agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-06-2009, 08:24   #11
Kaybettik
 
sevim.K's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2008
Şehir: sakarya/ Artvin
Mesajlar: 5,932
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi caucasus Mesajı Göster
Sizin de yazdığınız gibi kültürlerimiz birbirine çok benzerler. Kökeniniz nereden gelmekte ? Bizimkiler zamanın da kafkasyadan göç etmişler.

Eeee o zaman afiyet olsun Sevim.k Benim için de bir iki lokma yerseniz sevinirim

Çerkezlerde kafkas kökenli. Yani benim anne atalar, büyükler kafkasyadan gelmişler Köklerinin kafkasyada tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum


Biber salçasına gelince açıkçası ben hamarat annenin beceriksiz kızıyım. Meraklı bir insan olduğum için deniyorum, yapıyorum, öğreniyorum ama sürekliliği olmuyor. Biber salçasıda öyle ilk kez geçen yaz kendim yaptım. Ondan önce hep büyükler yapıp veriyordu

Anne deyince çerkezlerin yoğurtlu yumurtaları aklıma geldi. Yumurtayı haşlayıp dilimliyorsunuz. Sonra hafif sarmısaklı yoğurtla karıştırıyorsunuz. İsterseniz hoşunuza giden baharatlarla da tatlandırabilirsiniz. Yemeklerin yanında soğuk bir tat

Tabii bir de abhazların pasta çerkezlerin mamusalarına kırılan yumurta var. Onu siz daha iyi anlatabilirsiniz


Düzenleyen sevim.K : 08-06-2009 saat 09:46
sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
yumurta, yumurta yemekleri.


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025