agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 4 Gönderen elve
  • 1 Gönderen Jakin
  • 2 Gönderen yeşillim
  • 1 Gönderen elve
  • 1 Gönderen yeşillim
  • 1 Gönderen Resulgur
  • 1 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-10-2015, 18:24   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-10-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 200
Malatya usulü kömbe

ölçüler
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı yağ
1 paket k-t
1 kşık sirke
aldığı kadar un
içi için-500 gr kavurma ve ya kıyma kavrulmuş
1 su bardapı un
1.5 su bardağı yağ tere yağı sıvı yağ karışık
tuz
yapılışı
malzeme ile hamur yapılır (yumuşak bir hamur olacak)
dinlenir.
içi için yağla un kavrulur
hamur dan üç beze alınır ikisi birleştirilir tepsi büyüklüğünde açılır,
yağlanmış tepsiye yayılır üzerine kavrulmuş un yayılır
ununun üzerine kavurma yayılır.
ayrılan beze açılır üzerine yayılır kare kesilir üzerine yağ, yoğurt su karışımı sürülür fırında nar gibi pişer. yumuşak olması istenirse üzerine su serpilir kapatılır afiyet olsun.

elve Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025