PDA

View Full Version : Satı Uğurtan / Bahçe

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

berrinb
16-01-2012, 00:06
Sevgili Satı, köpeğinizin rahatsızlığına üzüldüm..geçmiş olsun...İşte ,bu havyanlarımız böyle rahatsızlıklarında bizi çok üzüyorlar...İnsan rahatsızlığına da benzemiyor...dilleri yok zor anlaşılıyor...Bende kedimi kaybettiğimde günlerce unutamadım...tanrı korusun...

tavuk kemiğini kedi ve köpeklere verilmemesini veterinerden duymuştum...Bağırsaklarını deliyormuş...Neyse çabuk atlatmışsınız...tanrı bir daha göstermesin...selam ve sevgiler..:)

alcen
16-01-2012, 00:17
Çok şükür kötü şeyler olmadan düzeldi,armuda nazar değdi satı o cok tatlı bir armut.
Maşşllah allah nazardan saklasın,kendine iyi bak kucak dolusu sevgiler.

Kibrisdoga
16-01-2012, 01:14
Sevgili Satı hanım, bahçeniz çok güzel. Tüm çiçekler, kaktüsler birbirinden zarif. Benimde sizinkine benzetmeye çalıştığım bir bahçem var, el emeği göz nuru :) meyve ağaçlarnızı göremedim? :)))

sevim.K
16-01-2012, 03:41
Satıcım geçmiş olsun. İyileşiyor olması güzel armutun. Bundan sonra daha dikkatlı olursunuz kemik konusunda veterinerden aldığınız bilgi doğrultusunda. Bu da bir tecrübedir, karşılaştığımız yeni durumlarla bilmediklerimizi öğreniyoruz zaman içinde.

Armuta ve size tekrar geçmiş olsun sevgili satı.

barışgül
16-01-2012, 04:20
bahçeniz çok güzel elinize sağlık özellikle kektüsleri çok beğendim.

Cumhur Tonba
16-01-2012, 09:25
Satı Hanım,
Kemikleri çekiç, keser vs. bir aletle kırıp vermek bir çözüm olabilir. Geçmiş olsun. Selamlar, sevgiler.

sevim4
16-01-2012, 10:33
Sevgili satı hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

Manolya_
16-01-2012, 11:25
Sevgili Satı'cıgım
Yeni ögrendim. Size ve Armuta geçmişler olsun:(
Neyseki iyileşti haberini de yazmışsınız içim ferahladı.
Tavuk kemiği çok tehlikeli evet. Aman amannn dikkat.
Birdaha böyle bir üzüntü yaşamamanız dileklerimle.
Selam ve sevgiler

nurcanaybay
16-01-2012, 12:35
Geçmiş olsun Satı hanım.Nasıl can sıkıcı bir durum olduğunu tahmin ediyorum.Birlikte yaşadıkça öğreniyoruz.Kendini çabuk toparlar ,üzülmeyin.

Sevgiler

Satı Uğurtan
16-01-2012, 13:38
Sevgili Satı, köpeğinizin rahatsızlığına üzüldüm..geçmiş olsun...İşte ,bu havyanlarımız böyle rahatsızlıklarında bizi çok üzüyorlar...İnsan rahatsızlığına da benzemiyor...dilleri yok zor anlaşılıyor...Bende kedimi kaybettiğimde günlerce unutamadım...tanrı korusun...

tavuk kemiğini kedi ve köpeklere verilmemesini veterinerden duymuştum...Bağırsaklarını deliyormuş...Neyse çabuk atlatmışsınız...tanrı bir daha göstermesin...selam ve sevgiler..:)

Sevgili berrin hanım, çok teşekkürler,inanın üzüntüden bir haftadır eşimle ne yedik ne içtik onun başında bekledik çok şükür iyi artık, ben kaybetmeyi aklıma bile getiremiyorum çok kötü oluyorumumarım daha böyle üzücü olaylar yaşamazsınız sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan
16-01-2012, 13:45
Alcenciğim evet kesin bizim nazarımız değdi çok şükür atlattık.

Sevgili Kıbrısdoğa, çok teşekkürler, umarım daha güzeli olur bahçeniz, meyve ağaçlarım var fakat bahçe daha dört yıllık olduğu için, ağaçlarda çok küçük yeni meyve vermeye başladılar, bu yaz sanıyorum meyvesi artar sevgiler.

Sevgili sevimk, aslında hep dikkat ediyorduk fakat armut öyle yaramazki gözle kaş arasında hallediyor, çok teşekkür ederim sevgiler saygılar.

Sevgili barışgülü çok teşekkürler.

Satı Uğurtan
16-01-2012, 13:54
Cumhur bey hoş geldiniz nasılsınız?
Kemiğe ihtiyacı yok zaten tüm vitaminleri mamaları reçeteyle alındığı için kemiği yemesede olur fakat armuta anlat bunu:)
Deli gibi kemik istiyor hazır kemiklerden alıyorum onu en geç bir saatte halledip tekrar istiyor, ağzına kemik aldıysa yanına yaklaşmak mümkün değil, çok şükür ucuz atlattık, ameliyat bile geçirebilirdi.

Sevgili Sevim4, çok iyi çok sağol arkadaşım.

Manolyacığım canım, ne kadar dikkat etsende gözle kaş arasında bulup yiyor o kadar dikkat ettiğimiz halde sağol arkadaşım teşekkürler.

Sevgili nurcan, nasıl üzüldüğümüzü tahmin edersin, iki gece sabaha kadar o kustu ben başında ağladım, ablaları burda değildi onlara bile söyleyemedim çok üzücü bir olay umarım daha yaşamayız sevgiler.

nevsune
16-01-2012, 15:35
Ah canım çok geçmişler olsun. Nasıl üzüldüğünü, ağladığını tahmin edebiliyorum. Pek zor oluyor böyle durumlar gerçekten. İyi de ne yapsın onun doğasında var kemik yemek. Bir biçimde bir çözüm bulunacak artık.

Satıcım senin Sapanca'ya getirdiğin sedum sieboldii 5 tane yavru yaptı. Minicik minicik bekleşiyorlar baharın gelmesini. O tek bir dal bile harika çiçekler açmıştı çok mutlu olmuştum. Bakalım bu sonbahar ne göreceğim. Tekrar teşekkür ederim:)

Periş
17-01-2012, 18:43
Sevgili Satı hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. Sevgiler...

Satı Uğurtan
18-01-2012, 23:02
Sevgili Nevsune, çok teşekkürler tahmin ediyorsunuz inan bana günlerdir yeni yeni kendimize geldik, evet engellemek mümkün değil sokağa çıktığı an aklı kemik aramakta:)
sedum sieboldini sağlıkla büyüt bir kaç yıl sonra saksılara sığmayacak, senin getirdiğin güzellerde büyümeye çalışıyor sevgiler.

Sevgili Periş, çok çok teşekkürler sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan
18-01-2012, 23:06
Kızımın hastalıktan sonraki hali, canavar gibi serum ve iğnelerden sonra.

Manolya_
18-01-2012, 23:11
Sevgili Satı'cığım,
Çok sevindim inan bu şirin armutun iyileştiğine. Maşallah çok mutlu görünüyor.
Birdaha böyle bir şanssız olay yaşamamanı diliyorum.
Resimlerini paylaşman iyi oldu özlemiştim zaten.
Karda koşturup oynamaya bıyılıyor değil mi.
Selam ve sevgilerimle

alcen
18-01-2012, 23:37
Satıcım, armut maşşallah iyi görünüyor gözün aydın canım.
Karda oynamaya bayılıyorlar, keşke yanımda olsada biraz mıncıklasam
sen neler yapıyorsun.Bizde kar altında kaldık, inşallah bahçeler fazla hasar görmez.
Sağlıcakla kal canım....

Satı Uğurtan
19-01-2012, 22:55
Sevgili manolya, eğer oynasak sabaha kadar oynayacaktı, fakat tam serumlarının bittiği gündü bir saat kadar oynattık korktuk, tekrar hasta olur diye bir görseydiniz inanın çocukların içinde resmen çocuklar kadar mutlu koşuşturuyordu, komşular karla oynarken fotoğraf çekmişler armut her fotoğrafta var:)

alcenciğim evet bayılıyor karda oynamaya:)
Umarım bahçeler zarar görmez, fakat benim melisanın yaprakları hepsi üşümüş umarım kendisi donmaz, burasıda resmen kar altında kaldıinşallah ufak hasarlarla atlatırız donu.

ciceksever70
20-01-2012, 07:39
Sati hanim uzun zamandir foruma bir ugrayip kaciyorum evdeki isler rahat vermiyor. Basiniza gelenlere cok üzüldüm gecmis olsun. Size kar oldukca yogun gelmis bu kis bizde henüz bahar var. Gündüz 6-7 dereceyi buluyor, bu ay icin anormal bir sicaklik.

Satı Uğurtan
20-01-2012, 11:06
Sati hanim uzun zamandir foruma bir ugrayip kaciyorum evdeki isler rahat vermiyor. Basiniza gelenlere cok üzüldüm gecmis olsun. Size kar oldukca yogun gelmis bu kis bizde henüz bahar var. Gündüz 6-7 dereceyi buluyor, bu ay icin anormal bir sicaklik.

Sevgili çiçeksever70, çok teşekkürler çok sağolun, yılda bir defa 20santim kadar bir kar yağıyor izmite o, onuda bu yılki hakkımızı görmüş olduk:)
İnanın sizi kutluyorum maşallah diyeyim küçük bebeğin varken, bu kadar girmeniz bile başarı sevgiler bebişleri öpüyorum:)

canannuman
20-01-2012, 12:08
Kokusu inanılmaz.

Yeni inceliyorum bahçenizi ilk sayfalardayım bu çok güzel Maaşallah.

Satı Uğurtan
21-01-2012, 14:14
Sevgili canannuman, hoş geldiniz çok teşekkürler sevgiler.

fatma sunay
22-01-2012, 18:14
Satı'cığım ucuz atlatmışsınız. Allahtan çabuk toparlamış baksana kardaki hallerine tüm şirinliğini ortaya koymuş.
Ailenin bir ferdi gibi onlarda sevildiğini bilince sadık dost olarak kalıyorlar.

Satı Uğurtan
23-01-2012, 01:31
Evet fatma hanım ucuz atlattık kızım serumlarda çok korktu fakat çabuk iyileşti, çok şükür sevgiler teşekkürler.

kamelyavadisi
26-01-2012, 07:08
Sayfanızı gezdim. Farklı güzellikleri bizlerle paylaştın. Teşekkür ederim.

mandalinci
26-01-2012, 18:12
Geçmiş olsun Armut'a , bu da bize ders olsun, köpeklerimize tavuk kemiği vermeyelim.

Satı Uğurtan
27-01-2012, 02:17
Sayın kamelyavadisi, bahçeme hoş geldiniz çok çok teşekkürler saygılar.

Sevgili mandalinci, çok teşekkürler bana çok büyük ders oldu, bahçemde uzun uzun anlatmamın en büyük nedeni buydu aslında, herkes okusun diye sevgiler.

Doğayla Barış
27-01-2012, 05:18
Güzel gönüllü insanlara doğa nasıl da cömert davranıyor, orkideler bonus:)
Sevgili satı hanım güzellikler arasında dolaşırken kaya bahçesine atladım bir daha çıkamadım ;) kaldığım yerden tekrar devam edeceğim.
Bu arada armut ve size geçmiş olsun. Şirin şey içim sızladı yazılanları okurken. Anne çiçeğiniz beni çok duygulandırdı. Sabah uyandığınızda bir çok çiçeği yerinde bulamazsanız şaşırmayın lütfen :dilli: Aslında bahçenizin tamamını kucaklayıp alasım geldi taşıyamadım. :(
Ben henüz yolun başındayım, bahçemi oluştururken size sık sık uğrayacağım , sevgiler.

Satı Uğurtan
27-01-2012, 13:36
Güzel gönüllü insanlara doğa nasıl da cömert davranıyor, orkideler bonus:)
Sevgili satı hanım güzellikler arasında dolaşırken kaya bahçesine atladım bir daha çıkamadım ;) kaldığım yerden tekrar devam edeceğim.
Bu arada armut ve size geçmiş olsun. Şirin şey içim sızladı yazılanları okurken. Anne çiçeğiniz beni çok duygulandırdı. Sabah uyandığınızda bir çok çiçeği yerinde bulamazsanız şaşırmayın lütfen :dilli: Aslında bahçenizin tamamını kucaklayıp alasım geldi taşıyamadım. :(
Ben henüz yolun başındayım, bahçemi oluştururken size sık sık uğrayacağım , sevgiler.
Sevgili Doğayla Barış, çok teşekkürler bahçeme hoş geldiniz,armutla ilgili aslında sizleri üzmek istemezdim fakat benim düştüğüm hataya kimse düşmesin diye en ince ayrıntısına kadar yazdım, kızımın eziyetini sizlerin oğlu ve kızı çekmesin diye uzun uzun anlattım.
Anne çiçeği, evet ona baktığımda veya elimle okşadığımda annemi hissediyor gibi oluyorum yirmi beş, otuz yıllık bir çiçek.
Bahçemi tam gezin nelerden isterseniz liste yapın, kurutmadığım elimde olan ne varsa göndermeye hazırım, istediğiniz zaman uğrayın memnun olurum sevgiler saygılar.

Yücel Canpolat
01-03-2012, 20:15
arkadaşlar Satı abla yarışmada bizi zeytin ağacıyla vurabilir haberiniz olsun:)

Satı Uğurtan
02-03-2012, 00:10
arkadaşlar Satı abla yarışmada bizi zeytin ağacıyla vurabilir haberiniz olsun:)
Sevgili Yücel ben kendimi yarışma dışı ilan ettim, zaten bahçemde sizlerinki gibi tarihi eserlerim, arabalarım beşiklerim olmadığı gibi:D ağaç ve bitkileriminde çoğu bu karda kışta dondu:(
Zeytin ağacımda zaten bahçede kaybolmuş:)
Sizlere başarılar diliyorum:)

Yücel Canpolat
02-03-2012, 00:16
hiç birşey olmaz abla bak göreceksin bir aya kalmaz bahçelerimiz umduğumuzdan çok güzel olacak :)

alcen
02-03-2012, 00:17
Ahh satı aslında bizide yarışacak bir ot bile kalmadı, çiçekten geçtik. bu bahçe yarışması
eskici değil,onun için canını sıkma bu yarış laf aramızda yücelde..

Satı Uğurtan
02-03-2012, 00:32
Hiç beni kandırmayın ben yokum:D
sizlere başarılar sevgili Yücel ve alcen:)

Yücel Canpolat
02-03-2012, 00:34
Hiç beni kandırmayın ben yokum:D
sizlere başarılar sevgili Yücel ve alcen:)

sen siz hiç olmaz satı abla bunu bil:)

Satı Uğurtan
02-03-2012, 00:52
sen siz hiç olmaz satı abla bunu bil:)
Sevgili Yücel, bakalım bir yazı görelimde neler dondu neler kaldı:D
Ayrıca tarihi eserlerim beşiğim ve at arabam olmazsa kesinlikle katılmam yarışa:D

Güzin Çakar
02-03-2012, 07:06
Sevgili Satı Uğurtan, kış aylarında bahçelerin tadı olmuyor diye bir süredir bahçenize gelmiyordum. Armut'un başına gelenlerden de şimdi haberim oldu. İyileştiğine çok sevindim. Geçmiş olsun. Sağlık olmayınca hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Bütün ailenize sağlıklı günler dilerim. Sevgilerimle...

Satı Uğurtan
02-03-2012, 13:19
Sevgili Satı Uğurtan, kış aylarında bahçelerin tadı olmuyor diye bir süredir bahçenize gelmiyordum. Armut'un başına gelenlerden de şimdi haberim oldu. İyileştiğine çok sevindim. Geçmiş olsun. Sağlık olmayınca hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Bütün ailenize sağlıklı günler dilerim. Sevgilerimle...
Sevgili gçakar, temennilerinize çok teşekkür ederim çok sağolun.
Bahçelerde uçuşan kelebekler kuşlar böcekler, yerlerde papatyalar, çimler çiçekler olmayınca, birde üstüne soğuk olunca, inan hiç tadı yok çok haklısın:)
Yazın bahçelerin en şen olduğu dönemde beklerim, sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan
03-03-2012, 15:23
Ablam, sen ne dersen o , bunu bilesin. Ben arkanda, sağında, solunda her zaman yanındayım. Çok öptüm.
Sevgili jineop, güzel kardeşim seni çok seviyorum, çok teşekkürler sen nerde olursan ben hep senin yanında olacağım biliyorsun, sevgiler bende seni öpüyorum.
Bu ara biraz kafam dalgın, heyecan sevinç gurur üzüntü özlem tüm duyguları aynı anda yaşıyorum, biliyorsun Deryamın Amasraya baba memleketine ataması oldu, onun telaşı içindeyiz yarın gidiyor, allah herkese nasip etsin, kızımada hayırlı uğurlu olsun hepinizi öpüyorum.

alcen
03-03-2012, 15:34
Güzel arkadaşım,deryaya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.
Baba memleketi olmasıda ayrı güzel....

günebakan
03-03-2012, 17:05
Satı'cığım derya'ya çok sevindim Allah haklarında herşeyin hayırlısını versin:)

Satı Uğurtan
04-03-2012, 01:42
Sevgili alcen ve günebakan çok çok teşekkür ederim, darısı sizin çocuklara,
evet alcen baba memleketi olması farklı bir heyecan yarattı.

nariçi
28-04-2012, 21:05
Merhabaaa evet burada da eskisi gibi sık gözükmüyorsunuz anlaşılan ama artık bahar geldi, bahçeden çıkmayacağınızı düşünüyorum. :)

Sevgi Durul
21-05-2012, 21:51
Sevgili Satı Hanım, biz geldik. Bende ikinci senesini dolduracak, ilk açışı. Solanum rantonetti soğuklara dayanamadı ama dulcamara çok dayanıklıymış. Bu güzel bitki için, bir kez de buradan teşekkür ediyorum, arkadaşım. Sevgiyle...

298715

Eee hadi ama, sizin bahçenizin baharını göremeyecek miyiz?;)

Adalet Yağcı
21-05-2012, 22:17
Dünya tatlısı sevgili Satı hanım;
Dilerim iyisinizdir.

Sevgili Durul sayfayı güncellemiş sağ olsun.

Telaş bitmiştir, Derya kızımız yerine alışmıştır sizin de içiniz rahatlamıştır artık.
Baharın güzellikleri bitmeden bahçenizi açın bize.
Sevgiler.

Satı Uğurtan
21-05-2012, 23:12
Sayın Nariçi, sevgili Sdurul ve sevgili Adalet hanım, güzel temenni ve ilgileriniz için çok çok teşekkür ederim, Deryanın ataması taşınma, yerleşme ayrıca bizde uzun süre alışma döneminde yanında kalınca, bahçe ve siz güzel dostlardan uzak kaldım, artık evimdeyim ve sizlerleyim her şey yolunda:)
Bahçemden güzellikler sunmaya devam.

Satı Uğurtan
21-05-2012, 23:21
Bahçemin güzelliklerinden clematis ve diğerleri.

Satı Uğurtan
21-05-2012, 23:30
Gece mumu, haseki küpem ve diğerleri.

Satı Uğurtan
21-05-2012, 23:41
Katır tırnağı, fare kulağı, fil bahri, sevgili Yücelin hediyesi mavi ladin.

ciceksever70
22-05-2012, 08:41
Hosgeldin Sati abla, zincirin bir halkasi daha tamamlanmis oldu böylece. Cok sevindim. Bahcen yine her zamanki gibi cok renkli ve neseli. Senin bahcendeki (aynen bende de olan) deli kizin ceyizi halini cok seviyorum. Bütün sevdigimiz bitkiler etrafimizda olsun istiyoruz artik ben de oturdugumuz cardagin etrafinda nereleri kazacagimi sasirdim hepsini görecegim, koklayacagim diye. Yakinda betonlari desmeye baslayacagim galiba. Sevgiler.

Satı Uğurtan
24-05-2012, 13:37
Sevgili çiçeksever70, teşekkürler bahçem biraz bana benziyor küçük fakat tüm güzellikleri ve sevgileri içine alacak kadar büyük tüm canlılar içine sığabiliyor sevgiler.

Orhan Özbilgiç
24-05-2012, 14:36
Rengarenk bir bahçe. Ben de böyle bahçeleri seviyorum.
Bu sene clematislerimin sayısını yediye çıkardım. Ama hiç mavi tonda olanı yok. Gelecek bahara kesinlikle birde mavi çiçeklisini alacağım. Ne kadar güzel öyle.

Mavi ladini çok seviyorum. Ama büyükleri çok pahalıydı. Alamadım. Küçüklerin büyümesini görmek içinde yaşım çok ileri. :D O nedenle sizlerde bu güzeliği görmekle yetiniyorum.

Herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim.

Satı Uğurtan
25-05-2012, 00:15
Rengarenk bir bahçe. Ben de böyle bahçeleri seviyorum.
Bu sene clematislerimin sayısını yediye çıkardım. Ama hiç mavi tonda olanı yok. Gelecek bahara kesinlikle birde mavi çiçeklisini alacağım. Ne kadar güzel öyle.

Mavi ladini çok seviyorum. Ama büyükleri çok pahalıydı. Alamadım. Küçüklerin büyümesini görmek içinde yaşım çok ileri. :D O nedenle sizlerde bu güzeliği görmekle yetiniyorum.

Herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim.
Sayın Orhan abim, sizi bahçemde görmek çok güzel, sizin ömrünüz daha binlerce clematise yeter:D ayrıca siz isteyin mavi clematisi kökünden söküp size göndereyim sevgiler saygılar.

Orhan Özbilgiç
25-05-2012, 04:53
Sayın Orhan abim.......ayrıca siz isteyin mavi clematisi kökünden söküp size göndereyim sevgiler saygılar.

Çok teşekkür ederim.
İnanıyorum. Siz kimseleri kıramaz ve sökersiniz. Ama işte ben, o zaman mutlu olamam.
Çünkü; Benim istediğim birçok bitkiyi bulma şansım çoğu arkadaşımızdan fazla. İstanbul'da olmanın böyle bir avantajı var.

jineop
25-05-2012, 06:52
Ablam, bahçen çoşmuş. En sevdiğim türler bunlar. Clematis multiblue çok seviyorum. 3 kere etiketi multiblue olan clematis The president çıktı. Multiblue konusunda çok kısmetsizim. Artık vazgeçtim. Sizinkilere bakıp mutlu oluyorum.
Çok öptüm. Selamlar.

Satı Uğurtan
25-05-2012, 11:06
Sevgili Orhan abim, iltifat ediyorsunuz, kimseyi kıramama konusunda kendinizi anlatıyorsunuz gibi geldi bana:D clematisleri bana güngör köklendirmişti söyleriz yine köklendirir bizimi kıracak. eşinize ve size sevgiler saygılar.

Sevgili jineop, güngör köklendirme konusunda usta söyleyelim bize tekrar köklendirsin:D sevgiler bende öpüyorum.

Satı Uğurtan
31-05-2012, 20:17
Bahçeden son güzellikler, sarının sakinliği:D

Satı Uğurtan
31-05-2012, 20:23
Sarmaşık güller yasemin ve clematis.

Satı Uğurtan
31-05-2012, 20:30
Yonca çeşitlerim, abutilon um, ayrıca içinde iki kök nilüferim olan, minyatür süs havuzum:)

günebakan
31-05-2012, 20:38
Satı'cığım hoşgeldin güzelliklerle geldin bahçendeki herşey harika görünüyor:)

ciceksever70
31-05-2012, 20:58
Sati abla anlasiliyor ki sen ortada yokken de bos durmamis calismissin. Sonuc ortada...

Satı Uğurtan
31-05-2012, 21:07
Sevgili günebakan, çok teşekkürler çok sağol,daha güzelleri senin olsun sevgiler:)

Sevgili Çiçeksever70, bir aydan fazla zaman bahçemde olmayınca çok kötü durumdaydı, gelince geceyi gündüze katıp çalıştım siz güzel dostlara bahçemin güzelliklerini sergilemek için, başardıysam ne mutlu bana sevgiler.

Vildan Sönmez
31-05-2012, 22:12
Satı Hanım'cım bahçen zirve yapmış. Çok güzel, bayıldım kısacası...

Adalet Yağcı
31-05-2012, 22:28
Bu ne güzellik böyle Satı'cığım, sarılara bayıldım.
Bence hiç de sakin değiller, güzelliklerini bağırıyorlar adeta :)
Clematisler çok güzel olmuşlar, güller ve diğerleri.

Minyatür havuzu çok beğendim, süs havuzu konusunda cemo ve alcen aklıma giriyor, ah bir karar verebilsem.
Aslında karar vermek için geç kaldım, hemen bir mavi leğen alıp alıştırma yapabilirim ama.

Leğenin derinliği nilüferlerin gelişmesine yetiyor mu?

Satı Uğurtan
31-05-2012, 23:25
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkür ederim, epeydir Deryanın yanındaydık armut bahçeyi az ezince, bitkiler canlanıp serpilmiş ayrıca bitkilerin dikilmesinin üstünden yıllar geçincede gelişip gürleşiyor sevgiler.

Adalet ablacığım çok teşekkürler, çiçeklerde sarı benim favori rengimdir çok severim.
Çarşamba günü sevgili Yücel gelmişti, nilüferimi küçük bir kapta görünce bana acıyıp inan bir sepetin sapını çıkarıp havuz yaptı, yüksekliği konusunda bilgim yok ama nilüferleri içine yerleştirdi çokta sevdim, bence leğen yeterli gelir sanıyorum sevgiler.

jineop
01-06-2012, 12:52
Minik havuz pek güzel olmuş. Siyah battal boy çok kalın çöp torbalarından bir tanesini kesip, içine doğru örtersen, kenarlardan sarkıtıp, sarkıttığı uçları üstünede taşları tekrar dizersen ablam görüntü çok değişir. ;)

Satı Uğurtan
01-06-2012, 12:57
Jineopcuğum çok teşekkürler, fikrini hemen uygulayacağım, aslında bu havuz aceleye geldi, evde ancak bunu bulabildik sevgili Yücelle sevgiler:)

ilksenozturk
04-06-2012, 14:07
havuzda yüksek potansiyel var :) oval olduğu için çok güzel kullanabilirsiniz

bir ucu alçak kullanıp, geniş alanlarını karşılıklı olarak orta boy çiçekler ile donatıp, diğer ucunu da yüksek bitkiler ile kompozisyon canlandı gözümde şimdi.

kenarlarına bir köşeye yer minesi gibi alçak ama bol çiçekli ve sarkıcıları dikebilirsiniz veya küçük yapraklı hederalar, kışa da dayanırlar. hem havuzun içine sarksın, hem de dışına, kenarları da kapatsın. tabi gürleşmeleri zaman aldığı için ya sık dikim olmalı, ya da bodrum kayaları ile beraber kullanılmalı

diğer uç kesime de iki kademede daha boylu bitkiler. hani şu saz görünümlü saklım saçak olanlar var ya, Sciprus gibi, Acorus gramineus gibi onları kullanabilirsiniz kışa dayanıklıllarmış.
arkalarında kuvvetli fon oluşturabilmek için şimşir olabilir ve bu aradaki her boşluğa kolay yetişen mevsimlik çiçekler. maksat toprak görünmesin. mesela öbek halinde getiştirebileceğiniz farklı renkteki bodrum papatyaları... sarkanı, açanı, coşanı bir arada

pardooon, pardon. kaptırmış, kendi hayallerimi anlatmışım :(

Satı Uğurtan
04-06-2012, 21:17
Sevgili İlksenöztürk,o kadar güzel anlatmışsınızki bir havuz kenarı nasıl güzelleşir ağzım açık bir çırpıda okudum:)
Okudum okumasınada, benimki resmen minyatür bir havuz o dedğiniz bitkileri kenarlarına dikersem, bir süre sonra havuz arada kaybolur, daha büyük bir havuza kavuşursam, yazdıklarınızı mutlaka değerlendireceğim, çok teşekkürler saygılar sevgiler.

Satı Uğurtan
04-06-2012, 23:16
Şeftali ve nektarım bu yıl beni mutlu ettiler üstleri meyve dolu..

Satı Uğurtan
04-06-2012, 23:22
Amaryllis ve diğer güzellikler.

alcen
04-06-2012, 23:49
Yine süper arkadaşım,şevtaliler ne zaman oluyor...
Maşşallah...

Satı Uğurtan
04-06-2012, 23:52
Tam olarak ne zaman kızarır bilmem fakat, kızarırsa orduya yeter vallahi, dallar meyveden kırılıyor:D

Birol
05-06-2012, 14:22
Bende sağdan soldan şeftali arıyorum benimkiler yetmiyecek diye, ama gerek kalmadı arkadaşımda bolca varmış :D:D
Satı hanım, şimdiden afiyet olsun seyreltme yapmasanızda çok güzel görünüyor şeftalileriniz.sağlıcaklakalın.

Satı Uğurtan
05-06-2012, 23:30
Birol bey, çok teşekkürler hepsi sizin kasalara doldurur götürürsünüz:)
Şaka bir yana bu yıl resmen meyvenin çokluğundan dallar kırılıyor, geçen yıl hiç yoktu ondan önceki yıl bir taneydi bu yıl oldukça çok nektar ve şeftalide.

Satı Uğurtan
07-06-2012, 21:48
Dayanamayıp bu gün çektiğim bir kaç bitkimi sizlerle paylaşayım.
Zıpçıktı, solanum dulcamara çiçeği ham meyvesi ve olgun meyvesi aynı anda üstünde oluşan bir bitki.

alcen
07-06-2012, 21:51
Sevgili satı,
klematisinin rengi çok hoş,maşşallah mavilide çok güzel güle güle büyüt canım.......

Satı Uğurtan
07-06-2012, 21:57
Sevgili satı,
klematisinin rengi çok hoş,maşşallah mavilide çok güzel güle güle büyüt canım.......

Çok teşekkürler güzel arkadaşım benim:)

Adalet Yağcı
07-06-2012, 22:07
Sevgili Satı'cığım, bereketli bir yaz başlıyor bahçenizde.
Son fotoğraftaki clematisin rengine ben de bayıldım.

Satı Uğurtan
08-06-2012, 23:18
Adalet ablacığım, çok teşekkürler evet kışın kayıplarım çok olmasına rağmen, kalan ağaç ve bitkiler coşmuş durumda, ablacığım sana köklendirmeye çalışayım fakat kaç yıldır uğraşıyorum clematis köklendiremedim sevgiler.

cemo
08-06-2012, 23:49
Varya, en cok meyveleri kıskandım ben:))

Çiçeklerin hakkını yemiyeyim ama. Bu kadar ihmal ettin, yine de senin için coşmuş herbiri.
Eeee seveni biliyor onlar:))

Satı Uğurtan
09-06-2012, 00:49
Varya, en cok meyveleri kıskandım ben:))

Çiçeklerin hakkını yemiyeyim ama. Bu kadar ihmal ettin, yine de senin için coşmuş herbiri.
Eeee seveni biliyor onlar:))

İhmal ettin derken sebebi vardı, armut bebekti onunla ilgilenmek ona gerekli eğitimi vermek gerekiyordu, bu yılda Deryanın atama, taşınma döneminde biraz ihmal ettim, fakat onlarla konuştum,benim işlerim var yoksa sizi ihmal etmem, ben sizi çok seviyorum dedim, beni anlayıp coştular:):D

Satı Uğurtan
12-06-2012, 00:42
Karides çiçeği sardunya ve Acanthus mollis(Ayı pençesi)

Satı Uğurtan
12-06-2012, 00:49
Gaura, yaprak güzeli, Sayın Zeki beyin toplantı hediyesi, Penstemon burgundy.

Satı Uğurtan
12-06-2012, 01:09
Bahçemde kendiliğinden çıkıp bahçemi şenlendiren isimlerini bilmediğim güzellikler.
1-Aklar otu 2-Physallis alkekengi.

zbk74
12-06-2012, 01:30
maşallah ellerinize sağlık abla.. 2048 deki en son fotodaki pembe çiçekli çalı **** ağacın ismini öğrenebilirmiyim?teşekkürler

alcen
12-06-2012, 11:02
Satıcım,bahçende baharda olamadın ama,çiçeklerin sana sevgilerini nasıl göstermiş o minik bahçeye neler,neler sığdırmışşın hepsi çok güzel olmuş.
Aslan pençesi çok güzel bir bitki,bak senin sayende bir bitki ismi daha öğrendim, ellerine sağlık sağlıkla, mutlu otur bahçende canım......

jineop
12-06-2012, 11:48
Gaura, yaprak güzeli, Sayın Zeki beyin toplantı hediyesi bitkisi.

Zeki Beyin hediyesi çok güzel bir penstemon ablam. Kendiliğinden yetişen ilk bitkin aklarotu. Keyifle büyüt hepsini. Çok öptüm.

jineop
12-06-2012, 11:56
Ha aslan pençesi ha ayı pençesi ama doğrusunu yazalım. Acanthus mollis, ayı pençesi. Eğer merak ediyorsanız bir de aslan dişi otu var, Leontodon tuberosus.:D

ciceksever70
12-06-2012, 12:33
Bahçemde kendiliğinden çıkıp bahçemi şenlendiren isimlerini bilmediğim güzellikler.

Ikinci resim physallis alkekengi`ye benziyor. O baloncuklarin sonradan turuncuya dönmesi lazim.

Satı Uğurtan
13-06-2012, 00:07
Sevgili zbk74, çok teşekkürler beğenilerin için, çalının ismini öğrendiğimde yazacağım:)

Alcenciğim övgülerin için çok teşekkürler, canım aslan pençesi değil ayı pençesiymiş benim sayemde değil sevgili jineop sayesinde öğrenmiş olduk:o

Sevgili jineop, iyiki varsınız yoksa bu güzel bitkiler isimsiz kalacak, ben bildiğimi bile yanlış yazıyorum ayı pençesine aslan pençesi diyerek:)

Sevgili çiçeksever70, inan bana hiç bir şeye bu kadar sevinemezdim, çok güzel bir bitki nerden nasıl gelmiş bahçeme bilmiyorum, mutlaka arkadaşlardan biri gönderdi sen adını yazmasan bilmiyorum inan sevgiler.

ciceksever70
13-06-2012, 06:32
Sevgili zbk74, çok teşekkürler beğenilerin için, çalının ismini öğrendiğimde yazacağım:)

Alcenciğim övgülerin için çok teşekkürler, canım aslan pençesi değil ayı pençesiymiş benim sayemde değil sevgili jineop sayesinde öğrenmiş olduk:o

Sevgili jineop, iyiki varsınız yoksa bu güzel bitkiler isimsiz kalacak, ben bildiğimi bile yanlış yazıyorum ayı pençesine aslan pençesi diyerek:)

Sevgili çiçeksever70, inan bana hiç bir şeye bu kadar sevinemezdim, çok güzel bir bitki nerden nasıl gelmiş bahçeme bilmiyorum, mutlaka arkadaşlardan biri gönderdi sen adını yazmasan bilmiyorum inan sevgiler.

Sati abla eger yanilmiyorsam ve o bitki ise cok yayilicidir artik bol bol yer ac bahcede kalani da ese dosta hediye edersin. Ben artik komsulari bitirdim kimlere versem de cöpe gitmese diyorum. Ilk ektigimde cicegini görmek icin ücündü yili beklemistim seninki hemen baloncugunu göstermis cok sanslisin. Sevgiler.

acemifüsun
13-06-2012, 18:15
Satıcığım hepsi çoşmuş:) Güzel bahçenin bol, bol keyfini yaşa:) Şeftalileri de afiyetle yiyin:)

Satı Uğurtan
13-06-2012, 20:57
Sevgili çiçeksever70, ilk yılı değil o bitkinin bu üçüncü yılı, iki yıldır yoluyorum kalanlar ertesi yıl tekrar çıkıyor, ben çiçeğini ve meyvesini ilk bu yıl gördüm, çok sevdiğim bir bitki etrafı sararsa arkadaşlara dağıtırız boş ver sencanım bebişleri öpüyorum sevgiler.

Füsuncuğum merhaba, çok çok teşekkürler şeftalileri seyrede seyrede bir hal oldum çok güzeller, sevgiler.

Satı Uğurtan
27-07-2012, 02:57
Bahçemden bazı güzeller beyaz ve mavi maviş, süs biberi.

Satı Uğurtan
27-07-2012, 03:15
Lilium ve yıldız çiçeği.

günebakan
27-07-2012, 12:42
Mavişler harika görünüyor:)

Satı Uğurtan
05-08-2012, 14:44
Günebakancığım çok teşekkürler, bahçemdeki güzelliklerin son hali.

Satı Uğurtan
05-08-2012, 14:47
Benim eserim benim yetiştirdiğim bahçemin ilk mahsülleri.

Satı Uğurtan
05-08-2012, 14:52
Bir kaç güzellik daha ekleyelim.

Adalet Yağcı
05-08-2012, 20:58
Benim eserim benim yetiştirdiğim bahçemin ilk mahsülleri.

İşte budur...

İnsanın kendi elleri ile yetiştirip büyüttüğü güzellikleri görmek, evlatların mürüvvetlerini görmek gibidir.

Sevgili Satı'cığım, keyifle tadını çıkar güzel bahçenin.

günebakan
05-08-2012, 21:54
Ohh şeftaliler çok lezzetli görünüyor Satı'cığım afiyet olsun:)

Satı Uğurtan
05-08-2012, 23:00
Adalet ablacığım, günebakancığım, bu kadar güzel bir mutluluk olamaz, kendi bahçende yetiştirdiğin meyvenin dalından alıp yemek mithiş bir haz.

günebakan
05-08-2012, 23:02
Çok haklısın İzmir deki evimizin bahçesinde şeftali ve kiraz ağacı vardı deli gibi beklerdik olmalarını. Çok harika birşey:)

Satı Uğurtan
05-08-2012, 23:42
Çok haklısın İzmir deki evimizin bahçesinde şeftali ve kiraz ağacı vardı deli gibi beklerdik olmalarını. Çok harika birşey:)
İnan bana sürekli gözüm onlarda, elmanın üstünde ilk defa bir tane kaldı, her gün aile boyu onu izliyoruz, düşmeden kızarsın diye gözüne bakıyoruz:)

Satı Uğurtan
05-08-2012, 23:45
Bu yıl bahçem yabani hayvan barınağına döndü, yılan kertenkele fındık faresi ve bahçemin son misafiri yuva yapmış kirpi:)

Adalet Yağcı
06-08-2012, 20:37
Çok güzelmiş, kirpi olan bahçeye yılan gelmez derler.

Benim bahçemde sadece kertenkeleler var, bir türlü fotoğraflayamadım, öyle hızlı kaçıyorlar ki, yakalamak imkansız.

Satı Uğurtan
17-08-2012, 22:53
Çok güzelmiş, kirpi olan bahçeye yılan gelmez derler.

Benim bahçemde sadece kertenkeleler var, bir türlü fotoğraflayamadım, öyle hızlı kaçıyorlar ki, yakalamak imkansız.
Adalet ablacığım, bir süredir kızımın yanındaydım siteye girme imkanım olmadı cevap yazmakta geciktim çok özür dilerim.
Yılan vardı fakat kirpiyi gördükten sonra yılanı görmedim doğru olabilir, kertenkele bizdede çok, kirpi galiba yuvada yapmış hiç gitmiyor sürekli görüyorum sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan
30-08-2012, 23:14
bu yaz bahçemle ilgilenemeyince hiç bir şeyin çok tadı olmadı, ancak bu kadar:)

ciceksever70
07-09-2012, 14:02
Sati ablacigim izninle senin hediyelerini senin bahcene eklemek istedim. Solanum dulcamara`lari bahceye aktardim, yari gölgedeler. Sinameki henüz cok minik. Bahceye mi aktarayim, saksida mi kisi gecirteyim kararsiz kaldim. Hasekiler de dösrt bes saksi var onlari bahceye aktaracagim. Tekrar tesekkürler, sevgiler.

Adalet Yağcı
07-09-2012, 14:31
Sevgili ciceksever, sevgili Satı'nın izni ile bir öneride bulunmak istiyorum.

Şimdilik sinamekiyi ve haseki küpelerini saksıda tutmanı öneririm.
Mart ayında yerlerine alırsan daha iyi olur.

Sinameki yaylanın -10 (ve ya daha yüksek de olabilir)kışını atlattı, ancak seninki henüz fide, yerinde kalırsa daha sağlıklı olur.
Çok soğuk olursa saksıyı korunaklı bir yere alabilirsin, toprağa geçirirsen böyle bir şansın olmaz.

Satı Uğurtan
15-09-2012, 23:35
Sevgili Çiçeksever70, ellerine sağlık çok güzel çimlendirmişsin sağlıkla büyüt.
Adalet ablacığım bana gerek kalmadan sorularını cevaplamış, teşekkürler adalet ablacığım.

Satı Uğurtan
15-10-2012, 23:55
Arkadaşlar bahçemdeki güzelliklerden kareler:)

Satı Uğurtan
15-10-2012, 23:58
Güzelliklere devam.

Satı Uğurtan
16-10-2012, 00:02
Umarım beğenirsiniz:)

almira
17-10-2012, 23:43
Sevgili Satı; biz geldik. Senin bebişin şu anki hali.:D

Satı Uğurtan
20-10-2012, 18:56
Sevgili Almira hoş geldiniz, bebişi sağlıkla büyüt sağlıkla keyfini sür sevgiler:)

sevim.K
20-10-2012, 20:08
Aaaa ben uğramıyalı bebeğimi oldu Almira'nın diycektim. Koca bitkiyi görünce gülmeye başladım. :))

Satı Uğurtan
21-10-2012, 01:08
Aaaa ben uğramıyalı bebeğimi oldu Almira'nın diycektim. Koca bitkiyi görünce gülmeye başladım. :))

Aslında yanlışta sayılmaz, onlarda bebeklerimiz değilmi ablacığım:)

sevim.K
21-10-2012, 10:04
Tabi ki öyle Satıcım. Bahçeni ilk yola koyduğun zamanla şimdiki durumu karşılaştırdığımızda senin bebeler büyümüş çoluk çocuğa karışmışlar artık, torumlar bile vardır değil mi?? :)

almira
21-10-2012, 12:01
:D Valla bebişimiz. Sevgili Satı o bitkiyi bana gönderdiğinde boyu bir karış bile yoktu. Şimdi kocaman ağaç oldu sinamekim.:p

Satı Uğurtan
21-10-2012, 12:19
Sevim ablacığım, torunları görmezmiyim gördümde artık dağıtıma bile geçtik torunlardan:)
Almiracığım sağlıkla büyüt, bendekilerde öyle kocaman oldu, bu yıl felaket tohum oldu üstünde, isteyen olursa bolca gönderebilirim.

sibelim
21-10-2012, 21:30
bahçe harika her yerine sevgi yayılmış maşallah, eller dert görmesin hiç.

Satı Uğurtan
22-10-2012, 01:05
Sevgili maki01, beni bu güzelle tanıştırdığın için çok teşekkürler.

Satı Uğurtan
04-11-2012, 23:51
Sevgili sibelim, beğeniniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim sevgiler.

Satı Uğurtan
05-11-2012, 00:02
Kasımpatılar bahçeleri süslemeye başladılar, minik güller açtı, sinameki tohumlarını verdi.

Satı Uğurtan
05-11-2012, 00:06
Sevgili Orhan abim, bana gönderdiğin tohumlar ve işte çan sarmaşığım, çok teşekkürler.
Bu mavi çiçek açan güzellikte sevgili alcenden:)

KAPTANzst
05-11-2012, 08:08
Çan sarmaşığı harika
Rus ortancası görüntüsü çok güzelde ellenimce kokusu berbat. Birde bu çok yayılıcı kontrol altında tutmalısınız. Ben bir arkadaştan alacaktım . Bahçesini sardığını gördüm ve sakı alma baş edemezsin diyince vazgeçtim.300-400 M2 alan tamamen istilaya uğramış.

Yer elmasının da çiçeği güzel görünüyor, özellikle uzaktan. Yine istilacı bir sebze diyebilirim:=))
Kolay gelsin.

jineop
05-11-2012, 08:15
Ablam bahçen her mevsim renklerini koruyor, bu harika bir durum. Çan sarmaşığını iki yıldır tohumdan yetiştiriyorum. Hep sezon sonuna kalıyor çok az çiçekleniyor, hala da çiçek yok üstünde. Kök üstü kurumuş, kopacak kadar incelmişti. O bölgeye kadar toprakla doldurdum. O kuru cansız gövdeye rağmen nasıl uçlar canlı anlatamam. Bu geçen sene de olmuştu, enteresan bir bitki.
Orhan Özbilğiç öğretmeniminkini gördükten sonra bu sene korumaya alıp şansımı denemek istiyorum. Çok ama çok öptüm...

günebakan
05-11-2012, 11:29
Satı'cığım mavi papatya ve çan çiçeği gerçekten harika görünüyor ellerine sağlık arkadaşım:)
Bahçendeki herşey müthiş güzel.

almira
05-11-2012, 11:57
Kasımpatılar bahçeleri süslemeye başladılar, minik güller açtı, sinameki tohumlarını verdi.

O beyaz kasımpatının ve sinamekinin kardeşleri benim bahçede. :DFotoğraflarını koydum. Gördünüz mü?

berrinb
05-11-2012, 14:41
Sevgili Satı, bahçeniz sonbaharda bile harika...Serin hava çiçekere daha iyi geliyor kanaatindeyim....Ellerinize sağlık....2110 ve 2115 .mesajlardaki o mor çiçeğin adı nedir..Kokusu varmı....Çok güzel görünüyor...
Birkaç yerde daha görmüştüm ama adını bilmiyorum....Selam ve sevgiler..:)

Orhan Özbilgiç
06-11-2012, 05:18
Sevgili Orhan abim, bana gönderdiğin tohumlar ve işte çan sarmaşığım, çok teşekkürler.
Bu mavi çiçek açan güzellikte sevgili alcenden:)

Sevgili Satı Uğurtan;

İnternet bağlantım birazcık izin verince, mesajı dün gördüm.

Şu saatlerdede, hızının yanıtlamaya yeteceğini farkettim. Önce Facebook' ta ki mesajı yanıtlamaya çalıştım. Olmadı.:(

Şimdi buradakini gördüm. Umarım gönderebilirim.

Çan Sarmaşığı'nın büyümüş olduğunu görmek benide mutlu etti. Büyük olasılıkla, kışı atlatır. Atlatmasa bile, kökte yine sürüyor ve aynı yıl yine çiçekleniyor. Nitekim benimkisi öyle oldu.

Ama ne yazıkki bahçeme bu fotoğrafları yükleyemiyorum. Gelecek yıl internet hattımı değiştireceğim. Böylelikle tüm güzellikleri, zamanında yükleyebilirim.

Bahçende yine nadide denilebilecek çiçeklerin var. Sağlık içinde keyfini çıkarmanı diliyorum.

Selam ve sevgiyle...

Satı Uğurtan
08-11-2012, 18:12
Sayın KAPTANzst, çok teşekkürler, haklısınız rus ortancası sürekli temizlemezsem bahçeyi sarıyor, yer elmasınıda söküp komşulara dağıtıyorum:)

Jineopcuğum güzel kardeşim çok teşekkürler, banada Orhan abim göndermişti, daha öncede tohumdan şimdide tohumdan yetiştirmiştim, benimkilerde ince bir kök, öncekini budadım ve kurudu, bunu budamadan balkona korumaya alacağım, umarım kurumaz bende seni çok çok öpüyorum.

Satı Uğurtan
08-11-2012, 18:18
Sevgili Günebakan, çok teşekkür ederim arkadaşım daha güzelleri senin olsun sevgiler.

Sevgili Almire, canım görmezmiyim gördüm sağlıkla büyüt kardeşleri:)

Satı Uğurtan
08-11-2012, 18:34
Sevgili berrinb, çok teşekkürler iltifat ediyorsunuz, sizin bahçenizin güzelliği yanında benimkinin adı olmaz, o bitki rus ortancası (kısmet ağacı) güzel bir kokusu yok hatta kötü kokuyor, sevgiler saygılar.

Sayın Orhan abim, çok teşekkür ediyorum beni bu güzellikle buluşturduğun için, benim daha öncede vardı çokta güzel çiçekler açmıştı, budayınca kurudu belkide tesadüf oldu, bunu çok iyi koruyacağım kışın umarım kurumaz, internet hattını en kısa dönemde halledersin inşallah, saygılar selamlar.

Cumhur Tonba
21-11-2012, 13:46
Merhaba Satı Hanım,
Nasılsınız? Bahçenizi edolaşmak güzel. Fakat sahibi ortalarda yok.

Satı Uğurtan
21-11-2012, 22:21
Merhaba Satı Hanım,
Nasılsınız? Bahçenizi edolaşmak güzel. Fakat sahibi ortalarda yok.
Merhaba Cumhur bey, sizi görmek çok güzel ben buralardayım sizi görünce çok sevindim, bahçeme ve siteye hoş geldiniz sevgiler saygılar:D

Satı Uğurtan
16-05-2013, 00:03
Uzun zamandır fotoğraf yüklememişim bahçeme,bir kaç resimle bahçemi şenlendireyim:)
Mavi ladin, Abutilyon, Haseki küpesi, gallalar.

Satı Uğurtan
16-05-2013, 00:15
Fil bahri, Hanımeli, Katır tırnağı ve ismini bilmediğim iki bitkim.

hira
12-06-2013, 01:22
bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel.ellerinize sağlık.

sevim.K
12-06-2013, 07:15
Satıcım günaydın. Bahçen yine çok güzel, çok iç açıcı. Sevgiler

Satı Uğurtan
06-07-2013, 02:09
Sevgili hira ve sevim ablacığım, çok teşekkürler, son zamanlarda bahçeyi ihmal ediyorum, en kısa zamanda bahçeme ve aranıza dönmek üzere sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan
13-11-2013, 18:59
Bahçemin güzellikleri, Mavi yasemin, Dalya yıldız çiçeği, Ağaç mine, Dalya ve Hosta.

cemo
13-11-2013, 19:03
Bahceni ve seni özledikk. Hayvanlarından ancak sıra geldi bahcene :)

Mavi yaseminimi öldürdüm ben, sen iyi bakkk

cemo
13-11-2013, 19:04
Bu bahcede en merak ettiğim, senin zeytin ağacın, bir ara fotoğraflarmısın:)

Satı Uğurtan
13-11-2013, 19:07
Çok teşekkür ederim, bundan sonra hem kızlarla(armut ve fındık) hemde bahçeyle uğraşacağım tabi bahçeyle uğraşıncada bolca fotoğraf çekip paylaşacağım, mavi yasemin sana köklendireyim.

Satı Uğurtan
13-11-2013, 19:09
Cemo zeytin ağacım bir milim uzamıyor, bu bu kadar zormu büyüyor inan şoktayım:)

cemo
13-11-2013, 19:23
Çok teşekkür ederim, bundan sonra hem kızlarla(armut ve fındık) hemde bahçeyle uğraşacağım tabi bahçeyle uğraşıncada bolca fotoğraf çekip paylaşacağım, mavi yasemin sana köklendireyim.
Kızları ve bizi ihmal etme, mavi yasemin köklenince haber ver.:)) Sana kocamann bir zeytin alacağım söz:))

Selehattin 67
13-11-2013, 19:26
satı hocam ismini saydığın hayhanlar bir birinin doğal düşmanıdır nasın yaşayabiliyorlar ilginç

Satı Uğurtan
13-11-2013, 19:41
Cemo, bundan sonra ihmal yok, köklenince haberin olacak:) zeytine gelince çok teşekkür ederim, yanlız bahçedeki zeytinin anısı var biliyorsun:)

Satı Uğurtan
13-11-2013, 19:46
Sayın Selehattin bey, armutla fındık kızlar bunlar, iyi kötü anlaşıyorlar işte:)

cemo
14-11-2013, 17:04
Anısı olduğundan sormuştum zaten:)

Satı Uğurtan
13-04-2014, 17:31
Bahçemin güzellerinden ılgın(tamarix), mayasıl otu( ajuga)Sümbül, nergis(narcissus), Göl soğanı( leucojum aestivuml)

Satı Uğurtan
14-04-2014, 00:55
Amasradan muhteşem doğa manzaraları, eşim ve kızlarımla:)

ilksenozturk
14-04-2014, 07:08

merhabalar;
bu mesajdaki 3. bitkinin adı nedir?

Satı Uğurtan
14-04-2014, 21:05
Sevgili İlksen, sanıyorum bu bitkiyi sormuşsun.
Arum italicum.

Satı Uğurtan
26-06-2014, 23:18
Maviş ve gardenyam.

tarla kuşu
27-06-2014, 12:51
Çiçekleriniz ve kızlarınız çok güzeller. Sevgiyle, sağlıkla kalın....

Satı Uğurtan
28-06-2014, 01:16
Sevgili tarla kuşu, çok çok teşekkürler...

Satı Uğurtan
21-07-2014, 00:20
Mavi yasemin, beyaz gaura, kırmızı beyaz gül, süs bezelyesi.

Satı Uğurtan
21-07-2014, 00:29
Manolyam ve pandora yaseminim ilk defa çiçek açtı çok hoştu:)

Satı Uğurtan
21-07-2014, 00:33
Acem borusu ve Clematisim.

alcen
24-08-2014, 12:02
Bu yıl bahçen süper olmuş canım, ellerine kollarına sağlık güzel günlerde sefasını sür inşallah :) Çok çok öpüyorum Satıcım :)

Satı Uğurtan
19-09-2014, 01:37
Bu yıl bahçen süper olmuş canım, ellerine kollarına sağlık güzel günlerde sefasını sür inşallah :) Çok çok öpüyorum Satıcım :)

Sevgili alcen, çok çok teşekkür ediyorum, gel sefasını beraber sürelim:) bende seni öpüyorum sevgiler:)

Satı Uğurtan
31-05-2018, 23:32
Uzun süredir bahçemi ihmal etmişim,çektiğim fotoğraflardan siz sevgili arkadaşlarıma güzellikleri paylaşmak istedim:p

Sevgi Durul
31-05-2018, 23:51
Sevgili Satı, güzelliklerle hoş geldin. Devamını dileriz. :) Bu kadar çok ara verme lütfen. Sevgiler...

Satı Uğurtan
01-06-2018, 20:33
Sevgili Satı, güzelliklerle hoş geldin. Devamını dileriz. :) Bu kadar çok ara verme lütfen. Sevgiler...

Sevgili SDurul, evet çok ara verdim bundan sonra devamı gelecek:)

Satı Uğurtan
01-06-2018, 20:42
Bahçemdeki güllerim:)