Alıntı:
	
	
		
			
				
					Orijinal Mesaj Sahibi  elve
					 
				 
				ölçüler 
1 çay bardağı yoğurt 
1 çay bardağı yağ 
1 paket k-t 
1 kşık sirke 
aldığı kadar un 
içi için-500 gr kavurma ve ya kıyma kavrulmuş 
1 su bardapı un 
1.5 su bardağı yağ tere yağı sıvı yağ karışık 
tuz 
yapılışı 
malzeme ile hamur yapılır (yumuşak bir hamur olacak) 
dinlenir. 
içi için yağla un kavrulur  
hamur dan üç beze alınır ikisi birleştirilir tepsi büyüklüğünde açılır, 
yağlanmış tepsiye yayılır üzerine kavrulmuş un yayılır 
ununun üzerine kavurma yayılır. 
ayrılan beze açılır üzerine yayılır kare kesilir üzerine yağ, yoğurt su karışımı sürülür fırında nar gibi pişer. yumuşak olması istenirse üzerine su serpilir kapatılır afiyet olsun. 
			
		 | 
	
	
 Sayın elve, klavyenin azlzliği olmuş galiba, listede "1 paket k-t" olarak çıkan malzemeyi kabartma tozu olarak mı anlayalım?
Bir de kıymayı mı yoksa kavrulmuş unu mu iç olarak koyuyorsunuz, bilmeyenler için detay rica edelim 
