11-03-2013, 22:44 | #1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
DuruÇ / Anneler Günü için
Merhaba, Ben Duru. 1.sınıfa gidiyorum. 7 buçuk yaşındayım. Bu bitkiyi dikerken teyzem yardım etti. Bu bitkinin adı fesleğen. Anneler Gününüz kutlu olsun. __________________________________________________ ____________ Fotoğraf altyazılarını sonra ekleyecek. |
11-03-2013, 23:23 | #2 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı olsun sevgili DuruÇ, tohumları bile kapsüllerinden sen çıkarmışsın. Ellerin azıcık acımıştır değil mi? Ne zaman fesleğen tohumlarını ayıklamaya çalışsam, elime batırıyorum kurumuş küçük parçaları Etiketi çubuğunu da çok beğendim . Kutluyor ve sevgiyle öpüyorum seni , ellerine sağlık. |
12-03-2013, 01:49 | #3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Duruç fotoğraflarından görüyorum ki kendinden son derece emin tohumları güzelce toprakla buluşturmuşsun. Ellerine sağlık. Bizimle Anneler Günü çalışmanı paylaştığın için sana teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. |
12-03-2013, 23:21 | #4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Ellerine sağlık sevgili Duru. Toprakla buluşturduğun o minik tohumların fesleğene dönüşme aşamasını sabırla bekliyor olacağım, teyzenin ve annenin de anneler günü kutlu olsun. Takdir ve tebriklerimi gönderiyor, başarılar diliyorum.. |
27-03-2013, 14:57 | #6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
süpersiniz vallahi hepinize maşallah diyorum annen senin gibi bir kızı olduğu için çok şanslı. |
10-03-2024, 10:29 | #7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-02-2024
|
-
Anneciğim Çocuk Şarkısı Bekle beni anneciğim Bir gün sana döneceğim Pamuk gibi ellerinden Doya doya öpeceğim Anneciğim anneciğim Benim canım anneciğim Anneciğim anneciğim Benim güzel anneciğim Demet demet çiçeklerle Lâle menekşe güllerle Aydınlık bir gelecekle Annem sana geleceğim Anneciğim anneciğim Benim tatlı anneciğim Anneciğim anneciğim Benim güzel anneciğim Sanma bu gurbeti sevdim Yaşamadım her gün öldüm Rüyamda hep seni gördüm Annem sana gelececeğim Anneciğim anneciğim Benim melek anneciğim Anneciğim anneciğim Benim güzel anneciğim Ne şirindir senin sözün Yeter ağlamasın gözün Bitsin artık çile hüzün Annem sana döneceğim Anneciğim anneciğim Benim canım anneciğim Anneciğim anneciğim Benim güzel anneciğim Demet demet çiçeklerle Ellerimde buketlerle Duâlarla Tekbirlerle Annem sana geleceğim. Hayati OTYAKMAZ |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|