agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni64Beğeniler
  • 2 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen Sevgi Durul
  • 2 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen pria
  • 4 Gönderen pria
  • 2 Gönderen pria
  • 1 Gönderen hosseda
  • 5 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen hosseda
  • 6 Gönderen malina
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen alaoğlu
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen aydemiraydın
  • 1 Gönderen alaoğlu
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen sındırgılı
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria
  • 3 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen Kozanli

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-12-2016, 17:53   #14
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
İçmesini çok severim...

Geçmiş zaman (epey geçmiş zaman) pişirmek için kelle almıştım.

2-3 gün dolabın kapağını açıp içinden bir şey almakta bile zorlandık, başka rafa bakıp el yordamıyla almaya, göz göze gelmemeye çalışıyorduk. Kim alıp attı hatırlamıyorum

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025