agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 4 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Aysel Yavuz
  • 1 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen vinne
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen TCM
  • 4 Gönderen malina
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen bahcedenn
  • 1 Gönderen pria
  • 4 Gönderen Tilki Mete

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-01-2015, 16:30   #10
Ağaç Dostu
 
A_NOMAD's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vinne Mesajı Göster
Katı olacak yumurta kaynar suya....
Yumurtayı dolaptan çıkarır çıkarmaz kaynar suya atınca muhtemelen çatlayacaktır.

Bu noktada ben de minik bir ipucu vereyim...

Haşlama suyuna (kabukları kolay soyulsun diye) tuz ekliyoruz ya, bir tutam da karbonat eklerseniz yumurtalarınızın kabukları kaynarken çatlamaz.

Kiraz ve çiğdem42 beğendi.
A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025