agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen Cuparizon
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-09-2013, 00:36   #1
Yeni Üye
 
Cuparizon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-06-2013
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 6
Annem haşlanmış patatesten yapardı ama kızarmış patates daha lezzetli olmuştur haşlanmış patates pek güzel olmuyo :P

altintasna beğendi.
Cuparizon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2013, 00:38   #2
Ağaç Dostu
 
altintasna's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-09-2013
Şehir: İzmir
Mesajlar: 746
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cuparizon Mesajı Göster
Annem haşlanmış patatesten yapardı ama kızarmış patatesten daha lezzetli olmuştur
O dediğini de biliyorum. Ama bu daha bi güzel. Tavsiye ederim. Öğrenciyken öğrenmiştim yapmasını.

altintasna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025