![]() |
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bu tür durumlarda sevgi ile iyi bir bakım gerekiyor.Yakınlarımdan tecrübe ile sabittir.
Tekrar geçmiş olsun dileklerimle... |
O yaşama çok bağlı, sevgi dolu, hemen kolaycacık rastlanamayan adamlardan biri. 80 yaşında ama mental olarak nice genci cebinden çıkaracak durumda. Geçen gün Kızılaya doğru bi gideyim de, kameraları görürsem, anayasa konusundaki fikirlerimi söyleyeyim diyordu. Biz kameralardan neredeyse kaçarken, o kamera aramaya gidiyordu.:)
Geçen park ve bahçelerin serasındaki ziyaretimiz bitmiş, vedalaşırken de Hıdır beyi yanaklarından öpmüştük. Daha sonra da Kamil amca ile birlikte onun evine yürüdük, evde kısa bir çay molası verdikten sonra vedalaşırken, elini sıktık önce... hemen atladı muzipçe dedi ki; "Hıdır'ı öptünüz orda, beni de öpün bakalım" Nevsun'la ben gülmekten öldük onu öperken...:p |
Kamil Bey'e acil şifalar dilerim.
|
Alıntı:
|
Selam arkadaslar,birkaç gündür foruma gelemedim,buarada ağaç araştırması da yapıyorum sanırım yarın ya da pazartesi sonuçlanacak gibi gözüküyor.Gelemediğim süre içinde epey bir gelişme olmuş buarada Kamil amcaya da acil şifalar diliyorum,umarım bir an önce sağlığına kavuşur,Hakan Bey in de söylediği gibi böyle zamanlarda en iyi ilaç sevgi ve ilgidir...
Sevgiler... |
Ailesine büyük geçmiş olsun dileklerimi iletir acil şifalar dilerim.
|
Kamil Bey'e acil şifalar dilerim.
|
Sn. Oğuz Köylü aramıza hoşgeldiniz. 3 kasım 2007'de yapılacak olan Ankara bonsai atölye çalışmasına bekliyoruz sizi de.
Eğer gelmek isterseniz, buradaki 70 nolu mesajdaki listeye kendi adınızı da ekleyip yazarmısınız lütfen. |
Kamil amcaya çookk geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bu ara başım kalabalık bakamamıştım foruma... İnşallah en kısa zamanda iyi olur...
|
Ankara Toplantısı
Aynı gün okulda toplantım olabilir ama sizlerle tanışmak için son dakikası dahi olsa çalışmaya katılmak isterim.
|
bende katılmayı çok isterim
|
Sn. antikressam
Sayımızı belirlememiz açısından, 70 nolu mesajdaki listenin altına kendi adınızı ilave ederseniz seviniriz. |
sn.nevsune
sadece üyeler mi katılabiliyor yoksa dışardan da misafir alıyomusunuz... |
Örneğin, kaç kişi :)
|
Nevsune abla, sayı 17 oldu galiba. Benim kardeşim de gelmek istiyor. Alınan fidan sayısı yetecek mi? Bir de Kamil amca rahatsız. Çalışmanın iptali gibi bir durum olmaz mı?
|
Gerçi Nevsune hanıma yazmışsın ama ben cevap vereyim Tuba Hanım,
Alınan fidan sayısı yetmez elbette :) ne olacak? Şöyle olacak, fidan getirebilen fidanı ile birlikte gelecek yoksa alınan fidanlarımız yetmeyecek. :) Yanınızda kardeşiniz, arkadaşınız ve yakınlarınız gelebilir. Sorun olmaz. Diğer sorularınıza cevap veremeyeceğim, ben de bilmiyorum çünki :)) |
Bütün fidanlarla ilgilenmek için yeterli zaman olur mu emin değilim.
İzmir deneyiminden sonra bonsaisan süre kullanımına ilişkin daha doğru tahminde bulunabilir. İlk toplantıda herkesin fidanı olması gerekmez. Sonuçta her fidana yapılan açıklama hepimizi bilgilendirecek. |
Arkadaşlar,
Kamil amca ile bugün telefonla görüştüm, gayet iyi, durumu gittikçe düzeliyor. Ama bu atölye çalışmasını onun evinde yapamayacağız. Nevsune ile ben bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesinlikle iptal edilmedi, merkeze yakın bir yerde bu çalışma olacak. Fidanlar konusunda da endişeniz olmasın. Şu an 13 fidanımız var. Bir çoğumuz izleyici bile olsak birçok şeyi öğrenebileceğiz. Elinde fidanı olanlar getirebilirler. En kısa zamanda yer konusundaki son durumu size bildireceğiz.:) |
Şu an Nevsun ve ben Fen Fakültesindeyiz, herbaryum'un yaptığı kahveyi içiyoruz. :p
Sağolsun herbaryum bize fakültede atölye çalışması için yer gösterdi. Bonsai atölye çalışması; Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü, C blok Tandoğan/ Ankara'da yapılacaktır. 3 Kasım 2007 Saat: 14.00-18.00 Hepinizi bekliyoruz, artık yer darlığı sıkıntımız yok.:) |
Arkadaşlar artık yerimiz sabitlendi. Lütfen listemizi son duruma getirelim. Yerimiz uygun büyüklükte olduğu için, isteyen arkadaşlar üye olmasını düşünmeden konuk da getirebilirler.
1.Sabah 2.Nevsune 3.Ulmus 4.Tubaengin 5.Hakankınacı 6.Levent_cc 7.Bonsaisan 8.Kamil Amca 9.Gül (Kamil amcanın kızı) 10.Müjgan 11.Feriha 12.çiğdem nazlı 13. Meriç (müjgan'ın oğlu) 14.KuPsCHeKeR (Alev) 15.Limon51 (İlkay) 16.Ersen (İlkay'ın eşi) |
Alıntı:
|
İnanılmaz bir iş yogunluğu içindeyim fırsat bulduğum anda foruma bir şeyler yazıcağım.
Saygılar. |
Bonsai fidanlarımız, çürümeye başlamış naylon poşetler içinde. Fidan sayısı kadar saksı ve toprak gerekebilir. Bu konuda da organize olalım.
|
Yarın fidanlığa gidip, fidanları kontrol ederim.
Dönüşte fidanlarınızı taşımak için, yanınızda kalın poşet getirmeyi unutmayın:) |
Ayol bakar mısınız şu faaliyete... Ben bu sitedekilere yetişemiyorum bir yeri okuyup takip ederken başka bir yerde hoooop toplanılıyor bile...Bende bakarsınız gelirim sadece izleyici üye olarak ..Hatta getir götür işlerine seve seve yardım ederim.. Hepinize sevgiler, kolaylıklar diliyorum.
|
Sn. şükran ünal, bekliyoruz. Bakarsınız bonsai yapmak en büyük merakınız oluvermiş.
Böyle eğitmenler de kolay bulunmaz, söyleyeyim. |
Arkadaşlar ne oldu? Hiç kimseden bir ses çıkmıyor;)
Adres değişikliği konusunda herkesin haberi var değil mi? |
Evet Nevsune Hanım, adres değişikliğinden benim bildiğim kadarı ile bir çoğunun var. :)
Fidanlar yarın mı? alınacak, yoksa öbür gün toplantıdan önce mi? ona göre oraganizasyonu yapalım. Not: Şükran Hanım, :) sizide bekliyoruz :) bakarsınız sizde bir bonsaici olabilirsiniz aniden :)) |
Kapıdaki güvenliğe bilgi verilmiş olur değil mi?
Fakülteye araba ile girişler de gene cadde üzerindeki kapıdan mı yapılıyor? |
İnşallah ayarlayıp gelmeye çalışacağım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025