agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Alışverişler ve İlanlar Hakkında (https://www.agaclar.net/forum/alisverisler-ve-ilanlar-hakkinda/)
-   -   Kargo şikayetleri (https://www.agaclar.net/forum/alisverisler-ve-ilanlar-hakkinda/7683.htm)

Güler 08-07-2017 09:15

Sevgili kgursan, sizden kaynaklanan bir olay değil ki, neden üzülüyorsunuz?

Siz emek verip hazırlıyorsunuz, kargolarını alan arkadaşlar da bir zahmet aldıklarını belirtseler durum hallolur.
Esasında ben de gönderdiğim kargoların alındığını belirtmedikleri zaman üzülüyorum.

kgursan 08-07-2017 20:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1512705)
Sevgili kgursan, sizden kaynaklanan bir olay değil ki, neden üzülüyorsunuz?

Siz emek verip hazırlıyorsunuz, kargolarını alan arkadaşlar da bir zahmet aldıklarını belirtseler durum hallolur.
Esasında ben de gönderdiğim kargoların alındığını belirtmedikleri zaman üzülüyorum.

sn güler hanım, öyle değil...
suçu bana atıyorlar, yok yemek kaplarına koymuşum fideleri, !! emek kabı dediği peynir kutuları, gelişigüzel atmışım özen göstermemişim, fideler dağılmış .., . İnsan hediye gönderirken bile özen gösterirmiş,!..Benden tüccar olmazmış!!? vs. vs. Yani doğrudan beni suçluyor..

Bakıyorum listelere bu yıl fide almamış, Komşusunun aldığı fideden üzerime geliyor.. Oysa komşusu durumu izah etti, ve ben kargosunu yeniden gönderdim. kargo parasını da ben ödedim. komşusuna sormadan bana komşusunun avukatlığını yapıyor...

Bu arada cemo yu da üzdük, konu onun sayfasında açıldığı için .

her neyse böyle oluyor bazen. Bu nedenle, sanırım yoktur ama yine de varsa,, şikayetleri almak istiyorum..

hadi kolay gelsin.

çiçeksever 19-07-2017 09:25

Bıktık bu kargoculardan.200.000 nüfuslu Afyonda kargoyu 2-3 günde teslim ettikleri oluyor. Çalışanlarına az para ödediklerinden herhalde devamlı personel değişiyor. İzmirden 6-7 satte gelen kargoyu dün 09.30 da mesaj göndererek gün içinde teslim edeceklerini bildirmelerine rağmen kargo gelmedi. Birde üç kağıt yapıyorlar. Sitesinden gönderi durumuna baktığımda "Yetkili alıcıya adreste ulaşılamamıştır." ibaresi var. İşyeri adresini verdim ve yerimden hiç ayrılmadım.

nilufers 19-07-2017 10:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bergenia (Mesaj 1511877)
Bi arkadaş ptt ile bana canlı çiçek gönderecek kargoyu ben ödiycem ne kadar tutar bi fikriniz varmı?

Ben Istanbul'dan Ankara'ya 0,5 kg kutu yolladım, ücreti sadece 9 Tl tuttu. PTT tavsiye ederim, diper kargo firmaları gibi 0,001 kg bir zarf için 16-18 Tl talep etmiyorlar ve zamanında ulaştırıyorlar.

selamlar

çiçeksever 19-07-2017 14:23

1 Eklenti(ler)
Adresle ilgili de sıkıntı oluyor. Göndericinin verdiği adresi değilde sistemde buldukları adresi giriyorlar. Ondan sonra sizi adreste buılamadık diyorlar. Güler ablanın gönderdiği kargonun irsalesi ekte.

Nazo06 25-10-2018 15:42

Benimde sevmediğim kargo Aras kargo. Şikayetvara girince görürsünüz. Şuan itibariyle Ptt ve MNG iyi diye düşünüyorum

pria 27-10-2018 11:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Nazo06 (Mesaj 1550769)
Benimde sevmediğim kargo Aras kargo. Şikayetvara girince görürsünüz. Şuan itibariyle Ptt ve MNG iyi diye düşünüyorum

8-9 yıldan beri ARAS ile nergis soğanı gönderdim yüzlerce kişiye..hiçbir sıkıntı olmadı, kimse bana niye ARAS'la gönderiyorsun falan diye yakınmadı..benim için ARAS tektir. :)

FatmaEsra 06-12-2019 09:06

Yurt dışı kargo işlemleriniz için linke tıklayarak hızlı bir şekilde yardım alabilirsiniz.
KargomKolay

unsalkasirga 19-01-2020 21:45

hava, kara ve denizyolu ile adrese kadar taşımacılık hizmeti almak isterseniz www.ucakkargo34.com kullanabilirsiniz.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025