agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni10Beğeniler
  • 8 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-01-2013, 20:34   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Bizim evdekiler bu çiğ karnıbaharı hem salatalara ilave ederek çeşitleme yaparlar, hem de yalnız başına üzerine gezdirdikleri sızma zeytinyağı ve limon, bir tutam pul biber ve hafif tuz serperek çıtır çıtır tüketirler. Asıl lezzeti veren tabi ki sosu. Yoğurtlu sos ile de yakıştığına eminim.

Lahana, sap kereviz, kök kereviz, rezene, zencefil gibi çoğu sebzeyi çiğ olarak tüketiyorum ama çiğ karnıbahar ve brokoliyi nedense sevemedim. Benim gibi çiğ tüketemeyenlere de buharda hafif haşlanmış versiyonunu tavsiye ederim.

Afiyet olsun .

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025