View Full Version : Dilek Başeski / Balkon
Dilek Baseski
12-09-2008, 13:36
Zannediyorum isimsiz gönderdim, tekrar yüklememin bir sakıncası olmaz umarım.
Ne şirin, ne sevimli bir balkon. Ellerinize sağlık. Duvardaki çerçeveli resimler ve kuş resmi (El işi mi?) değişik bir hava vermiş. Sepetteki çiçekler de çok yakışmış balkonunuza. Ama en çok mor renkli sedirlere bayıldım. Sıcacık bir hava yaratmış... Hepsi çok güzel.
bahtiyar02
12-09-2008, 15:34
elinize sağlık.Balkonunuzu gönlünüzce dizayn etmişsiniz.
güle güle oturun.
saygılar
Ellerinize sağlık Dilek hanım. Çiçekler sağlıklı balkon çok şık gözüküyor. Sağlıkla oturun.:p
anilozer112
12-09-2008, 17:47
Çok güzel bir balkon kıskandım bak :) Güle güle, sağlıcakla oturun.
Çok çok güzel balkonunuz Dilek Hanım. Ellerinize sağlık.
En ince ayrıntısında bile ne kadar zevkli ve yetenekli olduğunuz görünüyor.
ilker_eroglu
12-09-2008, 21:22
Çok güzel bir balkon emeginize saglık.
İlker
Arzu Kasapoğlu
12-09-2008, 22:46
Çok sade ve zekli bir balkonunuz var Dilek Hanım. Güle güle oturun ve keyfini çıkarın.
Üçüncü resimde aşağıya doğru sarkan çiçeğinizi merak ettim. Adı ne acaba ?
timsah gözyaşı
13-09-2008, 01:23
oyy oy balkona bakarmısınız.. şimdi uzan o koltuğa..:)) yat uyu;).. keyif..:))
Dilek Baseski
15-09-2008, 11:58
Ne şirin, ne sevimli bir balkon. Ellerinize sağlık. Duvardaki çerçeveli resimler ve kuş resmi (El işi mi?) değişik bir hava vermiş. Sepetteki çiçekler de çok yakışmış balkonunuza. Ama en çok mor renkli sedirlere bayıldım. Sıcacık bir hava yaratmış... Hepsi çok güzel.
Duvardaki kadın portreleri ressam Canan Berber'in resimleri. Kuş ise eski Anadolu geleneği olan keçe üzerine yapılmış. Safranbolu arastadan almıştım.
Duygularnız için teşekkür ederim...
Dilek Baseski
15-09-2008, 12:00
Çok çok güzel balkonunuz Dilek Hanım. Ellerinize sağlık.
En ince ayrıntısında bile ne kadar zevkli ve yetenekli olduğunuz görünüyor.
Teşekkür ederim. Yaşamın zevkinin ayrıntılarda gizli olduğuna inanıyorum.
Dilek Baseski
15-09-2008, 12:02
Çok sade ve zekli bir balkonunuz var Dilek Hanım. Güle güle oturun ve keyfini çıkarın.
Üçüncü resimde aşağıya doğru sarkan çiçeğinizi merak ettim. Adı ne acaba ?
Sapanca/Kırkpınar'dan almıştım. Adı SARIKIZ...
Dilek Baseski
15-09-2008, 12:03
Ellerinize sağlık Dilek hanım. Çiçekler sağlıklı balkon çok şık gözüküyor. Sağlıkla oturun.:p
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim Feriha Hanım...
Dilek Baseski
15-09-2008, 12:06
elinize sağlık.Balkonunuzu gönlünüzce dizayn etmişsiniz.
güle güle oturun.
saygılar
Çok teşekkür ederim..
Dilek Baseski
15-09-2008, 12:06
Çok güzel bir balkon emeginize saglık.
İlker
Çok teşekkür ederim İlker Bey...
Dilek Baseski
15-09-2008, 12:08
oyy oy balkona bakarmısınız.. şimdi uzan o koltuğa..:)) yat uyu;).. keyif..:))
Sevgili Timsah Gözyaşı; Aynen öyle yapıyorum. sıcak yaz akşamlarında uyuduğum bile oluyor..
fatmadundar
18-09-2008, 12:31
Dilek hanım,Yanlız çiçekleriniz değil dekorunuz da çok güzel, çok rafine bir balkon. Elinize gönlünüze sağlık. Hemen oraya gidip oturma ve bol bol çiçek muhabbeti yapma isteği uyandırıyor.
Çok zevkle dizayn etmişsiniz.Keyfini sürün...
günebakan
18-09-2008, 22:46
Dilek hanım balkonunuz gerçekten çok güzel tam böyle akşam çayını yudumlamalık dostlarınızla hoş sohbetler geçirirsiniz inşallah balkonunuzda:)
Dilek Hanım, ben kareli yastıklara yasladım, oturuyorum. Kahvem az şekelerli olsun size zahmet.;)
Dilek Baseski
19-09-2008, 12:04
Sevgili zenfree,fatmadundar, günebakan ve imgelem; güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Gerçekden zevk sahibisiniz tebrik ederim
Pastel tonlarda döşenmiş bakınca iç açan bir balkon olmuş. Çiçekler sağlıklı, balkon harika ellerinize sağlık Dilek hanım.
Buket Aknar
20-09-2008, 17:18
Ellerinize sağlık, balkonunuzun çok ferah ve insanı rahatlatan bir havası var.
neconeco
20-09-2008, 20:27
selamlar. hmm. kem hık. tamam canım herkez söylemiş zaten kabul,bir harikalar dyarı olmuş.)))))) kıskanmadım da valla özendim doğrusu güle güle oturun bol sütlü neskafeler için. hütmetlerimle..
füsunANK
15-10-2008, 20:00
Çok zevkli,çok beğendim..Güzel günler geçirin o balkonda inşallah.
Dilek Baseski
16-10-2008, 11:40
En güzel dilek buydu kanımca. Hep beraber güzel günlere....
Sizi gerçekten tebrik ederim çok güzel bir mekan oluşturmuşsunuz.
ne güzel bir balkon bu böyle.. ne kadar zevklisiniz.tebrik ederim.
caucasus
11-11-2008, 14:09
Harika elleriniz dert görmesin.
Tebrik ederim. Emeğinize sağlık.
Sardunya hastası olarak, sardunyalarınıza bayıldım
TuruncuHis
15-01-2009, 17:12
İnce bir zevkle hazırlanmış bir balkon. Çiçekleriniz de emeğinize kayıtsız kalamamış. ellerinize sağlık.
Fakat benim şaşırdığım şey, sardunyalar. Kazık kök yaptıkları için derin saksıda olması gerektiğini biliyorum. Sizinkiler hem sığ saksıda hem de çoşmuşlar. Bunun mümkün olmadığını sanıyordum. Ben mi yanlış görüyorum acaba, onlar sardunya değil mi yoksa?
Balkonunuz çok güzel fotoğraflardeki renkler çok hoş
Süslü ancak çok şık. Ne güzel küpeler onlar:) Ayrıca çok da rahat gözüküyor. Elinize sağlık mis gibi olmuş...
angel_emel24
07-02-2009, 12:42
tebrik ederim harika bir balkonunuz var cıvıl cıvıl
muammer74
19-02-2009, 14:28
cok güzel bir balkonunuz var keşkem benimde olsa
Ne kadar zevkli döşenmiş bir balkonunuz var! Şimdiye kadar gördüğüm en güzel 3 balkondan biri diyebilirim rahatlıkla. Bayıldım! Orada oturup kitap okumak ne büyük bir zevktir :) Emeğinize sağlık diyorum başka da birşey diyemiyorum(çünkü nutkum tutuldu)
MEHMETKE
04-12-2009, 15:00
harika bir balkon tebrikler, benim 15 m2 bir terasım var ama henüz üstünü kapatamadım. çok büyük hayallerim var benim de :-))
denizkedisi
09-12-2009, 21:20
Gerçekten çok beğendim balkonunuzu,ben de böyle yapmak istiyorum ,sizden kopya çekip:o
harika bir balkon.nasıl imrendim.offfffffffff bende böyle bir balkon istiyorummmm
AltınOrman
10-11-2010, 09:53
İnanılmaz güzel bir balkon, çok zevkli bir tasarım ve insanı gelip oturmaya çağırıyor.
Güle güle tadını çıkarın.
Sevgiler,
AltınOrman
Selehattin 67
10-11-2010, 10:16
Dilek hn çok güzel bir balkon ellerinize emeklerinize sağlık hava kararırken çok güzel kahve içilir güzellikleri seyrederek
harika bi balkon,sabah güneşiyle orada oturup derin derin nefes almak insanı ne güzel gençleştirir :)
Çok hoş ve şık bir ortam olmuş. Tebrikler..
Manolya_
08-02-2012, 14:33
Sevgili Dilak Hanım,
Arkadaşlar benim yazabileceğim herşeyi yazmışlar sapolsunlar.
Tek cümle ile '' minik bir cennet köşesi'' yaratmışsınız.
Size keyifli ve mutlu günler ilerim bu şirin köşenizde
Saygılar
Asu
Morun bir balkona bu kadar yakıştığını sizde farkettim.(tabi çiçeklerinizle beraber) Gerçekten zevklisiniz.Tebrik ederim
küçük gözüküyor ama bir o kadar da ferah duruyor...bayıldım renklere, dekorasyonuna...tebrikler.
Çok ferah huzur veriyor tebrikler.
muhammed3450
28-08-2013, 23:18
balkonun çok hoş :)
sevgihoca
24-07-2015, 09:53
Ben de beğendim ama ev sahibi yok.Ne yapalım başka komşuya gidelim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.