agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni64Beğeniler
  • 2 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen Sevgi Durul
  • 2 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen pria
  • 4 Gönderen pria
  • 2 Gönderen pria
  • 1 Gönderen hosseda
  • 5 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen hosseda
  • 6 Gönderen malina
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen alaoğlu
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen aydemiraydın
  • 1 Gönderen alaoğlu
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen sındırgılı
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria
  • 3 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen Kozanli

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-11-2018, 17:12   #28
Ağaç Dostu
 
Kozanli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
Kelle-paça

Antalya'da "paçacı Şemsi.
Her Antalya ya geldiğimde mutlaka içerim.

Pekii, kelle-paça nın tarihini bilen arkadaşlar var mı?
Benim bildiğim Fransız mutfağı olduğu...

Bulursam yayınlarım yazıyı...

Eklenen Resimler
 
Kozanli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025