agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Anıt ve korunmaya değer ağaçlar, korunması gereken bitkiler
(https)

Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-08-2008, 10:29   #1
Ağaç Dostu

Ayşe Özdil's Avatar

Giriş Tarihi: 17-05-2007
Galeri: 5669
Neşe Hanım , böyle bir konu açtığınız için çok teşekkürler. Yalnız İstanbul da değil , Türkiye nin bir çok yerinde böyle insafsızca kesilmiş ağaçları görünce benim de yüreğim paralanıyor. Eklediğiniz linkleri de okudum. Prof. Cemil Ata ve ekibini , yaptıkları olağanüstü etkili çalışmalarından dolayı kutlarım..

Ayşe Özdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-08-2008, 18:16   #2
Yeni Üye

Neşe Kıldacı's Avatar

Giriş Tarihi: 10-04-2007
Galeri: 1
Ah sevgili Ayşe Hanım, keşke üniversiteler dilek düzeyinde eleştirilerin ötesine geçip zamanında taraf olabilseler böylesi konularda. İş işten geçtikten sonra yapılan eleştirinin etkisi sınırlı oluyor. Örneğin Cemil Bey "verdikleri örnekleri bir daha olmasın diye" verdiklerini söylüyor, ben de bunun çok naif bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum. Peşlerinde olduğumuzu hissetmezlerse hep yapacakları budama kabak budama olacak. Ben evimin önünde kesilen ağaçlar için davacı oldum ama budama konusunda uzman olmadığım için (Belediyenin bu konudaki danışma kurulunda anlı şanlı bilim insanları vardı) bir şey yapamadım. Tabii ki Park ve Bahçeler Müdürlüğünü sözel olarak eleştirdim ama dinlemediler bile. Odakule'de açılacak olan sergiye gideceğim, belki Cemil Bey'i görür, soracaklarıma yanıt alırım..

Neşe Kıldacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025