![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
O yaşama çok bağlı, sevgi dolu, hemen kolaycacık rastlanamayan adamlardan biri. 80 yaşında ama mental olarak nice genci cebinden çıkaracak durumda. Geçen gün Kızılaya doğru bi gideyim de, kameraları görürsem, anayasa konusundaki fikirlerimi söyleyeyim diyordu. Biz kameralardan neredeyse kaçarken, o kamera aramaya gidiyordu. ![]() Geçen park ve bahçelerin serasındaki ziyaretimiz bitmiş, vedalaşırken de Hıdır beyi yanaklarından öpmüştük. Daha sonra da Kamil amca ile birlikte onun evine yürüdük, evde kısa bir çay molası verdikten sonra vedalaşırken, elini sıktık önce... hemen atladı muzipçe dedi ki; "Hıdır'ı öptünüz orda, beni de öpün bakalım" Nevsun'la ben gülmekten öldük onu öperken... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2007
|
Kamil Bey'e acil şifalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Bonsai Delisi
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Selam arkadaslar,birkaç gündür foruma gelemedim,buarada ağaç araştırması da yapıyorum sanırım yarın ya da pazartesi sonuçlanacak gibi gözüküyor.Gelemediğim süre içinde epey bir gelişme olmuş buarada Kamil amcaya da acil şifalar diliyorum,umarım bir an önce sağlığına kavuşur,Hakan Bey in de söylediği gibi böyle zamanlarda en iyi ilaç sevgi ve ilgidir... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-06-2007
|
Kamil Bey'e acil şifalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Kamil amcaya çookk geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bu ara başım kalabalık bakamamıştım foruma... İnşallah en kısa zamanda iyi olur... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-06-2007
|
Ankara Toplantısı
Aynı gün okulda toplantım olabilir ama sizlerle tanışmak için son dakikası dahi olsa çalışmaya katılmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Nevsune abla, sayı 17 oldu galiba. Benim kardeşim de gelmek istiyor. Alınan fidan sayısı yetecek mi? Bir de Kamil amca rahatsız. Çalışmanın iptali gibi bir durum olmaz mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Gerçi Nevsune hanıma yazmışsın ama ben cevap vereyim Tuba Hanım, Alınan fidan sayısı yetmez elbette ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Bütün fidanlarla ilgilenmek için yeterli zaman olur mu emin değilim. İzmir deneyiminden sonra bonsaisan süre kullanımına ilişkin daha doğru tahminde bulunabilir. İlk toplantıda herkesin fidanı olması gerekmez. Sonuçta her fidana yapılan açıklama hepimizi bilgilendirecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Kamil amca ile bugün telefonla görüştüm, gayet iyi, durumu gittikçe düzeliyor. Ama bu atölye çalışmasını onun evinde yapamayacağız. Nevsune ile ben bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesinlikle iptal edilmedi, merkeze yakın bir yerde bu çalışma olacak. Fidanlar konusunda da endişeniz olmasın. Şu an 13 fidanımız var. Bir çoğumuz izleyici bile olsak birçok şeyi öğrenebileceğiz. Elinde fidanı olanlar getirebilirler. En kısa zamanda yer konusundaki son durumu size bildireceğiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Şu an Nevsun ve ben Fen Fakültesindeyiz, herbaryum'un yaptığı kahveyi içiyoruz. ![]() Sağolsun herbaryum bize fakültede atölye çalışması için yer gösterdi. Bonsai atölye çalışması; Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü, C blok Tandoğan/ Ankara'da yapılacaktır. 3 Kasım 2007 Saat: 14.00-18.00 Hepinizi bekliyoruz, artık yer darlığı sıkıntımız yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar artık yerimiz sabitlendi. Lütfen listemizi son duruma getirelim. Yerimiz uygun büyüklükte olduğu için, isteyen arkadaşlar üye olmasını düşünmeden konuk da getirebilirler. 1.Sabah 2.Nevsune 3.Ulmus 4.Tubaengin 5.Hakankınacı 6.Levent_cc 7.Bonsaisan 8.Kamil Amca 9.Gül (Kamil amcanın kızı) 10.Müjgan 11.Feriha 12.çiğdem nazlı 13. Meriç (müjgan'ın oğlu) 14.KuPsCHeKeR (Alev) 15.Limon51 (İlkay) 16.Ersen (İlkay'ın eşi) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Ayol bakar mısınız şu faaliyete... Ben bu sitedekilere yetişemiyorum bir yeri okuyup takip ederken başka bir yerde hoooop toplanılıyor bile...Bende bakarsınız gelirim sadece izleyici üye olarak ..Hatta getir götür işlerine seve seve yardım ederim.. Hepinize sevgiler, kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Evet Nevsune Hanım, adres değişikliğinden benim bildiğim kadarı ile bir çoğunun var. ![]() Fidanlar yarın mı? alınacak, yoksa öbür gün toplantıdan önce mi? ona göre oraganizasyonu yapalım. Not: Şükran Hanım, ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|