onu dikiyoruz; demek ki gönlünüz güzel... Ellerinize sağlık.
:D Teyzenize ben de güldüm; havanın kokusunu da çok sevmiş... :) Allah'ım sağlık sıhhat versin kendisine inşallah.

Sudenur
06-04-2013, 01:04
Sevgili Fatoş hanım, sanatkar ruhunuz tepsinizden de anlaşılıyor, ağaç kovuğu bile dekoratif. :) Şık tepsinizde ki o güzelim çayı yudumlayabilmeyi öyle çok isterdim ki, komşunuz olsaydım her fırsatta bahçenizde alırdım soluğu.. :rolleyes: ;)

bebe06
07-04-2013, 18:22
bahçeniz çok hoş. Sevgiler

gülsu
09-04-2013, 09:06
Bahçeniz çok güzel. Bu ödülü çoktan hakediyorsunuz. Hayırlı olsun.

FatihBahce
16-04-2013, 19:25
Bugün Güzelbahçe bahçecilik kursu (http://www.agaclar.net/forum/fuar-toplanti-egitim-kampanya-yarisma/30221.htm#post1139975)öğrencileriyle Fatoş hanımın evini ziyaret ettik. Bahçesi gerçekten çok güzel. Çiçekler ışıl ışıl. Peyzaj dizaynı mükemmel. Clematisler ve Türk laleleri şahane. Geçen yıl aldığı birincilik ödülünü hakketmiş.Torun çok tatlı. Abdurrahman bey hoş sohbet. Davet ve lezzetli ikramlar için teşekkür ederim :) .

Bahçecilik kursu ev ziyaretleri/ Fatoş hanım - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=t--pceRAOPM)

391245

391246

391251

391247

391248

Sevgi
16-04-2013, 19:48
Fatoş hn. bahçenizi siz yayın yaptıkça geziyorum. Herşey muhteşem emeklerinize sağlık. Bahar gelincede daha da bir güzelleşmiş. Sağlıklı günlerde keyfini çıkarınız.
Torununuza MAŞALLAH, ALLAH bağışlasın.

Çiçek tarhının bordürlerinde nasıl malzeme kullandınız. yakın çekim olmadığı için tam belli olmuyor.

Bende çiçek tarhı yapacağım nasıl malzeme kullanacağıma karar veremedim. Ahşap bordur kullanmak istemiyorum zamanla çürüdükleri için.

Cevap için şimdiden teşekkürler.:)

günebakan
16-04-2013, 20:15
Ayy bu çok güzel olmuş videoyu açınca Fatoş ablam hoşbulduk dedim yaa nasılsınız diye sorulan soruya biz iyiyiz siz nasılsınız diye karşılık verdimm:))))))

günebakan
16-04-2013, 20:28
Ahhh o girişteki ceylanlara sardunyalara bittim muhteşemler Ablacığım ayrıca torunu az da olsa gördük maşallah çok tatlı yaa:)

neslihan0602
16-04-2013, 21:34
Fatoş hanım,ne kadar güzel ve düzenli bir bahçe, emekleriniz boşa gitmemiş,sağlıkla mutlulukla tadını çıkarmanızı dilerim...

FatihBahce
17-04-2013, 00:24
Bu güzel Clematis'ten çelik almamıza müsaade ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

391322

391323

391324

391327

391328

Fatoş
17-04-2013, 23:27
Bugün Güzelbahçe bahçecilik kursu (http://www.agaclar.net/forum/fuar-toplanti-egitim-kampanya-yarisma/30221.htm#post1139975)öğrencileriyle Fatoş hanımın evini ziyaret ettik. Bahçesi gerçekten çok güzel. Çiçekler ışıl ışıl. Peyzaj dizaynı mükemmel. Clematisler ve Türk laleleri şahane. Geçen yıl aldığı birincilik ödülünü hakketmiş.Torun çok tatlı. Abdurrahman bey hoş sohbet. Davet ve lezzetli ikramlar için teşekkür ederim :) .

Bahçecilik kursu ev ziyaretleri/ Fatoş hanım - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=t--pceRAOPM)

391245

391246

391251

391247

391248
Aaa ne güzel bir süpriz yapmışsınız bahçe sayfama Fatih bey. Hoş gelmişsiniz:))

O gün şiddetli bir fırtına vardı aslında bahçe de ağaçların altında oturmayi planlanmıştık Nihal hocamızla bir dahaki sefere orada hep birlikte piknik yaparız. Benim ve ailem için inanılmaz güzel bir gündü. Sizin gibi sevdiğim doğa aşığı dostlarımla birlikte olmak çok güzeldi. Bu günü ölümsüzlestirdiginiz için size minnettarim.
Hele clematis, laleler hakkında arkadaşlarımıza bilgi aktarımıniz bir harikaydi. Sizleri tekrar bahçemize bekliyoruz:))

Fatoş
17-04-2013, 23:48
Fatoş hn. bahçenizi siz yayın yaptıkça geziyorum. Herşey muhteşem emeklerinize sağlık. Bahar gelincede daha da bir güzelleşmiş. Sağlıklı günlerde keyfini çıkarınız.
Torununuza MAŞALLAH, ALLAH bağışlasın.

Çiçek tarhının bordürlerinde nasıl malzeme kullandınız. yakın çekim olmadığı için tam belli olmuyor.

Bende çiçek tarhı yapacağım nasıl malzeme kullanacağıma karar veremedim. Ahşap bordur kullanmak istemiyorum zamanla çürüdükleri için.

Cevap için şimdiden teşekkürler.:)

Sevgili arkadaşım çok teşekkür ederim.Hepimiz ailemizle sevdiklerimizle birlikte sağlık ve neşe içinde bahçelerimizin balkonlarimizin keyfini çıkaralım:))

Bahçe bordurlari aslında eski bir binanın tadilatı sırasında çıkarılan kiremitleriniden onları ortadan keserek bahçe de kullandım bana sıfır maliyeti oldu. Ben çok memnunum iki yıldır kullanıyorum.

mügem
18-04-2013, 09:10
Merhabalar Fatoş abla,az önce videoyu izledim.Eviniz,bahçeniz çok güzel.Allah sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günler geçirmek nasip etsin.Evinizin en güzel çiçeği ise torununuz.
Pazar günü toplantıya gelecek misiniz?Eğer bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi istiyorum.Tanışırsak çok sevinirim.Saygılar.

cemo
18-04-2013, 09:19
Size bahar değil, yaz gelmiş Fatoş:)

Ağaç gölgesindeki begonyalara vuruldummmm.
O şık tepside, bir kahve uzatırmısın buraya doğru:)

Bordür cok güzel olmuş. Dün köyün içinden gecerken, eski bir binanın çatısında bu kiremitlerden gördüm. Bir daha ki geçişimde bir sorayım verirler mi? Artık gözüm çatılarda gezer dururum ben:)

Çok ama cok güzel bahcen. Sağlıkla bıcırık torunun ve cocuklarınla mutlu yaşa.

syuksek
18-04-2013, 13:40
Fatoş Hanım,

Utanarak söylüyorum, bahçenizi bugün keşfettim...Ellerinize sağlık, harikalar yaratmışsınız.
Ödülünüz için ayrıca kutluyorum.

Lalelerinizi, kapının yanındaki ceylan sardunyayı ve bahçenin odak noktası meşe ağacınızı özellikle çok beğendim.
Türkiye'nin hemen her tarafından görev yapmış Orman Müh. bir babanın kızı olarak misafirlerden birinin "meşe ağacını ilk defa görüyorum" ifadesi beni gülümsetti.

Torununuz da çok tatlı maşallah...

Bahçenizi merakla takipteyim.
Sevgilerimle

Fatoş
19-04-2013, 13:14
SevgiliDardane, Yeni Gine, Sudenur , Bebe06, Sudenur çok teşekkür ederim. Keşke yakın olsaydık ta birlikte bahçe de birlikte çay içebilseydik.:)

Fatoş
19-04-2013, 13:26
Ayy bu çok güzel olmuş videoyu açınca Fatoş ablam hoşbulduk dedim yaa nasılsınız diye sorulan soruya biz iyiyiz siz nasılsınız diye karşılık verdimm:))))))

Evet, Hacerim, İzmir'de olsaydın sen de kızlarımla birlikte ev sahipliği yapardın, yanımdan ayrılmazdin.
Bahçe deki o sardunyalari bir ay önce biri tarafından kırpilmis daha güzel olabilirlerdi. Kim diye sorma zaten tahmin etmişsindir:))

Fatoş
19-04-2013, 13:29
Fatoş hanım,ne kadar güzel ve düzenli bir bahçe, emekleriniz boşa gitmemiş,sağlıkla mutlulukla tadını çıkarmanızı dilerim...

Sevgili Neslihan teşekkür ederim:)

Fatoş
19-04-2013, 13:36
Merhabalar Fatoş abla,az önce videoyu izledim.Eviniz,bahçeniz çok güzel.Allah sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günler geçirmek nasip etsin.Evinizin en güzel çiçeği ise torununuz.
Pazar günü toplantıya gelecek misiniz?Eğer bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi istiyorum.Tanışırsak çok sevinirim.Saygılar.

Sevgili Mügem seninle tanışmayi bende çok istiyorum ama küçük kızımın çeyizlerinin bir kısmını evine taşıyacagiz. İşimiz erken biterse belki:))

Aysel Yavuz
19-04-2013, 13:37
Merhaba Fatoş Hanım, sitede gezerken bahçenizi gördüm..Hep hayalini kurduğum biyer..Ben köyde büyüdüm ve sonra şehre taşındım hep yeşile toprağa bahçeli bi eve hasretim..Gözlerim bayram etti..Sizi tebrik ediyorum..

Fatoş
19-04-2013, 14:12
Sevgili Ayşe aramıza hoş geldiniz. Bende çiftlikte bağlarda yaylalarda büyüdüm. Sonra hayat şartlarından oralardan uzun müddet ayrı kaldım. Hala şehirden kopamdim ama hala oralara gitme hayalindeyim az kaldığını hissetmekteyim simdilik evimin bahçesiyle avunuyorum.
Insallah sizde bahçeli evinize kısa zamanda kavuşursunuz:) Sevgilerimle

Aysel Yavuz
19-04-2013, 14:22
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Benim için biraz uzak ama hiçbişey imkansız değildir..Hayatta en çok istediğim şeylerden biri. Birgün olacağına inanıyorum.. :))Şimdilik sizin güzel resimlerinizle hayal kuruyoruz..

Fatoş
19-04-2013, 14:48
Size bahar değil, yaz gelmiş Fatoş:)

Ağaç gölgesindeki begonyalara vuruldummmm.
O şık tepside, bir kahve uzatırmısın buraya doğru:)

Bordür cok güzel olmuş. Dün köyün içinden gecerken, eski bir binanın çatısında bu kiremitlerden gördüm. Bir daha ki geçişimde bir sorayım verirler mi? Artık gözüm çatılarda gezer dururum ben.

Çok ama cok güzel bahcen. Sağlıkl a bıcırık torunun ve cocuklarınla mutlu yaşa.

Sevgili Cemom, kahvemizi hazırladım yanında ki kutuda ne olduğunu tahmin etmişsindir onsuz olmaz diye düşündüm hala bırakmadım da.Şu kahveyi sıcak içebilsek bahçe de:))
Kiremitler banada yetmedi:( yetecekti de ara verdiğim gün dışarı çıktığımda eşim işim bitti diye başkasına vermiş benimde gözüm eski evlerin çatılarında:D
Cemom Sağol, hepimiz güzeller güzeli torunlarımizla çocuklarımızla sağlık mutluluk için de bahçelerimizin keyfini çıkaralım

Hadi kahveleri soğutmayalim:))

392174
Bu fotoğraflar neden yan çıktı anlamadım:)

Fatoş
19-04-2013, 14:50
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Benim için biraz uzak ama hiçbişey imkansız değildir..Hayatta en çok istediğim şeylerden biri. Birgün olacağına inanıyorum.. :))Şimdilik sizin güzel resimlerinizle hayal kuruyoruz..

Birgün mutlaka olacaktır:)

Fatoş
19-04-2013, 15:04
Fatoş Hanım,

Utanarak söylüyorum, bahçenizi bugün keşfettim...Ellerinize sağlık, harikalar yaratmışsınız.
Ödülünüz için ayrıca kutluyorum.

Lalelerinizi, kapının yanındaki ceylan sardunyayı ve bahçenin odak noktası meşe ağacınızı özellikle çok beğendim.
Türkiye'nin hemen her tarafından görev yapmış Orman Müh. bir babanın kızı olarak misafirlerden birinin "meşe ağacını ilk defa görüyorum" ifadesi beni gülümsetti.

Torununuz da çok tatlı maşallah...

Bahçenizi merakla takipteyim.
Sevgilerimle
Sevgili Syuksek, teşekkür ederim, sitemiz o kadar kapsamlı ki benimde hala görmediğim yerler var:)
Meşe ağacı yaşadığımız yerde bolca var ama palamut ağacı olarak bilindigi için karışıklık oldu:)

Hülya
19-04-2013, 16:47
Sevgili Mügem seninle tanışmayi bende çok istiyorum ama küçük kızımın çeyizlerinin bir kısmını evine taşıyacagiz. İşimiz erken biterse belki:))

Fatoş hanım bahçenizi izlemek güzeldi. Bahar da bir gün buluşmak dileğiyle :)

Toplantı erken saatte sanırım. Belki katılabilirsiniz.Sonra da çeyizleri taşırsınız.:)
Selamlar.

Fatoş
19-04-2013, 17:01
Hülya hanımcigim, ayarlayabilirsem belki ama çok zor. Perdeci gelecek, beyaz eşya servisi gelecek, evden götürülecekler, Mobilyacılar mobilyaların eksiklerini tamamliyacaklar yarın beni tam bir karmaşa bekliyor:))
Şu İzmir'deki fırtına dinsin önümüzdeki günlerde bahçe de toplanalım Hülya'cığım.

Fatoş
20-04-2013, 11:35
Bu saate kadar ev de hapis kaldım:) Lafta sabah erkenden kızın evine eşyalarını taşıyacaktık. Sabahın köründe eşyaları bahçeye indirdim. Onları almaya ne gelen var nede giden. Ustalar ve servislerde akşam üstü geleceklermiş olan bana dışarıda duran eşyalara oldu.
Hah şimdi gelen oldu.:)

392571

392572

392573

392574

392574

392575

Onlar arabalara taşıyıncaya kadar sabah sıkintıdan bahçe dolaşirken çektiğim birkaç kare koyayım dedim.

Fatoş
20-04-2013, 12:16
Onları beklerken birkaç tane daha:))

392647

392648

392649

392650

392651

h_dogan
20-04-2013, 16:07
Maşallah sıkıldığınızda bu kadar güzel fotoğraf çekiyorsanız normal zamanda nasıl çekersiniz Allah bilir. ;)
Ellerinize sağlık.Çiçekleriniz de düzenlemelriniz de çok güzel.

mügem
20-04-2013, 16:52

Hayırlı olsun Fatoş abla.Tatlı telaşlara dalmışsın.Kısmetse görüşürüz,değilse inşallah başka zaman.Saygılar.

Güler
20-04-2013, 19:50
bu ödülü hepimizin adına aldım. Ağaçlar. net olmasaydı böyle bir bahçe düzenleyemezdim. İyi ki buranın bir bireyi olmuşum ,çok teşekkür ederim:)

Çok zarif ve ince düşünüşlüsünüz. Bahçenizin ödül aldığını ben de arkadaşımız sabah'ın moderasyondaki yazısından öğrendim.
Fırsat bulup da güzel bahçenizi dolaştığımda bu ödülü hak ettiğinize diğer arkadaşlar gibi ben de gönülden katılıyorum. Kutlarım sizi.

Her şey gönlünüzce olsun, bu güzellikler içinde hep mutlu olun inşallah.

akçabardak
21-04-2013, 00:40
Sevgili Fatoş,
Nihayet bahçenize girip ziyaret etmeye fırsat bulabildim. Bahçenizin maşallahı var hepsi de çok düzenli, bakımlı. Sizi tebrik ediyorum, mesajların tamamını okuyamadım ama okuduklarım bana yeterli oldu, her şeyi çok güzel anlatmışsınız. Ortaya çok güzel bitkiler meydana getirmişsiniz.

Renga renk hepsi de çok sağlıklı ve canlılar, ödülünüzü hak ederek almışsınız, hayırlı olsun. Sizlerden öğrenecek çok şeyler olacak, iyi ki ben de katılmışım aranıza.

Bu arada sarı sardunya ilk kez görüyorum, ellerinize emeklerinize sağlık, kedicik te çok şirin.
Paylaşımlarınızı keyifle izledim, sağlıkla, mutlulukla kalın her şey gönlünüzce olsun.

Fatoş
08-05-2013, 21:21
Maşallah sıkıldığınızda bu kadar güzel fotoğraf çekiyorsanız normal zamanda nasıl çekersiniz Allah bilir. ;)
Ellerinize sağlık.Çiçekleriniz de düzenlemelriniz de çok güzel.

Çok teşekkür ederim:)

401310

Fatoş
08-05-2013, 21:32

Hayırlı olsun Fatoş abla.Tatlı telaşlara dalmışsın.Kısmetse görüşürüz,değilse inşallah başka zaman.Saygılar.

Sevgili Müge telaşlarim bittikten sonra Kozak ta biraz dinlemeyi düşünüyorum o zaman sizinle görüşürüz:)

401312

401318

mandalinleerik
08-05-2013, 21:38
Bahçeniz çok güzel. Titizlikle, özenle çalışıldığı belli. Sizi tebrik ederim.

Fatoş
08-05-2013, 21:54
Çok zarif ve ince düşünüşlüsünüz. Bahçenizin ödül aldığını ben de arkadaşımız sabah'ın moderasyondaki yazısından öğrendim.
Fırsat bulup da güzel bahçenizi dolaştığımda bu ödülü hak ettiğinize diğer arkadaşlar gibi ben de gönülden katılıyorum. Kutlarım sizi.

Her şey gönlünüzce olsun, bu güzellikler içinde hep mutlu olun inşallah.

Teşekkür ederim, Güler hanım.
Sizlerin sayesinde bahçemi daha bilinçli bir şekilde bakmaya çalışıyorum. Sitemize arkadaşlarımıza tekrar çok teşekkür ederim.

401326

milaca2010
08-05-2013, 22:03
Maşallah Fatoş hanım; Bahçeniz coşmuş adeta, Clematisleriniz harika!
Güller, Laleler, Sardunyalar herşey çok güzel, emeklerinize sağlık keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.
Saygılar sevgiler...

Fatoş
08-05-2013, 22:18
Sevgili Fatoş,
Nihayet bahçenize girip ziyaret etmeye fırsat bulabildim. Bahçenizin maşallahı var hepsi de çok düzenli, bakımlı. Sizi tebrik ediyorum, mesajların tamamını okuyamadım ama okuduklarım bana yeterli oldu, her şeyi çok güzel anlatmışsınız. Ortaya çok güzel bitkiler meydana getirmişsiniz.

Renga renk hepsi de çok sağlıklı ve canlılar, ödülünüzü hak ederek almışsınız, hayırlı olsun. Sizlerden öğrenecek çok şeyler olacak, iyi ki ben de katılmışım aranıza.

Bu arada sarı sardunya ilk kez görüyorum, ellerinize emeklerinize sağlık, kedicik te çok şirin.
Paylaşımlarınızı keyifle izledim, sağlıkla, mutlulukla kalın her şey gönlünüzce olsun.

Sevgili Akçabardak, bahçe sayfama hoş geldiniz:)
Bende sitemizden çok bilgiler edindim hala da öğreniyorum.
Sarı sardunya çok güzel ama bir o kadarda narin ancak iki yıl onunla fazlaca ilgilendim defalarca hastalandı sonunda kaybettim. Sardunya serası olan Gönül hanım sarı sardunyanın çok nazenin olduğunu söylediği için bu sevdadan vazgeçtim:)

401331

Fatoş
08-05-2013, 22:28
Bahçeniz çok güzel. Titizlikle, özenle çalışıldığı belli. Sizi tebrik ederim.

Teşekkür ederim, bahçem de kendim çalışıyorum kimseden yardım almıyorum:) Bu ara elimde olmadan biraz ihmal ediyorum.

401338

Fatoş
08-05-2013, 22:36
Maşallah Fatoş hanım; Bahçeniz coşmuş adeta, Clematisleriniz harika!
Güller, Laleler, Sardunyalar herşey çok güzel, emeklerinize sağlık keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.
Saygılar sevgiler...

Sevgili Milca2010 çok teşekkür ederim :) Bende sevgilerimi yolluyorum sizlere.

401356

401357

YeniGine
08-05-2013, 23:35
Sevgili Fatoş Hanım; maşallah gülleriniz nekadar güzel olmuşlar. İmrendim açıkçası, ellerinize gönlünüze sağlık. Kolay gelsin.

Fatoş
08-05-2013, 23:43
Teşekkür ederim, sevgili Yenigine:)

401375

YeniGine
08-05-2013, 23:50
Ben teşekkür ediyorum; gülüm çok mu çok güzel Sevgili Fatoş Hanım, sağolun.

milaca2010
09-05-2013, 02:07
Clematislerle gelen sevgilere çok teşekkürler Fatoş hanım'cım.
Dostlukla kalın...

Sevgi Durul
09-05-2013, 07:44
Sevgili arkadaşım, yine her zaman ki gibi her şey çok güzel. Gönlünün güzelliği çiçeklerine yansımış.:)

Arkadaşlara gönderdiğin çiçekler de çok şık olmuş. Bana da kaldı mı?;)

Sevgiyle kal...

tturt
09-05-2013, 08:54
Sayın Fatoş,

Bahçeniz çok keyifli. Biraz geçte olsa güzel bahçenizin aldığı güzel ödül için sizi tebrik ediyorum. Sağlık içinde bahçenizin güzelliklerini yaşamanızı temenni ediyorum.

Fatoş
09-05-2013, 18:09
Sevgili arkadaşım, yine her zaman ki gibi her şey çok güzel. Gönlünün güzelliği çiçeklerine yansımış.:)

Arkadaşlara gönderdiğin çiçekler de çok şık olmuş. Bana da kaldı mı?;)

Sevgiyle kal...

Sevgi'ciğim hiç kalmaz mı yeter ki sen iste arkadaşım:)

Sevgilerimle.

401728

401729

401730

Bazı fotoğraflar nedense yan çıkıyor :o

Fatoş
09-05-2013, 18:32
Sayın Fatoş,

Bahçeniz çok keyifli. Biraz geçte olsa güzel bahçenizin aldığı güzel ödül için sizi tebrik ediyorum. Sağlık içinde bahçenizin güzelliklerini yaşamanızı temenni ediyorum.

Çok teşekkür ederim. Ben de sizin bahçenizin hayranlarındanım. Sevgili Ege'ye eşinize, size sevgi ve selamlarımla.

401732

h_dogan
09-05-2013, 19:55
1653-2 nolu gül müthişmiş. Elinize sağlık.

Fatoş
09-05-2013, 20:49
Teşekkür ederim. O gülü dört gün önce kuzenim getirdi.:) Benim bahçeden aylar önce beyaz gülümden çelik almıştı beyazlarla birlikte iki gül fidesi bu renk açmış bir tanesini bana getirip bunlarda nereden çıktı diye sorunca bahçede daha önce arkadaşımın saksıya çelikleyip getirdiği iki saksımı da yanlışlıkla almış olduğunu anladım tabii gelince de bende geri vermedim hala saksı da biraz büyüsün bahçeye geçireceğim. Bana da çok değişik geldi.

401794

aheste
09-05-2013, 21:21
Sevgili Fatoş hanım, bahçenizin hayranıyım hepsi çok güzel hepsi çok bakımlı maşallah ellerinize sağlık, çok huzur verici, sağlıkla mutlulukla tadını çıkarın.
Son eklediğiniz çiçeğin ismi nedir acaba, çok şeker bişeymiş. Sevgiler.

Fatoş
09-05-2013, 22:49
Sevgili Aheste , güzel dileklerin için teşekkür ederim:)
Sorduğun bitki çok yıllık suyu güneşi seviyor adı diasca . Kışın dışarıda kalabiliyor, çoğunlukla da çiçekli. Sevgiler.

YeniGine
09-05-2013, 23:54
Maşallah maşallah; Fatoş Hanım hem size, hem bahçenize, hem bitkilerinize, hem gönlünüze maşallah. Herşey gönlünüzce inşallah.

Fatoş
10-05-2013, 07:22
Sevgili Yenigine çok teşekkür ederim:)

402117

h_dogan
10-05-2013, 12:32
Fotoğrafları yüklerken seçtiğiniz fotoğrafa sağ tıklayın "saat yönünde döndür"e tıklarsanız normal şekilde yüklemiş olursunuz.
Kolay gelsin.

Fatoş
10-05-2013, 23:31
Cep telefonundan yüklüyorum , bu telefonun bazı özelliklerini hala çözemedim :o

YeniGine
11-05-2013, 00:07
Sevgili Fatoş Hanım, teknoloji bizleri aştı gidiyor, çözebilene aşk olsun. Yüklemeniz gereken fotoğrafı yüklemeden önce telefonda düz hale getirmeniz gerekiyor. Kolay gelsin.

Fatoş
12-05-2013, 01:03
Telefonda düzgün görünüyor aktarınca bazıları çıkıyor .

403111

403112

403113

403114

403115

Clematislerin çiçekleri büyük olmaya ve artmaya başladı.

YeniGine
12-05-2013, 01:15
Sevgili Fatoş Hanım, ne yapalım canınız sağolsun... Clematisleriniz gerçekten çok güzel görünüyorlar, maşallah onlara...

cemo
12-05-2013, 23:40
Sağa da dönse, sola da dönse süper güzellikler. Ben hala çevirtemiyorum foto.ları..kendim çevriliyorum:)) O bile yüzel yan yatıp bakıyorum:))

h_dogan
13-05-2013, 07:16
Clematisleriniz süper görünüyor ellerinize sağlık. Sanki sülükler de çiçeklerin tadını beğenmiş. ;)

Fatoş
14-05-2013, 13:23
Sevgili Fatoş Hanım, ne yapalım canınız sağolsun... Clematisleriniz gerçekten çok güzel görünüyorlar, maşallah onlara...

Teşekkürler Yenigineciğim. :)

404202

Fatoş
14-05-2013, 13:39
Sağa da dönse, sola da dönse süper güzellikler. Ben hala çevirtemiyorum foto.ları..kendim çevriliyorum:)) O bile yüzel yan yatıp bakıyorum:))

Sevgili Cemo, ben bu teknolojiyle aram hiç iyi değil 8aylık torun benden daha iyi kullanır herhalde :)

404212

Fatoş
14-05-2013, 13:51
Clematisleriniz süper görünüyor ellerinize sağlık. Sanki sülükler de çiçeklerin tadını beğenmiş. ;)

Teşekkürler:);) sadece onlar mı 5 minik kedi yavrusu
Birde tatlı cadım var çiçeklerimle ilgilenen:p

404223

404224

404225

404226

Sutera ve latinime bir haller oldu evrim geçirmiş gibiler:rolleyes:

SUDEM
25-06-2013, 07:46
büyülendim .... tebrikler..