agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 4 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Aysel Yavuz
  • 1 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen vinne
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen TCM
  • 4 Gönderen malina
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen Tilki Mete

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-01-2015, 09:35   #7
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Sevgili Aysel Yavuz, mutfakta kullanılan bu gibi yeni çıkan şeylere çok meraklıyım. Tantitoni'den bu bahsettiğiniz şeffaf yumurta pişme ayarından ben de aldım ama hiç mutlu kalmadım. Pişme ayarına göre sözüm ona renk değiştirecekmiş ama ya beceremedim ya da verimli değil.

Ben de OzlemA gibi ileri pişmesini önlemek için soğuk suda bekletirdim.

Aysel Yavuz beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025