agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-09-2013, 23:38   #1
Ağaç Dostu
 
altintasna's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-09-2013
Şehir: İzmir
Mesajlar: 746
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cuparizon Mesajı Göster
Annem haşlanmış patatesten yapardı ama kızarmış patatesten daha lezzetli olmuştur
O dediğini de biliyorum. Ama bu daha bi güzel. Tavsiye ederim. Öğrenciyken öğrenmiştim yapmasını.

altintasna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025