View Full Version : kılıç / balkon
ilksenozturk
05-03-2013, 14:39
yasemin şahane olmuş, iç mekanda mı bakıyorsunuz?
ne güzel kokuyordur o şimdi....
Beğenilerinize teşekkür ederim arkadaşlar yaseminler balkonda idi hava soşuyunca çiçekcime danıştım pervaneler ile sarı yaseminin dışarda kalabileceğini lakin bunun dışarda kalırsa ölmez ama yaprak dökeceğini söyledi kıyamayıp içeri aldım ama soğuk odaya o bütün evi mis gibi kokutuyor...
gokcegokce
05-03-2013, 15:03
Maşallah sevgili Kılıç, mis gibi kokuyordur şimdi evde. Özledim kokusunu. Benimki içeriye almama rağmen yaprak döktü kurudu gibi oldu. Havalar güzelleşsin balkona çıkaracağım. Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Sevgiler...
günebakan
05-03-2013, 15:06
Yasemin muhteşem görünüyor:)
günebakan
27-05-2013, 16:07
Balkonunuz muhteşem sevgili Kılıç çilli kohleraya bayıldım maşallahalrı var. Meleklerin borazanlarına kırmızı örümcek gelmesini nasıl engelliyorsunuz benimkiler biraz boş bıraksan hemen örümcekleniyor inşallah bende çiçeklerini görürüm:)
Çok teşekkür ederim sevgili günebakan melekler daha 3yada 4 aydır benimle onlar daha bebek ve hastalanmadılar inşallah hastalanmazlar bu güzellikler için arkadaşıma çok teşekkür ederim. Kohreları sevgili komşum fındık kışa girerken vermişti 7 ayda küçücük fideden bu aşamaya geldiler..
Sayın kılıç,
Balkonunuza bayıldım.Burası nasıl bir balkon böyle,balkon değil bahçe sanki.Bitkileriniz öyle güzel büyümüşler ki.Fotoğraflara tekrar tekrar baktım,balkonunuzun fanı oldum.
Hepsi ayrı ayrı çok güzel,o nasıl bir ceylan sardunya öyle,renkleri harika.
Clematisleriniz de muhteşem,yan yana o kadar güzel görünüyorlar ki.
Valla başka ne yazsam bilemiyorum,hayran kaldım gerçekten de.
sayın tika teşekkür ederim o ceylan ve clematislerin balkonumu şenlendirmesini sevgili jineop a borçluyum geçen sene göndermişti yoksa buralarda yok .
Sayın kılıç clematisler harika maşallah diyyim nazar degmesin vede saksılarınız çok güzel sizmi yaptınız,aldıysanızda nereden aldınız.:confused:
Teşekkür ederim onlar saksı deyil salça tenekesi sadece tutkallı duvar kağıdı ile kapladım genelde ayırdığım celikleri onlarda büyütüyorum...
Maşallah hepsi süper olmuş, o çan gibi olanın adını biliyor musunuz?
Çok teşekkür ederim ama hangisini sorduğunuzu anlayamadım.
Sevgili kılıç,balkon değil adeta cennetten bir köşe,yaseminler,küpeler,sardunyalar hele o melek borazanı hepside maşallah çok güzel.:))Bugün belleğimden çıkmayacak bu balkon:))Sevgiler...
akçabardak
07-06-2013, 10:27
Sevgili kılıç maşallah balkonunuz coşmuş coşmuş, hepsi de nasıl güzel açmışlar,
bayıldım ellerinize sağlık, güle güle keyfini çıkartın, sağlıkla kalın.
Tek kelimeyle süper bir balkon. Renk cümbüşüne bayıldım. Güle güle keyfini sür.;)
Sevgili almira senden gelen meleklerden sonra karşı komşum 50 cm'lik sarı bir melek hediye etti , bu açmış olan sarı melekler sevgili fındık'ın hediyesi inşallah mersinli melekler'imde en yakın zaman da güzelliklerini bana gösterirler TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM....
sevgili kılıç bu gün sayfanızı tekrar gezdim ellerininize sağlık. çiçekleriniz birbirinden güzel.gözlerim bayram etti .hele küpelilerle clemetislerinize bayıldım. mümkünse budadığınız zaman çeliklerine talibim.
nergis78
12-06-2013, 09:53
offf hepsi çok güzel ben bunlardan istiyorum en kısa zamanda gelmeliyim....
Muhteşem....Emeklerinize sağlık,bakmaya doyamadım...
sevgihoca
25-07-2015, 19:27
Böyle bir balkon olabilir mi?Maşallah.gözlerimi alamadım.
sevgihoca
25-07-2015, 19:35
Ne yapsam,böyle bir balkonum olamaz.Her taraf yemyeşil,mis çiçekler...Ne diyeyim,Allah daim etsin.Mutluluklar.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.